| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 00:47
- Nahlásit
Uz zase spite?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 06:20
- Nahlásit
fstávejte lemury a pojďte makat, ať v tom nejsem sama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 06:40
- Nahlásit
Biluška
paní nejste, já dneska budu učit 8 hodin.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 07:40
- Nahlásit
Biluška
nejsi v tom sama Taky musím, a na 10hodin
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 07:43
- Nahlásit
vubec,ale vubec v tom nejste sami,ja jsem taky uz od 4.00.vzhuru!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 07:50
- Nahlásit
nemethova5
Paní všecko nejlepčí k narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky, hodné psíky atd,
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 07:56
- Nahlásit
Atuschjezis diky pani!ten pejsek z klobas je fakt sezrani a s kyti jste se mi trefila do vkusu!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 08:17
- Nahlásit
zdar
dneska je krásně teploučko,líp než v jinejch tejdnech a já si du užít krásné 2 dny volna se svejma nejmilejšíma a hlavně bez chlapa
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 08:21
- Nahlásit
nemethova5
Pani, preju van vsechno nej nej k narozeninam, at se vam vsechno dari, jste uplne zdrava a spokojena a stastna
tady mate hostinu
a tady kyticku
a penizky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 08:29
- Nahlásit
leyendajezis vy jste tak hodnapani,moc diky,to jsou prave lukulske hody!no ja prosim te tahla velkou tasku plnou zradla od mati,dort,roladu,chlebicky....krom alkoholu skoro vse!
ALL
amin uz je lepsi,uz kadi tvrde bobky,jeste mirne kulha,ale za chvilku bude fit,to je pro me nejlepsi darek.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 08:29 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
pani, nevim proc, ale nak sem ty prachy nechtej vlizt, tak si je rozkliknete sama
http://bloklandje.punt.nl/upload/geld.jpg
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 08:37
- Nahlásit
nemethova5
a mate pravdu, pani, hlavne, ze je Amin lepsi, to jsem moc rada
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 09:02 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Hroší miminka
http://www.youtube.com/user/Anlisek?feature=mhum#p /c/ACE1C481C1CFE9F7/4/1FHnFVxcktM
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 09:27
- Nahlásit
Johohóóó! Všechno nejlepší nemethovejm k opravdickejm narozkám, doma mi bohužel nejdou dávat dárky, napravím v pindělí v práci! KRÁSNÉ A ZDRAVÉ PSY, CO JSOU V PRAPSU STEJNAK CELÍ BÍLÍ, HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, PENĚZ, BOHACTVÍ, NOVÁ SÍDLA, NOVÉ VOZY, NOVÉ ZNÁMOSTI, NOVÉ A SVĚTLÉ ZÍTŘKY A VŠECHNO NOVÉ A DOBRÉ! ....tohle psala Maryje, vyhodila mě od nojbůku, je strašná, začínám se jí bát, máte vyřídit Hajanoj, že vás má taky vyhodit...
děcka já nevim, ale ti psi si nějak moc dovolujou k pánům tvorstva, to se jim nesmí trpět...au au Maryje, nebij mě, jsi tak přísná!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 09:42
- Nahlásit
nemethova5
Gratulíruju vobědnala sem vám náký kazety a pokud béte pít tak vám zasílám náhradní opici rači dvě at vám néni mocinky čoufl
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 09:43
- Nahlásit
to už se zas slaví a chlastá od božího rána?
nemethova5
Všecko nejlepčejšejší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 10:03
- Nahlásit
My sme tak zaspali, že jdem ven až teď )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 10:38
- Nahlásit
nemethova5
vše nej k narozkám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 10:43
- Nahlásit
Sem smutná. Okamžitě žádám toho kreténa co měl ten pitomý nápad s tou putovní depkou, aby si ji vzal Mám tolik práce, že se mi do žádný nechce . Mám šílený absťák na hopinkování, ale venku je taková kosa, že by se mi lámala šelmyje při stahovačkách . A kůň mi zlomil tři tyčky od slalomu
nemethova5
Fšechno nejlepší k narozeninám paní, tu máte nějaké Lilátko, abyste měla aj nějakého krásného psa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
Biluška
Okamžitě žádám toho kreténa co měl ten pitomý nápad s tou putovní depkou, aby si ji vzal
paní, máte moc málo psůch, páč kdyby jste jich měla dost, tak se u venčení tolika proběhnete, že vyplavíte moc a moc hormonů štěstí, že na vás depka nesedne, natož aby jste na ní měla čas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
nemethova5
zduř pani,tak krásný narosky ,budem slavit taky 3 dny jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:24 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Nazdáár
Už vařím čaj a kávu do Prokopáku. Byla jsem venku česat veverky a je tem celkem hezky. Tak to snad i vydrží.
Nemethová
Taky se připojuji s příním všeho nejlepšího k narozeninám. Hodně štěstí, spokojenosti a spoustu radostí s klukama chlupatejma!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:26
- Nahlásit
Crysa
Problém je v tom paní, že mám tolik práce, že nemám čas jít s těma psama ven
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:28
- Nahlásit
Biluška
takže jsi zacyklená, nemůžeš ven, takže nemůžeš běhat, tak nemáš šťastnej hormon, z toho tě sere že máš moc práce, pro kterou nemůžeš jít ven..
To řeším jednoduše, práci jsem zkoušela vyplašit, vyděsit, naučit onanovat aby se udělala sama a nic!! takže se na práci kolikrát vyseru, ona se neudělá ani neuteče a jdu se zvířátkama Třá za chvíli jedu nach Prokopák a zbude tu plnej dřez nádobí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:29
- Nahlásit
Baico
Už vařím čaj a kávu do Prokopáku
mě se rozbila termoskáá ale beru si termohrníček a za 20 minut taky vyrážím a sluníčko venku je příjemný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:43
- Nahlásit
nemethova5
gratuluju moc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:21
- Nahlásit
cus decka!vsem moc co mi tak krasne gratulirovali moc,moc,moc,dekuji,si to ani nezaslouzim!jeste,ze jsem v praci,pac doma by me kazdy otravoval se samyma narozkama,no nevim,co me jeste ceka zitra!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:26
- Nahlásit
Crysa
a zbude tu plnej dřez nádobí
TAkové podřadné prkotiny vůbec nepovažuju za práci
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
nemethova5
přejí fše nej, nej, nej, koli, že ti je těch psích let? Uš půjdeš do školy?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:44
- Nahlásit
Lola1co to????po clovecimu 36!!!uz hjsem stara puska!!
|