Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6264 . 6265 . 6266 . 6267 . 6268 . 6269 . 6270 . 6271 . 6272 . 6273 . 6274 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 10:50
- Nahlásit

Eldoguero
Pani hadi sou děsně společenský zvířata, kde je jeden budou i další

mooooc blbá))))))
hele vidělas vedle fotečku??? čekáme na reakci,ale nějak nic(((

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 10:54
- Nahlásit

[b]davidkova renata[/b
ještě ne, ještě jsem tam nebyla, ale tak teda jdu se juknout

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 10:55
- Nahlásit

Baico
a že oni v těch dotacích umí chodit! To zas jo. Maj to naštudovaný jak černý svý práva. A nejen dotace, jak vytlouct z pojišťoven kde co, a tak. Nějaká ochrana přírody nebo alespoň kulturní chování jim vůbec nic neřiká. Loni jsem byla svědkem toho, jak rozorali jedinou přístupovou cestu k lesu - jen tak. Prostě je novousedlíci ve vesnici štvou, páč místo toho aby seděli v hospodě tak si couraj se psama po lese, jezděj tam na kole a dokonce s kočárkama....tak ať si to šmějdi užijou, cesta nebude.
Proč jezdit s traktorem po zpevněné cestě když si můžu "zaoffroudovat"? Co na tom že tam rostli chráněný kytky... Chování ke zvířatům absolutně strašný, zvíře je věc, kus hadru, kterej existuje jen na to aby jim něco vydělal. A to chování samozřejmě neni jen k chovným zvířatům, ale všem - psům, kočkám atd. Každej druhej je vášnivej myslivec, ale to jen ve smyslu si vystřelit na živýho tvora, nejlépe je naučit chodit až k baráku a pak je pěkně z pohodlí domova odstřelit..... škoda mluvit

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 10:57
- Nahlásit

Eldoguero
Pořiďte si místo psů promiky, ty je žerou
To bysem ráda, ale obávám se, že foksterijér žere promiky

Pani hadi sou děsně společenský zvířata, kde je jeden budou i další.

bonc
když se teď lesy privatizujou, tak jsem řikala že bych magorce kousek u nás koupila bohužel už je prej pozdě, už to maj rozparcelovaný šmejdi
To je stejně jedno, páč honitba je i na soukromých pozemcích Dá neskutečnou práci soukromý pozemek z honitby vyjmout a i když to papírově vyřídíš tak se může najít debyl co ti tam stejně bude chodit střílet, páč tam věky věkův chodil, předtím na ten posed chodil jeho táta, jeho děděček a jeho pradědeček ten posed postavil tak co ty mu budeš říkat něco o tom, že on tam nesmí střílet
Dát se k picálkům a nárokovat si posed je jednodušší

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 10:58
- Nahlásit

žjova, člověk jde na plavání a pak na den do práce a dvacet stránek popsanejch? Buď budu moct chodit do práce a nebo sem, vobé asi nestihnu

Baico
jménem naší smečky Bajkonůrovi přeji vše nejlepšejší k naroskám

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:03
- Nahlásit

Crysa
žjova, člověk jde na plavání a pak na den do práce a dvacet stránek popsanejch?
To je pani normál Z toho si nic nedělejte.
jménem naší smečky Bajkonůrovi přeji vše nejlepšejší k naroskám
Že děkujeme

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Fotka móc dobrá, škoda, že zatím ticho po pěšině, no snad zareaguje

Biluška
Člen
- Nahlásit

Crysa
žjova, člověk jde na plavání a pak na den do práce a dvacet stránek popsanejch?
Běžný stav. Ale čas od času se někdo slituje a udělá výcuc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:04
- Nahlásit

Crysa
Buď budu moct chodit do práce a nebo sem
máme stejnej problém

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:05
- Nahlásit

Biluška
tak vycucaný ty hnusný pavouky a hady snad ani nemusím, jen jsem to zběžně projela, až mě z toho snídaně nechutnala. Nebo proběhlo něco zásadního?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:06
- Nahlásit

Eldoguero
no snad zareaguje
nemyslim.. ale budem klást votásku vopakovaně )))))

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:07
- Nahlásit

Biluška
páč honitba je i na soukromých pozemcích

a to jako když si voplotim kus svýho lesa tak mi tam stejně polezou???!!! Dyk to je jak kdyby mi lezli střílet na zahradu!

nárokovat si posed je jednodušší

já jsem na podzim potkávala hodně zelenejch šmejdů a jejich pomocníků když naváželi do lesa kde co. Tak jsem vždycky s magorkou zamachrovala, aby jako bylo vidět jak je "pod vlivem" (zvěř naštěstí byla v těch chvílích schovaná dostatečně daleko od těch řvoucích gazíků) a aby si jí zapamatovali - neni to tak těžký když je to jedinej pes spolu s ofcí kterej široko daleko navštěvuje les. Se mě ptali stran stopovačky, esli jako je v loveckym výcviku. Jsem jim to důležitě odsouhlasila, znalá jejich mysliveckého zákona

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:08
- Nahlásit

ahoooooooooooooooooj vsiciii jak jeee ??? co ta kejtlin a jeje rande???

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:08
- Nahlásit

Crysa
Nebo proběhlo něco zásadního?
Celkem nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:11
- Nahlásit

bonc
Dyk to je jak kdyby mi lezli střílet na zahradu!

voptej se eldoráda,je znalá vjeci a uš to tu něgde vysvětlovala,ale sem to asik zapomenula..myslim,že můžou,ale měli by se voptat napřet..
Biluška
Ale čas od času se někdo slituje a udělá výcuc
hesky vycucává lejenda..gde vůbec je tak dlouho????????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:11
- Nahlásit

Už stedneska mysleli na hancuw, kterak jede až do madagaskarska??????!!! A myslíte, že umí madagaskarsky? Dáme si půlminutu ticha za hancowu cestu. od teď.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:12
- Nahlásit

Gerda
neska jo???? twe já taky cííííí je tam teplo!! smrt bílejm mrdkám!!!!
ok,dáme půlmynutu,to jí stačí..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:13
- Nahlásit

Biluška
To bysem ráda, ale obávám se, že foksterijér žere promiky
Zase budete mít doma veselo, jak se vám to bude fšechno navzájem požírat

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:13 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
nemyslim.. ale budem klást votásku vopakovaně )))))

v tahání???? a je to vona?????
bonc
a to jako když si voplotim kus svýho lesa tak mi tam stejně polezou???!!! Dyk to je jak kdyby mi lezli střílet na zahradu!

no svůj kus lesa si celkem nemůžeš dost dobře oplotit, páč ti tam můžou lízt nejen myslfcí, ale i sběrači hup a borůvek musela bys to oplocení mít povolený a to ti těško někdo povolí páč nejsi dostatečně movitá či na dostateně vysokym postu. Nebo bys musela mít svojí zahradu, oplocenou a na tý si vysázet les

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:15
- Nahlásit

Alexa
a je to vona?????
jistě..známe jí osobně))

ketty
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:15
- Nahlásit

stodoly nějaký prastarý karbofuran a nastříkal ho tam Vzal to i s koncem naší zahrady, na které tenkrát nebyl plot. Odnesli to čtyři psi, nejvíc Puma, která je od té doby hluchá a má papíry na hlavu.

Policie to odmítla řešit, páč jeho táta a strýc pracují u policajtů a sestra na jakémsi zemědělském úřadě Policie šla až tak daleko, že vědomě zničila důkaz, který jsem proti němu měla Od té doby si fakt nedělám iluze o nějaké spravedlnosti v tomhle státě

Biluška
to des fakt co je dnes mozny kort na vesnicich kde je s prahli kde kdo skym atd.....tak at uz nic takoveho vs nepotkaaa ..
Baico
ahooj taky se smeckou pridavam ke gratulantuum vse nej nej do zivota psiho prejem

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:17
- Nahlásit

davidkova renata
jistě..známe jí osobně))

no já právě nééé, ale sem si to tak nějak tipovala podle těch čoklůch. Hele třá zrovna dělala stopu ni??? proto jsou v tahu

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:20
- Nahlásit

Alexa
páč ti tam můžou lízt nejen myslfcí, ale i sběrači hup a borůvek
co maj co sběrači lízt do mýho vlastního imaginárního lesa? Lezu jim snad já do vobejváku čučet na bednu?! Vysílání je taky veřejný V mym lese jsou to snad moje houby, moje borůfky, moje všechno! Proto bych si ten les kupovala né, aby tam nigdo nemoch, jenom já já já král 1. Veliký! Angláni to tak třá maj, nějakej tůrizmus tam moc nekvete, páč maj skoro včecko voplocený a skoro všecko je někoho a nikdo jinej mu tam nesmí... Když už bych hypoteticky vytlačila hypotetické zlaťáčky, nigdo mi do mýho hypotetickýho lesa nebude lozit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:20
- Nahlásit

davidkova renata
ok,dáme půlmynutu,to jí stačí..
dali sme minutu, to je dobré znamení. Dnes už je na cestě, mohli bychom jí mezitim z legrace sežrat Bobana a Džinu, určitě by je po návratu nenašla a my bysme furt řikali - samá voda, samá voda...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:22
- Nahlásit

bonc
pani, pokud budete mít oplocenej les, pak vám tam nikdo nesmí ze zákona vlízt, páč je to opravdu, jakoby vámlezli na zahradu. Problém je v tom, že vy jste povinna obhospodařovat ten les stran dřevin, ale i zvěře a to jako nemyslivec prostě nelze.
Pokud by se vám na tom chtělo nějaký združení, kterýmu třeba by šlo o ten váš kousek z důvodu návaznosti pozemků, nebo výměry určitých hektarů (minimum dané zákonem), tak se s ním budete akorát soudit a v mezidobí soud s největší pravděpodobností rozhodne o tom, že zatím tam smí sdružení provozovat myslivost.
Pokud by třeba došlo k tomu, že ten váš plot zamezuje zvěři v nějaký přirozený migraci nebo, že z důvodu oplocení pozemku prostě nemůže docházet k normálnímu pohybu zvěře, pak je to důvod pro to, aby bylo rozhodnuto ve prospěch mysl. združení.
Jedině snad, že by ten kousek lesa byl tak malej, že by celkem nikoho moc nezajímal a nežila v něm trvale prakticky žádná zvěř.
Jinak byste si to mohla oplotit možná tak jak se oplocují některé obory dřevěným plotem, skrz který zvěř může volně procházet.
Jinak pokud nechcete, aby vám tam někdo lezl, jste povinna umístit si na hranice pozemku informační ceduli "Soukromý pozemek", jinak totiž může kdejakej debil tvrdit, že kus plotu chybělo a on si toho zbytku nevšim atd. atd.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

bonc
Proto bych si ten les kupovala né, aby tam nigdo nemoch, jenom já já já král 1. Veliký! Angláni to tak třá maj, nějakej tůrizmus tam moc nekvete, páč maj skoro včecko voplocený a skoro všecko je někoho a nikdo jinej mu tam nesmí... Když už bych hypoteticky vytlačila hypotetické zlaťáčky, nigdo mi do mýho hypotetickýho lesa nebude lozit!

nojo ale tady nejsi v anglii. Tady do lesa může každej kdo chce a hlavně tam tvoji čokle nesměj bejt mimo vliv, jinak ti mužík v zelený kamizole může ve tvym lese tvyho čokla klíďo brdo zastřelit musela bys mít ten lesík voplocenej, ale voplocení lesíka ti nikgdo nedovolí

bonc
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:28
- Nahlásit

Eldoguero
zvěř vystěhuju aby měla magorka fstek a já klid, budu mít velmi bytelné oplocení a všude velikánský výstražný výhružný cedule A sem tam tam necham někoho něco obhospodařit, abych z toho za chvíli neměla Boubín.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:29
- Nahlásit

bonc
moje všechno
amen))))
Gerda
určitě by je po návratu nenašla a my bysme furt řikali - samá voda, samá voda...
no můžem,ale já to žrát nebudu,najdi někoho jinýho.
Alexa
Hele třá zrovna dělala stopu ni??? proto jsou v tahu
to bé vono..proto ten koš)))

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:29
- Nahlásit

Gerda
ahoj, seš tady někde?
Jestli máš nějakej hodně jednoduchej recepis na játrový pamlsky, prosím písni je sem. Ď.

all
čus baby, posílám vám novoroční pozdrav

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 11:30
- Nahlásit

bonc
jinak pani nikdo vám prostě do soukromího lesa lízt nesmí pokud vy mu to výslovně nedovolíte, ale musíte zajistit volnej průchod zvěře, totéž platí o houbařích atd., ale musíte mít jasně označeno, že se jedná o soukromý pozemek

<< 1 ... 6264 . 6265 . 6266 . 6267 . 6268 . 6269 . 6270 . 6271 . 6272 . 6273 . 6274 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání