Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6264 . 6265 . 6266 . 6267 . 6268 . 6269 . 6270 . 6271 . 6272 . 6273 . 6274 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:20
- Nahlásit

hele amin s kamoskou!

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:24
- Nahlásit

nemethova5
Mě se to ukazuje ůpa mjinký co je ta kámoška?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:26
- Nahlásit

danajasajak malinky to rozklikni,seto o hodne zvetsi ta fotka,kamoska je prekvapeni,no rozklikni to!!!

kinta
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:29
- Nahlásit

nemethova5

Pani, vono se to fakt nerozklikne, je to furt majinký.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:31
- Nahlásit

danajasa
ahaaa no to je blllbee etda ze enchaapetee ja bych vam i priblizila situaacii ale ne tadyy tedaaaa ..........jojo vlcii no spis utikaj nez zeby utocili ale hladovi a kdo vi......a ono slovaci a zvirata psi teda atk ..az navyjimky nak moc slusnechovani k nim nemaj ikdyz mozna uzje to o neco lesi nez driive

nemethova5
chaa postroj pakoooo bylo by to zajimave ...

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:32
- Nahlásit

nemethova5
Dokonce sem to uložila a mrnavý asi mám blbej prog.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:36
- Nahlásit

danajasa
kintaje holky pardon,to je foceny z mobilu tak asi proto,ta kamoskazofka je zelva,jak se to tam da dt velky????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:39
- Nahlásit

kettyno postroj na tvojeho pabouka velkyho!

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:55
- Nahlásit

postroj na tvojeho pabouka velkyho!
Hele a jaký se dávaj povely paboukům??Jáko včecky čtyry nohy vlevo?Pocééém cvrčééék je mi zas kape na karbit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:58
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 21:59
- Nahlásit

danajasajj,asi tk nejak pani!ctyri nohy vlevo,ctyri nohy v pravo
ketty
kintaholky uz to jdeeeeeeee!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:15
- Nahlásit

a nejradsi mam tuhle,necham si ji ukamoskyudelat jako fototapetu!

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:21
- Nahlásit

nemethova5
Fakt želva nebyl nas..že jako ta želva toho moc nenaběhá,ikdyž kámoška má želváka Pepu a dyž vytře a je to eště mokrý prej má docela slušnou rychlost Mě to tady furt padá je to na prd

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:25
- Nahlásit

danajasajako zofka dost rychleúpadi,by jsi se ji nasmala!!!staci ji podrbat na krunyri a zvedne prdel a padi,ne,amin a hajan v pohode,ona vzdycky jak zbystri nakyhoz tech dvou tak maze k nim a ulozise do jejich kozichu,asisi mysli ze tam ma utociste.me to taky pada a dne sjsem malem toho zkurv.nyho ufona malem ani nezapla!

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:35
- Nahlásit

nemethova5
na povel nereaguje do nej foukns a bud uhne nebo ne nej povel je vodautika od ni pryc a pak kdyz ho popostrkujes tak teda se uraci nekdy pohnout

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:39
- Nahlásit

nemethova5
To je dobrýý,já bych chtěla želvu,akorát mě děsí že dyž bude marod tak se nějak nedovím,teda vím že umí syčet,ale my měli želvu z burzy a nejak to nerozdejchala teda vet.tvrdil že má slmonelu a už nám ji prodal jako zombí spíš tak od tý doby už se toho bojím.Já se zdovolením vzdávám dnes už mě neba furt lovit ten signál nechápu proč furt někam pochoduje.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:40
- Nahlásit

kettyno vsak je syrovej pabouk,ho musis prvne socializovat a pak s nim cvicit,naky foukani pani,ho neumis motivovat na jidlo??? a cvicenyho pabouka to nema kde kdo!

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

nemethova5
voeeeeeeeeeeeeee se nasera nastrili na me chlupy a ja zdechnu neb nedojdu ani pro respirator
na jidlo na jidlo ji jen cvrcky a ziviii a je hned nazranej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:43
- Nahlásit

danajasano hele,zelvy maji tu salmonelu v sobe,a proto po kazdy manipulaci se musi mejt ruce!!!no tak to je v poho,ja s ni byla,mela teda mocinky mekkej krunyr,myslim,zejichybelo decko

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:45
- Nahlásit

kettyno ty vole,to je peknej obrannej mechanismus!otre si nozky o prdelku avypusti chloupky co se zabodnou a maji hacky anejde to vyndat,no vidis ze mas obranare,co kecas?

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:47
- Nahlásit

nemethova5
jojo obrana snim dobra nepriteli reknes jen dejchej dejchej pichnes do pavouka a uz to leti nepritel pada k zemi

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 22:51
- Nahlásit

kettykrasa pani krasa a jaka jeto vyhoda,je skladnej strcis ho do kapsy,nekdo te bude chtitokrast a v tom pabouk obranar!!cvrnknes ho do prdylky a utocnik se dusi,to vidim velice zive!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:23
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Kanárek, no, ano to je překrásný zvířátko, ale na můj vkus už je drobínek za hranicí jak povahou, tak rozměry, jako jsou určo sportovnější typy a ty mám radši než fuňáky, ale zase tohle plemeno nejsem si jistá právě, jestli má cenu u nás chovat, stejně třeba fila, má tak nějak specifickou povahu a nároky na soukromý prostor, který by jí byl vlastní a který by jí měl být přán - asi si nekupuješ PPČ, ale tenhle rok nebo minulej, teď nevim, tam byl hezkej článek, respektive reakce chovatelky na hlavní článek a s tím bych se ztotožnila
Jsem zpět, jestli tu jste pani, PPČ kupuju, četla, já bych v zásadě s tím souhlasila taky, ale s výhradama. Pár měsíců před tím, tam vyšel od jedněch chovatelů kanárů článek, fakt teda totální hovadin, že kanáry by neměly dělat obranu, páč jsou pak nebezpečný a tak. Reagovali jsme na to ještě s kamarádkou ve vší slušnosti, s těmi chovateli se známe a bavíme dál. Ale ono není třeba to tak hrotit. Třeba kanáry nejsou tak hustý jako fily a ani ty velký prostory nejsou úplně nezbytný. Ono u fily je taky potřeba rozličit co je ojeriza a co už je agresivita a vymaštěnost jedince. Já si myslím, že chovat klidně cokoliv, ale dát tomu adekvátní potřeby a zaměstnání. Totéž platí i o boerboelovi, tam ovšem fakt nevím co s tím, jako k čemu by to u nás bylo, ale opakuju, že to plemeno moc neznám.
Jasný, že kanáry jsou mnohem víc hovadovitý než AD, Argentina je atlet, Kanára takovej velkej zápasník, ale kdybys to viděla v pohybu, jak dokážou bejt rychlý, možná by ses i divila

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:36
- Nahlásit

nemethova5
jojoj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:40
- Nahlásit

kachna_
jé ty znáš Gábinu H.? Ta dělala brigádu tam, co Atush.
pani neznám, nebo si toho aspoň teď nejsem vědoma

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:49
- Nahlásit

Tak dámy, pár fotek slunečního sloupu při východu Slunce a částečného zatmění Slunce.
http://picasaweb.google.com/104780498030750109972/ SlunecniSloupACastecneZatmeniSlunce412011#
Ostatní zatím v PC.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:57
- Nahlásit

Eldoguero
Brej večír a já sem toho buráka tak chtěla má štěstí že je plešatej a nejde pěstit venku a jak ho chválili za ty prachy musí snad cvičit sám od sebe né? Mě dneska fakt kape na ten maják.Vlčáčková
to je nádherný kor dyž si představím,že takovou krásu mám dnes v mozkovně(totál ztmění)

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 00:00
- Nahlásit

Eldoguero
aha, tak jinak, ty znáš tu holku, co cvičí s boerboelama?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 00:02
- Nahlásit

Vlčáčkovákrasny pani,mate cit v oku jak hrom.jste se minula povolanim.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 00:14
- Nahlásit

danajasa
tak to je pravda, ale já je víceméně vídám max běhat v kruhu, ale je pravda, že běhaj hezky, žádný těžkopádný sotvasehýbající hovada
kachna_
jo jo jedna holka v liberci má dva a cvičí s nima, tak tu trochu znám

<< 1 ... 6264 . 6265 . 6266 . 6267 . 6268 . 6269 . 6270 . 6271 . 6272 . 6273 . 6274 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání