| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:14
- Nahlásit
nemethova5
možná jsi na ně fakt měla řvát, že bu´d se uklidněj a nechat vás bejt, nebo v sebeobraně použiješ všechny prostředky, co máš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:15
- Nahlásit
Benda
Akorát měla štěstí jedna paní asi s fenkou RR,
no a pak se mi pane difte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:16
- Nahlásit
kachna_
se kterým jsem si fakt dala práci mu vše vysvětlit, jak vláčí svého sedmiměsíčního RR na ostnáči a tvrdí, že je v pohodě
to je fakt no comment
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:17
- Nahlásit
Salino nevim,to se mi prici,kdyz na kazdem rohu slysim a to je ta bitkarka s tim agresivnim psem co dela problemy,vzdycky jsem byla s mojim psem prikladem,jak mam dobre zmaknutyho psa a tesilo me,ze pes se chova jak ma,ale fakt nevim,jestli ziju mezi opicema,nebo mezi civilizovanyma lidma,fakt nevim,jinak ringac na dva jsem jeste nezkousela,je to dost narocnymstejne ja v objektu jsem jako bubak,ktery je tam proto,aby videli,ze nekdo v objektu je,pokud by me nekdo v do objektu vlezl a pak utikal,tak na nej psa stvat nebudu,kdyby me napadl,je to neco jinyho,nosim pri sobe bouchacku a mam pager hnet na policajty,taky slibili,ze daji hajanovy v objektu kousnout na ringac a sliby-chyby.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:18
- Nahlásit
Sali
to sice ano ale já přece nebudu někoho hledat po Praze abych mu to řekl
To máš jako ten pes co se rve, majitelé jsou slušní lidé vážně, se psem chodí tak aby se vyhnuli jenže nedávno se to nepodařilo a pes se kterým se potkal (což je pes známý) skončil na šití bůhví čeho. No a oni konečně pochopili, že bude lepší jistit psa košem.
Lidi nic musím běžet tak se tu mějte a ohlídejte mi Jbat at mi za ní nikdo neleze "!!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:20
- Nahlásit
nemethova5
na utíkajícího psa samozřejmě štvát nemůžeš, ale natrénovat si různě v terénu sebeobranný kousání na vodítku můžeš, a hele takový zprávy jako
to je ta bitkarka s tim agresivnim psem co dela problemy,
se šíří rychle, třeba ti to někdy pomůže, že si někdo dá radši majzla...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:20
- Nahlásit
PetraK
no a pak se mi pane difte
jenže já bych jí poslal do prdele kvůli vlastní dceři a ne kvůli tomu že nezvládá výchovu vlastního psa na kterýho upřímě kašlu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:21
- Nahlásit
Benda
OK.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:23
- Nahlásit
Benda
enže já bych jí poslal do prdele kvůli vlastní dceři
no jasňačka, navíc tady není chudák čokl, ale okolí - no a já právě v takový chvíli řeším i to, že příště ten pes může už být důraznější , takže bych se vytůrovala ještě o to navrch při představě, co může být příště , vždyť to říkám - jsem cvok zralej na Chocholdu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:24
- Nahlásit
jenže já bych jí poslal do prdele kvůli vlastní dceři a ne kvůli tomu že nezvládá výchovu vlastního psa na kterýho upřímě kašlu
to je přesně ono, ty dvě roviny života se psem, ta druhá je ta společenská.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:24
- Nahlásit
Salito zas mate pravdu,ale me to na image neprida,jinak ja uz nic netrenuju,nemam kdy a cas a jsem rada,kdyz da jarda hajanovy kousnout aspon s rukavem,ale aspon vim,ze pes neni blb,na rozdil ode me.jinak neni u nas figurant,ktery by mi delal ringo,u nas se cvici sportovka a druhy figurant,co dela sportovku a ipo ze me vubec nadseny neni,ale ja se z nej neposeru,asi tak nejak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:25
- Nahlásit
Benda
ohlídejte mi Jbat at mi za ní nikdo neleze "!!!!!!
sim vás pane, kdo by se táhnul až do tý, do kečenegy, nebo kam to šla.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:26
- Nahlásit
nemethova5
a vy jste z ostravy? tam nikde není TART klub?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:27
- Nahlásit
nemethova5
http://www.tart-valmez.eu/
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:28
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:29
- Nahlásit
Jinak malá vsuvka - děcka, začíná to slibně, bolí mě v krku a nohy a oči - bude z toho křipička? Možná jo! Jupííííí! Budu se válet!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:30
- Nahlásit
Gerda
xípneš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:41
- Nahlásit
Sali
No to zas nemusí bejt...stačí mi dva dny se válet a čumět na telenovely, eště sem žádnou neviděla!!!!!!
Takhle lítá Nána:
A takhle nelítá, bo by musela zvednout svůj lymfatickej zadek, ale aspoň má žuby žahnutý nahóru:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:41
- Nahlásit
Děkuji za krásné přivítání. Už se mi po Vás stýskalo a hlavně po všech těch "správných, pejskařských" důležitostech.
Poctivě plním léčebný plán, takže se tu budu vyskytovat jen na chvilinku několikrát denně.
Jinak musím veřejně moc a moc poděkovat naší můdr, protože tak hodná, ochotná a hlavně starostlivá osůbka se hned tak nevidí. Nessi díky moc!!!
nemethova5
a esli nemate stranku o vasem plemeni,jestli bych se mohla podivat,diky
stránky máme... koukněte a dole vlevo máte další odkazy na australáčky
www.denbru.estranky.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:43
- Nahlásit
Mucholabka
Já si taky myslím, že dovolená na štěně je blbost. Ať si zvyká odmala, žádné úlevy na začátku (samozřejmě dle věku s venčením apod., to jako k tomu přihlídnout) a pak se všichni diví, kam to dospělo
eh...dneska nestíhám,tak du s křížkem po funuse Já si myslím naopak opak .Dost totiž záleží na tom ,na čem ti záleží .Ani jeden můj čokl doma neřve a neřval a ani jeden nikdy nebyl jako štěně sám.V životě se nestalo,že bych měla doma něco zničenýho,rozškubanýho,rozervanýho či jinej bordel,kterej nejsem ochotná tolerovat neb cííí psa ,ale nejsem Ročilt abych kupovala imrvére nový věci a necííí bydlet v pastoušce!Nikdy sem neřešila tisíce problémů viz blůforum,kdy čokl "najednou" začne dělat to či ono a devastovat kvartýr.Měsíc sem se od ní nehnula doslova na krok,ale dá se říct,že ve 4 měsících byla čistotná a zničila jediný pantofle co sem neuklidila,páč nevěděla,že tydle žrát nemá když jiný měla za tim účelem.Osobně bych si nikdy nepořídila štěně a neodešla normálně na 8 h do práce,nejsem cvok.v tomhle patí co dáš,to dostaneš a já dala hodně..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:46
- Nahlásit
Gerda
čus,můžeš mi cinknout esi bé čas? včera sem ti volala a matka vzala foun a zas ho zavěsila..beze slova ,tak nevim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:48
- Nahlásit
davidkova renata
matka vzala foun a zas ho zavěsila..beze slova
Volala do něj halo, halo, je tam někdo? slyšela sem jí, jen mě nenapadlo, že to položíš ty, jako malá!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:48
- Nahlásit
brutmoc dekuji,zrovna to jak je brut by se mi libilo,potrebuju houzevnace do sluzby a atd.
Salipani jste moc hodna,ale ja to mam daleko,jsem z orlove,okres karvina,tart mel byt ve frydku,mel to mit pod patronatem zdenek pelikan,vynikajici sluz.psovod a sef policie,nejak jim to neproslo,pro me by to bylo super,ja bych zajem mela,musim se domluvit s vezenskou sluzbou hermanice,vim ze to tam cvici a cvicili i u nas v rychvalde na cvicaku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:49
- Nahlásit
Takhle vypadá Maryje, když je chuďátko s bebíčkatejma nohama:
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:51
- Nahlásit
Gerdaja to taky tak delala jak renca a vzdycky byl s pesama nekdo doma,u nas neexistovalo aby psi byli bez dozoru,proto jak bude novy pes,tak sef vi,ze si beru dovolenou,jinak hajan taky nic neznicil,jen mame pocural postel,ale pssst..to uz je promlceny.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:52
- Nahlásit
Gerdajezis!ona ma chudak porad rozkousany ty nohy?z ceho to ma,vypada chudak jak lampicka.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:53
- Nahlásit
je tu někde psíček nebo jiný schopný hacker?!?!?!
až tu bé, tak ať mi, prosím, napíše. kuju!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:56
- Nahlásit
nemethova5
tak v létě ten výcvikáč,
já vážně uvažuju, že tam pojedem, chlap to rád figuruje, psy na to máme,
a mě nebaví klasická sportovka, nemám na to vůbec čas, něco pilovat na zkoušku, dělám motivačky a tak, aby psi museli pracovat hlavou, objekty, les, úkryty podle záchranařiny, a ovladatelnost si pomůžu rukou za obojek, no...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 15:01
- Nahlásit
nemethova5
pojukej na odkazy... jsou tam sice jen příbuzní Bruta a Alušky, ale i u nich najdeš další odkazy na australáky. Pokud vím, tak postupně plní spoustu zkoušek a i ve službě se osvědčili... naposledy Brutův táta u měšťáků.
Přemýšlím, kde nejblíž máte nějakého australáčka, aby jsi si ho okoukla na živo... myslím, že kousek od Karviný je jeden a kdyžtak najdu další a zprostředkuju setkání
Jinak zaplaťpánbu za Hajana.... smažky taky známe, ale Bruta se bojí, stejně jako cikáni a bezdomovci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 15:09
- Nahlásit
Dámy nevíte o někom, kdo by koupil téměř novou ( měsíc) třípatrovou klec na osmáka nebo křečka - stála 900,-? V pátek nám umřel osmák a žádný už nebude?
|