Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

danajasa
dítě vod neznámého ouhyla
no a vypadal celkem dost otpudivě..sice nebyl přímej detail,ale tak jako umaštěně fakt ti to nepřišlo? nevim esi to je třá na jůtrupce,ale běhalo to fest..no nic,Mařko .-)))) budeš chovat,no..co by za to jiný daly,že jo

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:59
- Nahlásit

danajasa
Blbááá mooooc já nechci dítě vod neznámého ouhyla zítra vám za trest podrobně popíšu co se mi bude neska zdááát
No určitě se Ti bude zdát jak jsem já a Renča vyhrály ve Sportce a budeš naštvaná ještě více

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
budeš chovat,no..co by za to jiný
Pani dovedete si představit co se narodí dyž mi v těhotentfí 6x bouchne kotel?Já mám velkou fantazii ale todle nedám to bé Fredík Krugroj jak vyšitý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:01
- Nahlásit

jablunka
měsíční boxina a mops si nalezou do klece pro číňanku.
že se k tomu vracim..původně sem myslela,že sou to záběry z azyjský tržnice..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

danajasa
co se narodí dyž mi v těhotentfí 6x bouchne kotel
hm..to bé oříšek třá vrhnete nějakýho kotláře konečně..

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:04
- Nahlásit

čus bus bambus
tak děcka tady máte radostnou a láskyplnou reakci Renátky
http://www.youtube.com/watch?v=cTFKD4LhCfY
je to teda z foťáku tak kvalita nic moc.

nemethova5
všechno nej nej nej k narozkám, hlavně zdraví pesanům i tobě

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

Nazdar pipinkiiii, už mám aji obarvené vlásky, k nim aji celej ksicht a krk a uši a nejde to dolu, používám tmavě filajovou barvu, je to velmi humorné, su celé barevné, ale už nemám šediny.
Den se nám krásně vydařil, Aleksandra upekla neuvěřitelnej dort! Nádhernej vobrofskej, s banánama a grémem a čekuládovou polevou a na vrchu seděla veveřica a pařez a vrčák s eletrickym vobojkem! Sme se sjeli, řekli sme Zlatovláskoj, ať jde s davítkovou na revíry někam do křoví, aby nás neviděla, Aleks vytáhla kempinkovej stolek, my termosky, postavili sme zas kantýnu, rozprostřeli dort a eště do něj Aleksa přinesla světelnou fontánku, něco jako megaprskavku, vypadalo to jako raketa středního doletu země-vzduch. Jiřík schválně nechal dlouhý poslušnostě, my už nervozní, bo Atuš se potřebovala vrátit do práce, pak davítkovou přived, ještě než uvázala čokla, zapálili sme fontánku, čímž sme vyděsili maryji, která ležela pod kempinkovým stolkem, v tu chvíli viděla davítková tu nádheru, zrudla (vzteky a překvapením) a začala nám nadávat )) Pak zjistila, že na dortu je veverka a vrčák, zrudla ještě o něco víc. Pak sme předali povláčky s Nandem, to už zjihla a mockaj se jí Nandové líbili. Hancaw přihotovila ještě balíček s opravdickou madagaskarskou vanilkou, překrásně zabalenou v ručně papírové krabičce. Zpívali sme strašným sborem Hepry brzdej, neb tento nápis HEPY BRZDEJ TU JU byl napsán i na dortisku. Nutno dodat, že Dušan s Věrkou byli možná trošinku zaskočeni, neb nás ještě dobře neznají, Jiřík měl radost, že máme kantýnu už dvoustolkovou. Davítková byla z jedné strany velmi radostná z krásné Nandy na povlaku, z druhé pak taková neradostná z té dvoudenní oslavy a všem nám hrozila tandemovým seskokem příště. Pak už se kousalo a česalo a jedl dort a pila káva, piknik prostě, zranila jsem Aleksu trimovákem, škrábla jsem jí až do krve, čímž se jí ještě jednou moc omlouvám. Otrimovaní psi zanechali na místě našeho pikniku velice velmi mnoho srsti, teď už to bylo opravdické kempování skupiny bezdomáčů, neb jsme opětšpinaví, obahnění a ohovnění (sme v těch hovnech stáli porát, páč tam hoven bylo děsně moc) seděli i na papírových krabicích. Jediná Maryje měla svůj mobilní domek a ležela si jako pán na čistém červeném domečku krytém modrou dekou. No co mám řikat, skončili sme celou akci kolem půl šesté, kdy pro Lucku Kratochvílku dojel Vládik a vyvezl jí směrem domki. Jako řekla bych, že VLádik by měl získat řád hodného muše, nebo Lucku stále vyváží, trpělivě na ní čeká a opět odváží, kdy se Lucce zamane. Je to opravdu dobrý muš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/226302-muze-na-bruntal sku-ustkla-jedovata-mamba.html

Tady prostě nemůže být chvíli klit Čék aby se bál ještě, že nějakýmu volodroidovi uteče mamba, jakoby nestačili zmije

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

Biluška
nějakýmu volodroidovi uteče mamba,
ympaktoj utek čokl????
Gerda
Den se nám krásně vydařil
f poctatě si mrtvá...

jinak zejtra má bejt echtgolthnusně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

Alexadekuji mocinky pani jste na me moc hodni!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
jinak zejtra má bejt echtgolthnusně
uvidíme, co z toho vypadne, kdyžtak to zkrátíme, kdyby chcalo, pořešíme operativně ráno, že na to prdíme úplně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

Du čučet na novu podařilo se mi ju vyladit budou péct mamuta s koprofkou pa

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
ympaktoj utek čokl????
Jo a uštkla nějakýho chlapa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:20
- Nahlásit

davidkova renatano to je krasny a dojemny jak jste pani nadavala,jsme se s jirkou tak zasmaly jako nikdy!

Atusch
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:22
- Nahlásit

Ahoj ženy, jsem dom z práce, bylo to dlooouhé.
Jaké bylo kousání? A co jste tam dělali tak děsně dlouho ???
Doma je příšerná kosa, prý protestuje kotel a netopí, což je tu docela dost znát, tak asi nakrmím čokliska a půjdu pod peřinu

leyenda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:24
- Nahlásit

Alexa
no, mela fakt radost... nebejt tech povlecku, tak to nerozchodila byly jsme s holkama mrtvy smichy, jak ten bez polstarku porad skladala, aby se Nanynka nepomuchlala

moc krasne se vam to povedlo, slicne organyzatorky, muzete zalozit zumpakarterink a delat oslavy na objednavku

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:25
- Nahlásit

Gerda
Den se nám krásně vydařil,
jj bylo mocinky krásně

davidkova renata
hele a máš dort na ksichtě nebos ho dovezla celej?????

tady jsou tinky winky a Laa-Laa a ringová malina
http://www.youtube.com/watch?v=9vlLp1Qmiyc

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:35
- Nahlásit

Alexa

Ovsem, to nema chypky. Kraaasne ste ji vykolejily, slusna prace a konspirace, gratuluju pro zmenu organovymzorkam.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

danajasa
budou péct mamuta s koprofkou
vo koprofce nebyla řeč.. mamuta uš maj naloženýho,ale vomáčku nevim teda..
nemethova5
jsme se s jirkou tak zasmaly jako nikdy!
egzystuje ve vesmíru vůbec něgdo gdo to neviděl????????????????????
leyenda
byly jsme s holkama mrtvy smic
tatáž otáska!!!!
Alexa
tady jsou tinky winky a Laa-Laa a ringová malina
twe ty sou rostomilí))))))))))
dort mám fcelku aji s vrčákem

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

Ahoj, koukala jsem na super video o Renatce. ráda jsem vás všechny zase viděla. Muž poslouchal ten zvuk a doteď to rozdejchává. asi už dlouho neslyšel tolik hezkých slov
Dneska jsme byli venčit a ten můj kretén došel na kraj ledu, kterej se pod ním samozřejmě probořil a on nemohl ven. Idiot prosté

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
Náčelníku, pustila jsem si Tě dvakrát. Musela jsem si některé výrazy najít ve slovníku. Dyť Ty seš sprostší než Ti moji podlaháří!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

Maky a Trix
poslouchal ten zvuk a doteď to rozdejchává. asi už dlouho neslyšel tolik hezkých slov
aha,tagže neegzystuje nigdo!
du vocut rači

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

Jééé já ty vídeja doma nespustim, teda doma možná jo, ale u mámy ne, doma zas nebudu mít nápojku. Ach jo.

Maky a Trix
asi už dlouho neslyšel tolik hezkých slov
měla bys s ním nějak hezky pohovořit )))

Dneska jsme byli venčit a ten můj kretén došel na kraj ledu, kterej se pod ním samozřejmě probořil a on nemohl ven. Idiot prosté
Jako led v rybníce? Moch utonout napospas....

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
von to neviděl, jen to poslouchal dokonce si nyní myslí, že mluvím ještě relativně slušně.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:40
- Nahlásit

Biluška
Teď jsem to sem chtěla dát. To je Mamba a už si jde, s rýčbejkem v zádech, pro tebe.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

Gerda
no, on byl ten led tenkej, takže se pod ním bořil dál a dál... a když už jsem se psychicky připravovala na to, že půjdu hodinu k autu promočená z tý zasraný ledový vody, tak zázrakem vylez. Načež na břehu dostal křeč do nohou z tý teploty a hystericky dalších pět minut ječel a cukal nohama. Fakt příjemnej zážitek.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
du vocut rači
Vydrž, ještě budou fotky

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:44
- Nahlásit

Maky a Trix
Načež na břehu dostal křeč do nohou z tý teploty a hystericky dalších pět minut ječel a cukal nohama. Fakt příjemnej zážitek.
to je debil ))) Skřítek transvestita )) Nám se dnes z ničeho nic trošku probral Fanoušek, najednou si tak zavřčel a zaštěkal...asi ani nevěděl proč, jinak celou dobu spal a divil se, proč neni zavěšenej na bráně, když sou obrany. A pak měl zas všechny rád a pak ho honila Blitka, Nanda a Bajko a všichni ho přeprali a zvalchovali, jenom Džina byla ráda, že nevalchujou jí, tak byla s Máňou u mě a společně loudily frolíky.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:44
- Nahlásit

je to teda z foťáku tak kvalita nic moc.

Prej "a daly ste mi k tomu i ten polštář vy krávy". Ty vole, se pochčím jakooooooooooooo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

davidkova renatase smejem jeste tedkonc,jak nadavas jak spacek!

<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání