Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

Vlčáčkovácerna kur.a je marod a je mi ho desne lito,dekuji za krtka dorticek,ten se sikne!
BrendaBenjico mela,selhani ledvin?pani u nas to je presne v bledemodrem!!!jsem se trepala pres tu zimu kvuliva hajanoj a je marod amin,je to sice lepsi,ale neni to vono.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:46
- Nahlásit

BrendaBenji
Hele nevíte proč kupuju čokloj velkej pelech, když byvakuje v malopelechu Maloelišky?
To máš jak u nás,tři velké futrt otevřené klece,po celém baráku pelechy a dva degéni,7 měsíční boxina a mops si nalezou do klece pro číňanku....Biluška ví jak je malá. A to na kleci je kenela na kocoura,to jen tak pro srovnání.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:50
- Nahlásit

BrendaBenji
Hele nevíte proč kupuju čokloj velkej pelech, když byvakuje v malopelechu Maloelišky?
Takhle zásadně spává Lilátko. Čím menší pelech tím líp. Úplně nejradši měla pelíšek co nám darovala známá poté co z něho vyrostlo její štěně pekiňáka (ale už ho rozdrbala a vyhodila jsem ho, možná jí na Vánoce koupím nějaký čivavácký )

jablunka
Ta klec byla malá Texlovi . Vyřezávalas je autogenem, nebo jste ji rozstříhali?

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:55
- Nahlásit

Biluška
Ta klec byla malá Texlovi . Vyřezávalas je autogenem, nebo jste ji rozstříhali?

Ani jedno,vylezli sami a znova si tam ještě párkrát vlezli,ale přijde doba,kdy na ten autogen dojde,páč ta blbka si neuvědomuje,že furt roste.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:13
- Nahlásit

co vám jebat s těna ktrtkama????
jinak su mrtfá...a zítra zase makám

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:17 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Děckáá je tak na umřítí enem mě?Já sem šla na maloprocházku amusela sem si sednout v poli páč se mi zatočil kokos a málem sem sebou švihla,že by mě jaro zasáhlo takovou silou?Dokonce pakůn ač je hajzl si sedl ke mě a odmítl se hnout v širé pole to bylo divný furt mě štouchal jakdyby kontroloval esli už sem nezdechla Ps:už máte ty vesty-magnetické vesty heléééé http://www.mcrs-magnetball.be/

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:38
- Nahlásit

danajasa
se mi zatočil kokos a málem sem sebou švihla
No čéče, to bývá různé
Může to být od teploty nebo pravá chřipajzna nebo jsi v tom
Udělej užší výběr sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:47
- Nahlásit

nesnášim žumpu a ty kretény v ní jaoo co mi zas vyvedli na vobranách tak to si nechte vyprávět bo mě by prdla céfka

danajasa
čus těhule))))))))))))))))
brendabenji
jejda,pani,to je blbá zpráva,ale snad se to zlikvidovalo..při fčasným odstranění je u tohodle úspěšnost dost velká ne?

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:55
- Nahlásit

davidkova renata

jaoo co mi zas vyvedli na vobranách tak to si nechte vyprávět bo mě by prdla céfka

Vyprávějte,nic nepotěší,jak cizí neštěstí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

Eire
dost bych se divila dybys netušila ty paka do toho zatáhly snat celý čechy šak voni si to nenechaj ujít,maj i fotodokumentaci,jelyta
du si omejt přirození vlažnó vodó,bratranec Pepin to doporučeje,taxnat ví co řiká

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

davidkova renata
čus těhule
Že bych jako byla druhá na světě po Mariji(nemyslím Gerdiččinu)Leda že jak sem byla v narkoze krzevá to kleno proboha co mi to tady cpete za myšlénky šalené uáááááááá

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

nemethova5
Přeji vše nej, nej k narozkám, hodné a zdravé pejsuly, bezva práci a spoustu bezva přátel , ale ty už máš vlastně tady

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

Čus!
Jsem domky a právě stahuji fotky, je jich 568, takže myslím, že do půlnoci mám co dělat.
Jinak teda mám pěkně vyčůranou ségru. Je mi celkem jedno, že si pronajali s přítulem byt, ale, že se chovaj jako kobylky už mi tak jedno neni. Minulý týden mi vybrali mojí kuchyň, přinutili naše, aby jim koupili pračku a dneska na otcovi vyzuzali auto. Kde bych já byla, kybych byla trošku voprsklejší!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:21
- Nahlásit

davidkova renatatak co jakej byl dorticek???????????chcu fotodokumenatci!
Cigipani diky diky,diky....

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:25
- Nahlásit

TO BYL DNESKA ALE KRÁSNEJ DEN, VIĎ ALBERTE?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

nemethova5
chcu fotodokumenatci!
Hned to bude, jen co otočím těch 500 fotek, co nafotila Gerda na vejšku.

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

Baico
Kde bych já byla, kybych byla trošku voprsklejší!!
taky si říkám a taky ve vztahu rodiče x segra x já.. ale zas mě těší, že všechno co mám, jsou jen a jen moje vydřený prachy a nemusím bejt za každou píč...nu někomu vděčná Navíc si se vším můžu nakládat dle libosti bez hrozby nějakejch srdceryvnejch výčitek, že mi (na) to někdo dal a tak.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:33
- Nahlásit

Baicopani spoleham na vas!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:35 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Crysa
Navíc si se vším můžu nakládat dle libosti bez hrozby nějakejch srdceryvnejch výčitek, že mi (na) to někdo dal a tak
No tak to jasně. Mě jen překvapuje, že já to neumím a ona jo.
Edit.
Ale alespoň se mi uvolnila garáž pro Zeleninu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:44
- Nahlásit

Cigi
Baico
nemethova5
Crysa

danajasa
jak sem byla v narkoze krzevá to kleno
no vám nepřišlo ondá to výdejo co cestovalo tim netem? myslim,že z Neratovic ze špitálu..jak tam ten zřízenec jebal ty pacošky co vez v narkoze ze sálu???? ))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

davidkova renatahej co je,jsi nemela radost?????z toho dortiku!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

nemethova5
,jsi nemela radost
NE!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renatano tak ja zase dostala obr bonbonieru,jsem se malem radosti potento!dort me ceka doma!

Crysa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

nemethova5
píčovala jak chorá vrána, ale bylo to takovééé dojemnééé jak tam s tim okem zvlhlym vypouštěla ty jako nasraný sprostý slova
asi jako když nadáváš štěňátku když udělá loužičku trochu jinde

Cigi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:51 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

davidkova renata
danajasa

[i]..jak tam ten zřízenec jebal ty pacošky co vez v narkoze ze sálu????

No a je to vysvětlené Ty druhá panenko Marie

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

nemethova5
co je,jsi nemela radost?????z toho dortiku!
Vydrž, už ucpávám rajče, tak za 3/4 hoďky už to bude.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:54
- Nahlásit

Cigi
Blbááá mooooc já nechci dítě vod neznámého ouhyla zítra vám za trest podrobně popíšu co se mi bude neska zdááát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:55
- Nahlásit

Crysa
hele víš co? di si povjesit krysu a nech si ty rozbory psíchologycký! jediný co mě smiřuje se situací sou Nandiny slušný přeskoky....
a dávej bacha jak to zas někdo náhodně kolemjdoucí vyhodnotí tak,že nanda by neměla dělat vobrany bo de do přeskoku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:55
- Nahlásit

Crysatak to je obre,to je gut,dovedu si to zive predstavit!!!skoda,ze jsem tam nebyla!
Baicopani ja nespecham!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

davidkova renata

<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání