Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6255 . 6256 . 6257 . 6258 . 6259 . 6260 . 6261 . 6262 . 6263 . 6264 . 6265 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:03
- Nahlásit

pawLINkatseee papirova,nakej papundekl jak posledni socka!

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:04
- Nahlásit

Dobrý den dámy,
co je nového? U nás nic. Musím jít pracovat, takže sháním práci, jakoukoliv, ale bez nutnosti angliny, ví někdo o něčem? :-D

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:05
- Nahlásit

Atusch

Běž vyrábět rakve pro psy, to je dobrý džob.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:05
- Nahlásit

no nevím proč se tomu divíte za a) našli díru v trhu - zas ti Biluěše něco uteklo a za b) dost lidí to asik využije páč přece nebudou svýho miláčka dávat do země jen tak, bo zabalenýho v pytli, žejo a teda dost pochybuju že seženeš lickou rakev za 2,5

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:07
- Nahlásit

nemethova5
teda docela mě dostal ten popis... " Papírová stavebnice pro menší zvířata (např. morče, zakrslý králík, křeček, ptáci) nebo mláďata, kterou si můžete sami v rodinném kruhu během chvíle poskládat a zavzpomínat přitom na chvíle radosti, které Vám zvířátko přineslo."
to je děs

pawLINka
Nemůůůžu potřebuju taky novou díru do světa s něčím jiným, navíc nejsem tak moc zručná v práci s dřevem

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:10
- Nahlásit

Atusch
Musím jít pracovat, takže sháním práci
Jak to, Já myslela, že děláš někde v petku? To už nemáš?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:10
- Nahlásit

Atuschcooooze!!!tak uz i papirova skladaci rakvicka,nooo ty vole,skodaze jsem to nevedela driv,aspon bych jikoupila kikine mojemu morceti a nemusela ji davat do krabicky no!
Alexano nesezenes,ale na kremacce v ostrave stoji normos rakev i se zpopelnenim kolem pet a pul,nevim jak maji ted ceny.jako prozvire se mi to zda premrstey,abych za malou rakvicku dala kolem sestky!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:11
- Nahlásit

Atusch
Aj, tak to ti poradí jedině Biluše, gde udělat díru do světa. Jenže vona si z toho pak veme ještě procenta.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:16
- Nahlásit

nemethova5
ale je spousta lidí, který to klíďo daj, jak byl v Práglu ten hřbitov pro zvířata, tak tam byly taky dost palby a jaekj byl vo to zájem, měl to zaplněný asi za 2 roky. A tady je jinejjukni na ty ceny: http://zvirecihrbitov.jidol.cz/wp-content/uploads/ cen%C3%ADk22.pdf

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:25
- Nahlásit

pawLINka
. Jenže vona si z toho pak veme ještě procenta.
Si piš, zadarmo ani kuře nehrabe

Alexa
- zas ti Biluěše něco uteklo
Su nasraná, ani mi to nepřipomínej

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:32
- Nahlásit

inu
My se učili s mnichem
Jméno???

Tak a na jméno si teď nevzpomenu, hledám tady vizitku, dával nám je, mám jí možná doma v učebnicích, pohledám, potažmo zavolám spolužákovi. Když mníšek přijel, neuměl slovo česky ani jinym jazykem, jen japonsky, přijel sem proto, že chtěl lidi učit a že chtěl tady pěstovat bambus a vyrábět šakuhači ) Potom tu našel kamaráda, nějakýho Vladimíra, odjel s ním kamsi a naše hodiny skončily. Myslim ale, že se naučil dobře česky, byl velmi milý, učil nás vačit čaj z toho zeleného prášku....ty voleee, jak se jemnoval...jedno jméno to bylo.....nejpozději zítra to budu vědět ))

ale jestli máš opravdu zájem, tak chystám minikurz na svým webu. Kdy to bude nevím, ale doufám, že ještě letos
no já ale opravdu zájem mám. Odkud jsi? Jsi někde poblíž prahéééé? Ukázala bych ti svoje učební matroše, třeba by bylo i možný tam na stránky nakopčit ty začátečnický rozhovory, protože jsou fakt krásně srozumitelný....kdybys měla víc času, nemohla bys to spustit co nejdříve? A ty pohádky ti můžu klidně okopčit a poslat poštou, kdybys chtěla, je to nádherná knížka, myslim, že mám dokonce dvě....červenou a modrou....

Atusch
Musím jít pracovat, takže sháním práci, jakoukoliv, ale bez nutnosti angliny, ví někdo o něčem? :-D
Chceš nafurt, nebo chceš jen třeba na měsíc? Můžu ti dát kontakt...A jdeš v sobotu bránit, nebo na waldovýlet na konopiště?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:35
- Nahlásit

Biluška
tak okamžitě vymysli lék na nachlazení co zabere za 1 den a uvidíš, jak z tebe bude celebryta a milijounář!

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:37
- Nahlásit

Gerda
méno???
Tak a na jméno si teď nevzpomenu,

tak důležitý to zase není, zajímalo mě, jestli ho znám... beztak to bude nějakej Sekato Nakashi

ý, učil nás vačit čaj z toho zeleného prášku..
závidím, to bych chtěla někdy ochutnat, ale je to drahý jako prase

Odkud jsi? Jsi někde poblíž prahéééé?
E-e, já su z hlavního města republiky - z Brna

kdybys měla víc času, nemohla bys to spustit co nejdříve? A ty pohádky ti můžu klidně okopčit a poslat poštou, kdybys chtěla, je to nádherná knížka, myslim, že mám dokonce dvě....červenou a modrou...
za jakejkoliv matroš bych se určitě nezlobila, není ho totiž nikdy dost, ale obávám se, že dát to veřejně na web by asi byl problém kvůli kopyrajtu.. já mám v plánu udělat pár jednoduchoučkejch lekcí (samovýrobou, takže kopyrajt je oukej) pro začátečníky a orientovaný lehce do pejskařiny.

Čas ale bohužel zatím není už asi dva roky

jinak jestli chceš učebnici katakany, zkus napsat sem:
http://www.japancenter.cz/obchod

stojí tuším do sta korun a je opravdu dobře udělaná i pro samouky

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:42
- Nahlásit

makrel
tak okamžitě vymysli lék na nachlazení co zabere za 1 den a uvidíš, jak z tebe bude celebryta a milijounář!
Jaký lék na nachlazení? Normálně bych každýho simulanta vyhnala do mrazu makat a bylo by po nachlazení
Ti opravdu nemocní po tomhle umřou a tudíž už žádný lék potřebovat nebudou a ti simulanti moc rádi uznají, že simulují a vrátí se makat do teplé kanceláře

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:45
- Nahlásit

inu
beztak to bude nějakej Sekato Nakashi
prt, měl jen to jedno krátký mnišský méno...něco jako Kenzo...))) sakraaaa, zjistim to a budu vědět, právě proto sem psala popis, i s tim vladimírem, jestli bys ho nepoznala podle toho.

Co se práškovýho čaje tejče - můžem udělat obchod. Ty mě budeš učit takhle na dálku aspoň něco malinko, co stihneš a budeš stíhat, já ti pošlu čaj v prášku - ale nemám tu metličku, tu určo máš ty )) Jo a tenhle čaj se zalejvá vodou jen cca 60 stupňů teplou. A víš, kerej milákuju moc? Puehr dvacetiletej. Je to hustočaj. Mám jednu konvičku od zeleného čaje a mličký kalíšky.

za jakejkoliv matroš bych se určitě nezlobila, není ho totiž nikdy dost
Takym ám ještě skripta z japanologie, myslim, že to jsou asi 4 knihy, učebnic docela hodně, ale kvalitu si netroufám odhadnout. Kdybys přijela v létě na náš výcvikovej tábor v mlékojedech, vzala bych to s sebou, mohli bychom se týden učit a pejskařit, půjčila bych si kaligrafickou sadu a mohli bychom aji psát...

Učebnici si samože hned koupim! Díky.

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 11:57
- Nahlásit

Gerda
měl jen to jedno krátký mnišský méno...něco jako Kenzo.

stejně, občanský jméno bude nějakej Arima Suzuki
Ale asi ho neznám

já ti pošlu čaj v prášku - ale nemám tu metličku, tu určo máš ty
nemám, pani, já jsem spíš... jak to říct... čoklofil. Sbírám věci o japonskejch plemenech - kníšky a tak, ale té bych ochutnala ráda, páč jsem slyšela, že je to nejkvalitnější čaj na světě, tak mě zajímalo, jak to chutná

Puehr dvacetiletej. Je to hustočaj. Mám jednu konvičku od zeleného čaje a mličký kalíšky.

Tyjo, to jsme jeden čas pili v práci. Ale na mě je to moc silný, nějak mě po tom zlobil žaludek... ale zas je fakt, že jsme to pili denně tři nálevy, takže jsem se asi předávkovala

Takym ám ještě skripta z japanologie, myslim, že to jsou asi 4 knihy, učebnic docela hodně, ale kvalitu si netroufám odhadnout. Kdybys přijela v létě na náš výcvikovej tábor v mlékojedech, vzala bych to s sebou, mohli bychom se týden učit a pejskařit, půjčila bych si kaligrafickou sadu a mohli bychom aji psát...
Léto slíbit nemůžu, nevím, jak to vůbec bude, ale jak jsi na tom s angličtinou? Jestli gůt, tak mrkni sem:

http://nihongo-dekimasu.blogspot.com

zlatej důl všech učebnic...! i audiomatroše

ale pšššt, řekla bych, že to taky nebude moc legální, tak ať nám to nesmáznou.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:03 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

tak vy co ste z ankeho duvodu mlhoveho ci jineho nevideli enbo nemohli videt zatmeni tady mate fotky kamoska fotila a primo slunce vyrobila si na to naky samo domo kryt atd k zrcadlovce sem ji to hned ukradla a jdu to dat vam sem tak jukejte na vytvor treba ocenite loupeznickou snahu

nemethova5
joo sem koukala rachot jako 25cm a 2tisice neco se posrali jako ...

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:04
- Nahlásit

ketty
dííííík, jseš borec!!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:07
- Nahlásit

inu
ooooooooooooooooooooooooooooo DIIIIIIIIIKY DIIIIIIKY
sem rada ze potesilo snad potesi vice lidi myslim ze ej to povedenena to ze to sou amaterske fota vytvoreny obyc fotakem s clonou z tohoto kdybyste nekdo chtel fotit slunce
k tomu jsem si dělala filtr z rozebraný diskety... D patent kulik cech si poradi na co kupovat drahe nacini

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:10
- Nahlásit

ketty
ta poslední je nejlepčejší.. eště koukejte nafotit ten měsíc, co bude v létě

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:11
- Nahlásit

inu
ahoj, když jsi z Brna, nechceš se mnou venčit?

tak mám zkoušku, zapomněla jsem se Koko zeptat na něco, co chtěla vědět, ale to neva. zeptám se jindy. a zejtra mám další zkoušku a když jí udělám, koupím si sekáček pro Trixu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:11
- Nahlásit

Tak holky,
tady zataženo jak sviňa. Nějakou fotečku mám, ale nevím jakých kvalit. Páč už asi 3 hodiny hledám PCMCI... kartu do PC, abych fotky mohla stáhnout. No, nestáhnu, nenašla jsem nic.
Co se mi ale povidlo vyfotit, není ani tak zatmění, ale sluneční sloup, který se tu udělal při východu a byl naprosto parádní!!!!

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:13
- Nahlásit

Maky a Trix
ahoj, když jsi z Brna, nechceš se mnou venčit?

ahoj, kdy kde? Já to mám teď v lednu trošku blbý, páč mám skoro každej den od pěti odpo rehabku, tak bych to spíš viděla až na únor.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:14
- Nahlásit

inu
mě je to fuk. Já mám malýho hodnýho vořecha a sháním pro něj hodný, ideálně nelovící kamarády. Jsme z kohoutek, ale dojedeme kamkoliv, teď máme dočasně i auto. Já mám zkouškový, takže mám celý dny volno. Co máš za psa?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:14
- Nahlásit

ketty

žjo! poslala mě sem Imunita - doooobrýýýý
tak jsem to viděla aspoň takhle
inu
díky

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:21
- Nahlásit

inu
vyridim
PetraK
jooo super aspon ze tak sou to pekne fota

bonc
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:24
- Nahlásit

ketty
supr fotky, aspoň nějak vidim to zatmění. Tady je zataženo, padá drobný bílý cosiohavného, fičí vítr.... kde je kurňa ta obleva??? Ráno -10, teď tak -7, tomu řikam voteplení

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:26
- Nahlásit

bonc
No a ne? z - 10 na - 7 je to oteplení.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:26
- Nahlásit

bonc
ahoj no tady sviti slunicko fouka malo a zima taky cekam jako taky tu oblevu ma byt od zitra myslim ale nevim na jak dlouho a s destem grrrrrrrrrrrrr

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 12:32
- Nahlásit

Maky a Trix
mě je to fuk. Já mám malýho hodnýho vořecha a sháním pro něj hodný, ideálně nelovící kamarády. Jsme z kohoutek, ale dojedeme kamkoliv, teď máme dočasně i auto. Já mám zkouškový, takže mám celý dny volno. Co máš za psa?

tak nevím, jestli vás neodradíme, páč mám akiťáka. Hodnej sice je, ale prdlej a nejraději se honí, což při jeho velikosti může bejt někdy na závadu
Záleží ale na reakci druhýho psa, ovčoun rodičů ho většinu doby ignoruje, takže za chvíli přestane otravovat a hledí si svého..
asi by to chtělo vyzkoušet.

jinak jsme z Juliánova.

<< 1 ... 6255 . 6256 . 6257 . 6258 . 6259 . 6260 . 6261 . 6262 . 6263 . 6264 . 6265 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání