Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:16
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
kdyby vám bylo zima, tenhle "fešák" vás přijede ohřát

Na Deníka myslíme.
brut
snad to bude OK

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 10:48
- Nahlásit

inu
kachna_
psala jsem jim mejlík už včera po ránu, ale prý jsou tam potíže s elektrikou, takže se nikdo neozval...... posílali jsme jim i smsku a zatím žádná reakce. Dokonce jsem psala i na sdružení krajanů, které tam mají..... Pokud se neozvou do poledne, tak volám ke kamarádovým rodičům. Obrázky a záběry jsou šílený, navíc se z nich nedá určit v kterých místech to původně bylo ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:13
- Nahlásit

Jo a JAK TO, že se tu Janii nepochlubila, že už je tetka???????????????
se vomlouváááááááááám!!!!
ALE!
dozvěděla jsem se to v půl šestý vodpolůdne, když jsem jela z práce, takže dojet dom, podrbat Berni, sbalit se a vyrazit na sever, no a tady už byla celá famílie a už se slavilo - takže jsem neměla vůbec možnost jít to sem nadatlovat!! proto jsem napsala aspoň Fájový po cestě na sever
mají holčičku, je to Danielka, a všichni jsou v pořádku - a zapitá je malá taky dostatečně

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:17
- Nahlásit

Janiii
se vomlouváááááááááám!!!!
no proto!!!

mají holčičku, je to Danielka, a všichni jsou v pořádku - a zapitá je malá taky dostatečně
Tetko, veliká gratulace a hlavně přání zdraví a štěstí pro Danielku

dozvěděla jsem se to v půl šestý vodpolůdne, když jsem jela z práce, takže dojet dom, podrbat Berni, sbalit se a vyrazit na sever, no a tady už byla celá famílie a už se slavilo
to musel být fofr

proto jsem napsala aspoň Fájový po cestě na sever
aspoň že tak... jinak by jsi měla véééééliké mínus ( takhle máš malé bezvýznamné )

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:21
- Nahlásit

Právě jsem se dozvěděla, že kamarád s rodinou jsou až na nějaké odřeniny, spadlej komín a snad půl metru bahna ( sopečnýho či co to tam je za hnus) v pořádku ............. ufffff, se mi ulevilo
Jo a nemají pitnou vodu... elektrika sice jde, ale mizerně, proto neodpovídá na mejlíky

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:21
- Nahlásit

a vůbec, Fajkýšová tu prudí, že jsem se to sem nenahlásila, ale mně ani na smsku neodpověděla asi měla u hajzliku na pilno

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:25
- Nahlásit

Janiii
Fajkýšová tu prudí, že jsem se to sem nenahlásila, ale mně ani na smsku neodpověděla
to víš, u hajzlíku se blbě odpovídá ...ale sem to nahlásila, tak to trochu vykompenzovala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 16:09 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Omlouvám se za vstup. Tohle je pro
inu

Jak jsem nabízela toho mého zákazníka - obchodničení s podlahama! Jestli o to máš zájem, pošli mi na mail, jestli jsi poslala životopis na mail firmy. A jak se jmenuješ, abych to mohla případně nějak potlačit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Raaaaaaaaaaaaaaaaamštáááááááááááááááááááááááájnnnn n
zdraví Vás mrňavááá kulhavááá pod plachéééétkou vosoba Ešusováááá....
naprosto příšerně si nabila na sjezdofce, kulhá jak čertík z pohátky ze mlejna (to je panečku pokulháníčko) nicméně statečně s náma dokulhala na rozhledu na Černou studnici ...

Jééé to byla nádhera ale kosa jako hovado ted to tu ukazuje furt mínus 12

Jo a když jsme vycházeli tak sem si všimla že Esušek má krvavej drápek asi někde vod ostrýho sněhu ..fakt je to tvrdý jak šutr..no a než jsme došli nahoru tak koukám krvavá stopa ve sněhu..koukám ke komu vede...no a nestrhla si ta pruhovaná blbka taky polštářek??? no jasně že jo a totálně..krve jak z vola

Janiii
vůbec, Fajkýšová tu prudí, že jsem se to sem nenahlásila, ale mně ani na smsku neodpověděla asi měla u hajzliku na pilno
pani jáááá vím, jááá vím ale prostě sem nestíííhááááál a chtěla sem napsat něco inteligentního a na hajzlíku mě nic nenapadalo ...akorát ku*jva to je práce

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:24
- Nahlásit

hlásím návrat dom - vzali jsme to přes porodnici a malá je fakt úžasná no prostě po tetičce

Ešusováááá.... naprosto příšerně si nabila na sjezdofce

napadá mě pouze citace z Anděla na horách - proč nejezdíš na sáňkách, tam se ti nemůže nic stát!!!

koukám ke komu vede...no a nestrhla si ta pruhovaná blbka taky polštářek??? no jasně že jo
aáááúúúúúúú

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

Janiii
návrat dom - vzali jsme to přes porodnici a malá je fakt úžasná no prostě po tetičce
no to je jasnýýý a má naprosto bambastický datum narození !

proč nejezdíš na sáňkách, tam se ti nemůže nic stát!!!
jéééééééééé hehééééééééééééé jáááá se nesmějuuuuuuuuuuuuuuuuu

aáááúúúúúúú
jj áááááááu

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:46 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

edit.: odkaz na fotku opraven, nahrávala jsem ji přes Piccasu na google a vono se to tady neukáže tak jsem mušela jinudy

tak to je ta moje neteřinka

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:47
- Nahlásit

Fajka
zdraví Vás mrňavááá kulhavááá pod plachéééétkou vosoba Ešusováááá....
naprosto příšerně si nabila na sjezdofce, kulhá jak čertík z pohátky ze mlejna (to je panečku pokulháníčko) nicméně statečně s náma dokulhala na rozhledu na Černou studnici ...

Ešuska se fakt tak moc vysekala?

Jééé to byla nádhera ale kosa jako hovado
závidím ....jak už sem čtvrtej den zavřená doma, tak mi začíná "hrabat"

ted to tu ukazuje furt mínus 12
u nás -10

že Esušek má krvavej drápek
než jsme došli nahoru tak koukám krvavá stopa ve sněhu..koukám ke komu vede...no a nestrhla si ta pruhovaná blbka taky polštářek??? no jasně že jo
ti nevím, co jste s těma chudákama dělali?

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:49
- Nahlásit

Janiii
vzali jsme to přes porodnici a malá je fakt úžasná
to věříím, ale chci jí vidět a fotečka není

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

Janiii
já ci taky vidět foteškuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

brut
Ešuska se fakt tak moc vysekala
jo a podle toho jek mě to vyprávěla a zamotala si u toho ruce je vůbec zázrak, že si nic neutrhla a nezlomila

závidím ....jak už sem čtvrtej den zavřená doma, tak mi začíná "hrabat"

a už je ti aspoň lepšejc??? nebo furt blbý ?

ti nevím, co jste s těma chudákama dělali
tyjo ono ten led je fakt jak sklo a stačí strašně málo ..trošku popoběhnout a dobrždovat a při 35 kilech a zmrzlejch pacinkách si strhnou něco jedna dvě

ale doma si to nechala ošetřit a obvázat kapesníčkem a chodila a našim ukazovala zavázanou pacejku a jak moc bojí bojí ouvej ouvej...
a přitom se jít to stalo cestou nahoru... ani náznak zakulhání celou cestu tam i zpátky jen tak krvavá stopa a doma chudáááák majinkatej tejraneeeeeej

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:11
- Nahlásit

Fajka
podle toho jek mě to vyprávěla a zamotala si u toho ruce je vůbec zázrak, že si nic neutrhla a nezlomila
pane, jo

už je ti aspoň lepšejc??? nebo furt blbý ?
nemám horečky,vůbec rýmu ( ta během dvou dnů zmizela), ale chrchlám jak tuberák a téměř nemůžu mluvit ( doma mají radost, protože je ticho), no a protože tu máme nejen zimu, ale i smog, tak se bojím lízt ven, abych to nepřiživila...

tyjo ono ten led je fakt jak sklo a stačí strašně málo ..
šak já vím a je mi jich líto

doma si to nechala ošetřit a obvázat kapesníčkem a chodila a našim ukazovala zavázanou pacejku a jak moc bojí bojí ouvej ouvej...
héééérečka na entou

chudáááák majinkatej tejraneeeeeej
a pofoukala jsi jí pacinku před ošetřením?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:16
- Nahlásit

už tam tu fotku máte

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:18
- Nahlásit

Fujstajn vespolek, kosa, kosa, kosa..
Vite nekdo, esli pacientka Denyky enyky prezil operaci?

Esusce foukame bebicko, koza jedna blazniva, snad ten zbytek doklepe ve zdravi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:22
- Nahlásit

Janiii
jůůů už ji vidíííííííííííííííííím!!!! ta je krásná jako miminkoooooo

týjo ale proč má na triku zajíce??? proč tam nemá psa nebo uňa????

