Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

PetraK
obávám se, že možná taky ne. Je to furt horší
Nevím jak u tebe ale u mě to byla otázka ješitnosti kdy sem měl pocit že sem kynologicky chytrej + otázka strašný lásky k pejskům Dneska mám strašnou lásku k Bendovi a pocit že bych měl dopřávat hlavně sám sobě.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

myslíš 100-300
jj

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

Salico se stalo pani,dve smradlavy vyfetovany smažky me napadli,ja byla jak tvrdy Y!!!!byla jsem tak v soku,ze jsem se na nic nezmohla,jo a nebyt hajana tak jsem zapichla,vystrelovak jsem odkopla a boxera predam na policii jako predmet dolicny!co k tomu dodat?ze si pry za vse muzu sama a ze pry ja vsechno vyprovokovala,nevim,jestli by se jinym psum libilo,kdyby nekdo silene vyrvaval v buse,kopal do sedacek,chtel strkat smradlavy ruce psovy do kosiku a chtit mu dupnout na packu a ve finale pes kde sedi kopat do te strany busu,to byla posledni tresinka na dortu,pes to psychicky nevydrzel a vylitl z busu a ja s nim,bo na druhe konci jsem ho drzela,sedl si a zastavil se pred nim,v klidu,pak ta jedna sfine rekla,ze takovemu coklovy zlomi vaz,jenze se hosanek prepocital,jak mu sahl na nahubek,tak hajan cukl hlavou,druhej na me skocil a uz jsem se valela na zemi,celou dobu jsem ho drzela pani,pak jsem ho pustila,bo toho jednoho jsem drzela v kravate a skubala jsem mu ty jeho dredy a hubu!museli ho ode me dva odervavat,asi jsem mela krec,nebo nevim,vysledek?ja mam nakopnute koleno a ortezu,na marodku si jit nedovolim,protoze kdyby to vysetrovali,tak jsem 9mesicu bez penez a na to ja bohuzel nemam,jasne ja je budu provokovat,kdyz,za a)mam po sestnactce,za b)jsem plna oparu a jsem rada,ze jsem rada a za c)mela jsem tyden pred zkouskama,tak nevim,jestli jsem magor ja nebo oni,jo jinak lidi v buse fandili tem dvema smazkam,asi tak nejakjbatpani zehlicku mam jednu a naparovacku,to by byla velka skoda!
PetraKpani co vam mam na to rict?ze to budu asi fakt odstrelovat,neni mozny,aby takovy svine beztrestne chodili po ulici,policie je neschopna a nic pro slusnyho cloveka neudela,budu si muset poradit sama,jiny vychodisko nevidim!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

Gerda

jenže ty máš pesa z útulku tuším, ne? tam je to o něčem trochu jiným, než si přinést štěndo, pobýt s ním přes víkend doma - aniž bych ho připravila na to, že tam nebudu 24 hodin s ním a pak tradá děti do školy, táta s mámou do práce. Když má člověk psa od štěněte, tak spoustu věcí může vychytat. Já jsem u Murphyho udělala chybu, pak se mi podařilo ho dostat alespoň na tu úroveň, že akceptoval náš pobyt v práci, ale to bylo všechno. Pak když jsem chtěla někam jít, musela jsem mít dogsitting. Jinak bych dost otravovala sousedy a to jsem nechtěla, takže jsem měla smolikof, za chyby se halt platí, no. A to ještě tehdy nesměli psi všude jako dneska. To bych asi v tom našem Bilijárdovým klubu nechala podstatně víc peněz, páč dneska není problém si tam čokla vzít s sebou. ale to už to zas nepotřebuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

Benda
]
že sem kynologicky chytrej + otázka strašný lásky k pejskům

heh, tohle jsem měla taky, hlavně takhle ve výcviku , ale tohle je už čistě jen o těch psech, protože pak vidím, jak se jim díky kreténům rýsuje - zbytečně - cesta nach útulek nebo k tomu, že je doma tak akorát zřežou za to, že řvou, něco zničili, že život prožijou akorát tak na vodítku - jako ta zmiňovaná labradorka, která navíc už má záda jak stůl, páč je z ní bečka.. a vůbec. Prostě mi to nejde zpracovat, asi se mi rýsuje karijéra u docenta Chocholouška . A to je fuk, jen to na mě hóplo po rozhovoru s tou přiblblou blondýnou (zdejší přítomné a nepřítomné blondýny prominou).

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:38
- Nahlásit

Gerda
já to vyřešila přímo ynteligentně: pes není nikdy sám, jsou psi dva, a než byl pes druhý a už nebyla babička, byl aspoň potkan.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:39
- Nahlásit

nemethova5
pani co vam mam na to rict?ze to budu asi fakt odstrelovat

ani bych se vám pani nedivila. Naopak, kdyby to šlo, šla bych vám pomoct sehnat kalašnikova na ty šmejdy

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:43
- Nahlásit

Sali

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:43
- Nahlásit

nemethova5
tak to vůbec nechápu, jak mohli lidi fandit výtržníkům, je snad normální a ve prospěch ostatních slušbných lidí, že grázly se psem uklidníš, aby nedělali bordel, když to neudělá řidič autobusu...
Doufám, že pes toho jednoho řádně dorval, a ty toho druhýho zmastila taky, to je dneska bordel v tom světě, když se snad ani člvoěk nemůže bránit napadení???????????????????????????

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

no nic, tak chodit do kečenegy není potřeba, prej. říkal to jeden moc moudrej pán, tak mu věřim.

něco nového?

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

PetraK
díky kreténům rýsuje - zbytečně - cesta nach útulek ne
a nebo taky ne, víš kolik kynologicky kreténů má pohodový psy ? Nebo kolik psů na vodítku se má v jiném směru lépe než třeba Benda kterej machrovsky běhá na volno atd. To je fuk každej je jinej a já už na ně se*u, chci žít svůj život s tím co mám a šmitec

Akorát měla štěstí jedna paní asi s fenkou RR, že jsem u toho nebyl. Protože ta fena doběhla k dceři a lehce jí napadla, roztrhla jí sukni a ta kráva blbá jim jako dceři kynologicky vysvětlila že se fenka bojí tudíž nejde o agresy a že v tom stavu jí neposlouchá, což jim řekla tonem takovým, že by to měly jako pochopit a nedivit se tomu. Což sice po kynologické stránce chápu ale po společenské ne. Asi to bude a to myslím doslova nějaká čtenářka blue fora plná kynologických informací.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

Dneska mám strašnou lásku k Bendovi a pocit že bych měl dopřávat hlavně sám sobě.
Benda
zjevně jsi prošel tím samým vývojem co já.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:50
- Nahlásit

Benda
Asi to bude a to myslím doslova nějaká čtenářka blue fora plná kynologických informací.

to neeeeee....

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

Sali
a je to super pocit

jbat
co neee, kdybych ti to měl vysvětlit z psychologickýho hlediska asi by na mě vlítla dejave at už rači držím hubu

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

PetraK
Hele, já to dělám tak: řeknu zákazníkovi co si myslim, proč si to myslim a rozhodnutí je na něm, víc nevyřešim a snažim se potom nemyslet na to, že mi dá za pravdu a koupí si to jinde. A to od té doby, co jsem viděla zákazníka, se kterým jsem si fakt dala práci mu vše vysvětlit, jak vláčí svého sedmiměsíčního RR na ostnáči a tvrdí, že je v pohodě

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:58 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Benda
dceři kynologicky vysvětlila že se fenka bojí tudíž nejde o agresy a že v tom stavu jí neposlouchá, což jim řekla tonem takovým, že by to měly jako pochopit a nedivit se tomu. Což sice po kynologické stránce chápu ale po společenské ne.
A) o agresi jde, o tu strachovou,
B) když už se to babě vymklo z ruky, že čubu neuhlídala a pustila jí do kontaktu, tak by se měla jednou rukou chyftit za hlavu, druhou za prdél, řádně se omluvit, a zamakat u čuby na OVLADATELNOSTI KDYKOLIV A KDEKOLIV.
C) pochopit se to dá, proč to to zvíře dělá, ale nedá se vzít bez omluvy, že zvíře bylo bez koše, a nedalo se odvolat.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:59
- Nahlásit

aha... no tak kečenega je dnes nevyhnutelná...

takže dneska už fakt čus.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:02
- Nahlásit

Salipani,jim je to asi jedno,jednou mam velkeho psa,takze z toho plyne,ze musi byt automaticky agresivni a nezvladnutelnej,ne?hlavne,ze skoro co ty tri roky jezdim jsem nikdy s nikym zadnej konflikt nemela!lidem je to jedno,myslim si,kdyby nekoho vrazdili,radsi ty svine otoci hlavu,jako,ze se jich to netyka!jo toho jednoho smejda jsem zmastila,protoze sahnul na psa!coz delat nemel!no poradne ho nedorval,bo mi nas figo rekl,ze kdyby ho dorval,tak se nesebere a nezdrhne ale lezi tam v kaluzi krve a odvezli by ho rovnou na ARO.takze hajan odrazil utok a zaslouzil si za to,ze je treba takovy psi utratit,rekla to v buse primo jedna kravka,kterou jak potkam samotnou,tak se poradne rozbehnu a ukopnu ji tu jeji blbou blondatou hlavu,tou zdravou nohou samozrejme!ja mam psa jako kamarada a bezkonfliktniho psa,ktery ma rad zvirata a deti,ale asi to prehodnotim,zveda se mi z lidi kufr!

