Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6813 . 6814 . 6815 . 6816 . 6817 . 6818 . 6819 . 6820 . 6821 . 6822 . 6823 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:49
- Nahlásit

makrel
já nic jiného vhodného nemám
A kamosky nemaji modes robes? ktery by ti sedlo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:50
- Nahlásit

koukám,že vás to eště nepřešlo to je vidět že máte hovno co na práci dyš můžete furt slavyt a skládat ody(btw. vydařená..gerda se vypne dobrovolně nebo mám napsat vítoj? ) možná ste si spletli tryznu s fyjestou ale mám pro vás radu zdarma..vodtáhněte fšicííí do Ryja,tam je karneval imrvére a můžete slavit celej rok
Biluška
co harýs eště žije?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:50
- Nahlásit

Fifi
no zeptám se, ale většinou vypadají úplně jinak. Asi se začnu bavit s lidma, co mají stejnou velikost

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:52
- Nahlásit

jablunka
šiš s tim žranim to mám taky! Sme děsně sijamský, páč jak mám nerva, žeru furt, když mám dělat plány na další kvartály, musej mi lidi nosit ze sámošky děsně bombónů, jinak nic neudělám. A jak máš jako vostříhaný vlasy???????????????

leyenda
Aninka bude mít pokoj na půdě? No mě klepne, chci jít k vám dělat ceru! Ale tu, co má pokoj na půdě! V čem spočívá to totální vyklizení? Je tam hodně věcí? Velká hrabárna? A bude si to moct nechat vymalovat podle sebe? Měla bych vše bílý, světlý, na trámech pověšený snítky voňavejch bylin, asi bych určitě měla lavendr ve váze a měl by tam bejt i velkobalgon, jakoby terasa, kam bych chodila ráno snídat celý léto, v takovym přípatku už bych vůbec nepotřebovala slejzat dolu )) Anince závidim!

Fifi
správně, čék nemá cvičit, neni to zdravý, akorát tim ztloustne!

makrel
zkus tu "tukožroutskou" polifku, po ní se tak posereš, že budeš splasklá o hodně kil. A jestli máš prachy, choď každej den teď na lymfodrenáže, to ti vypudí zadržovanou vodu dost hbitě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:53
- Nahlásit

Teď jsme dojeli od impact. Džessynka, kterážto z celého srdce nesnáší Mafiána, nás očuchala a málem se poblila.

Dneska večer po dlouhé době (a na dlouhou dobu) nepracuju, tak jdem se psama ven, a pak si půjdu ožrat čuňu. Zítra a pozítří jsem totiž furt v práci.

A pro filmové manyjaky, kteří se chtějí odreagovat, doporučuju film Tupíři. Je to od tvůrců Skery můví a je to parodie na Tvajlajt ságu - Edvórda a spol. Docela jsem se pobavila.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:53
- Nahlásit

Gerda
dík, tak já se zkusím posrat. lymfodrenáží se asi bojím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:00
- Nahlásit

davidkova renata
harýs jo, ale já skoro ne. Mám děsnej moribundus,nejsem schopná se na nic soustředit a rozmlžujou se mi oči, takže na to stejně ani nevidím. Bysem měla dělat výplaty, ale zaručeně bych se sekla tak to radši nedělám. Asi jim prachy tenhle měsíc nedám, to by mi mohlo dost zvednout náladu a asi by mě to aj uzdravilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:02
- Nahlásit

davidkova renata
čau blblounku, jak ti je první den v novém století? )) na tu osumdesátku si docela čiperná, se mi zdá ))

makrel
lymfodrenáží se asi bojím.
to megapříjemná záležitost, přísahám.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

Gerda
fakt? a není to nebezpečné?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:05
- Nahlásit

makrel
fakt? a není to nebezpečné?
měla bys mít zdravý játra a ledviny, páč přes ně se prej lymfosystém čistí, chce to tedy tayk hodně pít u těch masáží a pak děsně čůráš. Naposledy sem u toho poměrně fest zhubla. Ale pak mi přišlo snadnější a levnější tloustnout, tak se teď zaměřuju na to.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:10
- Nahlásit

Gerda
A jak máš jako vostříhaný vlasy???????????????

vzadu úplně na krátko,holej krk a pak se mi to postupně prodlužuje.....prostě do podkovy a ještě to mám vyžehlený.Chlap teď přišel domů,chvíli nevěřícně koukal a pak jen pronesl "gde máš vlasy"

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:10
- Nahlásit

makrel
Libičko tu foliju sme používali v judu když máš nastoupit do váhové kategorie a už se vo4kg nevejdeš tak se vobalíš folijou a běháš sice shodíš ty4kg za2dny ALE JE TO ENEM VYPOCENÁ VODA!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:15
- Nahlásit

jablunka
Chlap teď přišel domů,chvíli nevěřícně koukal a pak jen pronesl "gde máš vlasy"
))) eště že neřekl - ty sis nechala vytrhat obočíííí? )))

Jedu domki pipky, musim s těma barvama dělat a balit mařeně teplé prádlo zítra na ten vejlet, vemu si krosnu rači, páč má bejt velká zima.

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:16
- Nahlásit

pawLINka
film Tupíři jsem viděla do půlky, jelikož jsem fakt ujetá na filmy a seriály o upírech, tak mě to nenadchlo, a i protože ságu Twilight neznám nazpamět. Tak teď koukám na třetí díl ságy a jsem spokojená :-D

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

Atusch
třetí díl ságy a jsem spokojená
Pani já to měla půčený 3díly nevíte co bude dál?Mě se to nechtělo hledat prej včíl má bét další díl nevíte o tom něco????

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

danajasa
mě to neva, že je to je jen voda, potřebuju to jenom na tu chvíli do šatů, jinak budu hubnout rozumně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

makrel
není to nebezpečné?
pro zdravy jedince ne
Gerda
Aninka bude mít pokoj na půdě?
Ano, bude mit megapokoj, muze si ho vymalovat a zaridit podle sebe, chce bilo-svetlouncesedo-svetlounceruzovy pokoj, ale ty barvicky svetloucke, aby to vlastne zustalo vsechno na prvni pohled bile, jen takove stiny, rozumite mi? Tramy mit bude, urcite i s bylinama, postel bude mit v takovym krasnym vyklenku, mirenym na sever a bude nizounka, protoze je ten vyklenek taky nizky, vymyslime nejaky vzdusny, velky a prakticky ulozny system, spis satnu nez skrine. Ale balgon nebude, to by zadalo veliky upravy a zasah do konstrukce i ty strechy, co je pod touhle casti domu. A asi by se to k ty stavbe nehodilo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

Gerda
Ono to není takhle tolik vidět,ale 15 cm vlasů je pryč,v zadu ještě víc.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

makrel
To právě nestratíte objem,ale enem váhu páč voda je v celým těle to je fakt lepší náký hubnoucí čaj páč se vys...z podoby tak vopatrně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:22
- Nahlásit

jablunka
Pani ta barva je přepěkná to je míchané?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:24
- Nahlásit

jablunka
ty voe,boží barva!!!..co to je, vono teda to každýmu chytne stejně jinak,já používám divokou třešen nebo šcvestku nebo jaxe ta peckovice menuje

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:26 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

danajasa
URL
shodou okolností jsem hledala a dnes vyšla tato zpráva, nechce se mi číst celá, ale pokud chápu dobře v listopadu bude další díl - Rozbřesk, jako sice nemám ráda když z filmů dělaji seriál na pokračování ale tohle mě fakt baví. Upíři jsou fajn

edit: budu si muset přečíst i ty knihy, jen je budu muset někde vyhrabat

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:27
- Nahlásit

leyenda
Nechci do toho Anince kecat paní, ale světlounce šedá bude vypadat jako kdyby se tam sto let nemalovalo a ta stěna byla špinavá.

danajasa
Kdybyste nezírala jenom na filmy, ale i na knížky tak byste čtvrtý díl dávno znala, páč vyšel asi před dvěma lety

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:29
- Nahlásit

danajasa
ajó, já myslela, že ta voda odleze i lokálně, z toho břucha. jinde ať si klidně zůstane.jablunka
barva super a sestřih moderní

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:29
- Nahlásit

danajasa
davidkova renata
Není to míchaná,je to intenzivní (něgdy píšou vášnivá) červená od Palette a používám jí už dloho.
Taxi tu užívejte slavení,já du slavit taky.Papa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:33
- Nahlásit

jablunka
je to intenzivní (něgdy píšou vášnivá) červená od Palette
tu sem měla jednou ale zas moc mi nenadchla..jak řikám,jak komu to chytne,ale todle je bezva co máš!
Taxi tu užívejte slavení
di do prdele uš

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

Biluška
čtvrtý díl dávno znala
Ale já milánkuju toho herce pak mám divoké sny maxipsa Fíkamakrel
Na také akce sou fakt dobrý ty stahovací věci srazí to2čísla udělá to tvar a eště čék může průduchat http://www.dianka.cz/stahovaci-pradlo/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

danajasa
ty stahovací věci
njn,ale to se pak nesmíš svlíkat jinak se mu rostečeš po kvartýru a to jistě nepotěší

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
rostečeš po kvartýru a to jistě nepotěší
Však to bylo do šatů vo svlíkání nebyla,řeč šíš tak zhasnu atrochu ho vopiju stejně slušná holka má bét v osum v posteli aby byla v deset doma

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renatacus,tak amin dneska vyprdl bobek!ale ma smolika zustava na diete,jinak kulhani ho jaksi neprechazi!takze cvicak se nekona,do karvine jde se mnou hajan.

<< 1 ... 6813 . 6814 . 6815 . 6816 . 6817 . 6818 . 6819 . 6820 . 6821 . 6822 . 6823 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání