| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:31
- Nahlásit
bonc
zvěř vystěhuju aby měla magorka fstek a já klid, budu mít velmi bytelné oplocení a všude velikánský výstražný výhružný cedule A sem tam tam necham někoho něco obhospodařit, abych z toho za chvíli neměla Boubín.
obří aspoň pětimetrový bilbórdy jsou ideální
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
taky mě napadlo, proč ten super ovladatelnej pes je v koši, asi se jí zeptám jak se stopuje na několik set metrů s náhubkem, chcí podrobnej návod
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:34
- Nahlásit
gabifi
ahoj, seš tady někde?
Jestli máš nějakej hodně jednoduchej recepis na játrový pamlsky, prosím písni je sem. Ď.
chceš to pro sebe nebo pro golyje? )))
Vezmeš játra. Strčíš je do mikséru. Uděláš bzzzzzzzzz bzzzzzzzzz bzzzzzzzzzzzz, až je z nich červená krvavá kašička. A vlastně eště předtim vezmeš pytlik s vločkama a uděláš hodněkrát bzzzzzzzzz, abys měla mouku vločkovou. Smícháš krvavou kašičku s vločkovou moukou, já tam vrazim ještě vajce a Atuš, bo to je její recepis, řikala, že tam máme dát aji bylinky. Jiných nemaje, vrazila sem tam kopr.
Vymícháš si kejdičku a naleješ na pečicí papír do cca centimetrové vrstvy na plech. A pečeš. Atuš řikala, že peče asi 20 minut. Na jejim albu je postup nafocenej, já to pochopila až z nafocenýho. Adresu na album už si nepamatuju. Játra můžeš nahradit různými masy.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:36
- Nahlásit
du něco dělat s vořechama a předsedou je dnes doma, tak ho musím využít a řádně zapřáhnout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:39
- Nahlásit
Eldoguero
jinak pani nikdo vám prostě do soukromího lesa lízt nesmí pokud vy mu to výslovně nedovolíte, ale musíte zajistit volnej průchod zvěře, totéž platí o houbařích atd., ale musíte mít jasně označeno, že se jedná o soukromý pozemek
Si myslím paní, že se pletete. Že právě do lesa může gde gdo - na houby, na borůfky a tak. A že majitel to zakázat nesmí. Stejně tak tam můžou picálisti Zrovna nedávno se tu přece řešilo, že picálisti můžou klidně až na zahradu pokud tam vběhne zvěř. Picálisti prostě v tomhle státě můžou všechno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:42
- Nahlásit
gabifi
Vezmeš játra. Strčíš je do mikséru. Uděláš bzzzzzzzzz bzzzzzzzzz bzzzzzzzzzzzz, až je z nich červená krvavá kašička. A vlastně eště předtim vezmeš pytlik s vločkama a uděláš hodněkrát bzzzzzzzzz, abys měla mouku vločkovou. Smícháš krvavou kašičku s vločkovou moukou, já tam vrazim ještě vajce a Atuš, bo to je její recepis, řikala, že tam máme dát aji bylinky. Jiných nemaje, vrazila sem tam kopr.
Vymícháš si kejdičku a naleješ na pečicí papír do cca centimetrové vrstvy na plech. A pečeš. Atuš řikala, že peče asi 20 minut. Na jejim albu je postup nafocenej, já to pochopila až z nafocenýho. Adresu na album už si nepamatuju. Játra můžeš nahradit různými masy.
Prosím tě neposlouchej ji, má to děsně složitý
Vemeš játra, vločky (plus mínus přibližně stejně) a dvě vajíčka. Fšechno hodíš do mixéru a naráz uděláš bzzzzzzzzzz. HOdíš na plech pečící papír a vyleješ to na to. Pečeš dokud to nezačne smrdět po celým baráku. Jak to smrdí, je to hotový. Nesmíš to nechat smrdět moc dlouho, jinak to spálíš
Na kopr a bylinky prdím, nemyslím si, že by moji psi ocenili, že jim do toho rvu cokoliv rostlinného. Gdyž chtěj rostlinou stravu můžou žrát kobylince
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Eldoguero
taky mě napadlo, proč ten super ovladatelnej pes je v koši, asi se jí zeptám
já ti to řeknu..papá čubičky )))))) stále jaxi.-))))
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:46
- Nahlásit
Gerda
Biluška
díkec žencký
Gerda
chceš to pro sebe nebo pro golyje?
pro mne, golyjím musí stačit to, co si najdou u popelnice
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
já ti to řeknu..papá čubičky)))))) stále jaxi.-))))
To je ten co papá i štěňátka? Nebo jinej?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě neposlouchej ji, má to děsně složitý
Dyť to mám ouplně stejný! Jenom to nemelu společně, ale zvlášť, abysem neměla špinavý vločky, než je smíchám s krvavou kašičkou....a dávám bylinky a dávám, protože ty jediný pak přebijou ten smrad. A tyk sem tam kápla olej a dělám to mocinky dobrý, Atuš řikala, že se s tim má čék trochu sráti, když už je ten postup tak jednoduchej.
Gdyž chtěj rostlinou stravu můžou žrát kobylince
blééé fůůůůj, mařena to žere taky a mě se chce blejt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:53
- Nahlásit
Biluška
To je ten co papá i štěňátka? Nebo jinej?
furt ten jeden
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
furt ten jeden
Moc milý pejsek . Skoro stejně jako panička
Gerda
Dyť to mám ouplně stejný!
Akorát že já to mám mnohem méně pracný a mnohem levnější,páč nespotřebuju tolik energie při dělání bzzzzz
.a dávám bylinky a dávám, protože ty jediný pak přebijou ten smrad
Nepřebijou, to si akorát namlouváš . A psům mnohem víc chutnají bez nějakých přiblblých bylinek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 11:58
- Nahlásit
Eldoguero
jinak pani nikdo vám prostě do soukromího lesa lízt nesmí pokud vy mu to výslovně nedovolíte,
teda pani nechci se hádat, až tak znalá nejsem, ale podle lesního zákona HLAVA TŘETÍ
OBECNÉ UŽÍVÁNÍ LESŮ
§ 19
Užívání lesů
(1) Každý má právo vstupovat do lesa na vlastní nebezpečí, sbírat tam pro vlastní potřebu lesní plody a suchou na zemi ležící klest. Při tom je povinen les nepoškozovat, nenarušovat lesní prostředí a dbát pokynů vlastníka, popřípadě nájemce lesa a jeho zaměstnanců.
(2) Chovatelé včel mohou se souhlasem vlastníka lesa a v zájmu podpory ekologické rovnováhy, opylování rostlin, využití medovice a zlepšení produkce semen lesních dřevin umisťovat svá včelstva na lesních pozemcích za předpokladu dodržování povinností vyplývajících z odstavce 1 věty druhé.
(3) Na návrh vlastníka lesa nebo z vlastního podnětu může orgán státní správy lesů z důvodu ochrany lesa nebo v zájmu zdraví a bezpečnosti občanů rozhodnout o dočasném omezení nebo vyloučení vstupu do lesa, nejvýše však na dobu tří měsíců. Totéž lze stanovit nařízením obce14) s rozšířenou působností. Stanovenou dobu lze stejným způsobem prodloužit nejvýše o tři měsíce. Zákazy vstupu do lesa nebo jiná omezení užívání lesa stanovená zvláštními předpisy anebo podle nich vyhlášená zůstávají nedotčena. Vstup do lesů, které jsou nezbytné pro potřeby obrany státu (dále jen "vojenské lesy"), se řídí zvláštními předpisy.15)
a ohledně oplocení to řešila známá, kerá má louku vedle lesa a trvalo jí 5 let než jí povolili tu louku oplotit, a nebylo to zadarmo a to byla jenom louka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:02
- Nahlásit
Biluška
A psům mnohem víc chutnají bez nějakých přiblblých bylinek
mojemu psovi chutnaj s bylinkama! A nemám to pracnější a dražší, mám to krásný a bezvadňácký! A nepučim ti les!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:02
- Nahlásit
Jsem teprvá přišla do práce. Byla jsem se flákat na očním a na úřadě práce. V práci by mi bylo ale líp, všude mega fronty.
Co je nového? Nemůžu provokovat a dočítat vás.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:03
- Nahlásit
jo a ještě §32 (7) Je zakázáno oplocovat les z důvodů vlastnických nebo za účelem omezení obecného užívání lesa ( § 19 odst. 1); to se netýká lesních školek, oplocení zřízeného k ochraně lesních porostů před zvěří a oplocení obor6) nebo farmových chovů zvěře.21a)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:06
- Nahlásit
Gerda
A nepučim ti les!
Si ho nech, já mám beztak lepší bábovičky a nepučim ti tu novou červenou lopatku
pawLINka
Co je nového? Nemůžu provokovat a dočítat vás.
V podstatě nic. Bonc má les a bilbordy, já mám zdechlýho hada a všichni ostatní z nás mají srandu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:08
- Nahlásit
Biluška
a nepučim ti tu novou červenou lopatku
áááááá ale to musíš! Je to pro obecné blaho a podle paragrafu 32! Si moc lakomé děfče, za to tě kopnu do holeně!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:19
- Nahlásit
Prosimvás proč je tak nehorázná zima????? ale jako vopravdu nesnesitelná!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
proč je tak nehorázná zima
dyk to píšu..smrt bílejm mrdkám!!! ale zejtra votoledne vyhrožujoui aš 8 st..plus jako! proč nejsi f egyptě uš?? tet se vrátil souset z tepla ,byl tam na vánoce dyš vodlítali z hurgády,bylo 38st!!!!!!! plus!!!
biluška
možná sme jen blbé..velmi pravděpodobně..páč je možný že čubička si objekty jen testuje
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:32
- Nahlásit
davidkova renata
Letim do Tunisu 11.1, ale tam takový teplo neni, tam bude tak 15max
All
Dnes mě psi nehorázně ztrapnili v televizi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
povídej, přeháněj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
možná sme jen blbé..velmi pravděpodobně..páč je možný že čubička si objekty jen testuje
nenenene vona jí určitě nenechá techtlit gdyž hárá a proto je agresivní
zuzanarosakova
jakto žes nenahlásila že budeš v telce?????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:39
- Nahlásit
Baico
Točili s nama s tatou ňákou reportáž, jak venčíme spolu psy. Já po pěti minutách venku v tý kose jsem byla uplně paralizovaná, nemohla jsem ani mluvit, bo jsem byla v civilních hadrech. Psi mi zdrhli za čupkou a já se snažila je zmrzlou hubou přivolat. Rambik nakonc přišel, ale pro Kokyho jsem si musela dojít a když jsem ho chytla, tak jsem s nim měla trochu drsnější rozhovor a neuvědomila jsem si, že mám pořád na sobě mikroport - zapnutej! Takže jestli to tam daj, tak se lidi opravdu pobavej
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:41
- Nahlásit
Gerda
Biluška
játrofky, prozraďtě mě proč mam ty sušenky pořád takový drobivý? Vajíčka dávam 3, bylinky dle nálady (naposledy jsem tam vrzla meduňku, prej má uklidňující vlif ), vločky vod voka. Nejdřív rozsekam játra páč musim postupně, jináč by to pán mixér taky nemusel přežít, pak tam nakydam všechno ostatní, probzzzztim a upeču - peču těch 20min, zdaj se mi akorát, ale furt se hrozně droběj! Co s tim?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:41
- Nahlásit
tak jak rikam... clovek se vrati z obeda a tady novy 2 stranky... myslim ze vesele zustanu u obcas nakouknuti na nejaktulanejsi vec
zuzanarosakova
a kde? na jaky tv v jakym poradu??? chcem to videt
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
Točili s nama s tatou ňákou reportáž, jak venčíme spolu psy.
jo tak to teprv bude, tak koukej nahlásit kdy ať to zkouknem a pak tě můžeme tady pořádně pomluvit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:42
- Nahlásit
Gerda
áááááá ale to musíš!
Nemusím a nemusím a nemusím . A nepučim, ty bys mi ji rozbila
Si moc lakomé děfče, za to tě kopnu do holeně!
A můj tatínek je policajt a zavře tě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:43
- Nahlásit
bonc
prozraďtě mě proč mam ty sušenky pořád takový drobivý?
zkus tam dát míň vloček, nebo přidat vodu, nebo to pečeš moc dlouho
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 12:43
- Nahlásit
bonc
játrofky, prozraďtě mě proč mam ty sušenky pořád takový drobivý
Já to mám drobivý, když to málo upeču, dycky to musim píct až do tvrda uplně. Ale já teda dělam z mletýho hovězího a na kilo masa dávám 4 vejce
|