A už je tatínek a všichni levý i pravý dědečci a babičky už jsou všici střízlivý? nebo ještě bumbaj??

brut
ale chrchlám jak tuberák a téměř nemůžu mluvit ( doma mají radost, protože je ticho
to znááám to si čííf taky dycky užívá

tak se bojím lízt ven, abych to nepřiživila...
jo ! nikam nelez je tam naprosto příííšernááááá zima

héééérečka na entou
jo

a pofoukala jsi jí pacinku před ošetřením
jo před a pooo a v pravidelných intervalech od různýcho osob vyžaduje repete aspon že je hodná a nerve si to dooolu

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

Fifi
zatím žádný info, předpokládám, že choroš Ešuska podá informaci Brůůůtici a ta to mrskne sem ...
ale určitě je všécko v pořádku!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:25
- Nahlásit

Fajka
týjo ale proč má na triku zajíce??? proč tam nemá psa nebo uňa????
pani byste nevěřila, jak strašlivě těžkej úkol je sehnat něco s uněm!!! se psem ještě, ale oni jsou prostě koňáci ... však jim taky mamina nechávala vyšít na dětskou deku koňskou hlavu
A už je tatínek a všichni levý i pravý dědečci a babičky už jsou všici střízlivý?
jojo
nebo ještě bumbaj??
předpokládám, že už zase je potřeba dopít sud. ale už je na to jen pravej tatínek a pravej dědeček - plus dalších hafo příbuzných teda samozřejmě - jen my a leví babi s dědou už odjeli

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:01
- Nahlásit

Janiii
zatím žádný info, předpokládám, že choroš Ešuska podá informaci Brůůůtici a ta to mrskne sem ...
ale určitě je všécko v pořádku!!!

myslím že jestli je na pooperačním tak nemá u sebe mobil, až se dostane na normální pokoj tak určo napíše

předpokládám, že už zase je potřeba dopít sud.
no jak jinak

Dohajzlu já už sem zase v řiti!!!! netiskne mě pičítač a to je první známka toho že už tam je zase nějakej ten moribundus grrrrrrrrrrrrrrrrr potřebuju dělat a tisknout a nemůůůžu a čííííííííííííííííííííf bude ječet že už zase mám zavirováno potřebuju nějaký anitibiotika pro nojtbůůůčka

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

Janiii
už tam tu fotku máte
ta je krásnááááááááááááááá

Fifi
vůbec nic nevíme

Fajka
to znááám to si čííf taky dycky užívá
si pak o tom můžou popovídat s Brůtíkovcem

jo ! nikam nelez je tam naprosto příííšernááááá zima
šak právě proto už mě hrabéé

o
klasika, je to přece ženskááá

jo před a pooo a v pravidelných intervalech od různýcho osob vyžaduje repete
si to musí vychutnat

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

no nic, má nová role tetičky mě nějak zmohla
jdu to dospat

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:04
- Nahlásit

Janiii
pani byste nevěřila, jak strašlivě těžkej úkol je sehnat něco s uněm
jak může bejt těžký sehnat něco s uněm??? každý malý dítě chce přece uňa???

to je bordel teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

Janiii
no nic, má nová role tetičky mě nějak zmohla
jdu to dospat
nééééééééééééé od 20:20 se musíte dívat na čt 2 na telku!!! vzkazuje to přeceda!!!je to moc hezký prej!!!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:07
- Nahlásit

Fajka
netiskne mě pičítač a to je první známka toho že už tam je zase nějakej ten moribundus
a jéééje

potřebuju dělat a tisknout a nemůůůžu a čííííííííííííííííííííf bude ječet že už zase mám zavirováno
se mu divíš? U nás zase ječí Brůtikovec.. a to na všechny

potřebuju nějaký anitibiotika pro nojtbůůůčka
nestačil by pořádný antivirák?

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:09
- Nahlásit

Fajka
20:20 se musíte dívat na čt 2 na telku!!! vzkazuje to přeceda!!!je to moc hezký prej!!!
je to skvělý představení, i když nevím jestli i z Brna

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:10
- Nahlásit

brut
se mu divíš? U nás zase ječí Brůtikovec.. a to na všechny
no u nás může číf ječet jen na mě

nestačil by pořádný antivirák
mááááám, prej ten nejlepčí s nejlepčí ochranou no to vidim teda...
joooo a já si dojdu pro ten vaječňák co jsme dostali vod Ešuskyyyy a dám si do trumpety

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

od 20:20 se musíte dívat na čt 2 na telku!!!
nojo vona je středa - já mam dneska neděli (celej den jsem měla teda sobotu)
poprosim pana vedoucího, aby mi to nahrál ... už se přemlouvám od šesti, abych vydržela neusnout aspoň do osmi

<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání