| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
máte zájem pani
Standardy za 20 000 a nestandardní pejsky za 8000. Jinak jsem ochotná po složení zálohy přistoupit i na nějaký rozumný splátky, páč vím, že peněz není nigdy dost Přestože s tím nemám úplně dobrou zkušenost, ale to bylo trochu o něčem jiném, ten člověk byl problémový ze zásady, ale já na to bohužel přišla až pozdě (skoro i pozdě pro čubu )
Kdy si přijedete vybrat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:28
- Nahlásit
hancaw
Pani, tak si to tam hezky užijte a v únoru se spolu opijem jooo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:31
- Nahlásit
Eldoguero
To je levnýýýý, ne? Ty nestandarty máte mega levný, to je děsný, teda Teda jako myslim to vážně, představovala bych si je tak od 25 - 30 000,-- Možná i víc, fakt...
Zájem jaksi nemám V dlouhodobém horizontu mám už vyhlídlé to BŠO
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:39
- Nahlásit
Eldoguero jasně pani - s tím se počítá již jsem nacvičovala na Silvestra a teď mám nechutnou rýmičku! Doufám že mě zítra pustí do letadla
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:40
- Nahlásit
hancaw
Šťastnou cestu a ve zdraví se vrať
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:41
- Nahlásit
hancaw
šmarjá pani, ščasnou cestu! DObře se tam mějte, užijte si, strašně moc foťte, budete nám pak dělat přednášku o madagaskáře? Přivezte zážitky a korálky a POHLED - prosim strašně moc! A snažte se bejt neohrožená, z vašich zážitkůch je skvělý zajímavý vyprávění, třá si od vás pamatuju že na sulavesi obětujou vodní bůvoly, když je pohřep a že maj krásný obřady! Vraťte se v pořádku a jesi to pude, dejte o sobě po příjezdu vědít! Jako po příjezdu tam!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nestandardi se běžně prodávají za půlku ceny, já jsem u nich šla ještě o chlup níž, mám taky jednu fenku, co se možná vybarví a možná bude taky nestandard, zatím jí úplně nenabízím, ale pokud by šla do dobrých podmínek nechám ji za 10 000.
Jinak cena AD je kolem těch 20 000, prodávají se taky za 30 000, ale to takový zahraniční krytí nebo nějaká (většinou bohužel domnělá )super bomba. Beru to tak, že mám 10 štěňat a pokud možno je pořebuju udat rozumně, tedy ne někde na půl roce. Dvacet není úplně málo, ale není to ani přehnaná cena, je to prostě průměr. I tak se to zdá některým lidem dost.
Až bude mít čubina víc zkoušek, třá i nějakou vrcholovou, tak budu prodávat určitě dráž, i kdyby mi měly štěňata zůstat doma, páč těch opravdu pracovních argentin moc není. Některý třá maj SVV1, ale nepřejte si vědět a vidět jakým způsobem to udělali, fakt hrůza děs no...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:44
- Nahlásit
Gerda nebujte se pani ! Mám to tu napísaný v notesu ale nemám tvojí adresu dom abych ti poslala pohled! Zkusím poslat sms ale nevím jak je to tam se signálem podle posledních zpráv tam není ani moc elektřina tož tak asi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:47
- Nahlásit
hancaw
Jé to už se moc těším na vyprávění teda Já moc neotrénovala, ale slibuju, že budu
Tak hlavně šťastnou cestu, super pobyt, ať vás nevokoušou lemuři v čele s Králem Jelimánem znáte to
a v pořádku se vraťte
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:50
- Nahlásit
Eldoguero
Ty brďo, já bych nemohla chovat Argentínka mi připadá mezi molosama co do zdraví poměrně nejnormálnější, nejnormálnějc vypadá, nejnormálnějc se pohybuje, nejni to žádnej tank, kerej, dyš de, tak z posledního funí a neumírá v nejlepším věku Takže si myslim, že má smysl je chovat, pani, fandim vám, ať posbíráte nejnormálnější páníky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:52
- Nahlásit
hancaw
STrašně moc vám to pani závidim, užijte si to za nás za všechny a zkuste mi teď eště poslat to číslo vašeho oučtu krs ty grancle, musim vám poslat prachy, jo? Takže hodně fotek, zážitkůch a dávejte na sebe pozor!!!!!!!!!!!!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 15:53
- Nahlásit
Eldoguero ani nevíš jak se teším na Jelimány páč tam je druh jménem Sifaka a ten i tančí teda jako občas ale vypadá u toho velmi ftipně Vynasnažím se vrátit celá a né na pokračování . Vyprávění bude urkitě i fotky budou a pití taktéž - můžeme to i třeba spojit fšechno dohromady
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:01
- Nahlásit
hancaw
pani mejte se hezky a pozdravujte Jelimany
peta je snad celkem ok, ma rymu tak ma atb a objednala jsem mu sirup na imunitu, tak snad bude dobrej. Tak vam posila jednu usoplenou pusinku na cestu. mlask
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Děkuju pani, pevně doufám
Určitě Argentina mezi molossy je zdravotně a celkově v použítí na vrcholu. Zdraví poměrně bývají třeba i boerboelové, ale tam moc nevím jak je to s povahama, znám je víceméně jen z výstav a dva, se kterýma slečna cvičí základy (ZZO, ZOP zkoušky a tak) a tam to je v poho. Ovšem nevím, jak třeba by se s nima dalo fungovat víc, neznám je prostě moc.
Kanáry taky ještě ujdou, pokud to teda nejsou obří mega hovada co maj 70, 80 kilo, ti už opravdu sotva lezou (bohužel tituly dostávaj bez ohledu na to, že ani neuběhnpou 2 kolečka v kruhu ) Dělat se s tím dá (pokud nemáte našeho kanárka, ten je atyp ) I to celkem slušně kouše, ale nechce to moc třeba čuchat, no a na IPO to třá určo nebude a je to někdy dost o nervy
Pro mě je Argentina v první řadě pracovní pes (ať máme na mysli loveckej nebo klasickej výcvik), daj se s ní dělat mega tůry. Nijak zvlášť se v létě nepřehřívaj a v zimě, pokud jsou v pohybu, tak vydržej taky hodně.
No, pevně doufám, že to budoucí páníčkové budou brát v potaz a taky to ocení.
Tenhle pán co byl u nás dnes s ním cvičit chce a jestli to dobře dopadne, bude chodit k nám na cvičák, aspoň třeba někdy, což by bylo super. Snad to tak bude i u těch ostatních devíti
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:04
- Nahlásit
hancaw
jo jo jelimán sifaka se mi taktéž velmi moc líbí, jak skáče bokem hlavně hodně foťte pani budu vám tuze moc závidět
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:06
- Nahlásit
Lucynka jééé od Péťánka klidně i usoplenou ale mám taky rýmičku to jsem ráda že je lepší !
Lucka Kratochvílová jsme na Mikulášsky ani moc nepokecaly tak až se vrátím tak to napravíme doufám že už bude nějaký slušný počásko z tohohle se mi chce blejt velebnosti!
Gerda maš sovu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:10
- Nahlásit
hancaw
Šťastnou cestu paní. Davídková zešílí fsteky až zjistí, že letíte do tepla . Jak dlouho budete pryč?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:10
- Nahlásit
hancaw
Ty si byla na Mikulášský? Sem se ani neviděla Ta zima je na houno, čék musí bejt voblečenej od hlavy k patě, že ani druhýho pořádně nerozpoznám )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:15
- Nahlásit
tak muš za asi hod´ku vyjíždí
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:16 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
tak neska sem se venovala i tomuto chlupatemu mazlikovi abych z tech psu nezblbla
kejtlin
o nadheeeraaa poradne si to uzijteee
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:16 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Eldoguero
Burbul nevim, upřímě si myslim, že nemá cenu tohle plemeno u nás chovat.
Kanárek, no, ano to je překrásný zvířátko, ale na můj vkus už je drobínek za hranicí jak povahou, tak rozměry, jako jsou určo sportovnější typy a ty mám radši než fuňáky, ale zase tohle plemeno nejsem si jistá právě, jestli má cenu u nás chovat, stejně třeba fila, má tak nějak specifickou povahu a nároky na soukromý prostor, který by jí byl vlastní a který by jí měl být přán - asi si nekupuješ PPČ, ale tenhle rok nebo minulej, teď nevim, tam byl hezkej článek, respektive reakce chovatelky na hlavní článek a s tím bych se ztotožnila.
Edit: minulej nebo předminulej rok
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:20
- Nahlásit
ketty
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj sem se lekla!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:27
- Nahlásit
ketty
Brachypelma albopilosa?
Takovou jsem měla. Natálka se jmenovala.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:32 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Lucka Kratochvílová já jsem tě viděl ale jen oknem my jsme s Ginou skládaly zkoušty terapeutický a než jsme je dodělaly tak jste se někam ztratila
Biluška jedu na měsíc - Davídkový jsem dělala návrhy aby jela taky a nechtěla tak ať si škubne a zmrzne
ketty to je pěknej babouš! takovýho bych moc chtěla ale myslím že by mi doma neprošel.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:35
- Nahlásit
ketty
mamka tě zabije za toho pabouka až příde!!! ))
kejtlin
tak mužíček je moc hodný a snaživý a to je véééélmi pěkné! Doufám, že na táboře v létě nám už vokážeš prsten s dijamánem, Bajko ti ho bude závidět, anebo si taky už přiveze svůj )
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:39
- Nahlásit
hancaw
Jééé, tak to mě mrzí, že jsme se zrovna na Mikuldě neviděly, tys určitě chtěla poblít dečku od Brity, že jo?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
cehooo dyt je krasnej a mela sem jeste jednoho ejste hezciho
pawLINka
jojo presne albuse jeste sem mela irminii a zas chci enco barevnyho me se libej ale vse moc jedovate a nevim jestli to chci domu ty barevny samo krom brachek barevny a nejedovaty az na ty chlupy ...a ja jakozto astmatik musim byt opatrna ale sou uzasny
hancaw
ale prosel da se to dobre ukryt mam kamose co ej chova kdyztak dej vedet
Gerda
haa tak ja ji jeste pridam az dojde
snad nezabije dyt je lostomileeeej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:43
- Nahlásit
hancaw
jedu na měsíc
Taky chci na měsíc ke Královi Jelimánovi a živulím Ale kam bysem dala saň, děcka a Mášenka
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:43
- Nahlásit
ketty
Mazeeeec, ty máš čokly a řešíš chlupy u pavouka jo? Mu vohol nohy
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:45
- Nahlásit
hancaw
Alf je právě na cestě do nového domova se svou novou rodinkou. S novým psím kamarádem se na uvítanou prý servali. Alf zřejmě chtěl Mercurymu (dogoušovi) naznačit, že na hraní nemá náladu. Poté bylo již vše o.k. Ukáže tedy čas jestli se naučí vedle sebe žít. Takže držme pěstiiiiiii.
...tak uz nam ho ukraaad nekdo
|