| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:07
- Nahlásit
Baysha
tak to je super
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:11
- Nahlásit
impact
A žrala naposled ve čtvrtek večer.
Ten vývar co jsi do ní včera rvala každou půlhodinu se taky počítá jako žrádlo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:12
- Nahlásit
Monty
No tři dny už mi taky přijde dost. Hlavně se ztrácí před očima.
Baysha
Chtěla jenom pomazánkový máslo a to ještě jen kousíček. Jinak nic - salámy, uzený maso, lovečák, kuřecí vařený, sejra, jogurt, granule, prostě nic. Jen čuchne a odvrátí hlavu. Jo a včera večer ocucala kousek eidamu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:18
- Nahlásit
Biluška
Mě to prostě přijde málo. Taky furt brká, jak má prázdnej žaludek.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:21
- Nahlásit
impact
no a co kdybys v tom vývaru rozmíchala jogurt nebo na kaši rozmixovala maso, aby to šlo do ní narvat tou stříkačkou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:25
- Nahlásit
impact
no mi to už příjde dlouho
Ale já jsem v takových věcech histerka, s vetem jsi mluvila?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:25
- Nahlásit
impact jestli do ní dostáváš dost glukopuru, tak energetickej nedostatek fakt mít nebude, i lidi na tom vydržej tejden jako ležáci. I děti a štěňata a psi po operacích.
Mě by ani tak netrápilo, že zvíře nežere, ale to, jestli to není v tom břiše zbytečně bolavý a jestli je ta rána i na venek klidná. Pokud to klidný je, teplota nesignalizuje zánět, tak prostě nechce a vůbec bych to neřešila a všechno žrádlo schovala, aby nebyla obskládaná mističkama všeho možnýho žrádla pro případ "kdyby náhodou chtěla". Prostě nechce, nechce. Max. bych jí sehnala nějakej jontovej nápoj na střídačku s glukopurem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:32 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Crysa
o stránku vzad máš upozornění
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:36
- Nahlásit
impact
Bych to řešila stejně jako Crysa. Mám trénink od Harýse, ten minimálně dvakrát do měsíce dostane záchvat "čtyři dny nežeru". Dobře mu tak, aspoň ušetřím . Nakonec ho to stejně dycky přejde a začne žrát
Upozornění pro jich Moravy - už zase leje a teče to fšechno k vám, opakuju už zase leje. Pouštím želvičku do potůčku a posílám ji k Pawlince
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:37 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
impact
Kup v lékárně Kulíška,je to v sáčkách,pro děti který zvrací nebo průjmujou na doplnění všeho.....děti to nechtěj páč je to slaný,ale psům to chutná + tu pastu a nic tím nezkazíš. Hele,mě nežral Stývý,když sem přijel,celej tejden,už sem byla na nervy a zkoušela sem možný a nemožný.Ona se fakt rozežere,jestli je teda opravdu rána v poho a nebolí jí nic jinýho.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
Biluška
Tady taky leje,takovej ten vostrej,drobnej, hnusnej a hustej déšť a ještě fučí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:43
- Nahlásit
Tady taky leje, takže si rozmazlenec poveze zadeček na návštěvu autem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:44
- Nahlásit
Biluška
u nás taky leje už od středy, jen včera bylo jakožtakož, ale taky jsme zmokly
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:45
- Nahlásit
makrel
Tady taky leje, takže si rozmazlenec poveze zadeček na návštěvu autem
no než by jste došli k vašim, tak by vás pak mohli ždímat, je to humus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:45
- Nahlásit
impact
jo a nedávej probican pastu, nežere po ní-tedy aspoň mě psi po ní nežrali ne po probicanu ale rekonvalescent pastě a calopetce, je to energet´ák, třeba je probican to samé nemám s nií zkušenosti
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:51
- Nahlásit
kejtlin
probican není "výživa", ale probiotika - živé střevní bakterie - a vitamíny... z něj se nenají
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
Monty
no však právě snažím se předcházet i nachlazení, protože hoto pak rozhodí zase celého, takže se hezky poveze
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
makrel
a víš, co máš za úkol, že?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
Montyo stránku vzad máš upozornění
jj, díky, už jsem včera koupila za celých 19Kč obojek, vodítko mi dali jako dárek na výstavě, grance jsem objednala už minulej měsíc. a esli dnes bé dál chcát, zavřu se do kotce a budu vyplejtat karisítě, aby mi štěně neodešlo krz kotec pak už jen v úterý vydesinfikuju.
Zbytek štěněclích věcí tu je po předchozích dvouch předvýchovách a mojich prccích, mrazák už i obsahuje ryby, celaskon je koupenej..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:03
- Nahlásit
Crysa
za 19 Kč obojek se dá koupit? my máme za 49 Kč a to je ještě nějaký xs či co ještě ji nemám a už mě provokuje velikostí xs
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:05 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
ne
edit: už vím, podívat se na ten sirup
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:07
- Nahlásit
makrel
jj
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:08
- Nahlásit
MontyMontyza 19 Kč obojek se dá koupit?
no jasně, tady v těch obchodech "vše za 39" je nemaj za 39, ale v hrabárně za 19Kč a na ten měsíc, max. měsíc a půl to bohatě stačí a ještě to má reflexní pruh Dospěláckejch a puberťáckejch pak už mám dost i kovovejch řetízků a koženejch obojků.
Na westa ti bé bohatě stačit nějakej starší pásek od hodinek, ne? já na silkinu tenkrát měla taky nějakej snad ani ne psí ale snad na kočku jakej to mělo nítěnkatej krček.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:13
- Nahlásit
Crysa
už je to koupené a vydrží nám to až do dospěláckého pak ji necham udělat jako Soph se jménem, aby nebyla naštvaná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:21
- Nahlásit
Crysa
jo a pásek od hodinek nemám vlastně mám jen jedny, ale to bych ji nedala, hodinky jsem dostala za maturu Axcenty, či jak se to píše, takže to mě levněji vyšel ten obojek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:34
- Nahlásit
Biluška co malej marod?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 11:40
- Nahlásit
Baysha
probican není "výživa", ale probiotika - živé střevní bakterie - a vitamíny... z něj se nenají
tak to jo díky za vysvětlení
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:18 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Céci dostala zase péči a tentokrát se mi to holení vymklo maličko z ruky ........chudák vypadá jako Zdeněk Dítě v Pytlákově schovance.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:34
- Nahlásit
jablunka
Tak ji pro jistotu obleč, nebo tě někdo nařkne z týrání psů
Crysa
co malej marod?
Je v kleci a je tam rád . Včera byl chvilku venku, využil ji k tomu, aby zalezl do nejvzdálenějšího křoví a tam se třepal strachy . Když ho vezmu do ruky tak se napřed strachy pochčí a pak mě začne olizovat. Mám čím dál tím větší chuť jít Lojzovi rozmlátit hubu a rozšlapat pistolky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2011 12:37
- Nahlásit
Biluška
Když ho vezmu do ruky tak se napřed strachy pochčí a pak mě začne olizovat. Mám čím dál tím větší chuť jít Lojzovi rozmlátit hubu a rozšlapat pistolky
zmrd rači nevědět, co mu to hovado dělalo!!!
Chudáček malej, teď už se snad bude mít dobře
|