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:03
- Nahlásit

jbat
co pořád blbneš ?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:04
- Nahlásit

no jdu si zchladit žáhu vysavanim,pac uz jsem z toho psychicky hotova,porad na to myslim a pak mam hlavu asi jako patraci balon.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:06
- Nahlásit

nemethova5
a tak pokud nejdte vykopusaný na skrytou manžetu, nebo na ringo, a nemáte natrénovaný vytloukačky v agresi, prostě klasickou TART sebeobranu, tak asi ten pes fakt jen odrazil útok a taky do toho až tak nešel,
a na lidi kašli, kdybys byla u policie a zasahovala se služebákem u takovýhle výtržnosti, byla bys za hvězdu, to je jen úhel pohledu, žes byla za civila, lidi se prostě psů bojej, a to je dobře že se bojej, aspoň máte v práci výhodu.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:07
- Nahlásit

Sali
jo máš pravdu že strachovou agresy i v tom ostatním. Na tom celém mi prostě přijde že ty lidi jsou tak rádi že chápou co se v tom psovi děje že už jim nedochází jak by se měli chovat. No hlavně že je dcera v pohodě na víc kašlu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:09
- Nahlásit

jenom procházím, děje se něco zásadního? Dělá někdo výcuc? Ahoj a naschledanou

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:09
- Nahlásit

nemethova5
takovýhle situace si ale fakt musíte natrénovat, co když se to snane v práci nebo tak, přepadačku dvěma lidma, s výtržností, skrytý manžety, koš, co pak sundáš, a učit psa do toho jít s tebou, přepínat mezi dvěma figurantama, děláte přepadení při doprovodech, nebo přepada zezadu přímo tobě na tělo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:10
- Nahlásit

nemethova5
Pani, já tomu asi úplně nerozumim (což je fuk a neni to důležitý) - ty si jela se psem v busu, kde smažky dělaly potíže. Vybrali si tebe a tvýho psa jako oběť, naváželi se do vás a když jste vystoupil, vystoupili s váma a chtěli ublížit tvýmu psovi. No a to neměli dělat, bo hajánek je zmasil, což je dobře. A jak to mohli vidět ty kreténi v busu? Těm jako nevadilo, že smažky ničili bus zevnitř? Nebo dělali, že tam nikdo neni? Nechápu to...kde vás napadli? V buse, nebo venku? Přece když tě někdo obtěžuje, notabene ti hrozí, že tě zlikviduje a zlikviduje i tvýho psa, pak se asi nemůže divit, že když to jde uskutečnit, ho ten pes sejme, když na to má, ne? Fakt tý situaci nerozumim, rpotože vůbec nechápu, kde se vzal názor, že Hajan je agresivní a kreténi v busu fandili smažkám....NECHÁPU!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:11
- Nahlásit

Salito mi mame zmaknuty i vytloukacky i ringač,neni problem,on by do toho sel,jenze ja ho hned stahovala,protoze z busu vybehl chlap a jednomu hajzlovy dal za me pres tlamu,smazka mela letecky den,mozna kdybych pipla,nebo rekla tu jeho povel,tak se to fakt bez pruseru neobejde,jinak muj pes je o hodne chytrejsi nez ja,ten nevahal,az pak jak jsem lezela na zemi,tak za mnou bezel,co se deje,priste budu chytrejsi a budu pripravena,bo opravdu jsem necekala takovy verbalni utok,fakt jsem ani nevedela co je ve me,ale jak rikam,byla jsem v soku a takovou situaci jsem fakt necekala,ja si rikam,co te nezabije,to te posili,jsem zvedava co mi reknou na policajtech.jinak jsem za rvace a stvu na kazdeho psa,jen tolik jsem o svoji osobe slysela!

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:12
- Nahlásit

Benda
jenže někdoto těm lidem musí říct, sice maj srágoru/strachovýho agresora, ale nesouza něj právní zodpovědnost,
čili koš a mezi lidmi flexina, a nácvik ovladatelnosti, současně s jakýmikoliv snahami ho odnaučit se o sebe bát.
Mám to doma, vím co říkám.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:13
- Nahlásit

jinak jsem za rvace a stvu na kazdeho psa,jen tolik jsem o svoji osobe slysela!
nemethova5
ber to jako pochvalu!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:13
- Nahlásit

Gerdaja to nechapu dodnes,stat se to jeste jednou,tak nevaham a vytahuju kver,lidi jsou svine a s tim ja nic neudelam,bohuzel,určo si necham zranit nebo zabit psa,vystihla jsi to dobre,ja bych to lip nenapsala!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:14
- Nahlásit

Benda
kynologicky kreténů má pohodový psy

což o to já si nemyslím, že všichni musej se psem cvičit jak na spartakiádu, ale já řeším to, že lidi často nechápou základní potřeby psa a základní věci kolem těch psů a oni na to pak doplácí, protože páníčkovi jednoho dne dojde trpělivost a čokla seřeže za to že štěká, že ničí, že utíká....... . já neumím odstřihnout . Ale to mám od mala, otec se furt podivoval, proč furt řeším něco co se mě netýká (páč jsem třebas přinesla důtku kvůlivá tomu, že jsme narvali šesťáka do díry v podlaze, která vedla do spodní třídy, za to, že se posmíval našemu spolužákovi, kterýho rodiče adoptovali z děcáku). Mám to tak furt, akorát se to s věkem zhoršuje

<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání