Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:17 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

leyenda
Šedá na zdi je moc fajn, dá se úžasně barevně doplňovat. My máme tmavo šedou ložnici s doplňky do různých oranžových, světle šedých a cihlových odstínů. Mě by se líbila přesně ta kombinace jako Tvé dceři, ale to mi neprošlo
davidkova renata
Seš můj člověk, nesnáším oslavy mých narozenin a svátků.

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:18
- Nahlásit

Gerda
teď nemůžu, čumim na "Celej můůj ÁÁlooojz" na to čekám půl filmu

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:20
- Nahlásit

Cigi
nesnáším oslavy mých narozenin a svátků.
mě vaděj takový ty "vole, bueš mít svátek/narozeniny musíme to jít někam oslavit.. nebo že se sleze celá familie.. mě stačí když pošlou esemesku a dárky můžou nechat za dveřma a dál nezdržovat

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:21
- Nahlásit

Alexa
To je boží , zaměstnanci dostanou v březnu výplatní pásky s obrázkem

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:22
- Nahlásit

Crysa
jj a taky gold echt gold

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:23
- Nahlásit

Crysa
mě stačí když pošlou esemesku a dárky můžou nechat za dveřma a dál nezdržovat
No tak to by se tedy vydržet dalo, to je fakt

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:24
- Nahlásit

Alexa
jj a taky gold echt gold
to jsou zuby po pradědečkovi a žádný fynfmárk, ale acht!! říkala to Mařena z prasečáku, takže to vym!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

Crysa
Cigi
a tak to já mám oslavy docela ráda, ale jen s vybranejma lidma. A né že příbuzný a známý kerý se 100 let neozvou najednou volaj a hlásej se jéééé ty máš narozeniny to mi přijedem na oslavu kdy to slavíš????? aby se zadarmo nažrali a vožrali a pak tě ještě pomluvily

viděl si někdy samici s tvrdym????????????????

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:26
- Nahlásit

Cigi
dekuju za podporu, Anicka bude mit radost, tmave sede steny v loznici jsou taky moc krasne
Gerda
pani, ja musela dat seno konickum, vite?
A jinak vam musim rict, ze puda je opravdu megavelkohrabani. A taky jsem nasla 2 velke krabice plne fotek z dob, kdy byly holky male, z nasi zasnubni cesty, album my babicky, spoustu knizek, ktery mel muj tata jako decko, hrnecky, co se prodavaly; kdyz vyhorelo Narodni divadlo, aby byly penizky na novy, skripce se zbytkama holek pupecnich snur, vsechno krasne osetrene a peclive zabalene, akorat to nebylo k nalezeni pod novodobym bordelem. Ja tyhle veci po prestehovani sem ani nikdy nevybalila. Takze sedime, prohlizime a vypravime a holt je vyklizeni beh na dlouhou trat

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:28
- Nahlásit

leyenda
Takze sedime, prohlizime a vypravime a holt je vyklizeni beh na dlouhou trat
jj to znám, nejhorší je když se pustím, do vyklízení skříní s papírama nebo knihovny

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:30
- Nahlásit

Kdepak se takhle vyje Cecílije

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:31
- Nahlásit

leyenda
holt je vyklizeni beh na dlouhou trat
Vím přesně o čem mluvíš Na půdě mám krabice, které se se mnou už třikrát nevybalené stěhovaly tj.některým krabicím už je sedmnáct let Chystám se přes zimu do nich pustit a moc se těším co tam vše zapomenutého najdu

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:33
- Nahlásit

Alexa
viděl si někdy samici s tvrdym????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:37
- Nahlásit

Hele, Úďa je zase zviditelněnej - http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/10172 36/cenzura-na-strankach-r-desenskeho

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:39
- Nahlásit

Cigi
Na půdě mám krabice, které se se mnou už třikrát nevybalené stěhovaly
presne tak, ja teda urcitou cast krabic rovnou odervala na pudu bez umyslu je vybalovat. jsem prvni 3 mesice nevybalovala vubec nic v nadeji, ze se tu snad neusidluju nadyl. Pak postupne jsem vybalovala to, co jsem potrebovala, co jsem nemohla najit, to jsem dokoupila, decka rostou, pribyva maleho obleceni, vyrazenych detskych nabytecku a hracek, knizek... vsechno sup na pudu. Ale ted uz se tam nedalo ani projit. A navic tam chce mit Anicka pokojik. A je prijemny najit vsechny ty veci zase zpatky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:41
- Nahlásit

Biluška
Hele, Úďa je zase zviditelněnej
No toto, to bych do nej teda nigdy nerekla

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:58
- Nahlásit

Dobrou noc a zítra zas pokračování, s některými "na živo"

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:06
- Nahlásit

Gerda
no a kde jako si???? si stěžuješ a když tu jsme tak si v kečeni

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

leyenda
Takze sedime, prohlizime a vypravime a holt je vyklizeni beh na dlouhou trat

Tak to je nádhera, přesně to mám moc ráda, když se najdou starý věci, o kterejch je co vyprávět, to teda závidím, parádní večer! Jinak v krabicích jsem doteď, jak nemám ty skříně, jsem tu vlastně už druhej rok provizorně. Nejsem zabydlená a nejsem tu moc ráda, nevim, jak to mám zabydlet, aby se mi tu líbilo. Líbilo se mi, dokud jsem nezačala vnímt sousedy. Teď si přijdu jako ve skřipci a neumim se toho zbavit.

Alexa
Tadyyyy sem, byli sme s mym opravdickym rotvajlérem venku. Chuděra Máňa se fakt na starý kolena zcvokla a hěhá za míčkama a nosí mi je....Zase z toho začala chrastit, musela jsem jí míč sebrat ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

To se jim bude líbit,těm Ytalům...

Atusch
Člen
- Nahlásit

Dobrý večer,

Gerda
už máte pani tu skříňku z Jysku?

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
Chuděra Máňa se fakt na starý kolena zcvokla a hěhá za míčkama a nosí mi je.
s jí zkazila tim klikrem
Líbilo se mi, dokud jsem nezačala vnímt sousedy.
tak jedině sehnat něco jinýho. A co duposousedka??, Už máš koberec na zdi???? Plata skovávám až je budeš chtít stačí řícz

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:23
- Nahlásit

davidkova renata
ty woe ty to slavjení nemůžeš ňák rozdejchat že si ještě vzhůru co????

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

Atusch
Pani, to víte, že nemám, mám novou baterku v autě a na účtě kulový...dvě nuly )))

Alexa
s jí zkazila tim klikrem
Je fakt pravda, že od tý doby, co klikáme, si hraje s hračkama, se kterýma sme klikali. Jako hraje...silný slovo, když má náladu a nemůže najít moje fusky spací pletený, čapne nějakou hračku a chvilku jí žvejká, nebo si do ní provlíkne nohu a žertovně za mnou kulhá po bytě...malobytě. Učim jí hlídačku, aby mě kousla, když jí to beru, to jí baví, ale nechce mě kousnout, někdy mi to ssama podává. Jinak ten míč mi nosí, ze začátku bez výměny za piškot, chce ho vyloženě kopat, když už je unavenější, tak jí vždycky řeknu, že když ho přinese, dostane frolíka, tak ho nosí.
Nemám na stěnách ani na stropě nic, zas mi nevyšly prachy, teď to byla ta baterka a povinko, co sem musela navíc vydat, takže snad březen bude lepší. Nikdy si nepamatuju, kdy mám povinko platit, tak nejsem připravená )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:31
- Nahlásit

davidkova renata
Už si vodevřela šampíčko? Přiťukli bychom si s tebou, oslavenčééééééééééééééééééééé

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:39
- Nahlásit

Gerda
mne se takovy den taky libil, jen tu ted teda mame vsude dost neporadek (stesti, ze ti nejsou addidasky psi, by nam vsechno ozvejkali), pes je jen velmi lehce ovencen a k obedu i k veceri jsme meli salat a topinky. Ale nevadi, nemame spêch

Alexa
pani, jeste jsem premyslela o ty ceduli pro danove poplatniky, vlastne mi ani nebyla k smichu, bohuzel je to velmi smutna pravda

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:46
- Nahlásit

leyenda
vlastne mi ani nebyla k smichu, bohuzel je to velmi smutna pravda
no to je, ale víš v podstatě jsou jen dvě možnosti buď se smát nebo brečet a já se radši směju

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:48
- Nahlásit

leyenda
To neva, pokud nejste v garsonce, potom nějakej menší nepořádek nechte, kde je, v pokojíčkách máte uklizíno, a to se počítá A pokud je nepořádek větší, nezapomeňte víc zvednout nohu, až ho budete překračovat. My už půjdem chrupkat, sem nějaká zdechlá z dnešního pracovního dne.

Dobrou lumpícííííí!

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:58
- Nahlásit

Gerda
dobrou a zitra hezky den
Alexa
buď se smát nebo brečet
jo to je pravda, no ja jen, ze jsem zrovna dnes dostala od financniho uradu "zadost o doplnujici informace k danovemu priznani za rok 2008"

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 23:21
- Nahlásit

Přeju pěknou noc všem co už spí i těm co chlastali i těm které někdo zrovna objímá všem krásnou noc

<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání