| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
davidkova renata
Tys měla fčéra přirozeniny????
Tak tedy všecičko nejlepčejší,hodně prachůch a šikovnýho kladeče. tady ho máš rovnou f koupelně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:52
- Nahlásit
Správná oslava má mít třy dny, proto jsme si včera užili my, nechali sme mamku ve velkém napětí, až přejít do klidového režimu, dnes zvyšujeme na první stupeň a přejeme, takže přeji i já, a samozřejmě hlavně hodně zdraví, štíhlosti, mnoho neuronů v mozku, co budou umět přenášet vzruchy, zachvování důležitých životních funkcí pro další roky, snadné vyměšování, snadné vstávání, mnoho kolagenu v kloubech, a hlavně hodně peněz!´
Tady ti přeje tvůj náhradní syn, kterého jsem ti pronajala po dobu nemoci neonky.
taky ty penísky nějaký:
A tady klousek, dietní kousek, dortu:
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:54
- Nahlásit
Gerda
A tady klousek, dietní kousek, dortu:
woe tos vyšťárala kus Baicovic bábofky z lesa, ne?
a teď už fakt jedůůů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:57
- Nahlásit
Crysa
woe tos vyšťárala kus Baicovic bábofky z lesa, ne?
Ty si fakt bubá
Davídková
Jsem to dočetla až teď, v půl jedný jsem pro tebe.
Jo a taky jsem byla dneska na kožním, udělaly se mi velmi svědivé fleky na krku. Snažila jsem se doktroku přesvědčit, že je to alergie na práci a tudíž nemůžu pracovat. Nepovedlo se, dostala jsem jen mastičku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 11:57
- Nahlásit
Crysa, Gerda
Neserte mě se sladkým, mám děsně na něco chuť a jsem líná zvednout svůj velký zadek a zajít si do cukrárny pro zákusek. Asi umřu chutí na sladké. Jde to vůbec?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:02
- Nahlásit
Davídková budeš bohatá
Ti dám nejhezčí dárek k narozeninám jakej si mohla dostat, ceš? Cena ropy leze na historické maximum, už se blíží k 150 dolarům za barel, což ti asi nic neříká, tak mi prostě věř, že ti rostou prachy na kontě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:06
- Nahlásit
Gerda
Správná oslava má mít třy dny
taxi slafte, ydyoti,já přídu aš v pindělí
Biluška
což ti asi nic neříká
řiká.-)))) přišlo uš jedno zůčtování,ale loni to teda bylo lepčí sem právě čekala vječí nárůst,to druhý eště nedorazilo..nicméně jako zatim je to velmi,opakuji velmi zajímavé
a du nebudu vám narušovat voslavy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
Počkej, zítra jsem normoš v půl jedný pro tebe. Beru zase voba veverky, protože naši zase někam jedou,tak mladýho nechci nechat doma upá samotnýho.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:09 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Davídková Renata
Tak pani, hééépy brzdej (sereme tě )
....jo a ještě všecko nejlepčí k narozkám i na zejtra, páč to asi zítra nestihnu
A děte si prosimvás převzít dar. Zrovna vám ho přivezly před barák.
pawLINka
mám děsně na něco chuť
já takýýýý, ale úplně přesně teda nevim jestli na slatký nebo na slaný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:13
- Nahlásit
BrendaBenji
úolně přesně teda nevim jestli na slatký nebo na slaný
smíchej si cukr se solí
No a zase asi jdu
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:16
- Nahlásit
kachna_
smíchej si cukr se solí
no to je rada nad zlato teda
Hele už jste si někdy omylem osolily kafe? A že třeba já sladím tři cukry. To je snad úpa nejvíc nejhorší chuť.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
taxi slafte, ydyoti,já přídu aš v pindělí
neser, nebo dostaneš báseň, ty blázne jeden mladinkej )))))))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:36 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4193-q-Ztratil-se - clen-rodiny
Nepřijde vám, že na první fotce je pes s pálením a na druhé a třetí teda už je pes jiný? Možná blbje vidím, ale který se ztratil?
Jinak jsem včera nestíhala, dočetla jsem vás až TEĎ!!!
Ale nemůžu se nepřidat s dodatečným přáním všeho nej k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, hlavně nechyť tu křipku od dítěte, a taky moc moc peněz, ale to ti přejou tady uplně všichni tak je jasný, že musíš bejt boháč!
Ale přeci jen tumáš chlapa se zlatou kreditkou:
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
Atusch
Nepřijde vám, že na první fotce je pes s pálením a na druhé a třetí teda už je pes jiný? Možná blbje vidím, ale který se ztratil?
to jsem taky zkoumala, aj jsem našla psa nalezenýho 18.2., kterej je v Řepnici v outulku, což je spádová pro Štětí, ale tam našli psa.. oni hledaj čupku.. a první pes vypadá dle mýho v tom inzoši taky jinak.. ale sedí i hnědej obojek, všechno, i výraz xichtu, i ten bajvoko věk.. jen penis je jaxi navíc, nebo majitelé dosud nepoznali psa od fenky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
Crysa
paní Cryso, prosím prosím, jak je to ve Štětí s agility. Na stránkách to není moc podrobně a mělník má kurzy pro začátečníky v úterý a to mi nemá kdo hlídat dítě (a já tam s dítětem chodit nechci, nejdou mu překážky).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:55
- Nahlásit
Crysa
jen penis je jaxi navíc, nebo majitelé dosud nepoznali psa od fenky
To by nebylo nic tak nevídaného. Na ulici jak bydlí máti měli jedni pejska Dárečka. Menoval se Dáreček, páč ho dostali jako dáreček od jakýchsi známých co měli štěňata a nemohli se jich zbavit. Tak ho paní dostala k narozkám. Furt sem jim říkala, že Dáreček je Dárečka. Furt mi nevěřili. Prý těm lidem, co je obdarovali výslovně řekli, že fenu nechtějí a oni jim výslovně řekli, že je to pes-pes. Věřili jim, nevěřili mě. Do té doby než bylo Dárečce sedm měsíců, poprvé hárala a oni našli ráno v košíčku sedm malilinkatých Dárečků Pak už mi teda věřili, ale to už bylo dost pozdě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:59
- Nahlásit
kachna_
prosím prosím, jak je to ve Štětí s agility
hele holky se tam scházej, jako úpa začátky se tam čéka někdo ujme, ale na takovou tu vyšší dífčí na závody leda trénovat s místníma. Běhá tam dvě segry, který tam ale teď moc nechoděj, běhala a nebo aspoň se tam věnovala lidem Věrka Grbavčicová, ale abych pravdu řekla, tak moc nevím, scházej se dopo a já jezdím až na obrany, kdy už je po poslouchacích kurzech a většinou i v agilitách se to už rozpouští.
Zkus zavolat na stránkách jak je uvedený číslo pořadatelský kvůli voříškiádě, Kamila ti k tomu určo řekne víc. Jinak dětí je tam dost, to tam někde zastrčíš do chumlu k vostatním.
JInak pokud bys tam byla členem, tak máš po dohodě vstup kdykoliv a překážky i agikoutek je k dispo celoročně nezávisle na všestraňákách.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:00
- Nahlásit
Crysa
no tady labradora zrovna moc nevidím
tady teda už jo
Asi v tom maj krapet bordel, ta první fotka tam asi ani moc nepatří, ale kdoví
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:02
- Nahlásit
Tak takhle to u nás vypadalo včera večer - stále držte palečky mamče, má trošku problémy s nožkama
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:07
- Nahlásit
Dines
Nemá těch mladých nějak moc?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:11
- Nahlásit
Dines
áááá ty sou vošklivý stejně jako jejich mamka . mají taky ty chlupatý nádory na nose?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:12
- Nahlásit
Dines
jéééé ty jsou krásný Palce držím
pawLINka
A kolik normálně rodí paní morčátková hrošíková hrošíků?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:13
- Nahlásit
BrendaBenji
A kolik normálně rodí paní morčátková h
Tak naše morčata (obyč) rodí tak 2 - 4 max.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
pawLINka
Má, my totiž nemůžeme mít nic normálního! před týdnem začala z ničeho nic krvácet, mimin bylo dohromady 6 (jedno nevybalila ) A teď má z toho těhotenství a porodu zadní nohy v pr*** - snad se brzo zberchá
Biluška
No, dva maj chlupatou skoro celou hlavu a zbytek zatím ani chloupek
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
Dines
to snad neporodila jedna samice ale ne?? to jí museli přivíst PPLkem, dyk toho je víc než má sama objem
u psů se na nožkách po porodu projevuje málo vápníku, nějakej výraz pro to je, že fena porodí, začně ještě valit vápník do mlíka a je celá odvápněná a i z toho může vochrnout. Nemůže to mít taky??
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
Crysa
u psů se na nožkách po porodu projevuje málo vápníku, nějakej výraz pro to je, že fena porodí, začně ještě valit vápník do mlíka a je celá odvápněná a i z toho může vochrnout. Nemůže to mít taky??
U psů je to eklampsie ne? U morčat se tomu myslím takhle neříká ale nevím - jo, a máš recht - byli jsme ráno na veterině na injekci - vápník a nějakej sajrajt co jí pomůže rychlejc zpevnit vazy a svaly....tak snad...
to snad neporodila jedna samice ale ne?? to jí museli přivíst PPLkem, dyk toho je víc než má sama objem
dám ti sem foto dva dny před porodem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
Dines
Vypadá jak obrovský nacucaný klíště.
Ale malinký hrošíci jsou úžasný.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:26
- Nahlásit
Dines
ještě honem, s natočenym autem před domem - nevím jak u morčátkovejch, ale u psů pomáhá vstřebávání vápníku vitamín C, tak jí třeba napěchovat nějakejma hodně dobře Céčkem zásobenejma zeleninama? citron asi nesežere, ale třá esi může kiwíka bo něco takovýho?
foto dva dny před porodem
chůůůůdááááákkk.. ta ty haranty musí děsně nenávidět, já takle vypadat, tak je asi fsteky zakousnu a svedu to na laktační psychóoozu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:28
- Nahlásit
Dines
jako gdes vzala moje foto z těhotenctví??????
btw sou naprosto přííííšernííííí ,možná bys je měla dát do těch natpřirozenejch jevůch co se tu tudle probíraly ))
du ven jelyta
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:28
- Nahlásit
Čau blbcí!!! Dneska jsme si to s Gerdou vyměnili a vůbec nestíham já, za chvilku zase musim padat. Tagže jen ve skratce:
Dines
sou stráááášně ošklivý!!!! Takové podivné krysečky holé.. morčata milákuju, ale musí to mít chlupy. Toto je velmi podivný mimozemšťan, kerej vás za chvíli doma všechny sežere, když je jich teď převaha
davídková
aby sis nááhodou nemyslela, že už máš pokoj :
VŠECKO NEJLEPČEJŠÍ K NAROZENINÁM!
(dost mě mrzí že to nemůžu zvopakovat eště zejtra )
Biluška
Dáreček je Dárečka.
našli ráno v košíčku sedm malilinkatých Dárečků
tak to je jako hůůůstýý pani, to je lepčejší než pouštní krysa visalisa (nebo jak se ta potvora má menovat) s měřícím hadem dohromady
hancawněkdy fčéra zvečera (mor a cholera, potkaly mě znáhla..) máte mou plnou upřímnou soustrast, muset se vrátit z madagaskaru kvůli pajdavýmu hátatytlovi je krutý celkově bych s tebou teda neměnila, běhat kolem věčně nemocnýho kůňa je fakt mor.
Jináč mam radost, volali mi ze servisu kouzelnejch obojků a nemam rozbitýho psa!! Byla chybka v obojku, "špatné seřízení ve vysílacím modulu" čikýhošlaka. Takže jsem tuze radostná, že mě to nebude nic stát a pes neni totální vypatlaný hovado, jenom úplně obyčejnej magor
A zase du
zdar f pindělí
|