| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:29
- Nahlásit
Crysa
nějakej výraz pro to je
poporodní eklampsie se to nazývá..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:29
- Nahlásit
Crysa
eště honem, s natočenym autem před domem - nevím jak u morčátkovejch, ale u psů pomáhá vstřebávání vápníku vitamín C, tak jí třeba napěchovat nějakejma hodně dobře Céčkem zásobenejma zeleninama? citron asi nesežere, ale třá esi může kiwíka bo něco takovýho?
Snažím se jí občas vnutit vodu s Cčkem a glukopurem, má mrkev, salát.....odpoledne zkusíme okurku....
No, dělám co můžu a snažím se nic nezanedbat.
chůůůůdááááákkk.. ta ty haranty musí děsně nenávidět, já takle vypadat, tak je asi fsteky zakousnu a svedu to na laktační psychóoozu
Taknějak - ještě týden před porodem sem se těšila na miminka - pak už jsem jen doufala, že ty parazity brzo porodí a neprorvou se jí skrz břicho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:30
- Nahlásit
Dines
No, dva maj chlupatou skoro celou hlavu a zbytek zatím ani chloupek
Chudáčci malinkatí, takhle malý a uš tak vošklivý
Dítě mě láme, že chce jedno k narozkám. Nebo prej rači dvě . Ale u nás by umrzli, máme studenoodchovňový barák. Musela bych jim kupovat svetříky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:31
- Nahlásit
bonc
sou stráááášně ošklivý!!!! Takové podivné krysečky holé.. morčata milákuju, ale musí to mít chlupy. Toto je velmi podivný mimozemšťan, kerej vás za chvíli doma všechny sežere, když je jich teď převaha
Dík za pochvalu - mimochodem, včerejším večerem se počet mimozemšťanů u nás doma zdvojnásobil
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:32
- Nahlásit
Biluška
Dítě mě láme, že chce jedno k narozkám. Nebo prej rači dvě . Ale u nás by umrzli, máme studenoodchovňový barák. Musela bych jim kupovat svetříky
néééé, normál budou bydlet v mikrovlnce... občas přitopíš...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:34 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Biluška
Dítě mě láme, že chce jedno k narozkám. Nebo prej rači dvě
Dítě má recht, jednomu by bylo smutno samotnýmu
Ale u nás by umrzli, máme studenoodchovňový barák. Musela bych jim kupovat svetříky
No,chce to minimálně 18'C, jinak fakt zmrznou, pokud nebudou mooc otužilý - no a nebo fakt ten svetr
https://picasaweb.google.com/Andrea.Lieblova/Aleky ModraOrchidea02#5569936907812085410
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:34
- Nahlásit
Chtěl po mě někdo něco? Essi ne, tak zase du. Byste nevěřili, kolik věcí se čéku dokáže posrat. Stále nevycházím z údivu..
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:38
- Nahlásit
jablunka
Dines
dám ti sem foto dva dny před porodem
Vypadá jak obrovský nacucaný klíště.
Tak přesně to mě jako první taky napadlo ))
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Plešatá malomorčata jsou velmi hnusná, velice gratuluji slečně Dines k vopravdu moc vydařenejm miminkám. Vůbec nestíhám, su strašně nebohé.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
impact
Chtěl po mě někdo něco? Essi ne, tak zase du. Byste nevěřili, kolik věcí se čéku dokáže posrat. Stále nevycházím z údivu..
kdybys to napsala latincky, mohlas do klubu k Sali.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:43
- Nahlásit
Dines
No,chce to minimálně 18'C, jinak fakt zmrznou, pokud nebudou mooc otužilý - no a nebo fakt ten svetr
Ráno je tu běžně 11. V poledne se většinou blížíme k 16 a večer občas míváme i těch 18 Musela bych je fakt chovat v té mikrovlnce
impact
Co se zase děje? Essi chceš vědět co znamená průšvihový týden tak ti můžu popsat ten svůj A to pak hrůzou nebudeš tři noci spát, stejně jako Kejtlin . uš mám skyp, tak se připoj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:46
- Nahlásit
davídkojc
vše nej k narozkám, půořádně si to oslav
all
doktor na chirurrgii mmě neuschopnil, byl tam jinej a ten zjistil, že mám potrhaný šlachy v celým palci, ptoto je to pořád oteklý a bolí to
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:53
- Nahlásit
kejtlin
mám potrhaný šlachy v celým palci
a co s tim budou dělat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:54
- Nahlásit
BrendaBenji
nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:58
- Nahlásit
kejtlin
doktor na chirurrgii mmě neuschopnil, byl tam jinej a ten zjistil, že mám potrhaný šlachy v celým palci, ptoto je to pořád oteklý a bolí to
no ty vado, to je velka radost! A co ti s tim udělá? Furt akorát nechat v klidu? Žádná sádra?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:00
- Nahlásit
Gerda
neudělají s tím nic protože to nejde, sádru mi dát nemůžou protože by museli znehybnit zdravej kotník a pak by se zase musel rozhýbávat. na to seru to je jedno
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
kejtlin
a jak se ti to vlastně stalo?
tak jedině to asi musí bejt v klidu, no.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:06
- Nahlásit
jbat
rupla pode mnou šprycle žebíku a spadla jsem jen na palec celou váhou na beton z cca 5ti metrů
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:08
- Nahlásit
kejtlin
no ty vole aaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuu.
ale to jim jako mělo být trochu jasný, ne?? že to nebé jen naražený...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:11
- Nahlásit
jbat
bolestí jsem se poblila asi takhle
jasný jim to nebylo protože jsem chodila k idiotovi dktorovi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:13
- Nahlásit
jbat
a minulej tejden jim už bylo divný že to pořád bolí a je to oteklý, tak se to snažil rozhýbat-to bylo moc fajn
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:13
- Nahlásit
kejtlin
jasný jim to nebylo protože jsem chodila k idiotovi dktorovi
no to je výborný... jako zasádrovat teda asi ne, ale pošlapaný a polámaný kosti v nártu a na prstech vod koní mi vždycky zafixovali tunou lekoplasti aspoň.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:15
- Nahlásit
kejtlin
minulej tejden jim už bylo divný že to pořád bolí a je to oteklý, tak se to snažil rozhýbat-to bylo moc fajn
to je na zabití.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:16
- Nahlásit
jbat
mě to zafixovali na první 3 dny protože to nebylo zlomený a ted´ teda znova-po 4 týdnech co jsem to měla rozchodit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
kejtlin
mě to zafixovali na první 3 dny protože to nebylo zlomený a ted´ teda znova-po 4 týdnech co jsem to měla rozchodit
no tak teď už by to mělo teda zregenerovat... bože to jsou řezníci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:21
- Nahlásit
jbat
bože to jsou řezníci
jasně chirurgie Neratovice, sem měla nežida na prostředníku na noze a řezali to zaživa, je to už několik let, ale pamatuju si to jako dneska.
Měla jsem ject do Prahy na Bulovku, jenže kdo by tam jezdil na kontroly...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:22
- Nahlásit
kejtlin
Tak to je fakt síla, já si jednou, když jsem byla na horách ze školou zlomila kůstku na zápěstí pravé ruky.Hned první den a musela jsem s tím lyžovat celý týden, protože si mysleli že to jen hraju a nechci lyžovat .Magoři a to jsem to měla oteklé.
A jak to máš s neschopenkou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:23
- Nahlásit
laguna
A jak to máš s neschopenkou?
mám neschopenku nadále, protože mám práci kde chodím a hodně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:24
- Nahlásit
kejtlin
Měla jsem ject do Prahy na Bulovku, jenže kdo by tam jezdil na kontroly...
no ani nevim, essi by sis pomohla, mě ta nemocnice docela děsí... je to jak město duchů.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:26
- Nahlásit
kejtlin
lity lity a velice.
|