| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:22
- Nahlásit
makrel
Tož svářečské brýle tady nemáme, disketu taky ne a starý film do foťáku taky ne. Tož co mám dělat? Mám si to nechat ujít? Dyk další bude až za 15 let.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:23
- Nahlásit
radkah
Na jakou práci béš dělat pohovor?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:25
- Nahlásit
jo a to se budu modlit, aby měly kabinky dvéře až na zem, protože najít v téhle domácnosti dvě stejný fusekle je nadlidskej výkon...estli se někdo obětuje, koupí mi oblečení ve kterým se budu cejtit dobře a vypadat jak Andželina džolí...dostane odměnu..může trávit den s Pepkou..celej
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:26
- Nahlásit
zdaréc žumpizny!
zatmění se zatmívá, kytka na okně nám hází na stěnu nádherný srpečkový stíny na slunko sem koukla nejdříf opatrně okem a neviděla sem nic, pak sem koukal přes cédo a viděla sem ho! ale nejheščí sou stejně ty stíny, co to hází, čouhněte na ně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:27
- Nahlásit
Dobré jitro lidé, už jsem taky viděla zatmění, koukala sem přes cédeso.
Pozor pozor! Na sobotu jsou dvě varianty zájezdu - bránění a výlet s Waldou na konopiště. Řekněte mi, kdo kam jede. Já jedu na Konopiště, je to pro mě užitečnější než bránění a moc se těším, bude waldovýlet.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:27
- Nahlásit
Baysha
hází, čouhněte na ně
tady je pod mrakem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:28
- Nahlásit
radkah
držím palce na pohovor a cítím s tebou stran oblečení, mám to nemlich stejně nejhorší je, že třá kostýmek mám, eště přet dvěma rokama mi byl, je to 38 - fčil mám 44
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:30
- Nahlásit
pawLINka
No ještě na žádnou, ale začne to tak za týden-musím jet do Prahy ukončit neschopenku...Původně jsem myslela, že jsem se už nadělala dost a že si najdu jinýho koníčka, ale nesetkalo se to doma s podporou, tak...No nejraději bych pracovala s mentálně postiženejma, ale zatím v okolí nic není a ta práce, kterou jsem sehnela už v září je 50kiláků od nás a autobus jezdí jen do půl cesty a pak se napojuáje na místní linku, která jezdí v 6ráno a púak až ve 4odpoledne....autem nelze, při spotřebě mého vozu bych si musekla najít ještě vedlejšák. Tady je práce 20kiláků...tak jsem zadala cestu a jela bych tam městskou 3hodiny...v prdeli
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:31
- Nahlásit
inu
ti je vyfotim, chceš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:31
- Nahlásit
radkah
Pani, pozor, jdi si koupit hadry do Promodu, je to slušnej obchod. A co budeš pracovat?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:32
- Nahlásit
Gerda
ahoj, doufám, že až bude pěkně, že si uděláte výlet k nám do železnejch hor. Holkám dám bachovy esence...to by mohlo zaručit, že pepka nebude útočit a Ajda se nepochčije strachy z Nány.Pepce po bachovkách roste sexuální apetit, tak maximálně vojede Marijku..a nánu...a nás....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:32
- Nahlásit
Baysha
jojo, moc prosím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:33
- Nahlásit
Baysha
jak můžeš mít 44, dyť na fotce na FB vypadáš hubeně?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:36
- Nahlásit
makrel
ta je focená právě před těma dvěma rokama
inu
mám vyfoceno, bude mi ale chvilu trvat, než to z foťáku nahraju - esi se mi teda vůbec podaří nabourat do přítulova kompu, páč na mojem mi nefunguje čtečka karet a kabel zmizel něgde v propadlišti dějin
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:36
- Nahlásit
Gerda
Já jedu do čáslavi...tady promod nejni. Nákupní centra nemůžu..nejde to. Zkoušela jsem to 3krát v životě a chytnu psychozu do 20min. Minule mě Roman vytáhl do tesca do kolína....že nakoupíme jídlo, abychom se nemuseli už nikde zdržovat. Ztratila jsem se po 5min a při hledání bezvaječnejch těstovin jsem se rozplakala. Já prostě nenávidím regál 60metrovej, kde sou samý těstoviny. Představa, že se musím na každej posranej sáček kouknout....a 20druhů jogurtu, to mě taky zabíjí. Já pak chytnu depku, že půlka světa chcípá hlady a my už nevíme co bychom požrali...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:37
- Nahlásit
Gerda
Řekněte mi, kdo kam jede
No já jedu nesjpíš bránit. Nevím, jak Renata.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:37
- Nahlásit
makrel
protože ty kurvy podle mě šijou v číně a tam maj dost jiný představy vo velikostech. On má člověk furt stejnou velikost, ale oni maj blbý číslování...myslím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:41
- Nahlásit
radkah
tak maximálně vojede Marijku
to by ale udělala jen jednou, pokud mařena nehárá, ojížděcí čupky vraždí. Ale zas bys měla už klid, no ))
Nákupní centra nemůžu
a z netu si to objednat?
Baico
No já jedu nesjpíš bránit. Nevím, jak Renata.
Právě proto se ptám, jestli budu samoposátka, nebo jestli budeme víceposátka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:43
- Nahlásit
Baysha
to neva, to vůbec neva... dííík
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
a proč nekoukneš přes cd??? to tam snad máte??? jo a praktická rad, přes 2 céda je to vidět lepčejc. Ted sme to zkoušeli a už není sluníčko jak tureckej měsíc.
rakdah
proč si neobjednáš hadry přes net, když máš depréze z nakupování????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:46
- Nahlásit
ahooooooooooooooj vsiciiiii krasne zatmene rano uz mate vypalene oci ??? jaaa jooo cumim cumim uz sem musela zalezt tak sem cumela ze se zabudla zavrit dvere dom kdyz byl venku ralf a mooc chtel domu zamnou a eml obr radost kdyz sem vylezla ja taky neb se mi nevrh domu nejsm si jista jak by to dopadlo mezi nim a badem...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:48
- Nahlásit
GERDA-protože z netu nepoznám jak mi to sedí a hlavně jsem donucena rodiči...ve čtvrtek chtěj ty hadry vidět a proplatí mi je, protože dobrovolně bych nic nekoupila. Mám limit 4000Kč a ty musím utratit. Možná si skočím na kérku...to bych ase mohla do ty čtyrky vejít...že jo....von by i kroužek v nose mohl donutit zaměstnavatele k mému okamžitému přijetí....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:52
- Nahlásit
radkah
Tak z toho zas nedělej takovou tragédii, je to jednou za rok, prostě se zapři a vyběhni do krámu, když tam budeš na otvíračku, máš šanci, že hodně lidí bude v práci a ne v krámě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:53
- Nahlásit
inu
uš to mám! zatměné stíny:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:56
- Nahlásit
Baysha
uš to mám! zatměné stíny:
vypadá to jak paví vocas
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:56
- Nahlásit
Baysha
to je heskýýýýýýýýýýýýýýýýý!
inu
konničiwa inu sama ) o genki desu ka )))
|
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 09:58
- Nahlásit
Baysha
týýýjo...!!!!!! To je špica... díííík
Gerda
Konnichiwa! Genki, arigatou. Anata wa?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 10:00
- Nahlásit
Gerda
Právě proto se ptám, jestli budu samoposátka, nebo jestli budeme více
No musíme počkat na vyjádření mamky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 10:02
- Nahlásit
Gerda
sem přemýšlela, co to jsou samoprasátka
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 10:06
- Nahlásit
Baysha
naadhera taky me napadlo fotit ale pak sem zhodnotila ze fotakem co mam by asi nybyl vyssledek pouzitelny
|