Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:50
- Nahlásit

Čuste lidi.

. Okamžitě žádám toho kreténa co měl ten pitomý nápad s tou putovní depkou, aby si ji vzal
Biluška

Mi povídej, já ji mám skoro pořád poslední dobou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

Holky, prosím vás, potřebovala bych pomoc. Není to až tak jednoduchá pomoc,něco velmi málo byste museli udělat, ale fakt by mi to moc pomohlo. Týká se to ale jenom lidí, kteří pracují (jsou zaměstnaní ) dýl než půl roku a mají příjem nejméně 12.000,- , nebo lidí, kteří podnikají déle než tři roky. Nepotřebuju půjčit peníze, toho se nemusíte bát . Kdo byl ochotný mi pomoc tak se plís ozvěte na mail - libuse.kotkova zavináč seznam.cz . Předem velice velmi mnoho děkuji za pomoc. Slibuju, že vás to nebude nic stát a že vás nenamočím do žádného průseru

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:55
- Nahlásit

Mucholabka
[i]Mi povídej, já ji mám skoro pořád poslední dobou.[/i
S tím barákem co sis uvázala na krk bude už akorát hůř . Mám děsný dilema, potřebuju předělat elektriku, abych měla bojler na noční proud. Takhle platíme děsně moc peněz za elektřinu. Je logické to předělat...ale mě se do toho tak moc nechce Už jsem tu měla elektrikáře, aby mi řekl kolik to bude stát. To by nakonec až taková šupa nebyla, utáhnu to. Ale bude se kopat v celém baráku. Fakt v celém. Ve zdi i v podlaze. Když si představím ten bordel, rámus, těch cizích lidí v baráku, to nepohodlí.... absolutně vůbec se mi do toho nechce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

Biluška

Já potřebuju dotáhnout elektrikáře, střechaře, studňaře, stodoláře, omítkáře... :-D zábava na pár let, a ještě v takové šílené díře kam jsme se píchli. Do práce dojíždím 60 km a už mě to nebaví. Asi si najdu něco blíž.

A ti noví psi k tomu ale náhodou mi včera jedna z nových fenek olízla ruku

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Já toho hajzla zab..páč je hezky šli sme na zahrádku neprozřetelně sem mu sundala aj vobojek byl nahej co se ovladaní tejče.Nešel ulovi nechtěl se přiblížit páč čím víc su nasraná tím tuplem hajzl nepříde páč ví že bych ho zab..kolemdoucí mi nabízeli že skočí pro laso takže sem se musela dobelhat k půmpě a jak sem si sedla okamžitě přiběh na výsost spokojen že eště nejdem dom.Já na to nemám nervy tak vychcaný pes se rodí jednou za10let proč ho mám zrovna já?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 13:09 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Mucholabka
jaký jména nakonec mají?

ale náhodou mi včera jedna z nových fenek olízla ruku
Tě ochutnávala

impact
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:07
- Nahlásit

Biluška
Okamžitě žádám toho kreténa co měl ten pitomý nápad s tou putovní depkou, aby si ji vzal
Díííííííííííííííííííííííííííííííííík.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

Biluška
Alda, Mercury a Kamil :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:33
- Nahlásit

impact
zlej krtek zlej, chtěl čokoládu

Mucholabka
Alda, Mercury a Kamil :-D
Tak Alda a Mercury jsou dobrý, ale Kamil? Co vám chudák udělal

miisha
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

Mucholabka
Do práce dojíždím 60 km
heh pani, vitej do klubu...a vyplati se ti to jeste?
kazdopadne je to masakr a citim s tebou

impact
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:39
- Nahlásit

Biluška
zlej krtek zlej, chtěl čokoládu
Jakej krtek ty vado?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:52
- Nahlásit

impact
No ten co chtěl tu čokoládu, tím vyčerpal přání velkého džina a celá partička dostala hroznýho zdrba od velkého Kocoura. Si se jako dítě nedívala na Rychlou rotu? Čipa, Dejla, Gedžitku, Montyho a tu malou muchu?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:54
- Nahlásit

Biluška
Šmárjá. Co to meleš?
Na Rychlou rotu jsem se samo dívala, ale krtka si asi nepametám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:03
- Nahlásit

impact
Na Rychlou rotu jsem se samo dívala, ale krtka si asi nepametám.
To je to víno furt, pak ti odumírají mozkový buňky Přece jak tam byl takový ten tlustý zlý kocour, pamatuješ? A ten měl partu takových přicmrndávačů, nějaký ještěrky, nebo co to bylo. A s těma ještěrkama chodil takový těžkopádný,pomalý,tlustý krtek a ten dycky něco zpackal.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:15 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
ja na Rychlou rotu taky koukala ale na krtka s cokoladou si tak nepamatuju

edit- a vino nepiju bo mi nechutna, takze tim to nebude.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jak si na něho můžeš nepamatovat? Dyť to byla nejhezčí postavička z celého seriálu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:43
- Nahlásit

Biluška
Jak si na něho můžeš nepamatovat? Dyť to byla nejhezčí postavička z celého seriálu
Nepamatuju Nemas foto?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
nemáš. na netu nikde není Fšude jsou jenom ty trapné myši

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:58
- Nahlásit

miisha
No to ještě uvidím po této výplatě jestli se to vyplatí. Pokud to bude stát za starou Belu tak to prcám.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:03
- Nahlásit

Kamil? Co vám chudák udělal
Je zlomený, nebaví se se mnou, když na něj sáhnu tak se tváří jako by dostal zásah elektrikou, před lidma nežere, nepije, pamlsek nevezme, ucukává před dotekem, dokonce ani neštěká, jediná jeho činnost je že si v noci posouvá pelech po pokoji. A to mu je 18 měsíců. Už ani nevím ja se na něho mám navázat a pořád doufám že to vyřeší čas. Jediné co ho baví jsou procházky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:10
- Nahlásit

Mucholabka
Gerdička by ti řekla, že když má takové jméno tak se stydí a v zásadě se vůbec nemůžeš divit
Si myslím, že těma procházkama se to časem srovná.

miisha
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:40
- Nahlásit

Mucholabka
Pokud to bude stát za starou Belu tak to prcám.
notojo, dlouhodobe to moc delat nejde, a to uz takhle jezdim pres rok, ble.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:57
- Nahlásit

Zdar ženy

lucYnka XIII
kniha včera odeslána, tak si hlídej schránku, ať ti ju někdo nečajzne

Nemethova

Všecko nejnej a ať se Vám paní splní vše co si přejete))

ALL
Hele nevíte proč kupuju čokloj velkej pelech, když byvakuje v malopelechu Maloelišky?

A jedna špatná Jak jsem nechávala dobrmance vyndavat ten nádor od čumáku, tak je to melanom, takže rakovina Musíme hlídat mízní uzliny, jestli se to tam nemetastázuje. Ale prý jsme to podchytily včas a odstraněné je to bezezbytku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:18
- Nahlásit

BrendaBenjipani mocinky diky,pani pokud jste to podchytili vcas,tak by se nic zleho stat nemelo.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:20
- Nahlásit

nemethova5
no taky doufám, budem to hlídat a uvidíme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:24
- Nahlásit

tak do stromovky se asi vtáhla celá Praha
lidí hodně,ale na socializačku je to pro psy tam supééééér,dasty si skoro nikoho nevšímal,a elis se sindy se vyváveli včerstvých koblížkách ,potkali jsme 4 policejní koně,plno hafíků,vyzkoušeli si rybníky plné voudou,kus ledu co bruslili se psema,potkali sme 3 čévéčka,myslím že jeden chodí na desenského ,fleta,5 retrvírku,jenom jednoho ovčouna šedovlkého,krásného a dasty sním i chvilku blbnul
ted tu už chrupkaj a zejtra pujdou jenom u nás na kopeček,bo já ráno musím s letákama a pak na noční

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:25
- Nahlásit

BrendaBenjija myslim,ze to neni spatna zprava,kdyz se to vypreparovalo pryc,cim driv,tim lip!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:27
- Nahlásit

nemethova5
Tak jsem si přečetla, že máš narozky. Tedy všechno nejlepší, hodně zdraví a štěstí, zdravého Hajánka a hodnější tu "černou kurvu" Ti přeju!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:28
- Nahlásit

jo a viděli jsme obrany na cvičáku,dasty byl od nich asi 15metrů a ani jednou nezařval a nechtěl si taky kousnout ,krásně seděl a koukal ,holkám to bylo šumák co se tam děje ,kousal pitbul a pak velkej knírač,pak jsme šli dál

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:32
- Nahlásit

nemethova5
jojo to je dobrý
Ale když jsme zažehnali ty ledviny, tak si vymyslí tohle.

<< 1 ... 6822 . 6823 . 6824 . 6825 . 6826 . 6827 . 6828 . 6829 . 6830 . 6831 . 6832 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání