Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 08:37
- Nahlásit

Dobré ráno fšem hlavně těm agresivním
kachna_
nemůže být přistydlá?

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 08:39
- Nahlásit

Alexa
Dobré ráno fšem hlavně těm agresivním

chci tu sekyrku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 08:50
- Nahlásit

kachna_
Tinta76
Mucholabka
závěr patologa: nevím. Fakt nevím. Do štěněte nevidím, může tam být VVV, do starýho psa kromě NSAID a tepla a chondroprotektiv taky nic nedáte, a dřív nebo pozdějc z toho začne mít NSAID enteropatii a gastropatii a nefropatii atd.,
a do psychiky deprivantů nešahám, nevím o tom vůbec nic.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 08:51
- Nahlásit

isdpch
já, chtěl jsi onehdá něco k těm motivačním aportům.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 08:54
- Nahlásit

Sali
Hm, muselo se někde něco pokazit, páč do toho cca desátého dne se od ostatních nějak moc neodlišovalo. Uvidíme.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:19
- Nahlásit

kachna_
Neřeš to,že se vyčúrala,vůbec!!!V okamžiku kdy to udělá,vzít jí a jít ven ,v tichosti uklidit to nadělení a jinak se tím nezabývat.Venku za každé podřepnutí hóóódně hlasitej(klidně upištěnej) projev pochvaly a pamlsku.Ona se naučí,neboj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:26
- Nahlásit

kachna_
heled měla jsem ten samej problém u Elišky
a jak píše jablunka , u nás když to nemůže vydržet přes noc,tak se mi naučila chodit na kočkolit,dělá to jenom v noci,přes den si o to řekne sama

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

dobrejtro ve spolek fšem co maj doma jak po prvním třesku , těm co je fčera ostříhali tak, že vypadali jako Daniela Šinkorová , ovšem než dorazili domů vypadali už jako víla Amálka a ráno, když se vzbudili, vypadali jako král Kazisvět kruci co mi to na tý hlavě vyrobili??????? Pučí mi někdo helmu????????????

Tinta76

můžu ještě udělat???
to je mi líto. Asi bych taky sáhla po těch práškách.

kachna_

Může být přistydlá, může to být prý spojený i s háráním a určitě bych to řešila jak píše Jablůnka. Naprosto bez reakce přejít - někdo doporučuje i to uklidit tak, aby to ona neviděla (to nevím proč sice , ale asi aby se zcela eliminovalo to, že je na to čůrání jakákoliv reakce si myslím) a venku to přehnaně chválit.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:38
- Nahlásit

PetraK
dobrejtro ve spolek fšem co maj doma jak po prvním třesku

máš tam taky kref...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:39
- Nahlásit

jbat
nazdar všem, co včera po svým ex hodili žehličku...

příště ji po něm pošli nahřátou na bavlnu, nebudeš mít špinavou plovoučku, páč jak se mu to masíko speče, nic z toho nepoteče.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:45
- Nahlásit

jbat
máš tam taky kref...?

kref ne- zatim, esli bude se uvidí dneska, Ešus už bude úřadovat v roli hlídače Tuhle jsme šli ven, jemu upadnul Psíček Flíček /Psíčku promiň /, jeden z těch pracantů mu ho podal a chtěl se s ním o to přetahovat. Ešus udělal to svoje Hudryhudryhůůůůbáf - myslim že chlap už nikdy v životě tak rychlej pohyb paží neudělá, jak v ten moment a tak zkazil Ešuskovi přetahovanou, páč nevěděl, co todle znamená .
Bože lidi doma je takovej burdel, že horší by nebyl asi ani kdyby přijela tchýně - dybych ňákou měla teda. Myslim burdel jako chaos, špínu jsem včera pořešila, když jsem si dala 5x cvičení ženy s hadrama

JOOOOOOOOOO A FČERA SME MĚLI DOMA KÁR - ešče že to mám nacvičeno od Psíčka. Dělali jsme kár za ten náš starej luxovací krám, páč Brtnik se s nim včera se slzou f oku rozloučil a MÁM NOVEJ LUX, MÁM NOVEJ LUX!!! což ofšem znamená, že budu muset začít luxovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

hele, nevim esli mi to vyjde to sem dát, ale ... znáš mořšký koníky?

Mhm tak to nejde

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

PetraK
znáš mořšký koníky?

no nevim....? v jaké formě...?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:58
- Nahlásit

Brý ránko všem

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:00
- Nahlásit

Dobré ráno děcka, eště vás vůbec nečtu, bo na to nemám čas. Víkend byl boží! Nádherný přednášky, fčéra přišel pan velkoinstalatér, vyměnil kohout - díky saraksům, bo mě na to upozornili -, odvezla sem knedlika k panu doktorovi, ten ho hned uzdravil, tahala sem kola, nejdřív zimní z bytu, pak letní do bytu, mám modřiny na rukách, pak sem strašně uklízela, pak sme si volali s velkomandíííícíííí, pak přišli odečítat plyn, pak volala pardálka, že ZÍTRA JE KUCHYŃ DOMAAAAAAAAAAAAAAA a tak si beru zase dofču. Kdo dete v neděli do letňan vystavovat psové???????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:01
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
dobré ráno? spíš skoro poledne ))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:06
- Nahlásit

Gerda
mám modřiny na rukách, pak sem strašně uklízela,

jé hele, můžem založit uklízecí klup - sem na tom stejně. Hele ale vezměte to tak pani, že vánoční úklid dělat nebudem muset

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:06
- Nahlásit

Gerda vona je v neděli ňáká výstava???

brezen2008 no ráno dyk sem před chvílí snídala

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:10
- Nahlásit

Gerda
Kdo dete v neděli do letňan vystavovat psové?
JÁJÁJÁJÁJÁ s Matesem - budu u pudlů nebo u kareláků

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no je mezinárodní výstava v Letnanaech i v sobotu,ale pardálka bude vystavovat v neděli a můj kamarád taky co má kotouny

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:21
- Nahlásit

Alexa
budu u pudlů nebo u kareláků
Já budu u chrtůch! Uvidíme se?

Lucie Kratochvílová
vona je v neděli ňáká výstava???
Dovudenní výstava v letňanech. Je to mezinárodka? já nevim, budu dělat pardálce hlídače chrtůch a nosiče batohůch a židliček a výstavní podporu, bo se mnou často získává ceny )))) vystavovat bude obě úpéčka.

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:34
- Nahlásit

nazdar !! Jste ostuda kinologickych for, porad pisete a neznate poradne ani jeden film . Co to je za komedii tady ? Vzdyt je to tu normalni dykobraz. Ps: chtel sem se zeptat nevidim fotky, ta pani Sali sem dava fotky svoje nebo pana tchore ?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:41
- Nahlásit

tak sindy začne chodit na agility
že mě to ale trvalo

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:44
- Nahlásit

Benda
ta pani Sali sem dava fotky svoje nebo pana tchore ?
A nejsou to psi na těch fotkách?.....

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:52
- Nahlásit

Gerda no tak tra to sou i dinosauri nebo jety nejim co maj ve slanym na polich za zviratka a HLAVNE se mi fotky nezobrazuji ale bo sem strasne yntelygentni tak vim ze tam naky sou a bo sem jeste yntelygentnejsi tam predpokladam ze sou vsechny od sali

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:53
- Nahlásit

Benda
psů, ne? snad si nemyslíš, že tam budou vyfocený hokejky?????

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:54
- Nahlásit

Benda
pokud nespadlo rajče, měly by bejt vidět.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

Benda
http://tchor.rajce.idnes.cz/MR_Dobrmanu_2008/

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 10:56
- Nahlásit

Sali fotila si nekdy hokejky ? To je zatracene tezka prace vazne

Benda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:00
- Nahlásit

sali jsem na netu pres mobil takze to fakt nevidim

<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání