Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 15:56
- Nahlásit

Hlavně jedna věc je udělat si ze svýho odstupu nějakej názor a pak druhá, až v tom čék je přímo namočenej a dělá s takovými případy jak Gábina, tak pak se může začít rozhodovat třá zas dost jinak.... určitě to není v reálu jednoduchý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

kde je ta hranice, kdy ještě ne

přesně - kdo z nás to ví

každopádně by mi nevadilo adoptovat už kastrovanou fenku.3
já kdybych pořizovala dalšího psa - tak k Ešátorovi buď štěně maličký a to bych brala zas hošíčka a nebo dospělou fenku, v tom případku jedině kastrovanou, pochopitelně. Jinak já nejsem na fenky, nějak myslím, že si s snima tolik nerozumím jako s hošíčkama /mám to tak se všema druhama, ty samice mi prostě nejdou /, takže další pes- bude zase hošíček

tak pak se může začít rozhodovat třá zas dost jinak.... určitě to není v reálu jednoduchý.

přesně tak.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 16:11
- Nahlásit

Hele já bych asi svoje feny taky nekastrovala. Uhlídat si je umím, cizí psi nás nepruděj a že se Máfo těch pár dní chová jak idiot? Na to už jsme si zvykli. Možná to časem udělám u thajky.. A tam čistě s praktických důvodů, aby nemusela být při hárání oddělovaná.

Mám na to taky viceméně nerozhodný názor. Ale jsem postižená tím, co dělám. A nerada bych posloužila jako nějaký zdroj psů pro množitele..

Jak jsem řekla - věčný téma na diskutování.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 16:18
- Nahlásit

impact

Ale jsem postižená tím, co dělám. A nerada bych posloužila jako nějaký zdroj psů pro množitele..

já se tomuhle pohledu nedivím, jak je pes atraktivní, tak vždycky je tam možnost, že se to tímhle směrem sveze. Lidi jsou hovada.

Já pořád přemýšlím, jestli je něco, co by jí ještě mohlo pomoct - případně ulevit. ale už mě nenapadá vůbec nic. Ta krize už je pryč?

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 16:33
- Nahlásit

PetraK
Jsem ti chtěla napsat, že už je krize snad pryč.. A pro jistotu ji šla ještě změřit teplotu a zase je na 40°...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 16:36
- Nahlásit

impact
. A pro jistotu ji šla ještě změřit teplotu a zase je na 40°...

krucinál. že jsem se ptala, páč jak člověk kolikrát napíše, už dobrýý, tak.... takže se nebudu ptát dřív, dokud nebude srostlá. Tak to zvládněte. palce drží tolik lidí, že to zvládnout musí

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 17:07
- Nahlásit

impact
a zase je na 40°
a kruci

radu nemám... držím fest palce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 20:20
- Nahlásit

eh, jako cítím se jako to kufe . Z práce dom, ven s péf, převzít maso, naskládat maso do mrožáka, což obnášelo i rozřezání zrmzlých balíčků na půlky, a následný úklid smrdutý kópelky (od držtiček ) , vyluxovat všude, udělat psoj večeři, Brtnikoj večeři, sobě večeři a zhroutit se tu. Nemám sil, zavolat máteři.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 20:55
- Nahlásit

PetraK
Z práce dom, ven s péf, převzít maso, naskládat maso do mrožáka, což obnášelo i rozřezání zrmzlých balíčků na půlky, a následný úklid smrdutý kópelky (od držtiček ) , vyluxovat všude, udělat psoj večeři, Brtnikoj večeři, sobě večeři a zhroutit se tu
No tak uz se nehejbej, odpocivej, at se ti chorubka nenavrati, ale snad ne. Brtnik je kaput total, jak si byla ty?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 21:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
tak uz se nehejbej, odpocivej

se snažim,ale - jíst Brtnik musí, tak jsem mu na zítra vyrobila dvě mísy půhdingu s piškotama aspoň, aby si nemusel dělat ráno snídaňu. A taky musim ve s péf zase, takže se tomu nevyhnu moc. No a tak jsme aspoň cvičně střihli zase jeden drápeček, abychom jako nezapomněli. To bylo radostíííííí!! Potom teda, po střihání, před střiháním uléhal opět s přednáškou na téma: "Kterak svinskej člověk psa kvůlivá jednomu blbýmu pamlsku týrá!" . Je to kašpar kašparovič Kasparof

Brtnik je kaput total, jak si byla ty

je, jen ho to nevzalo tak narychlo. Ještě po příchodu dom, to vypadalo nadějnějš, ovšem tetkon s večerem sem vdova.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 21:43
- Nahlásit

PetraK
je, jen ho to nevzalo tak narychlo.
Ou jeee.
To bylo radostíííííí!! Potom teda, po střihání, před střiháním uléhal opět s přednáškou na téma: "Kterak svinskej člověk psa kvůlivá jednomu blbýmu pamlsku týrá!"
Opet ho vidim, blbecka zrzatyho, jak se premaha, bojuje a... a... viteziiiiiiiii nad svym stracheeem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 21:54
- Nahlásit

Fifi
Ou jeee.
no ani nejedl. Von, kterej po mě dojí tři guláše!! Tetkon spí.

Opet ho vidim, blbecka zrzatyho, jak se premaha, bojuje a... a... viteziiiiiiiii nad svym stracheeem!

ano, přesné a coby winner dostal několikero mnoho malých mini tučňákových sušenek. Však taky už s opratí uléhal.
Ftipný na tom je, že já prostě nedělám nic. Vůbec nic, počkám až dohovoří, poskládá se a trpezlivo očekává blízký konec . Se divim, že se ještě neproboural k sousedům .

jo a dneska se hezky ukázalo, jak má psí uvažování určitý koleje a meze. Hračky podle názvu rozlišujeme ze země. Dneska jsem vzala do ruky pana Ježka a slečnu Slepičku a...... byl na světě problém. Když jsem řekla Slepička, začal mohutně hledat po zemi. Nedocvaklo mu hrozně dlouho, že je to to, co držím v ruce. Ač běžně slepici rozliší od ostatních hraček, jak to bylo v ruce, neuměl si nejdřív se situací vůbec poradit a zahnalo ho to do kouta. Nicméně - proces učení je rychlý, takže pak mu to docvaklo, jsem zvědavá, jak to bude příště, jestli se to bude muset naloudovat do mozkovny, nebo už to bude lepší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 22:03
- Nahlásit

PetraK
ani nejedl. Von, kterej po mě dojí tři guláše!! Tetkon spí.
Toz jak ta bestie nejde ani nakrmit, uz je fakt ouvej. Snad ho to nesejme az tak uplne, jak tebe, na x dni. Ze ho zdravim a pozdravuju, at je mu lepsi co nejdriv!!
Vidis, tucnakovy susenky - vlocky a tucnak z konzervy? Nebo jak si to paprtala matlama? To se cuzy taky asi umlatej.
Ač běžně slepici rozliší od ostatních hraček, jak to bylo v ruce, neuměl si nejdřív se situací vůbec poradit a zahnalo ho to do kouta.
New situation, sniz level, at mu neuron nevybouchne. To mi pripomnelo Balona, kdyz sme mu schovaly hracku kulatou za zada a on zacal vystekavat svetlo na zaprazi, bo melo stejnej tvar, celej se rozzaril, ze ji nasel.

Paniii, cos to radila na ty plisne zdi? Znama ma zimni zahradu, blbe odvetrano, takze pres zimu se tam steny pokrejou plisnickou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 22:18
- Nahlásit

PetraK
ani nejedl. Von, kterej po mě dojí tři guláše!! Tetkon spí.

a sakra to nejni zrovna dobrá zpráva
Tak snad mu ráno bude líp !

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 22:19
- Nahlásit

Fifi

cos to radila na ty plisne zdi? Znama
http://www.echemie.cz/proti-plisni-plisen-na-zdi-p lisen-v-byte

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 22:29
- Nahlásit

Fifi
nejde ani nakrmit, uz je fakt ouvej.

mi zasejc zhubne

Ze ho zdravim a pozdravuju, at je mu lepsi co nejdriv!!

vyřídím záftra.

Nebo jak si to paprtala matlama

do robota hrnek vloček, bzzzzm, rozšmelcovat, k tomu hrnek celozrnný mouky, několikero stroužků česneka, konzerva tuňáka v oleji, tak půl hrnku vody - nebo trochu víc, aby se prostě udělalo těsto. Dělat bzzzzzm kydnout na pekáč na pečící papír, rozmatlat, upéct, hotofson

ty plisne zdi?

Fungispray, nicméně kytky bude muset na aplikaci vystěhovat. jo?

New situation, sniz level, at mu neuron nevybouchne.

fšak jo, to jen pro zajímavost
To mi pripomnelo Balona, kdyz sme mu schovaly hracku kulatou za zada a on zacal vystekavat svetlo na zaprazi, bo melo stejnej tvar, celej se rozzaril, ze ji nasel

jojo, to jsi mi říkala buď Ty nebo Mathea a děsně mě to pobavilo . Jak si tu situaci vyřešil . Víš co je smutný? že jsou psi, který tohle nepochopí , schovanou hračku, prostě si s tou situací neporadí, jak neumí používat mozek . To je známých fenka, prostě v nový situaci ani nic nezkouší, nehledá řešení, jen stojí a kouká,co s tím člověk udělá.

Fajka
Tak snad mu ráno bude líp !

myslim že ešče ne, podle toho jak vypadal,kurnik

jdu do peří dámy, dobrou bez kobrou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2013 22:53
- Nahlásit

Fajka
PetraK
Ok, Fungi spray, tak to posecka asi do jara, az se kytky vystehujou komplet ven, snad bude od ty potvory uz pokoj.
Víš co je smutný? že jsou psi, který tohle nepochopí , schovanou hračku, prostě si s tou situací neporadí, jak neumí používat mozek
To mi nemusis rikat, to byla cela Dorotka. Slecna Sadlo, jak neco zmizelo z oci, zmizelo i z mysli...

A ja sem rada za to video od corgi, este ted dumam, esli bych vedela, co v takovym pripade delat.. dobry sirit dal, coby osvetu: http://www.liveleak.com/view?i=d47_1299712717

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 07:07
- Nahlásit

PetraK
tak at je u vas brzo lip.

ten recept na tucnakovy susenky vypada fakt dobre, uz se tesim na kuchyn

s tema kastracema je fakt, ze je to takova nejednoznacne resitelna situace, kocoura sme taky kastrovali, protoze je venkovni a nijak sme na tom nepremysleli...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 08:47
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

Dneska bude nadupanej den. Jsem tu samáááááá! teda úplně ne, ale myšleno bez Růžofky, hurá, bude mejdan. Moc jsem opět nepochopila její chování. Ona měla mít minulý týden dovolenou v úterý. že jsem onemocněla, za to jaksi nemůžu, to si člověk nevymejšlí. Tak byla celá naštvaná, což i dejme tomu chápu. Ve čtvrtek mi volala domů, jak to jako se mnou bude, že si chce vzít dovolenou v pondělí nebo v úterý, krzevá nějaký její kosmetický zážitky. Jsem jí říkala, že jo, že se dokohátám, ať si to vezme. což jsem se i dokohátala. A ta kráva bezedná si vzala dovolenou ve středu - kdy máme germánštinu a já bych nemohla jít, páč bych tu musela sedět krz pana řídícího. Oznámila mi to s nadšením v hlase a komentářem: "Teď už sem na řadě já! Už jednou jsem to posunula!" Tak si tak dumám,kudy vedou její myšlenkový pochody???? Vona se chová, jak kdybych jí to udělala schválně , je normální? No a naštěstí se nám ta germánština posunula na včera, takže se ani moc neradovala.
A Brtnikovi je prej o mydlifousek líp, tak snad bude mít lehčí formu. Dneska se odpolko asi nezastavim, musím s péf ven, udělat velkej nákup a prát. A pak asi cípnu.

Fifi
, to byla cela Dorotka.

nesměj se jí , to my jsme je to neučili. Učili se poslouchat, ne přemýšlet. Většina lidí, kteří mají psy vycvičený klasicky mají zpočátku potíž je nasměrovat na samostatný použití mozku. Vezmi si, Křemýla - jak se ale nastartovala, tak jede a je k nezastavení.

rada za to video od corgi, este ted dumam

já taky, ale úplně mě zničil ten začátek, jak je ta holka vyřízená, na mě se tyhle věci hrozně moc přenesou, bylo mi děsně. Každopádně je supr to vidět, aby to člověk nevzdal, nezmatkoval a pustil se do toho, chlápek je frajer.

cernej caj
tak at je u vas brzo lip.

huž snad bude, aspoň teď ráno se to tak zdálo.

en recept na tucnakovy susenky vypada fakt dobre

je to rychlý - v robotu. Fakt se udělá jen bzzzzzm a už to kydáš na plech. a péf nadšen. Včera jsme potkali paní s fenkou JRT, stěžovala si , že jí fenka bufetí, tož jsem jí krom základu, řekla i o takový tý hře s pamlsky, aby se pes učil ovládat a ukazovala jsem jí to nejdřív na Ešusovi a pak na tý fence. Taky byla ze sušenek vyrvaná. Ta fenka myslim, ne ta paní

, protoze je venkovni a nijak sme na tom nepremysleli...

u venkovních koček ani myslím nejde jinak přemýšlet, pokud člověk nechce , aby pak venku trpěla obří populace toulavých koček.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:02
- Nahlásit

PetraK
ta tvoje kolegyne teda sila jeste ze se germanstina presunula

ja mam dneska extra pracovni stres a su zvedava, jestli nekdy skonci. Bude se konat prevrat v bananove republice, tak asi budu muset volit mezi vysi platu vhodneho pro uver nebo malou mirou stresu... v idealnim pripade doufam, ze nebudu muset volit vubec, pac to co delam nema zadnou alternativu a nic jinyho neumim ale jeden nikdy nevi a ja su specialni pripad, u kteryho se uz drobny narust stresu projevuje dost brutalne a nerada bych si ho praci zvysovala

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:22
- Nahlásit

PetraK
Teď už sem na řadě já!

ne že bych to někomu přála....ale taky by mohla být hnedle na řadě ona. s tou chorobou.

jinak ty seš dífče magor, aspoň jsi mohla odvolat dovoz toho mrzlýho masa ty jedeš tu teorii, že ženská všecko vydrží, žejo

tak ať se ti Brtnik brzo uzdraví, chudák.

cernej caj
Bude se konat prevrat v bananove republice, tak asi budu muset volit mezi vysi platu vhodneho pro uver nebo malou mirou stresu

cože se to děje?

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:24
- Nahlásit

PetraK
cernej caj

protoze je venkovni a nijak sme na tom nepremysleli...

u venkovních koček ani myslím nejde jinak přemýšlet, pokud člověk nechce , aby pak venku trpěla obří populace toulavých koček.

třá by je čék teda spíš neměl mít?
jako když čék začne o těchto věcech fakt hloubat, tak se nehne z místa.... my o kastraci kocoura přemýšleli dost - je byťák a s nekastrovancem v bytě nejde žít. Muž se klonil k názoru, že to je neetický, že ho čék prostě nemá v tom bytě vůbec držet. Navíc kočka stejně patří ven a takhle tvory jen znásilňujem, do klece, do bytu....
A já nevim, jak to je, páč i na tom názoru něco je. No. Ach jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:25
- Nahlásit

cernej caj

Bude se konat prevrat v bananove republice,

a sakra - to nevěští moc dobrýho - tak tedaa budu držet palce, aby došlo na ten ideální případ. Nemám ráda takovýhle změny. brr.

pac to co delam nema zadnou alternativu a nic jinyho neumim

ale ono se vždycky něco vyvrbí.fakt.

ta tvoje kolegyne teda sila

no, ona je- taková specifická, řekněme diplomaticky, že není moc chytrá, ale jaksi to o sobě netuší, neustále se bojí, že s ní někdo bojuje o její místo, takže těžce nese mou přítomnost, přes to, že jsem jí několikrát opakovaně ujistila, že jednak já jsem sem nechtěla /díky tomu co se o ní ví, jsem vědděla do čeho jdu a snažila se vykroutit/ a druhak mám svojí hlavní práci. Ale to by bylo na dlouhý povdíání, ona je prostě pošahaná a zlá, sobecká osoba, s tím se nedá moc pracovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

třá by je čék teda spíš neměl mít?

no to jsme u tý podstaty věci o který psával Psíček, právě. Jenže co pak bude? vyhynou? Celej systém v přírodě je tak rozhrkanej, že není už nic vybalancováno. Když by zase ale nebyly kočky, projevilo by se to někde jinak.
těžký.

, že ho čék prostě nemá v tom bytě vůbec držet. Navíc kočka stejně patří ven a takhle tvory jen znásilňujem, do klece, do bytu....

to má možná částečně mužik pravdu - zas ale je dneska habakůk koček třeba v útulcích, který ven prostě nepůjdou, protože se bojí. Nicméně, je to proti přirozenosti kočky držet jí jen doma. Takže já třeba když kočku v bytě, tak natuty z útulku a to takovou, co z toho bytu fakt nechce a je to gaučovej povaleč, který se ven bojí. Kdybych měla domek, měla bych kočku domo-venkovní (a chcípala bych hrůzou, že se mi jednoho dne nevrátí, p rotože tak už to bohužel je) a zas by to byla kočka útulková. A taky bych měla takový ty kočky z útulku co člověka moc nepotřebujou - ty co jsou polodivoký a potřebujou jen teplý místečko na spaní a zázemí, když je zle - páč tyhle kočky moc nikdo nechce. A všechny by byly halt kastrovaný, aby se právě nespustila lavina dalších polodivokých koček a umřelejch koťat. Nemají lehkej život.

edit - hele já jsem třebas dospěla k tomu, že Kostičíka už nikdy žádnýho mít nebudu. Když jsem viděla, jak je šťastnej, že je svobodnej a užíval si to, tak už nemůžu. Nevím jestli by u dalšího šlo, naučit ho to co tohodle, aby se vracel. A pak bych se i bála, že se zase něco stane.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:41
- Nahlásit

PetraK
těžký
Jo.

to má možná částečně mužik pravdu
Já vim, vim, ne jen částečně asik. Ono to u nás přišlo tak, že kotě chěla máti... a pak ho nechtěla, tak zůstalo nám. Druhý kotě bylo z ulice a v nouzi.
Potíž je, že mít kočky je tak krásná věc, že si ji asi už nebudu chtít víc odepřít, a pokud tyhlety přežijem (co kdo ví, žejo), tak nějaká ta útulková povalečka to zajistí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:54
- Nahlásit

Vero
jo a muz nestiha postu, tak pohanka bude nekdy pristi tyden snad... (ale mame to na poste prodlouzeny)

PetraK
jo aha, kolegyne rozumu mdleho, takovy byvaj nejhorsi. vedle tech podlejch

jenze ono zase s tema kockama - jaktoze sou tak premnozeny ted? driv je lidi v klidu zabijeli, nebo posli z nedostatku hladu. Dneska se kazdy narozeny kote nekdo snazi zachranit, kazdou srazenou kocku nekdo vylecit, atd... prirozena selekce v prirode hladem uz moc nefunguje, pac v lidsky spolecnosti se dycky najde nekdo, kdo tem chudinam v zime prilepsi a kdo od sousedu tech 30kotat rocne odveze aby je neutopili...
ja mam kocoura taky proto, ze nemam rada kocky moc a ze srandy sem rekla, ze kdyz kocku, jen bez ocasu (protoze kadzej vi, ze takova neexistuje) a hned mi kolegyne za dva mesice vezla 3 bezocasy kotata, ze je teta chtela omlatit o beton, a at se o ne postaram... tak sem si jedno nechala, pac udat to bylo fakt hrozny, hlavne na vesnici... vezla sem obe do brna... takze sem si kocoura nechala s tim, ze bude venkovni, kastrovanej, sice mam strach ze se mu neco stane, ale... je horsi mit kocoura venku a zajistit mu pelisek apohlazeni, pokud si o nej rekne a dyz se stane, tak se stane, nebo ho drzet 15let doma v jedny mistnosti s psama? vim, ze me za to ze mam kocoura venku spousta lidi odsoudi, protoze tim zvysuju riziko, ze ho neco prejede, zrani atd coz ze me vlastne uz ted dela vraha... ale byla by ta kocka stastnejsi cely zivot na skrini? proste je to nakonec na nas, na nasi moralce a nasich nazorech...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:55
- Nahlásit

Vero

. a pak ho nechtěla, tak zůstalo nám. Druhý kotě bylo z ulice a v nouzi.

nemělas moc možností na výběr, takže si nic nevyčítej. Asi to pro něnení přirozený, ale........ mělo to kotě zůstat na ulici? a to máminý jsi tam měla strčit taky? Těžko. tož tady není co řešit. Nezkoušelas někdy kšíry a prochajdu?

že mít kočky je tak krásná věc

viď?

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 09:57
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 10:05
- Nahlásit

cernej caj
jaktoze sou tak premnozeny ted?
v zemích o kus jižněji je nikdo nezachraňuje, a jsou tam pouliční kočky (a psi) teda mnohonásobně přemnoženější.

nebo ho drzet 15let doma v jedny mistnosti s psama?
tak já budu svý kocoury držet v jednom bytě se psem... aspoň mají koho škádlit myslím, že buldozér je pro ně jedině plus.
a nemám kam je pustit ven u nás.

ze me za to ze mam kocoura venku spousta lidi odsoudi
kočkomilové z diskusních kočičích fór asi jo, ale já s jejich názorama na to, že čék kočku nemá pouštět ven, vůbec nesouhlasím a snad žádnej normální člověk...
blbý je, že kočku nejde zajistit plotem

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2013 10:09
- Nahlásit

cernej caj

coz ze me vlastne uz ted dela vraha..

ne. necháváš kočku žít tak, jak je co nejvíc možno přirozené. Jestli jednou ten domek bude, taky budu mít neustále strach, že se kočkám něco stane. Je to jako s tím Kostíkem. Jenže andulka je mnohem zranitelnější.

<< 1 ... 2115 . 2116 . 2117 . 2118 . 2119 . 2120 . 2121 . 2122 . 2123 . 2124 . 2125 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání