Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:22
- Nahlásit

si zatancujte
http://www.youtube.com/watch?v=U9kIizl25VQ&feature =related

brut
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:44
- Nahlásit

Halo, halo, hlásím zmrtvýchvstání, od včerejšího večera jsem doma a konečně jsem se vyspala

Přeji pěkný den a jdu si zase hajnout... teda spíš polohajnout, ať dodržuju správný režim.
Moc neškrabte, už teď se mi udělalo zle, když jsem viděla, kolik stránek jste namastily za těch pár dní ... a to jsem je chtěla všechny přečíst .... prdím na to... chci výcuc

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:45
- Nahlásit

brut

Ahóóóój, marode!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:47
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani a nazdar vsem!tady je nadherne,akurat ja to mam zkazeny,bo jsem potkala hnidu od te jedne smazky is tim jeho pitbulem,do pitbula to ma podle me daleko,jak ja do kralovny krasy,jinak pani,v zivote jsem nevedela,ze umim tak jecet na cele mesto,ja ela cerno pred ocima,jen mi ta kunda rekla,ze jsem psa postvala a ze to dosvedci vsichni z autobusu,tak uz je vam jasne proc jsem jecela,tak me pes brani,ale hajan si sam sundal nahubek,sam si ho rozbil a sam se s nim jebnul pres pater,chtela jsem to stahnout,tak TED ANI OMYLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:47
- Nahlásit

brut
zdravím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:48
- Nahlásit

brutzdravim maroda,pani moc se neprepinejte,mohla by jste byt tak hodna a esli nemate stranku o vasem plemeni,jestli bych se mohla podivat,diky

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:55
- Nahlásit

brut
Ahooooj! Můdr už nám dala vědět v pátek, že si OK, tak teď sem moc ráda, že už si tu s námi!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:10
- Nahlásit

brut

jééééééééééé Brůůůůůůůůůůůůt ahooooooooooooj to je dobře, žes tu a v pořádku

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:11
- Nahlásit

nemethova5

pani - to je kráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne je to hovado hnusný šmejdský

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:14
- Nahlásit

Děcka! Fčera měla svátek gabifi, proč ste jí nepopřáli???????????????????!!!!!!!!!!!!!! milá gabifi, šecko nejlepčí k svátku, tady máš dort:

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

Jinak - lidi právě jsem se vytočila hůř než klíště jedna dámička tady si v pátek přiveze domů štěňátko, ťuťuťůůů a blabla blaáá. A že jde v pondělí do práce? A co má bejt? Zvládli to jiný psi, zvládne to taky. To by si nikdo nemohl pořídit psa. Ona ho prostě chce, tak ho bude mít, basta. Je to děsně módní pejsek, tak do ruky akorát, je to Kért Rasl . Jsem za krafku největší, když jsem jí nastínila že se chová jako hovado. Je to prostě tak, psa chci, tak si ho pořídím. Že bych měla něco obětovat? JÁÁÁÁÁÁÁÁ?? TO NIKDY. Přece nebudu slevovat ze svých potřeb Jak jen to půjde stěhuju se na Mars

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:17
- Nahlásit

Gerda
šmarjá GABIFI!!! No jo dyš já pro ty vokna nemyslim na nic jinýho!! GABIFIIIIIIIIIIII všecko nejlepčí a páč sem vostuda, tak nechci ani dort

jbat
Člen
- Nahlásit

Heh...

brut
Zdár!!!

nemethova5
doporučila bych ti po nich švihnout žehličku, páč se to osvědčilo, ale tolik jich asi nemáš... Tak se hlavně drž!!!!

Benda
Člen
- Nahlásit

Sali
tak sem na netu hezký fotky akorát sem myslel, že si to fotila ty takže za a) nejsem tak ynteligentní jaksem myslel a za bé) už nemám radost z představy jak se s tchořem přetahujete o foták

Všem nazdar smradi )))) Vás du trochu ohlídat páč to potřebujete

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:19
- Nahlásit

fotila si nekdy hokejky ? To je zatracene tezka prace vazne
Benda
chápu, chce to rychlej čas a vysokou světelnost objektivu, a pořádnej zoom, a pořádně vyvážit bílou na to osvětlení ledu.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:20
- Nahlásit

PetraK
módní pejsek, tak do ruky akorát, je to Kért Rasl

do ruky tak akorát?! tak měsíc a neudrží ho ani na klíně, natož v ruce...
btw - taky chodim do práce... ale zas mám zajištěný venčení, protože mám ekstrasuper spolubydlícího...

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:22
- Nahlásit

nemethova5
prosímtě, CO se vlastně stalo?
přepadli tě a pes je vorval bo co? já to nikde nenašla, co se dělo.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:24
- Nahlásit

už nemám radost z představy jak se s tchořem přetahujete o foták
Benda
jo hochu, to by šlo blbě.....
Moje jsou jen ty fotky, jak on někde figuruje. To akorát když nemůže držet foťák ve svý ruce, neb na ní má rukáv.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:26
- Nahlásit

Sali
plus kontrastní prostředí jako prase, skoro všude plexi, z nadhledu to stojí za ho..., hra se přelejvá, puk je rychlej a bez puku mnohdy jakákoliv fotka stojí zase za ho... když člověk nemá foták co umí iso min 1600 bez vysokého šumu tak to ani skoro nemá cenu, filtrování pozadí je taky těžký protože když už chytneš dobrej záběr tak tam máš třeba tu hokejku někoho třetího atd. Došel jsem k závěru že jediná možnost jak to solidně fotit je rozfázovat focení, říct si jakej druh záberu chci vyfotit a na ten se zaměřit, najít místo, objektiv a čekat.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:28
- Nahlásit

Sali
jo hochu, to by šlo blbě....
neříkej že na tebe taky vrčí

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:36 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

PetraK
přiveze domů štěňátko, ťuťuťůůů a blabla blaáá. A že jde v pondělí do práce? A co má bejt? Zvládli to jiný psi,
tak zkus prosadit mateřskou na štěně Například stát v rámci snahy o to aby populace psů v čr byla co nejlépe vychovaná by mohl platit novým majitelům psů po dobu 4 měsíců něco jako mateřskou + školku pro štěnata

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

Za hoďku a půl budu mít žíhanou amstafku jak já nesnáším žíhané psy chcete někdo amstafku?

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:41
- Nahlásit

Mucholabka
Za hoďku a půl budu mít žíhanou amstafku

Odkud? Mně se žíhaný líběj, kor tady ty plemena...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

jbat
Budu ji mít jenom na chvilku, než si ji vezme Arwen nebo někdo, kdo se přihlásí jako první a bude minimálně tak spolehlivý jako právě ona.
Odkud?
Od týpka, co nemá na krmení, prý fenka je hubená a blbě chodí bo je borazko malé půlroční.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

jbat
kor tady ty plemena...
neblázni zašlápne ti pidinožku a nehodí se ke koním

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:45
- Nahlásit

Benda
Proč by se to nehodilo ke koním? Drakovci běhají u koní.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:46
- Nahlásit

Mucholabka
protože to říkám jako velkokynolog a despota

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:49
- Nahlásit

Benda
a tak na takovýhle sportovní focení vymysleli u Canonu MARK III a L-kovou řadu, že...ono by to mohlo jít i tou 50D, co te´d vyhodili na trh,
docela slintáme.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:50
- Nahlásit

Benda
tak zkus prosadit mateřskou na štěně

no to asi neprojde, ale tak dovču si snad může vzít každej ne? Když se rozhodnu pro psa, tak tomu něco halt obětovat musím, takže abych se ušetřila problémů, že mi čokl bude řvát, protože nebude naučený zůstávat doma sám, tak si vezmu pár dní dovču (když pes nemůže se mnou do práce) a pak nemusím řešit stížnosti sousedů a plus psa rychleji naučím čistotnosti, když to budu moct uhlídat. Týden dovči není tak velká oběť. Přijdou horší. A díky takovýmhle důrám, jsou pak plný barák uječenejch psů. Chtěla bych vidět, jestli by byla odvázaná z toho, že jí bude třeba operovat doktor, kterej je díky jejímu uječenýmu psovi nevyspalej. Nevím, jak by se jí to líbilo. no. přistupuju k věcem v tom duchu- nedělej ostatním to co nechceš aby dělali Tobě , moc dobře si pamatuju na sousedovic briardku, když mi v půl pátý začla výt za hlavou postele . Takže já jsem si s tím tu práci prostě dala.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 12:50
- Nahlásit

Mucholabka
Od týpka, co nemá na krmení, prý fenka je hubená a blbě chodí bo je borazko malé půlroční.

a ku*va, moje nervy... a tak ještě že se jí blýská na lepší časy... já jsem out, já mám tak tak kde bydlet...

<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání