| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:21
- Nahlásit
inu
chrchlám ještě jako tuberák (ale plíce mám prý na poslech čisté) a nemůžu skoro mluvit, ten hajzl mi sedí v krku a na hlasivkách..
pak se nediv, že chrchláš
dneska jsem si poprvé po dlouhé době vyrazila s Olafáčkem na večerní venčení..
skvělý
co vy?
já sice ještě chrchlám,ale o hodně míň... hlas mám zastřenej, jak kdybych věčně seděla někde v hospodě,ale jinak dobrý .... mladej je na tom o něco hůř. Ten má stále ještě na střídačku teploty. Jenže musí v pondělí a úterý na praxi, od středy může být zase doma
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:23
- Nahlásit
brut
pak se nediv, že chrchláš
vadí mě to. Denně mívám několik telefonátů a všichni mě utěšujou, ať nebrečím. Jenže já nebrečím, to ten neřád, co mi sedí na hlasivkách!
mladej je na tom o něco hůř. Ten má stále ještě na střídačku teploty. Jenže musí v pondělí a úterý na praxi,
To je hnus. Kuboj s tím taky chodí do práce a není to nic moc. Já mám v úterý pracovní pohovor a jsem zvědavá, jestli tam budu takhle "kňourat", jakej dojem udělám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:53
- Nahlásit
inu
vadí mě to.
se nedivím
Denně mívám několik telefonátů a všichni mě utěšujou, ať nebrečím. Jenže já nebrečím, to ten neřád, co mi sedí na hlasivkách!
tam to bývá dost dlouho, zkus kloktat, to by zabrat mohlo... moje zkušenost
To je hnus. Kuboj s tím taky chodí do práce a není to nic moc.
přesně tak... mladej bude mít výhodu "jen" 5 hodin denně a to snad ustojí. Jen aby mu to nespadlo na průdušky, to by měl po praxi...
Já mám v úterý pracovní pohovor a jsem zvědavá, jestli tam budu takhle "kňourat", jakej dojem udělám
tak se omluvíš, že jsi nastydlá.... budu držet palce
Loučím se, jdu venčit plesnifce... na střídačku , páč Brůtovec je na vandru. Dobrou ..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:00
- Nahlásit
brut
ty recepty vypadají mňamózně - asi půjdu v pondělí koupit formu na muffiny
vždycky je to na jednu dávku, tzn. na těch 12ks?
u nás je nádherně, ale kosa, Míra nachcípanej tak pojedu odpoledne za Bérušou sama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Opět mám migrénu , takže si jdu lehnout ......... vypadá to, že po tom prosincovým pádu se mi vrací v dost šílených frekvencích
Janiii
ty recepty vypadají mňamózně - asi půjdu v pondělí koupit formu na muffiny
jsou vynikající, mám jich ještě zásobu, ale dávám vám sem jen ty vyzkoušený
někdy ne, ale já si recepty upravuju tak, aby byly na 12ks, protože mám dvě formy po dvanácti .... včera jsem přemýšlela, že bych si ještě alespoň jednu dokoupila, protože pro nás je 24 ks málo
Pokud si půjdeš koupit formu a nechce se ti pokaždý vymazávat a vysypávat, tak si kup silikonovou.... já mám klasický plechový a musím říct, že pokaždé vymazat a vysypat je dost otravný
u nás je nádherně, ale kosa,
to samé.... máme - 12
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:41
- Nahlásit
brut
Opět mám migrénu
lity lity lity, tak ať zase brzo povolí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:09
- Nahlásit
někdy ne, ale já si recepty upravuju tak, aby byly na 12ks, protože mám dvě formy po dvanácti
ptám se proto, že jestli když si ty tvoje recepty zkopíruju a pak to budu patlat, tak jestli toho bude akorát, abych věděla, jak to těsto rozdělit
Pokud si půjdeš koupit formu a nechce se ti pokaždý vymazávat a vysypávat, tak si kup silikonovou....
jojo, určitě silikonovou
díííky, jdu dodělat oběd
Opět mám migrénu
tak ať to brzy přejde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:27
- Nahlásit
Janiii
ptám se proto, že jestli když si ty tvoje recepty zkopíruju a pak to budu patlat, tak jestli toho bude akorát, abych věděla, jak to těsto rozdělit
jsou na 12 ks, pokud nenapíšu jiný počet ... neboj, dávám si pozor, aby jste to měly co nejjednodušší
jojo, určitě silikonovou
šikovná, asi moje další bude taky... to vymazávání je děsně otravný
díííky, jdu dodělat oběd
není zač... dobrou chuť
tak ať to brzy přejde
dííík, doufám...
kachna_
lity lity lity, tak ať zase brzo povolí
díííky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:55
- Nahlásit
jsou na 12 ks, pokud nenapíšu jiný počet ... neboj, dávám si pozor, aby jste to měly co nejjednodušší
brut
jsi nejúúúúžasnější pekařka brůůůtice kterou znám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 13:29
- Nahlásit
Janiii
jsi nejúúúúžasnější pekařka brůůůtice kterou znám
óó, díky za pochvalu, se tu červenám ... ještě, že tu nikdo není
Nějak jsem propásla Pecku , myslíš, že by se tam našlo místečko na přespání... jen pro mě, bez psů a doprovodu? Bych se na vás přijela alespoň kouknout....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
brut
. ještě, že tu nikdo není
myslíš????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Tož děcka, koukejte to tu poklidit, vyvětrat a zatopit
než se nadějete vrátí se šéfovský Koláče z hor
brut
kuju moc moc za receptíky! už je tisknu ale k pečení se ted o víkendu asi nedostanu tak až v tejdnu. Ale fčerá sem si koupila ještě jednu formu na mufínky bo sem měla jen tu na šest ale ted už mám na dvanáct
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:43
- Nahlásit
inu
myslíš????
a jéééje, sem prozrazená
Fajka
koukejte to tu poklidit, vyvětrat a zatopit
než se nadějete vrátí se šéfovský Koláče z hor
šak je na čase .... ještě miláčkuje ziminku?
kuju moc moc za receptíky!
vůbec nemáš zač .... budou další, hned jak je dovyzkouším ... mám totiž i s ořechama, skořicí, jabkama atd
Ale fčerá sem si koupila ještě jednu formu na mufínky bo sem měla jen tu na šest ale ted už mám na dvanáct
skvělý , takže nechám počet na 12 ( jinak bych ti to přepočítala, aby jsi měla přesně na formu )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:49
- Nahlásit
brut
šak je na čase.... ještě miláčkuje ziminku?
no dneska naznačovala něco o to že jí byla jeden den taková zima, že se jí klepaly půlky tak nevím
Dneska jsme ještě společně vyvenčákovali pséky u nás na kopcu bo bylo krásně a ted už míří nach Prág
mám totiž i s ořechama, skořicí
jůůůta na ty se těšííím !!!
takže nechám počet na 12 ( jinak bych ti to přepočítala, aby jsi měla přesně na formu )
netřebááá sem právě koukala že recepty jsou většinou na dvanáct tak sem ještě jednu dokoupila , bo stenak 6 pro 4 lidi by bylo asi málo..pokud je teda nepodělám
sem chtěla dneska omejt starou malbu na hajzlíku ale dneska na to rači kašlu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 15:57
- Nahlásit
Fajka
dneska naznačovala něco o to že jí byla jeden den taková zima, že se jí klepaly půlky
to vypadá nadějně
jsme ještě společně vyvenčákovali pséky u nás na kopcu bo bylo krásně
tady je taky krásně ... na sluníčku teplo, ve stínu pěkná kosa ....taky mám vyvenčeno ...... plesnifci sou s černou chlupatou koulí venku, musela jsem jim uklidit chodbu, nevím, co tam přes noc dělali, ale vypadalo to tam jak po pádu granátu
jůůůta na ty se těšííím !!!
vydrž, budou ... dneska se snad pustím do těch kefírových ( musím dřív než vypiju všechen kefír) a od zítřka jsou v plánu ořechový a skořicový
sem právě koukala že recepty jsou většinou na dvanáct tak sem ještě jednu dokoupila , bo stenak 6 pro 4 lidi by bylo asi málo..pokud je teda nepodělám
jsou jednoduchý a já ti sem vypíšu všechny úskalí, takže budou určitě moooc dobré
sem chtěla dneska omejt starou malbu na hajzlíku ale dneska na to rači kašlu
správně děláš ....... no, já chtěla douklidit, ale díky migréně, dělám jen to nejnutnější ,sem sama doma, tak musím opatrně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:13
- Nahlásit
brut
to vypadá nadějně
že by ?
tady je taky krásně ... na sluníčku teplo, ve stínu pěkná kosa
jo jo modrý nebe slunce prostě nádhera
chlupatou koulí venku, musela jsem jim uklidit chodbu, nevím, co tam přes noc dělali, ale vypadalo to tam jak po pádu granátu jaká černá chlupatá koule?
u nás jak je sníh a urzlo tak je pořád ještě čisto ale blátíčko určo brzo začne
jsou jednoduchý a já ti sem vypíšu všechny úskalí, takže budou určitě moooc dobré
no jooo ale já mám vobčas volšový ruce
a dneska tuplem bo sem blpka
no, já chtěla douklidit, ale díky migréně, dělám jen to nejnutnější ,sem sama doma, tak musím opatrně
no to bys měla, a měla by sis rači votpočnout adát hadr na hlavu a né lítat s hadrem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:20
- Nahlásit
Fajka
že by ?
věříš tomu? ... já moc ne, na to by u vás musela být delší dobu
jo modrý nebe slunce prostě nádhera
jaká černá chlupatá koule?
Jitky Ang
nás jak je sníh a urzlo tak je pořád ještě čisto ale blátíčko určo brzo začne
u nás není po sněhu ani památky, blátíčko se začíná objevovat a proto mám v chodbě "krásnou" vrstvu bordelu...
no jooo ale já mám vobčas volšový ruce
ale houbeles, tohle zvládne i synek, tak ty taky
dneska tuplem bo sem blpka
a jéééje, to nevypadá moc povzbudivě
to bys měla, a měla by sis rači votpočnout adát hadr na hlavu a né lítat s hadrem
já vím, jenže, když to neudělám, tak se to roztahá po baráku .... odpočívám furt, ale je mi to prdlajs platný, nějak se to se*e...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
věříš tomu? ... já moc ne, na to by u vás musela být delší dobu
i kdyby ne tak neva bo zkoušku mrazem měli tenhle tejden dost dobrou
Jitky Ang
tyjo nebudeš mě to věřit jo ale já vůbec nevím co nebo kdo to je kočka? pes? přítel?
mě to nějak uniklo
jéééje, to nevypadá moc povzbudivě
aaaale sem blbka... Fája se rozběhla a bo sem myslela že jde lovit kočku tak sem lovila já jí a chytla stopku do ruky
tak sem drobet popálená no ale to bé dobrý jak sem měla zmrzlý ruce tak to vubec nebolelo ted v teple tp příchází k sobě ...tak se na to malování vybodnu ..dneska určitě a zejtra uvidim jak to bude vypadat
odpočívám furt, ale je mi to prdlajs platný, nějak se to se*e...
ach jooo to je nahouby nooo třá až bude teplo to bude lepčí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:35
- Nahlásit
Fajka
kdyby ne tak neva bo zkoušku mrazem měli tenhle tejden dost dobrou
to je fakt, tohle byla zkouška "ohněm" nebo spíš "zimou"
tyjo nebudeš mě to věřit jo ale já vůbec nevím co nebo kdo to je kočka? pes? přítel?
Ang je Jitky čubina, co si pořídila s bývalým přítelem... u nás je jen na víkend, bydlí u přítelovi maminky
Fája se rozběhla a bo sem myslela že jde lovit kočku tak sem lovila já jí a chytla stopku do ruky
aůůůůůůůůů
to bé dobrý jak sem měla zmrzlý ruce tak to vubec nebolelo ted v teple tp příchází k sobě ...tak se na to malování vybodnu
alespoň, že máš natolik rozumu, že nic patlat nebudeš... zkus to malinko máznout kalciovkou
ach jooo to je nahouby nooo třá až bude teplo to bude lepčí
v to doufám, protože jinak z těch prášků nevyjdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:42
- Nahlásit
brut
to je fakt, tohle byla zkouška "ohněm" nebo spíš "zimou
no přesně
ted mě napadá ..muším zatopit než přinde
Ang je Jitky čubina, co si pořídila s bývalým přítelem... u nás je jen na víkend, bydlí u přítelovi maminky
no týjo to jsou věci ta mě úpá unikla že občas hlídáte Balču to vím ale tohle nééé
alespoň, že máš natolik rozumu, že nic patlat nebudeš... zkus to malinko máznout kalciovkou
no joo bo je to otevřený do masééka a na to by voda s malbou asi nebyla dobrá
šak to jeden dva dyn počká žááno
kalciofku nemááám ale mám pruhovaný ruce héééč
v to doufám, protože jinak z těch prášků nevyjdu
mě třá příjde že na jaře a v létě čék ty svoje neduhy tak nějak líp snáší než v zimě a tak neduhy daj chvíli pokoj a přepadnou čéka až není tak jarno-letně radostnej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:44
- Nahlásit
A tutaj zweimal véča at nemusej po dofče hnet kůůchtit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:51
- Nahlásit
Fajka
ted mě napadá ..muším zatopit než přinde
nemusíš, je teď zvyklá na zimu
no týjo to jsou věci ta mě úpá unikla že občas hlídáte Balču to vím ale tohle nééé
to víš, mám toho málo, bych se jinak nudila...
no joo bo je to otevřený do masééka a na to by voda s malbou asi nebyla dobrá
určitě by to nebylo dobrý...a když už, tak si to lehce zavázej, vem si doktorský rukacice a pak maluj
šak to jeden dva dyn počká žááno
je potřeba spěchat? Není...ti to neuteče
mě třá příjde že na jaře a v létě čék ty svoje neduhy tak nějak líp snáší než v zimě a tak neduhy daj chvíli pokoj a přepadnou čéka až není tak jarno-letně radostnej
mno, tohle bohužel u mě neplatí... to mám tak nějak plynula rozložený na celej rok
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:03
- Nahlásit
Fajka
tutaj zweimal véča at nemusej po dofče hnet kůůchtit
téééda, ty jim podstrojuješ, nestačil by chleba s máslem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:10
- Nahlásit
brut
nemusíš, je teď zvyklá na zimu
no tak aspon Ešusek aby rozmrz
víš, mám toho málo, bych se jinak nudila...
když už, tak si to lehce zavázej, vem si doktorský rukacice a pak maluj
jo ty mám! to klapne a záftra už to stejnak nebude bolet
koukám koukám
potřeba spěchat? Není...ti to neuteče
jo neuteče a ani to za mě nikdo neudělá
[i], tohle bohužel u mě neplatí... to mám tak nějak plynula rozložený na celej rok [/i]
to je blbý nooo ale aspon se k tomu v létě nepřidávaj křipky a podobný fujtajbly ...
téééda, ty jim podstrojuješ, nestačil by chleba s máslem?
no jo tyjo... tak co třá jen topinku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:20
- Nahlásit
Fajka
no tak aspon Ešusek aby rozmrz
tak pro Ešuska jooo, tomu by chudáčkovi umrzli ušiska
jo ty mám! to klapne a záftra už to stejnak nebude bolet
bolet to bude , ale nedostane se ti tam žádnej sajrajt
koukám koukám
neuteče a ani to za mě nikdo neudělá
hmm, tak to máme stejný ... jen s tím rozdílem ,že ty máš doma jen Číífa a já ještě dva harantííí
blbý nooo ale aspon se k tomu v létě nepřidávaj křipky a podobný fujtajbly ...
to je fakt... v létě se k tomu přidává jen letní chatová srajda
tak co třá jen topinku
hmmm, to by mohlo stačit, nesmíme je rozmazlovat... ještě by chtěli zimu furt a pak vývařovnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:25
- Nahlásit
brut
tak pro Ešuska jooo, tomu by chudáčkovi umrzli ušiska
dyby jen ušiska ale hlavně ta jeho holoprtka
ale nedostane se ti tam žádnej sajrajt
jj pravdu dííš
jen s tím rozdílem ,že ty máš doma jen Číífa a já ještě dva harantííí
no bych řekla že je to rozdíl dost podstatnej teda
v létě se k tomu přidává jen letní chatová srajda
ooojééééé už mlčim rači
hmmm, to by mohlo stačit, nesmíme je rozmazlovat... ještě by chtěli zimu furt a pak vývařovnu
no jooo voni jsou tedka rozmazlený tím hospodským menu...
nejhorší je možnost velkýho výběru ale byli jsme s nima na jídle dvakrát a obojí jídlo já měla naprosto luxusní mňááááááááááááááááááááám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:28
- Nahlásit
čék přijede ze cvičení, celej vyhládlej, vleze sem a tady jsou fotky žrádla
Nějak jsem propásla Pecku, myslíš, že by se tam našlo místečko na přespání... jen pro mě, bez psů a doprovodu? Bych se na vás přijela alespoň kouknout....
brut
to se vždycky nějak pořeší - pokud bys přijela sama a na jednu noc, tak bys mohla přespat klidně u nás v chatce, Míra by vylez na bidýlko (já ne, páč mam strach z vejšek a palanda je na mě už stráááášně vysoko ), nebo pojedu sama a vejdeš se taky nebo horní chatičky taky budou prázdný - ono místa je tam dost, ale výcvikový kapacity víc nedovolej
vlezla jsem do kauflandu, tam měli jen teflonovou formu na mufíny, tak jsem koupila aspoň ty mufíny v krabičce a jdu upíct ty zas abych z nich použila jen ty papírový košíčky a patlala se s brůůůtovkovým těstem, to zas ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:28
- Nahlásit
tak ještě tutaj pelíšek pro Ešusa at má kde složit svoje vyhopíkovaný tělo
no a ještě taky něco na zup
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:30
- Nahlásit
Janiii
přijede ze cvičení, celej vyhládlej, vleze sem a tady jsou fotky žrádla
ježíš tak nááááááá ty cvičební ůůůbore
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:44
- Nahlásit
Fajka
ježíš tak nááááááá ty cvičební ůůůbore
woe ... z obrázku se nenajim
jdu udělat ty muffiny - jako cvička si je zasloužim
apropóó, spojení Pecky a jídla ve mě vyvolává chu´t zajít do tamní hospůdky vloni jsme tam bez tlumočníka nebyli!!! pravda, taky nebyl rýžový nákyp ... asi to budu muset zařídit
|