| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:00
- Nahlásit
danajasacus pani stastna,ja mam opacny problem,ja pred aminem zdrham,pac furt chce aportovat furt mi neco nosi,kdyby aspon nosil penezenky,to by bylo terno!ucim ho pomalu vyhledavani v mistnosti,pesecku,nebo balonku!parada,desne se mu to libi.
davidkova renatacus,co je noveho?j nemohl sik pulhodky zapnout toho posrnyho ufona!!!!!!malem to vsechno letelo oknem,pry vase registrace neni spravna!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
danajasa
jak furt s těma psama něco děláte tak mě to dycky nedá a du s tím blbem taky něco dělat a DNES SME MĚLI POPRVNÍ DOKONALÝ APORT
pani ale my s nima nic neděláme,akorát kravíme.to nám de ..nicméně jsme velmi rádi,že žumpa má blahodárné oučinky na fšecky v zásadě ..sme vlastně detašované pracoviště těch vedle,ale znepřátelené
jinak to s tim kafkazem sem myslela jinak,to až něgdy třá..
osobně ale nemůžu říct,že bysem až tak nesouhlasila,bych skoro řekla,že ten pes je v důsledku nejlevnější varianta..si teda jako myslim.. sice je to trošku z jinýho soudku ale někdy dávaj dokumenty vo chovatelích vofcí,teda z dalekýho zahraničí ))) a ten čék má několikatisícihlavý stádo a k tomu pár border..shodujou se na tom,že bez psa by vůbec todle dělat nemohli..dobrej pes se platí zlatem,ale nikdo neváhá ty prachy dát,jinak by nemoch vůbec chovat..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:03
- Nahlásit
Eldoguero
jsi tu někde???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:03
- Nahlásit
danajasa
no takl jsem si to přečetla a dost mě dostalo jak tam jeden moderátor "okřikuje" nějakýho čéka že vytknul babě že o všech slovácích píše jako o zaostalcích, napsal mu tytyty tady nemáš co nikoho okřikovat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:05
- Nahlásit
kinta
Neboooj, na všecky se dostane.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:07
- Nahlásit
Až přijde Monty, tak jí řekněte, že jsem na ni nasraná, protože kvůli ní jsem si nekoupila slifku, aby mi neříkala alkáču. A teď by se mi hodila, aspoň bych se vyspala, nemůžu vůbec dýchat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:07
- Nahlásit
Alexa
jj to je dobrý )))) hele a číhni do agresíívní feny,taky dobrý,dovíš se nový poznatky ))
a hlavně číhni na dg mj. na netahání a chůze na vodíku,nebéš litovat!
nemethova5
nemohl sik pulhodky zapnout toho posrnyho ufona
vyhod ufona voknem at si letí na základnu ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:12
- Nahlásit
Maky a Trix
No enemže pakůn je exot vloni to nechtěl vzít ani do držky tak sem to musela popatlat bůčkovou,my to dělali opačně napřed byla činka na špagátku s bůčkovou tak ju skoušel honit tahala sem to jak draka idiotka k nepřehlédnutí,fáze dvě byla že dyž ju držel tak sem se furt tahala což ho nadchlo a aj dyž sem ju pustila tak běhal už s činku v držce a chtěl se tahat ktomu sem ječela drrrž pak se přidalo drž sedni věčnou sem furt musela bojovat o tu činku ináč zas plival jak sedl tak sme to sezení prodlužovali jak skusil přežvíknout tak sem mu ju vytrhla(neůspěšně jako že vyhrál)pak eště povel vydž Prtka vydrž aby nevybíhal hned jak hodím,ale počkal(to měl prostě vodítko dyž nepočkal tak holt nikam nedoběh)a ktomu eště s činkou kemnéééé by mi nezdrhal inam.šíš to vypadá složitě taká třísekundová blbost
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
a číhni do agresíívní feny,taky dobrý,dovíš se nový poznatky
ty woe to je normálně na chocholouška, tos mi neměla dělat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:14
- Nahlásit
danajasa
áha. Trixe baví za tím běžet, moc ho nebaví to nosit. Páníček po něm nevyžaduje odevzdávání do ruky, takže když s ním jdu pak já a hodím mu míček, tak ho plivne metr přede mě a hrozně se rozčiluje, že mu ho nechci hodit. tak ho nechám se vyvztekat a pak mi ho donese... ale moc právě nevím, jak ho naučit, aby i s tím v tlamě sednul, mu řeknu sedni a on to flusne na zem a pak se teprve začne rozhlížet, kam složit svůj ctěný zadek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
mi neměla dělat
proooč ? dyk je to prča! dej eště Trestání a Knihu Tohojehožjméno atakdál ))
edit..todle je na df ne vedle.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
teď koukám na templáře a tam normálně chudáku strážnýmu usekli hlavu tak holky co hlídáte bacha na ně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
Knihu Tohojehožjméno atakdál
Du tam nahlídnout včerá sem tu tiskovinu viděla ve výprodeji za45kč
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:17
- Nahlásit
Měli nám v půl sedmý odečítat topení a vodu....ještě furt nic....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:19
- Nahlásit
danajasa
Du tam nahlídnout včerá sem tu tiskovinu viděla ve výprodeji za45kč
ale to neni vedle,sem to editla pak..to je na slovenským foru,ale pokud se chceš dobře pobavit,tady je link a registruj se.-)))
http://dogforum.sk/index.php
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:21
- Nahlásit
Gerda
Měli nám v půl sedmý odečítat topení a vodu....ještě furt nic....
nám jí taky budou vodečítat..akorát že aš 12. ledna..třá to vemou kompleksně )
du se svalyt volové uš nepyšte!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
chtěla bych mít tolik volnýho času, abych četla všechny fory, co čteš ty!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:23
- Nahlásit
Maky a Trix
chtěla bych mít tolik volnýho času, abych četla všechny fory, co čteš ty!
celý je nečtu!!!! mám systém a jdu cíleně za svým cílem ,taky bych to nestihla,mám 4 zaměstnání a čokla,trupko.-)))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
hezky se rozvedla ta debata o několikastech metrech a přesně jak jsem ti řikala v nedělu nesnáším takovýdle lidi, páč při představě že si du s čubama házet na louku a najednou tam vlítne čokl bez pána tak sem na infarkt
a kde je ta knížka na dog nebo na blů????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:33
- Nahlásit
Alexa
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=9&t=594&start=5 25
http://dogforum.sk/viewtopic.php?f=13&t=3216&start =300
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:40
- Nahlásit
davidkova renatano dl jsem si to do zalozek,pujdunse pobavit pozdeji,jo mas recht,priste hajzla ufona nakopnu do zadku a pripravim mu litaci talir,at si leti na tu svoji zakladnu,jsem zase mela vztek,ze jsem videla rude!
Alexapani nestraste jo????jsem v praci!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:45
- Nahlásit
Gerda
Měli nám v půl sedmý odečítat topení a vodu....ještě furt nic.
to bé tím, že včera v 15h odečítali v Brně tak to k tobě asi nestihli no a třeba jak říká Davídková to vezmou 12 přijednom
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:53 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
danajasa
nechtej slyset podrobnosti davidkova renca vi proc rika ze chape.......ja chapu taky a i chapu proc davidkova chape chapes????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:54
- Nahlásit
Eště furt tu nejsou, tak doufám, že směřujou aspoň už k mirovicům z teho Brna....ale voni nám jedou z neratovic, hlavně teda když nejedou z nelahozevse.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
a číhni do agresíívní feny,taky dobrý,dovíš se nový poznatky
Alexa
davidkova renata
hodte odkaz kde to jee chci pociiist ja to urcoo nenaajduuu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:02
- Nahlásit
kettycus neboj njdes,renca tu dval odkaz,jak se budu nudit tak si to proctu,at se mam cemu smat,jo jink paboucice krsna,jsem ti psala na fejs,esli nechces na nu usit postroje!!!!
ALL
ted zeru pomelo!pulku uz mam v sobe,chutna to jko grep ale je to o 100%lepsi jak grep mnam.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:05
- Nahlásit
nemethova5
ted zeru pomelo
Taky ci pomelo! Sem nad ním stála při silvestrovským rodinným nákupu, ale zase zvítězila moje vrozená lakota a koupila sem si grepy. Ale taky byly výýýýborný. Dneska, když sem přišla z hokny po 26 hodinách, dala sem si vanu, pak grepík a pak spánek.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:05
- Nahlásit
ketty
ja chapu taky a i chapu proc davidkova chape chapes????Pani já nechápu už vůbec nic.Ohledněvá vlků ano před 8lety sme byli na výměnném pobytu na SK kdy naoplátku k nám jela skupinka dědí pod názvem"kostolné myšatá"a tam někde ůpa v pérdeli fakt byli vlci ůpa zbědované plaché zvířata keré ovšem z hladu ve4ráno došli bufetit do odpadáku 500m za chatou(máme důkaz chlupaté hovno jako vážně to hovno bylo spíš z chlupů složený)Panika našich dětí byla smrtelná,já osobně sem čék čtivý a sečtělý a stejně my bylo ouzko jako určitě bych nelezla ven co dyby se náký nasral tak mám smýšený pocit civilizace mě deformovala
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:07
- Nahlásit
Tak jsem vás konečně dočetla. To je děs, co ste teho od 3 nadrásali. Jsem unavená, protože jsem po procházce s veverkama usnula u Nemocnice na kraji města. Koukám na to, protože se to natáčelo na Suchdole na zemědělce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 21:11
- Nahlásit
kintapani vynikajici,fakt vynikajici,moc by vam to chutnalo,no mi ho meli nejak po sleve,tak mam vzala tri,jinak by to tky nekoupila,pac je to celkem drahy,ale fakt vyborny,grepy jsou az,az moc horky,todle bylo fakt stokrat lepci!
|