| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 16:29
- Nahlásit
makrel
dva dny jíst jen tekutou stravu, polífky atd. pomůže to?
no pomuze, budes mit prazdny streva, takze budes mit splaskly brisko
do té průsvitné? a na jak dlouho?
ja nevim, zalezi na tom, jak vypadas a jak chces vypadat...
cim dyl tim lip, muzes v tom chodit pres den a na noc sundat
nebo si kup takovy ty doublepleteny obepinaci kratasy, co je v nich kafein, Karolina je asi mesic nosila a fakt to melo dost viditelnej efekt. proste delej neco, co bude zvysovat teplotu a treni v pozadovany lokalite
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 16:36
- Nahlásit
jo, já pak samozřejmě budu zase makat ve fitku a tak, teď to akorát potřebuju rychle, protože jsem si koupoila super šaty. vlezu do nich, ale jsem v nich trošku narvaná a je mi to nepříjemné, ne že bych si myslela, že za týden bůhví jak zhubnu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:07
- Nahlásit
makrel
jaké šaty jste si paní koupila??? Já už se začínám pomalu dostávat do věcí, které jsem nezaplo, no jo stres dělá své
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:09
- Nahlásit
Ufff, pipinkiii, byla sem v bance, tu mi zavřeli o 4 minuty, musela sem na poštu, posílala jsem SLOŽENKOU!!!! peníze se zpožděním za upc pro mámu, bohužel jsem velice neschopná vyplnit složenku, zas sem to psala 2x. Ale´posláno, stihla sem si i koupit prací prášek a budu pawlinkovat, alias prát. A barvit vlasy, vylezly mi všechny šediny. Máte rády pocit čerstvě obarvených vlasů? Já teda jo, páč sou mnohem pevnější, jak sou obalený tou vrstvou barvy. Dnes ráno sem potkala asi nejspíš svou duposousedku, jak jí neznám, nevim, jak normálně vypadá, takže to byla jakási divná malá osoba, která nepozdravila, tak sem jí taky nepozdravila. Asi slyší, jak říkám, že je vagína. Asi už pudu domki, na ty barvy....slavíme ještě večer?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:09
- Nahlásit
Monty
Já už se začínám pomalu dostávat do věcí, které jsem nezaplo, no jo stres dělá své
Já to mám naopak,gdyž mám stres tak žeru a páč sem ve stresu permanentně,tak sem prostorově výraznější.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:11
- Nahlásit
Gerda
A barvit vlasy, vylezly mi všechny šediny. Máte rády pocit čerstvě obarvených vlasů? Já teda jo, páč sou mnohem pevnější, jak sou obalený tou vrstvou barvy.
Jj,taky to mám ráda a dneska si ten pocit užívám,mám lehčí hlavu jaxem se nechala vostříhat a pěkně lesklý a pevný vlásky. A kocour chrápe u holky,ta de ke kadeřnici až příští tejden.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:13
- Nahlásit
Gerda
slavíme ještě večer?
Já jo,začínám zhruba za hoďku a půl slavit svůj pondělkovej svátek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:14
- Nahlásit
Koňáci, chci semka poslat díťata na tábor. Znáte to tam někdo? Hlavně ty vedoucí a tak?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:14
- Nahlásit
jablunka
to já většinou taky, ale teď je to nějak naopak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:16
- Nahlásit
jablunka
já žeru furt.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Znáte to tam někdo?
Neznám a přijde mi šílený,dát 4000 za tejden. Já dávám 3500 za šestnáct dní.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Jasne, ze slavime
Vite, co ja delam? Uplne vyprazdnuju pudu!!! Ne, ze urovnavam jako obvykle. Musi byt uplne prazdna!!! Moc mi to nejde od ruky, nachazim spousty davno nevidenych veci, nad kterejma se slzou v oku holcickam vypravim svy vzpominky. Az bude puda prazdna, udelame v ni velky romanticky pokoj pro Anicku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:20
- Nahlásit
jablunka
Loni byli za 3000,- na příměstském táboře (každou noc jsem je měla doma, jenom jednou měli v noci táborák a pak spali ve spacáku na seně). Předloni tuším za 4600,-, nebo tak nějak na týden ve Zlíně Koňský tábory jsou holt dražší než normální stanové pijonýrské .
Ale já na Gulaku taky vybírám víc. Krom děcek mám na starosti i jejich psy, zodpovědnost za ně...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:22
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:23
- Nahlásit
to nejsem já, jenom ty šaty
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:24 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
makrel
to ses ty? A gde sou ti ty saty tesny?
edit ahaaa
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:26
- Nahlásit
makrel
jsou moc hezký
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:26
- Nahlásit
leyenda
myslíš, že bych se tady tak zveřejňovala?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:27
- Nahlásit
Monty
jo ale já v nich jsem trochu jako jelito. dýchat můžu, ale vadí mi to, tak holt budu trpět
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:28
- Nahlásit
makrel
s toudle fotkou bys klidně mohla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:29
- Nahlásit
makrel
a kde jsi to koupila, když nechodíš po obchodech?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:30
- Nahlásit
Monty
na netu přece
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:32
- Nahlásit
makrel
aha, na to jsem zapomněla...
budu vraždit, domluvila jsem se s kámoškou, že k ní dneska se Sophi půjdeme, jak jsem šla z práce, tak říkala, že ještě musí někde zajít a taď tady doma čekám jak trubka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:37
- Nahlásit
sem čék vleze po chvíli cvičení a tady se prózuje, hubne a linkujou sem divný Dády Patrasový v šatech.. no to jsou věci, to jsou věci..
Dobrá zpráva, byly jsme s Crysou pochváleny za plnění domácích úkolůch jen ta pipka Crysí, tam se chová jak správě vychovaná holka, sprostý slova nepoužívá, nedohaduje se se mnou, nepředvádí demenci, nedloube se v nose, nic. Tady doma zkouší co vydržím, takže když jsem paní ynstruktorce začala vykládat, jak málem čuba skončila se zaraženou cvičící destičkou v hlavě a klikrem protaženym zadkem tam a vytaženym uchem zas ven, tak jen nevěřícně koukala a evidentně litovala čubu. Ne mě!!
Ale dobrý, ještě nás nevyhodili, máme nový domácí oukloly, co se tam zdály jako naprostá banalita a já tady z nich zas poteču, ale už se to začíná hejbat pomalu k sportovní poslušnosti a ne tanečním
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:37
- Nahlásit
Biluška
Tak na stanovej nejezdí,spí v chatkách a kromě toho,že pokaždý je tábor na nějaký téma,tak mají i o kilák dál koně,kam chodili denně.Ale nebyl to klasickej koňskej,to ne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:38
- Nahlásit
makrel
Proc ne? Pamatujes na Lucynkustimdivnymcislemcochodijenvnoci v tech sklenenejch botickach?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:39
- Nahlásit
makrel
vlezu do nich, ale jsem v nich trošku narvaná a je mi to nepříjemné,
Jako nez abych sla nekam v necem, kde se citim neprijemne a tyden se kvuli tomu tyrala a riskovala zaludecni vredy.. vezmu si neco, co mi sedi a citim se v tom fajne. A saticky si schovam na dalsi prilezitost, az teda zaberu v tom fitku, ikdyz bacha, vse je treba delat s rozmem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:40
- Nahlásit
leyenda
tak to nepamatuju..nevím jestli bohužel????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:41
- Nahlásit
Fifi
no jenže já nic jiného vhodného nemám. a na jiný ples ani nic podobného už letos nepůjdu. takže z toho vyplývá, že nemám jinou možnost.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 17:43
- Nahlásit
jablunka
U nás je za pakatel čtrnáctidenní stanový lesní. Taky bývají s celotáborovým námětem. Jenže tam Lálinka nechce, ta prostě musí být s koňma Pupíček by normálně možná jela, jenže teď má období, že musí dělat všechno to co Lálinka Vyhodím osm táců a děcka budu mít z baráku jenom týden
|