Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:10
- Nahlásit

Byla sem věšet prádlo. NĚCO JE DIVNĚ. NENI TADY SNÍCH!! A AČ SOU DŽÍNY Z PRVNÍ VÁRKY PRKENÝ, JAKO ŽE ZMRZLY, TAK MI VŮBEC NEPŘIJDE, ŽE BY TADY TEDA MĚLO MRZNOUT

TADY VŮBEC NENI ZIMA!!

inu

Bůra bych jí nedala, co by s ním dělala,

no hlavně bych si jí za bůra asi podrbat nemohla, zato za pičkůtek ..... ale když ona je prostě hrozně roztomilá

urgh
nenen, když je kozenka čistě chovaná, tak mléčko nesmrdí a je moc dobrý. a hlavně dost zdravý. A tady rozhodně nebylo vůbec drahý.

já ne já nééé!!!!

ty jo ale šmejd jakejsi!!! To už se mi stalo jednou tudleto!! Fifijová je mi svědkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:17
- Nahlásit

Fifi
Mliko ti nezavidim, ale syry kozi kozi kozi zavidim ,

ale ono je opravdu dobrý, nic není cítit a sýry jsou napřírodno, moc fajn. sem ráda, že sem ty kozy našla

A hele, byl to minulej tejden prokletej co se lyzniku tyka

prej jo! Říkala paní, která ke mně přijela, když jsem dolétala a dopadla, že jestli žiju, jestli se můžu zvednout, že nahoře hlásili další úraz (prej každej den tam byla rychlá ) no sbírala jsem se dlouho, ale dobrý, aji sem dolů já sama na lyžích dojela. Jak sem plachtila tim vzduchem, viděla jsem vyděšený obličeje lidí na vleku a bylo mi jasný, že to asi ne dooobře. A lyže svině nevypla, otočila jsem se přes tu nohu, tak jsem fakt ráda, že to vazy a všechno ustálo. Nechápu jak, taky kyčel a koleno bolí, ale ustálo. A divný je, že mám uvnitř stehna podlitinu jako kráááva.

nas v rodine bratr servany vazy predni a urvany menisky, taky na podobnym hupu...
a otec o par dni dele neco podobnyho,

no to je nářez. Aspoň, že táta to ustál, páč jako starší by to měl asi horší. Já jak sem plachtila- to by čék nevěřil, kolik věcí dokáže za takovou dobu vnímnout a vymyslet, právě už před dopadem počítala s tím,že to bude asi v tom... v řiti. A když pak nepovolila ta lyže, uďálo se mi dost šoufl, páč jsem jak ve zpomaleným filmu vnímla, jak se ta noha protáčí jako že celá! Asi jako Burianovi ve filmu Nezlobte dědečka, jak tam dělá takovej ten veletoč na jedný noze. No měla jsem zatr štěstí. Taky jsem hnedle zas byla pokornější.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:22
- Nahlásit

PetraK
sim tě GDE JE VLČÍ RAJČE??

....vlčí rajče zděz .... URL

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:22
- Nahlásit

Ani jsem vám nepsala, co se mi včera stalo.
Jela jsem felicií vypůjčenou od Michalova šéfa, než nám opraví auto. Nikdy jsem neřídila felícii, neumím řídit felicii.
Takže to vypadalo tak, že mě Michal posadil do auta, řek mi, že mám zmačknout tenhle čudlík (světla) a na nic jinýho nešahat.
No, jenže mě v Mělníku stavěla policie. Chtěla jsem stáhnout okýnko, jenže jsem NENAŠLA OVLÁDÁNÍ okna. Trochu jsem teda poštelovala zrcátka, ale vzhledem k tomu, že okno se nestáhlo, se to asi nepočítá. Tak jsem otevřela dveře a vysvětila panu policii, že nevim, jak se stahuje okýnko. A že prej mi nesvítí světlo. Měl pravdu, nesvítilo.
Tak mi vrátil doklady a řekl mi, ať to doma opravíme. Řekla jsem mu, že to musím opravit tady, protože za Chloumkem jsou policajti.
To už se smál velmi moc a říkal, že nemusim, protože to byli oni. Poděkovala jsem a odjela. Myslím, že o tom také vypráví známým.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:23
- Nahlásit

PetraK
ale když ona je prostě hrozně roztomilá

nenen, když je kozenka čistě chovaná, tak mléčko nesmrdí a je moc dobrý. a hlavně dost zdravý

zdravý bude, ale ten zbytek.. eště jsem nepila dobrý kozí mlíko.. řadím ho někam za zázvor a rozinky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:25
- Nahlásit

PetraK
Asi jako Burianovi ve filmu Nezlobte dědečka, jak tam dělá takovej ten veletoč na jedný noze. No měla jsem zatr štěstí. Taky jsem hnedle zas byla pokornější.
Vidis, prazanda vyjede na lyze a prezije, rozeny horalove maj rozmr.any koncetiny. Asi meli malo ty pokory. A tu podlitinu si hlidej, aby si z toho nemela nakou polizanici.

Jo a sem zachytla, ze Denyyyk teda je uz v poho, vykuchanej dukladne, tak at se ji dobre srusta! A laznich to casem doladi, ty bolistky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:29
- Nahlásit

vlk
Pani, to je krasny foto, to sou vsecko vase decka a psove? chybi tam este dalsi tenky snurky na deticky a vetsi vitr, mohla byste to poustet jako skupinovy draky po nebicku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
....vlčí rajče zděz ....

díky, díky, díky. uš vim, kde byla ašíbka, při hledání. dávala jsem wakovlk, nezdvojila jsem to druhý v - jdu se dívat

kachna_
Trochu jsem teda poštelovala zrcátka, ale vzhledem k tomu, že okno se nestáhlo, se to asi nepočítá

asi... asi ne

To už se smál velmi moc a říkal, že nemusim, protože to byli oni

a já se směju taky velmi moc si blbáá, blbááá ale... si dobrá, nedostalas pokutu

inu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

kachna_
. Nikdy jsem neřídila felícii, neumím řídit felicii.
Chtěla jsem stáhnout okýnko, jenže jsem NENAŠLA OVLÁDÁNÍ okna

jehehé, já to měla přesně vobráceně, brácha měl Feldu, v autoškole jsem jezdila Fabkou a taky jsem si neuměla stáhnout vokýnko, páč to stahování bylo ELEKTRICKÝ a já celou dobu hledala kličku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:34
- Nahlásit

inu
řadím ho někam za zázvor a rozinky
no já zázvor taky neměla ráda a ...... uš jo - čaj alá Brůtice je výbornej a hlavně - léčí

Fifi

chybi tam este dalsi tenky snurky na deticky a vetsi vitr, mohla byste to poustet jako skupinovy draky po nebicku.

mohlo by se to menovat - dračí závody aneb Šiby versus Dětičky

inu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:34
- Nahlásit

vlk

smečka je parádní a Pinďa je fešák..!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:35
- Nahlásit

sem dycky myslela, že akvabely sou ve vodě, ne na poli

inu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:36
- Nahlásit

PetraK
a hlavně - léčí

já vím, já vím, ale zatím jsem nepřekonala tu fázi, kdy se mi chce po zázvoru vrhnout...

Ale dneska jsme si v Kauflandu kousek koupili, tak se budu otužovat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:37
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:41
- Nahlásit

inu
e dneska jsme si v Kauflandu kousek koupili, tak

oká, tak až budeš vyrábět čaj, tak si k tomu přidej skořici a medík. Jak zázvorem tak medem úplně nešetři. Nemá cenu, když je to jen takovej vývárek. Buď velkorysá, ať to štípe a medu taky dost. A tý skořice tak přiměřeně. A pak je to dobrý.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 22:46
- Nahlásit

PetraK
i k tomu přidej skořici a medík. J

OK, obojeho mám doma hafo moc.. do jakýho čaje? Do černýho?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:01
- Nahlásit

inu
do jakýho čaje? Do černýho?

néééééééééé!!

oloupeš zázvora a nastrouháš ho tak jako na hodně vrchovatou lžíčku , dáš do čtvrtlitrovýho hrnku a trošku tam - ale decentně - vsýpneš mletý skořice. Zaleješ vařící vodou, přikryješ talířkem a necháš louhovat - tak 10-15 minut???? pak scedíš a přidáš medík, tak dvě lžičky?? Nebo dle chuti, ale aby to prostě bylo celý "plnokrevný"! Ten "čaj" bude "štípat", ale když ho dobře osladíš tím medem, je to fakt moc dobrý. a mi to dost pomohlo, jak jsem byla K.o.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:05
- Nahlásit

Fifi
Psiska moje, detičky vnoučátka.....

inu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:06
- Nahlásit

PetraK
oloupeš zázvora a nastrouháš ho tak jako na hodně vrchovatou lžíčku , dáš do čtvrtlitrovýho hrnku

Holy hippogryph... No, to mě asi opravdu zabije... zejtra zkusím. Jestli už se neozvu, jsem mrtvá..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:14
- Nahlásit

inu
No, to mě asi opravdu zabije...

ne nezabije, věř mi. je to moc dobrý, mi to chutnalo hned napoprvý.

Právě jsem dostala moc prima přání a dárek. Přišla mi obálka, otevřela jsem jí a tam je moc úžasný , roztomilý a ftipný přání a taky...... dárek. nečekaný dáreček. Mám moc ráda nečekaný dáreček - a že jsem si jich tenhle týden aji díky Fajfkovým užila. Od ohaří kamarádky jmenofkyně jsem dostala pletený copánky-chomouty z koňských žíní od jejích dvou skvělých koníků- oba jsou to osobnosti: Zorča a Punc hele: (fotila zdejší šikula wami)

http://wami.rajce.idnes.cz/Konitka_unor_2011/#

a taky ještě záložku koženou do knížky.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:17
- Nahlásit

PetraK
zdravím navrátilce

no todle si dost trefila jako. Hásky v úterý sem přesně tohle provedla a pak už jen procházkovala
sem už slyšela

tak doufám, že už jsi z nejhoršího venku?
tak nějak jo... jen mi přetrvává kašlík

a máš pravdu přecedo
huráááááááááááá

I ty Brůůte?
to víš, by jsi byla nešťastná...

ach jo, to je furt furt něco
už jsou domáááááááááááá ... po šesti dnech, kdy v to nikdo nedoufal

hele, vona Brůtice taky umít po ramštajnofsku přiložit
to víš, někdo tě zastoupit musel, nooo

PetraK
tak aspoň že tak. Mi zachránil tvůj zázvorový čajík myslim. a hory
hory bych taky potřebovala... zázvor na kašlík nezabírá..

ty brďo!! měli zatr štěstí!!!
velikánský... jsem ráda, že podal befel, páč jsem byla dost nervozní

můžu si za to sama, moje chyba. V plný rychlosti jsem se na hupu moc brzo zvedla a pak mi nevyhodila lyže, takže jsem tu nohu přes ní přetočila... sem ani nevěděla, že tělo ve stachu může bejt gumový a nic nepovolí
no, hlavně, že tě neodvážela horská služba, uff

no hurá, tak se tělo dává dokupy?
ne

to je vůůůůůůůůůůl jak anjel
celej já

sakra asi se mění to počasí? má to tetkon lítat
ti nevím... je to horší od toho mýho předsilvestrovskýho pádu...zřejmě se tam něco popo..

Brůtice! Seš Herodes, aspoň, že toho psa polituješ
psa jo, ale vy jste měli skvělou vývařovnu, tak se bez litování obejdete

tě vemem, ne?
fáákt? Hodnýýý,příště udělám i obídek

páč nevyléčilo

toho bohdá nebude, aby se Ešusová od zimy odradit dala
Fajkooooo, průser, chce další zimu

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:20
- Nahlásit

DENYKATÝ HLÁSÁNÍ:
už jí dali prášky a!!

už žere, už žere!! dalí jí dneska karboše! a Źrzek je prý moc hodný zlatý chlapeček, což mi víme, že??
ešče nevim, kdy jí budou vyndavat drén, tak budem držet palce až dá znamení.

hurááááá , to zní velmi dobře

PetraK
NĚCO JE DIVNĚ. NENI TADY SNÍCH!! A AČ SOU DŽÍNY Z PRVNÍ VÁRKY PRKENÝ, JAKO ŽE ZMRZLY, TAK MI VŮBEC NEPŘIJDE, ŽE BY TADY TEDA MĚLO MRZNOUT
hahahaha, úspěšně jsme proháněli hory.... teď máme -11

kachna_
Ani jsem vám nepsala, co se mi včera stalo

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:24
- Nahlásit

inu
já vím, já vím, ale zatím jsem nepřekonala tu fázi, kdy se mi chce po zázvoru vrhnout...
a jak si ho děláš silnej? Musíš začínat na 2min louhování a pak přidávat. Pokud do něj dáš med a citron, tak ty všechno přehluší

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:32
- Nahlásit

brut

ahoj ahoj brůůt, jak je dneska??
... jen mi přetrvává kašlík

hm, a cibulovej sirup asi nedáš co? Hele a nejede někdo v týdnu do práglu?? Mohla bych se podělit o trochu pampeliškovýho sirupu.

to víš, by jsi byla nešťastná...

no bez růžový jistě

už jsou domáááááááááááá

fakt?? opravdu?? No to musí být šílená radost!!!!!!

to víš, někdo tě zastoupit musel, nooo
no! šikovná!! a vzala i ramštajní ohníček , jako, že od hošíčků

hory bych taky potřebovala... zázvor na kašlík nezabírá..

mi ten zázvor nějak nevim proč - nevim vlastně ani co mi bylo, ale podle mě hodně pomohl a pak to, že jsem vyrazila do těch hor. Ta únava hodně ustoupila, zůstala ve svalech - proto asi i ten pád - ale jinak dobrý a navíc po tom pádu (vyhánění čerta ďáblem ) odpadla i ta svalová únava, tělo muselo řešit něco jinýho a na tohle nemělo čas už

jsem ráda, že podal befel, páč jsem byla dost nervozní

jo to chápu, je děs, kolik toho teď všude různě a různých věcí je

hlavně, že tě neodvážela horská služba

no divím se. já to zkoumám jakoby zvnějšku- opravdu mě udivuje, že toho je tělo schopný. Brtnik říkal, že někde četl, že pokud má tělo dostatek času se na takový věci připravit - a že tady asi mělo, přišlo mi to hrozně dlouhý , tak je schopný udělat neuvěřitelný věci. Tohle bylo fakt ve velký rychlosti, pravá lyže vypla, levá ne a všechno šlo tím pádem přes tu levou nohu, bez možnosti uhnout, prostě se to natvrdo přetočilo. Mrzí mě, že to není natočený, chtěla bych vidět, jak to to tělo provedlo , jako " z vědeckýho hlediska" nebo jak to říct. já to celý vnímala hrozně zpomaleně a viděla to , brr. myslela jsem, po tom co proběhlo, že se nemůžu rozhodně postavit na nohy a ono jo

ne
no jo, no dočetla jsem to , tak já prostě budu přát dobrou, dobrou moc dobrou noc!!!!!!!!!!

celej já

předsilvestrovskýho pádu...zřejmě se tam něco popo..

nene!! nene!! nene!!! to tak nemůže být

určo to je tím počasím!! Fšicí si na to stěžujou teď, kdokoliv na to trpí u nás v práci, tak je k.o.

ale vy jste měli skvělou vývařovnu,

to jo , páč třá Prezidentská, se svým kůchařem je dokonalá

fáákt?

no jo! Pojedem ve čtvrtek po práci - myslim. končíme tak, že doma jsme v pět.

chce další zimu

néé, to ne. Nesu magor, šak by to ublížilo přírodě. Já mám ráda zimu tak, jak má podle přírody bejt, ne nic navíc. V zimě prostě má bejt zima, sníh a mráz, aby si příroda mohla odpočinout. A pak normoš jaro. Nemám pocit, že by měla bejt fšade Antarktida

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:37
- Nahlásit

VIM PROČ NESNÁŠIM RŮŽOVOU, VIM PROČ NESNÁŠIM RŮŽOVOU!!

RŮŽOVÝ VÍNO F PLICÍCH NENI TOTIŽ VŮBEC DOBRÝ

brut
Musíš začínat na 2min louhování

jen dvě?? dyk to neni dobrý? je to slabý

úspěšně jsme proháněli hory.... teď máme -11

mínus jedenáct?? A kde jako?? Mi fakt nepřijde, že je tady zima.
Sme přijížděli, lidijové tu chodili zabalený..... a já nechápu proč jako. Tady NENI ZIMA!!!

hurááááá , to zní velmi dobře
no uvidíme!! Esli sem to dobře pochápla, měla to dost zaprasený, snad to bude dobrý. Jen by to chtělo, aby fakt mohla jet po tom co jí tam uvnitř proběhlo, do lázní. Kdybych měla jak oddělit dva psy, tak to risknu, ale tady v paneláku to nende

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:43
- Nahlásit

PetraK
ahoj ahoj brůůt, jak je dneska??
střídavě oblačno až zataženo...

cibulovej sirup asi nedáš co? Hele a nejede někdo v týdnu do práglu?? Mohla bych se podělit o trochu pampeliškovýho sirupu.
cibuláček já rada a krmím se s ním od začátku... myslím, že tohle jsou jen dozvuky a bude to dobrý.
Ale do Práglu jedu ve čtvrtek na ko na ortopedii, sem měla jet tenhle týden, ale raději jsem to odložila..

no bez růžový jistě
šak vím, že máš další kousek do sbírky

fakt?? opravdu?? No to musí být šílená radost!!!!!!
podle všech informací veliká... jim to přeju, páč ta holčina je moc fajn

no! šikovná!! a vzala i ramštajní ohníček , jako, že od hošíčků
ale prd od hošíčků... z nějakýho ohňovýho servru

mi ten zázvor nějak nevim proč - nevim vlastně ani co mi bylo, ale podle mě hodně pomohl a pak to, že jsem vyrazila do těch hor.
to je nejlepšejší kombinace

Ta únava hodně ustoupila, zůstala ve svalech - proto asi i ten pád - ale jinak dobrý a navíc po tom pádu (vyhánění čerta ďáblem ) odpadla i ta svalová únava,
si jí vytřásla

jo to chápu, je děs, kolik toho teď všude různě a různých věcí je
právě

Mrzí mě, že to není natočený, chtěla bych vidět, jak to to tělo provedlo , jako " z vědeckýho hlediska"
tak to bych zase moc vidět nechtěla... bu´d ráda, že jseš v pořádku

no jo, no dočetla jsem to , tak já prostě budu přát dobrou, dobrou moc dobrou noc!!!!!!!!!!
dííky, možná mě tvoje přání chyběla...ti dám zítra vědět

nene!! nene!! nene!!! to tak nemůže být
jenže od tý doby se frekvence záchvatů zvětšila o víc jak 150% .. a jsou víc nepříjemný

Fšicí si na to stěžujou teď, kdokoliv na to trpí u nás v práci, tak je k.o.
budu ti věřit, milá sudičko

páč třá Prezidentská, se svým kůchařem je dokonalá
mňam, mňam

no jo! Pojedem ve čtvrtek po práci - myslim. končíme tak, že doma jsme v pět
tak to se pak domluvíme... bych se svezla ráda

néé, to ne. Nesu magor, šak by to ublížilo přírodě. Já mám ráda zimu tak, jak má podle přírody bejt, ne nic navíc. V zimě prostě má bejt zima, sníh a mráz, aby si příroda mohla odpočinout. A pak normoš jaro.
ufff, sem se ouplně lekla

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:47
- Nahlásit

Ramštáááááájn vespolek
PetraK
Fajko........ prosim Tě, neřikej jí to, ale..........

vona............. vypada........... jako...... no jako trochu, momentálně todleto....... zavostalá!!

tsssssssssssssss to řiká někdo kdo má doma tohle :

brut
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:47
- Nahlásit

PetraK
VIM PROČ NESNÁŠIM RŮŽOVOU, VIM PROČ NESNÁŠIM RŮŽOVOU!!

RŮŽOVÝ VÍNO F PLICÍCH NENI TOTIŽ VŮBEC DOBRÝ

to máš pít a ne vdechovat

jen dvě?? dyk to neni dobrý? je to slabý
já vím, ale když to nikdy nepila, tak ať raději začne opatrně... já louhuju celou dobu, co čajík mám a jinak bych ho ani nepila

mínus jedenáct?? A kde jako?? Mi fakt nepřijde, že je tady zima.
mám před barákem teploměr

no uvidíme!! Esli sem to dobře pochápla, měla to dost zaprasený, snad to bude dobrý. Jen by to chtělo, aby fakt mohla jet po tom co jí tam uvnitř proběhlo, do lázní.
to by chtělo určitě, jinak si následky ponese dál

Kdybych měla jak oddělit dva psy, tak to risknu, ale tady v paneláku to nende
šak něco vymyslíme...v nejhorším zlanařím kamarádku z chaty.. ta hlídá furt nějaký lovečáky, páč je miluje, tak by snad mohla i tohodle ťuňťu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:49
- Nahlásit

brut
toho bohdá nebude, aby se Ešusová od zimy odradit dala
Fajkooooo, průser, chce další zimu

a kuj*va moje celotýdení snažení vešlo v niveč

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 23:51
- Nahlásit

PetraK
Sme přijížděli, lidijové tu chodili zabalený..... a já nechápu proč jako. Tady NENI ZIMA!!! ale voni nezažili - 25C jako vy na horách

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání