| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:22
- Nahlásit
PetraK
tak to třebas nějak vymyslíme??
třebas bych mohla vypomoct aspoň víkendem??
pořešíme to, až se Denýk vrátí a zahojí
řekněmež zbrklá
to se rovná nedočkavá
stihne se tam ale vylouhovat to, co se tam vylouhovat má?
jj, stihne... podle toh původního recptu to má být max 5 min, ale já raději, když je tam dýl
to tam nebylo. jen vnoci
u nás přes den taky nebylo -11, ale kousek pod nulou
no myslim, že odvoz by se nějak naplánovat dal
neboj, pořešíme to.. hlavně ať Denyk dobře srůstá, to je teď nejdůležitější
FAJFKY PUTOVNÍ HAJZLÍK
to vona jako upá neni jo ale třá mě dneska šokla když letěla s polu s Ešem za aportem byli voba na stejný urovni a Ešus na ni blafnul TO JE MOJEE!!!! a ona ho normálně nechala a šla si po svejch !!!! nepoznávala sem ji! to mě šokla
nebude to taky tím, že pomalu začíná dostávat rozum? Vždyť je skoro stejně stará jak Brut a ten se začíná taky uklidňovat..
tyjo u nás ale nejsou žádný lázně ?? nebo jo??? že vo nich nefím
a co Libverdy nebo Kundratice?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:25
- Nahlásit
Fajka
ale pjůser by byl dyby tam letěl pytlik
tjo, taková banalita!! Mi mrzí, že jsem nestačila včas dát najevo, že se není proč plašit - vyrazila předpisově střapečkově- bráno podle fotek.
no ehm dobrý srny už nehoníme bo Fajfka ví že stejnak nedožene
no já si jen představila ten zrzavej entuziasmus..... toho zrzavýho potrhlíka s výrazem:"Poď ty vole, bude prdel!" voči jak Hurvínek.... že by třá Fajku přemluvil a .... ty by sis zkusila rogalo bez rogala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:25
- Nahlásit
PetraK
jooo? pojedeš? to je dobře
nepojedu, ale kdyby přece, tak někam, kde jsou lidičky se psama který znám, aby mě nebylo moc smutno
Fajka
to by nešlo teda vode mě můžeš chytit maximálně putovní hajzlík jak píše souška šéfová
aůůůůůů ... no, němčina by se taky hodila, mám moooc velký mezery
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:27
- Nahlásit
PetraK
no mě šoknul zasejc on , páč s Fajkou funguje tak nějak..... paradoxně normálně , on jinak zpravidla fenám všechno nechá, nechá si to sebrat, uhne. Ale s Fajkýšem čumím. Jak jsem tak na ně koukala, líbilo se mi jak spolu fungovali, oba. Navzájem
jooo byla to paráááda přesně todle pruhovatá potřebuje!!!
nene, tudle ne. tamta je tmavší, je to podobný, ale stojíš k Čííífoj úplně čelem a Fája zády a má obě nožky zadní ve vzduchu. Až to zítra najdu, hodím to sem.
šiš tak to nefím kerou myslíš tak ju sem záftra hod
JOOOOOOOOO A KDO MĚL PRAVDU???
JAKÝ SOU TA BOTY???
ehm ehm no růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůčerveny no
brut
nebude to taky tím, že pomalu začíná dostávat rozum? Vždyť je skoro stejně stará jak Brut a ten se začíná taky uklidňovat..
asi joooo
co Libverdy nebo Kundratice
joooo vlastně ty jsou kousek vod nás ! ty tu budeš??? essi jo tak už abys rezervovala dny kdy budem moct dorazit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:27
- Nahlásit
brut
jj, stihne... podle toh původního recptu to má být max 5 min,
aha, tak fajn, díkec, já to brala jako bylinu, takže 10-15 min.
pořešíme to, až se Denýk vrátí a zahojí
o.ká.
to se rovná nedočkavá
hm...
u nás přes den taky nebylo -11,
No!!dyk to řikám, že ta zima neni taková!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:30
- Nahlásit
brut
nepojedu, ale kdyby přece,
grrrrrrrrrrrrrrr
Fajka
jooo byla to paráááda přesně todle pruhovatá potřebuje!!!
jo! mi se líbilo, jak byla naprostá pohoda.když teda opominu tu tvou neščastnou rybku, ale oba čokli byli uvolněný a užívali si to
tak ju sem záftra hod
provedu
růůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůčerveny
CO-ŽE???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:30
- Nahlásit
PetraK
tjo, taková banalita!! Mi mrzí, že jsem nestačila včas dát najevo, že se není proč plašit - vyrazila předpisově střapečkově- bráno podle fotek
no sim tě su blbé sem se měla kooknout než začnu lovit..žáááno
:"Poď ty vole, bude prdel!" voči jak Hurvínek.... že by třá Fajku přemluvil a .... ty by sis zkusila rogalo bez rogala
no vona by se jako možná ukecat dala noo ale dyby byli k sobě přivázaný tak se zase zadrhnou vo první strom a máj utrum
brut
nepojedu, ale kdyby přece, tak někam, kde jsou lidičky se psama který znám, aby mě nebylo moc smutno
jooooo to berem!!!!
no, němčina by se taky hodila, mám moooc velký mezery
ale tak já se klidně podělim vo to co znám jo..ale de vo to aby si pak neměla v hlavě třikráát kuláš jako někdo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:31
- Nahlásit
Fajka
asi joooo
joooo vlastně ty jsou kousek vod nás ! ty tu budeš??? essi jo tak už abys rezervovala dny kdy budem moct dorazit
a pak že žádný nemáte poblíž ... zatím nikam nejedu, ale vzhledem k frekvenci přemlouvání od doktorů to vidím na blízkou budoucnost a protože si lázně můžeš vybírat, tak mám předem vybráno ... neboj, dám vědět, protože budu mít obrovskej absťák nehledě na to, že nevím, jestli se neukoušu nudou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:32
- Nahlásit
PetraK
CO-ŽE???
červený noooooooooooooo čestný pijonýrský !
opominu tu tvou neščastnou rybku
doplňuju :
opominu tu tvou neščastnou leklou rybku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:33
- Nahlásit
Fajka
no sim tě su blbé sem se měla kooknout než začnu lovit..žáááno
po kom to ten pes teda může mít, to co si dneska řikala, že taky nejdřív koná a pak myslí??? Nevíš???
ale dyby byli k sobě přivázaný tak se zase zadrhnou vo první strom a máj utrum
: ty vole to je brutál!! To by ho majslim vodnaučilo lovit natotata
hlavě třikráát kuláš jako někdo
jako kdo asi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:35
- Nahlásit
Fajka
červený noooooooooooooo čestný pijonýrský !
na pijounýry nikdo nevěří! Přísahej na holej pupek!
neščastnou leklou rybku
no jako promiň, ale kdyby byl takhle leklej třá vánoční kapr, tak se nidko nenají
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:36
- Nahlásit
PetraK
že taky nejdřív koná a pak myslí??? Nevíš???
NEVIM .... rači
ty vole to je brutál!! To by ho majslim vodnaučilo lovit natotata
joooo by si při spatření srny vždycky vzpoměl na vzteklou zebru a hnet by ho to přešlo
jako kdo asi
hele jááá nejmenovaa, jááá teda ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:37
- Nahlásit
PetraK
tak fajn, díkec, já to brala jako bylinu, takže 10-15 min
i byliny se louhují max 8 min, ale tohle je kořen
o.ká.
No!!dyk to řikám, že ta zima neni taková!!
eště aby, by čék nemoh vystrčit ani kousek frňáku
grrrrrrrrrrrrrrr
šak znáš můj názor na lázně ...a ač se mi víkendové rozmazlování líbilo, tak dýl bych se tam zbláznila ... neumím nic nedělat ani když je mi blbě, natož, když mě nic není
Fajka
jooooo to berem!!!!
asi vám nic jinýho nezbyde, když se odhodlám jet
tak já se klidně podělim vo to co znám jo..ale de vo to aby si pak neměla v hlavě třikráát kuláš jako někdo
to už mám teď .. nějak nejsem schopná používat anglinu ve chvíli, kdy jí potřebuju, furt tam cpu něco německýho a děsně mě to štve ( obráceně to bohužel platí též ) ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:38
- Nahlásit
PetraK
na pijounýry nikdo nevěří! Přísahej na holej pupek
jooooooo přííísahááám na svůj velkej pupek že sou úpá stejně čejvený jako vaše autííí !!! stačííííí????
jako promiň, ale kdyby byl takhle leklej třá vánoční kapr, tak se nidko nenají záleží na tom čeho by se leknul žžáno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:39
- Nahlásit
PetraK
jako kdo asi?
víš, co se říká? "Potrefená husa se vždycky vozve"
Jinak tohle u nás zdomácnělo s dodatkem .... "Ešusová"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:40
- Nahlásit
brut
asi vám nic jinýho nezbyde, když se odhodlám jet
nějak nejsem schopná používat anglinu ve chvíli, kdy jí potřebuju, furt tam cpu něco německýho a děsně mě to štve ( obráceně to bohužel platí též )
tyvogo tak jako jsme na tom stejně rači ode mě nic nechytej teda bo byl si v porcích kuláše f hlavě předčila tady šéfovou ramštajnovou
děcka asi du spát bo su mrtvéééé
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:42
- Nahlásit
PetraK
tak mě napadlo ...není ten Ešus z těch hor nějakej vybělenej???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:44
- Nahlásit
Fajka
tyvogo tak jako jsme na tom stejně
bych neřekla... přece jen jí umíš o dost líp jak já... sem se naposled učila před milijounem let a od tý doby sem ani nic nepotřebovala
rači ode mě nic nechytej teda bo byl si v porcích kuláše f hlavě předčila tady šéfovou ramštajnovou
tu nepředčí nikdo
dobrou ... já jdu zkontrolovat hajzlík a kdyžtak pokračovat v jeho demolici ...naštěstí se mi po těch práškách nechce spát
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:45
- Nahlásit
Fajka
není ten Ešus z těch hor nějakej vybělenej???
blbáááááááááááááááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 00:47
- Nahlásit
brut
bych neřekla... přece jen jí umíš o dost líp jak já... sem se naposled učila před milijounem let a od tý doby sem ani nic nepotřebovala
no možná jo ale motám to dohromady někdy teda fakt strašně
já jdu zkontrolovat hajzlík a kdyžtak pokračovat v jeho demolici ...naštěstí se mi po těch práškách nechce spát
a jééé bych se vo to svoje spaní klidně rozdělila kdby to šlo
tož brooou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 01:02
- Nahlásit
Fajka
NEVIM .... rači
oo by si při spatření srny vždycky vzpoměl na vzteklou zebru a hnet by ho to přešlo
a bylo by pořešeno
nejmenovaa, jááá teda ne
taky tvoje jediný ščestí
není ten Ešus z těch hor nějakej vybělenej??
to sou mimikry, to nevíš?
velkej pupek že sou úpá stejně čejvený jako vaše autííí !!! stačííííí????
no nestačí, páč to je křivá přísaha, páč nemáš velkej pupek!
leknul žžáno
no lekla sem se hlavně já teda, když jsem tě viděla jak jedeš
rači ode mě nic nechytej teda bo byl si v porcích kuláše f hlavě předčila tady šéfovou ramštajnovou
grrrrr todle jako nevidim. Nemůžu bejt nasratá hned po příjezdu
broooooou
brut
blbáááááááááááááááá
že jo? uplně blbá!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 01:05
- Nahlásit
brut
ale tohle je kořen
na ja, tož dobrá
eště aby, by čék nemoh vystrčit ani kousek frňáku
ty naděláš!! mrzne ti zadek? nemrzne, tak vidiš.
neumím nic nedělat ani když je mi blbě, natož, když mě nic
hele to se neboj, že by tě procedůůůůry nezaměstnaly.
"Potrefená husa se vždycky vozve"
jaká husa jako??
dodatkem .... "Ešusová"
drzí, drzí, až vyzývaný ste!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 08:06
- Nahlásit
¨chodíte vy taky někdy spát?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Hlásím, že hajzlík je zprovozněn a není zdemolován..... sice k tomu byl blízko, ale poslední výhrůžka zřejmě zabrala
Fajka
možná jo ale motám to dohromady někdy teda fakt strašně
já nejen motám, ale i hledám slova, páč sem jich většinu zapomněla .. takže jsem se rozhodla něco s tím udělat a začít chodit do "školy"
jééé bych se vo to svoje spaní klidně rozdělila kdby to šlo
brala bych to ... po práškách většinou blbě usínám a furt se budím a bez prášků to není o moc lepší. Když spím v kuse 5 hodin, tak jásám
PetraK
že jo? uplně blbá
šak taky patří k nám
na ja, tož dobrá
ale klidně ho louhuj dlouho, mě taky chutná víc "vymáčenej"
ty naděláš!! mrzne ti zadek? nemrzne, tak vidiš.
tak to teda mrznul, páč opět stávkoval kotel
hele to se neboj, že by tě procedůůůůry nezaměstnaly.
právě že nezaměstnají ... teda celý den nezaměstnají... máš tam hodně volna a ač ráda a hodně čtu, tak tam bych se jen s knížkama zbláznila.. navíc díky mé rychlosti při čtení, bych s sebou potřebovala knihovnu
jaká husa jako??
mnoooo, to byla jedna černorůžová velitelka fora, která se pokaždý ozývala .....
drzí, drzí, až vyzývaný ste!!
nene, to je ta ze života
inu
chodíte vy taky někdy spát?
já jo ... usnula jsem téměř v pět a vstávala v osm, když už jsem nemohla ani číst, jak jsem byla polámaná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 12:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Doprdele práááááááááááááááááce!!!
kerej kretýno živočicháááro maloval ten hajzlík předemnou????
to byl ale vůůůůl (samo že sem to byl já ) ta barva nejde vomejt de jen voškrábat špachtlou a ještě blbě sem teprv v půlce a asi mě upadne ručičkáááááá bo můžu škrábat jen jednou ta druhá je nepoužitelná
PetraK
todle jako nevidim. Nemůžu bejt nasratá hned po příjezdu
můůžeeeš
drzí, drzí, až vyzývaný ste
no to se teda pleteš já a Brůůůtofka jsme tichý a plachýý!! dybys nevěděla náááhodou!
brut
já nejen motám, ale i hledám slova, páč sem jich většinu zapomněla .. takže jsem se rozhodla něco s tím udělat a začít chodit do "školy
týýjo to si dobrááá!!
já mám poslední dobou pocit že do tý hlavy už nenarvu apsoutně nic
po práškách většinou blbě usínám a furt se budím a bez prášků to není o moc lepší. Když spím v kuse 5 hodin, tak jásám
to je bubý ach jooooo, já dybych nemohla pořádně spát tak su příšerně protivné určitě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 13:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRAÁÁÁÁÁAÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Vážení uš asi nikdy nepřídu!! prohlížim fotky, je jich moc a fšechny sou strašně ftipný!! Navíc se panu Čííífovi podřilo vytvořit defacto film, páč když si některý pouštim rychle za sebou- jak se třá Ešus pere s větví - tak to běhá úplně jako film a propooo, ten můj pes fakt vypadá jako debil
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Fajka
kerej kretýno živočicháááro maloval ten hajzlík předemnou????
to byl ale vůůůůl (samo že sem to byl já ) ta barva nejde vomejt de jen voškrábat špachtlou a ještě blbě
to mi připomíná, jak jsem malovala chodbu
můžu škrábat jen jednou ta druhá je nepoužitelná
takže bolí
to se teda pleteš já a Brůůůtofka jsme tichý a plachýý!! dybys nevěděla náááhodou!
jenom mlčíme a vůbec nic neříkáme
týýjo to si dobrááá!!
nejsem , jen mám pocit, že musím začít něco dělat nebo se zblázním
já mám poslední dobou pocit že do tý hlavy už nenarvu apsoutně nic
hmm, stejným pocitem trpím několik let ...
to je bubý ach jooooo, já dybych nemohla pořádně spát tak su příšerně protivné určitě
zvykla by si si, když by ti nic jinýho nezbývalo .... já jsem ráda, když občas spím o něco dýl, jenže pak trpím jak říkají dětičky "hyperaktivitou", takže všechny okolo sebe doháním k šílenství
PetraK
Vážení uš asi nikdy nepřídu!!
tak to u tebe nehrozí
Čííífovi podřilo vytvořit defacto film, páč když si některý pouštim rychle za sebou- jak se třá Ešus pere s větví - tak to běhá úplně jako film
je pašáák, však jsme ho tu chválily
propooo, ten můj pes fakt vypadá jako debil
ještě, žes to řekla ty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 14:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Panebože ČÍÍÍÍFE!! Ty odpolední nedělní fotky....... nemám klobouk ale, smekám!! To je nádheraaaaaaaaaaaaa!
Fajka
maloval ten hajzlík předemnou????
to byl ale vůůůůl (samo že sem to byl já
a čím jsi to malovala? Emailem? a co to zkusit namočit na chvílu než budeš škrábat?
můůžeeeš
nemůžu, páč dofča byla skvělá, tak nějakou dobu - než si třá přečtu noviny - nebudu nasraté
Brůůůtofka jsme tichý a plachýý!!
tichý joooooooooo?? po-moct!
ešče že nejsem Denyk, prdly by mi StaHy.
Mimochodem- Denykovi vyndali šécky hadice, je naložená v R+, takže brzo určo sroste. páč R+ sou lepčí než Lurdy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 14:06
- Nahlásit
PROČ TEN PES NENI UNAVENEJ HERGOT????
LÍTÁ TU S HRAČKAMA A STĚŽUJE SI NA NUDU!! Nemohl by mu někdo vysvětlit, že dovolená prostě trvá do-do? A víc jí nemám?? Řikala sem si přijedem dom, padne bude unavenej... no byl. Včera večer!! Dneska už prudí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 14:27
- Nahlásit
brut
tak to u tebe nehrozí
no ale je to vo fous, páč je fakt na co koukat. Já obdivuju, když někdo umí fotit takhle pěhně.
JENOM BYCH SE RÁDA ZEPTALA, PROČ JAKO NÁŠ PES, KDYŽ SE VOKLEPÁVÁ, tak je zabranej zpředu a je vidět, že je debil,
zatimco teda jako Fajfkových péf, je decentně zabrán tak, aby nebylo vidět do gezichtu
|