Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6255 . 6256 . 6257 . 6258 . 6259 . 6260 . 6261 . 6262 . 6263 . 6264 . 6265 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:08
- Nahlásit

Gerda
Takže my jedeme s Renatou bránit.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:09
- Nahlásit

ketty
děkuju no přímo slunko bych nefotila, v lepším případě by nebylo vidět nic, v horším bych zničila foťák toto byla naprostá náhoda, že zrovna v tom nejlepším momentě ten stín vyšel takhle krásně na stěnu, kdyby bylo to zatmění o půl hoďky pozdějc, tak je slunko vejš a nevyfotila bych ani prd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

pawLINka
Muséš se obléct a jít ven jak my. Za chvilku jdeme znova, pač chci vidět ten vrchol
esi chceš ten vrchol taxe rozhodně nevoblíkej ale navopak!
koukla sem vokem,zahlídla sem na fteřinu kousek ukrojenýho slunka a vot tý doby nevidim jako lybyčka
radkah
No nejraději bych pracovala s mentálně postiženejma
fajn,takže máš práci..můžeš sedět celej den tady v žumpě a pracovat s náma.-)))))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:12
- Nahlásit

davidkova renatami cumime pres negativy je to nadhera!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:18
- Nahlásit

davidkova renatai pres 3D bryle ale musi byt slozene,to je krasa!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:18
- Nahlásit

inu
Konnichiwa! Genki, arigatou. Anata wa?
Genki desu. Domo arigato ))) Wataši wa Nihongo de hanašimasen ))

Baico
Takže my jedeme s Renatou bránit
Ok, ještě zkusím Atušku, jestli nechce na výlet.

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:20
- Nahlásit

Gerda
hanašimasen

Hontou desu ka?

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:23
- Nahlásit

inu
Gerda
Konnichiwa! Genki, arigatou. Anata wa?
Genki desu. Domo arigato ))) Wataši wa Nihongo de hanašimasen

Děfčata, za prvý nevím, co to je a za druhý mě to uráží

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:24
- Nahlásit

inu
vono vám nestačí cukrářský umění??? eště se serete do cyzojazyčnejch krouškůch??

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:24
- Nahlásit

Baico
za prvý nevím, co to je a za druhý mě to uráží

džíponština je to, ale tak já už toho nechám.. jen chci tudle pí Gerdě eště vzkázat, že nejsu žádná -sama , to je až moooc nooobl

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:25
- Nahlásit

inu
to bylo vše, co umím říct )) Honto desu )))) Ale zkusim se na vás eště trošku připravit, aspoň mě to nakopne se na to zase podívat, takovej krásnej jazyk! Máte nějaký učebnice? Koupila jsem si krásnou knížku pohádek pro malinkatý dětičky, který jsou psaný jenom slabičnou abecedou, a stejnak tomu nerozumim )))

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
eště se serete do cyzojazyčnejch krouškůch??

no bať, pani já se seru ouplně do všeho, abych mohla bejt řiditel vesmíru

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:27
- Nahlásit

Gerda
o bylo vše, co umím říct

ale jedeš jako profesionál

Máte nějaký učebnice?
Ani ne, jenom nakopírovanou část Genki I a II.

Koupila jsem si krásnou knížku pohádek pro malinkatý dětičky,
ono se tu něco takovýho prodává?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
Bry den pani, jak dieta povanocni? Kdybyste byla moc zoufala, zkuste tendle cinskej hit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:28
- Nahlásit

inu
jen chci tudle pí Gerdě eště vzkázat, že nejsu žádná -sama , to je až moooc nooobl
inu sensei ))))) My se učili s mnichem, byli sme strašně moc uctiví. Než sme se teda začali s chlapíkem strašlivě hádat a prát při hodině. Pan učitel odmítl číst moje domácí úkoly, bo neumim psát znakama, psala sem vše hiraganou (katakanu taky neumim), zatímco chlapík měl úkoly psaný nádherně, štětcem, dokonce i ilustrovaný kamarádem ilustrátorem. Pak nám pan učitel věnovat kaligrafie s našimi jmény. Bohužel jsem žák pitomec lenivý, takže výsledek mého snažení je nula. A teď, v pokročilym věku je mi to líto. Takže vy mě tady budete učit, připravte si články k překladu a tak ))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:30
- Nahlásit

inu
ono se tu něco takovýho prodává?
nám to dovezla naše pančelka z jemeriky, mám i nádhernou učebnici, doma jí vytáhnu, je fakt šikovná a konverzační cédéčko pro začátečníky, něco jako - mmáma mele maso, ema má mámu. A taky mám sešit s nadáfkama a sou moc krásný, dokonce můžeš někomu říct i kokote, jen mu to říkáš slovama...jako nefritová flétno nebo tak něco ) šak víte, ste mluvec.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:30
- Nahlásit

jsem se mírně naštvala
tady bydlí chlap,co měl psa na ukor zdraví,psovi bylo 17 let,ale těžce nemocnej,vypadal jak kostra co nemá ani pomalu kůži ,no usopat ho nenachal,prej by ho nenechal odejít ,no a jdem normál okolo,no a co nemá,dalšího psa,takže má udajně labradora,no mu říkám,že je to vořech jak vyšinutej,bo měl labradoři snad neexistují 4 barevní,jedině co to má,jsou obří packy...
no takže tahle holčina,bude chodit na vodítku,jenom na roh baráku a zpátky a o víkendu jednou obejdou barák celej a nemustí k ní žádného psa,až jedině to bude hárat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:31
- Nahlásit

Fifi
pani mi serete!! teeeeed to sem du nakopčit!!! konečně řešení!!!!!! ale neskromně podotknu,že todle nás s kámoškou napadlo uš před lety!!!
gde je promymentní spratek rosáková???? můžem žrát a žrát pani kolegyně))))))

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:31
- Nahlásit

Gerda
My se učili s mnichem
Jméno???

byli sme strašně moc uctiví
to je gůt, to by se ti v praxi hodilo.

bo neumim psát znakama, psala sem vše hiraganou
kanji je pro evropana hodně těžkej oříšek, sama umím napsat tak pět znaků.

Takže vy mě tady budete učit, připravte si články k překladu a tak

Neblbni, já vím ouplný prt... ale jestli máš opravdu zájem, tak chystám minikurz na svým webu. Kdy to bude nevím, ale doufám, že ještě letos

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:33
- Nahlásit

Gerda
šak víte, ste mluvec.

nevím, pani, mám jen usoplený jonkyuu a to ještě několik let dozadu.

Ale nějakou knížku nadávek mám někde taky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:38
- Nahlásit

Děcka, to je supr práce, f terénu jsme dnes neuspěli, tak se flákám u pc a čekám na obědovou pauzu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:39
- Nahlásit

http://www.provasezvire.cz/provasezvire/eshop/8-1- Rakve
ty vole tak tohle me dostalo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:40
- Nahlásit

Hlásím,že zatmění jsem viděla . Taky hlásím, že řídit proti slunci a sledovat přitom zatmění je dost blbej nápad . Sice to ušetří trošku času, ale čék pak prt vidí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:44
- Nahlásit

nemethova5
Tak to je už trochu moc...

Biluška
Pani, zapomněla jsem vám zavolat, ale jak půjdu na oběd, tak to provedu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:45
- Nahlásit

pawLINkaze jo???rakve pro zvirata,mam dost!jinak jsou drazsi nez pro lidi!

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:47 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Bayshano primo slunko to si by chtelo joo spesl nacini no hezky to vyslo fakt nadhera se povedlo hezka nahoda
nemethova5
sisi co to jee zas totot

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:49
- Nahlásit

nemethova5
ty vole tak tohle me dostalo
twe...njn,biznis je biznis.. a můžeš se vsadit,že se najdou lidi co to objednaj!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:50
- Nahlásit

kettytotok jsou rakve pro psi a podle me dost premrstena cena,pac vim kolik stoji obyc.rakev pro cloveka,dooost jako prehnany.
davidkova renatano koukam,ze slavnej biznis se da delat vsude a se vsim,ale jo objednaji to vim,ze nekteri jo!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:56
- Nahlásit

nemethova5

jsou drazsi nez pro lidi!
Musíš si pořídit papírovou.

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 10:59
- Nahlásit

Čau! Krásné pracovní dopoledne, mam hotovou asi 1/3 kreténskejch uzávěrek a zatim žádnej průser (ťuk ťuk ťuk), tak snad tendle blbej tejden přežiju.... Zatim jsem děsně samostatná, jen jednou jsem volala na sociálku do Chebu, 2x metodikům do Plzně a 2x do český národní A to mam to nejlepší teprve před sebou!
Včera jsem konečně zkoukla rozpis treků na 2011 a málem mě vomylo, z 9-ti jich mam 6 asi 400km daleko.... proč bydlim na tom blbym konci republiky?! Jsem nějak nepočítala že spíš než o nekonečném chození to bude o nekonečném ježdění Projezdim majlant a ještě mě někdo na dálnici zabije.

<< 1 ... 6255 . 6256 . 6257 . 6258 . 6259 . 6260 . 6261 . 6262 . 6263 . 6264 . 6265 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání