Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:07
- Nahlásit

tvrdohlavej jezevec + tvrdohlavá akita... to bé rozuřená piraňa na useknutejch nohách

esli totok stvoření dostane takovou paničku jako jsem já tak jí zežere

PetraK
jedeš tedyk zítra a na celý týden? Mám na tebe tidlifoun, tak dám vědět jak to se mnou vypadá esli teda neva

na polštářek jsem dala Betadine roztok-až to zashne mám to sundat a jak na prochajdu mám mu dát nějakou fusku?

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:08
- Nahlásit

A proč bude bábofka zdrcnutá? to mě se nigdá nestalo mám super recept od mojí bábušky. Je fakt výborná, gdyby byl zájem (o recept myslím )

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

MILÉ DÁMY MÁM PRO VÁS TIPA CO DĚLAT VE STŘEDU VEČER

http://www.televize.cz/tv-porady/brouk-v-hlave-284 85

Vřele doporučuju, řvali jsme u toho smíchy s Brtnikem aji Richardem. Můj oblíbený Dvořák (ne Pepa ) je v tom dokonalej.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:14
- Nahlásit

inu
za chvíli ti přilétne obtěžkaná notorka
jsem četla motorka

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

Janiii
akorát ty ji ještě rozflákáš jak ji budeš chtít vyklepnout z formy

prt, já mám formu otvírací, nemusim s ničim klepat, ale... uš klesá, uš klesá, kráva jedna a nevim proč!! Jedinej kdo z toho má dycky radost je Brtnik, páč nevim proč oblibuje právě tu zdrcnutou

až po čuchu a to už bude pozdě

tak to vodrolíš a budeš vydávat za buchtu ne prošívanou ale vodrolenou

denyk
jedeš tedyk zítra a na celý týden? Mám na tebe tidlifoun, tak dám vědět jak to se mnou vypadá esli teda neva

jojo, jedu na týdenek a budu moc držet palce!! Zvládneš to , neboj!! a budu se vopakovat- nezazdi ty lázně a kdyby ti je nenabídli, jako že asi ne, tak si o ně řekni, na tohle máš na ně nárok, a je to důležitý, řekně ti to každej gynekolog.

na polštářek jsem dala Betadine roztok-až to zashne mám to sundat a jak na prochajdu mám mu dát nějakou fusku?

čoveče já nevim my to měli jednou, nebylo to asi nijak hluboký, zahojilo se to samo, jen jsem to desinfikovala svou oblíbenou třezalkovou tinkturou domácí výroby. Zajdi za Fifijovou, ta to tuhle řešila. Bude Ebony, nebo jí sem naženu.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:25
- Nahlásit

díky, ty polštářky už se řešily několikrát asi i na i-fauně ale nigdá jsem to nečetla mrknu se někde tady, to najdu. Kámošky labradorka to taky měla byly s tím u veta a tenjí to zašil, to je ale taky na hono, stejně jí to pak pod tou vahou prasklo....ale chová se fakt jak nemocnej, pořád spí přitom venku lítal jak poděs (než jsme došli domů)
Šel do pelíšku do ložnice a to je co říct, bo je pořád s náma.

Jo a díky mám strach z operace, nebudu dělat že né....gdyš to ale tadyk tak čtu, tak jsem ten nejlehčí případ.
A ty lázně, jak uš jsem psala. To si dovolit kvůli psovi fakt nemůžu. Cizím lidem někam do "psího hotelu" ho fakt nedám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:31
- Nahlásit

PetraK
Uzijte si dovcu, hlavne nic zlamanyho, utrzenyho, rozrizlyho!!!
A bordel bude, jak tady tak asi vedle, jak bys to neznala, zase treba naka ruzzzzovouska soupravicka nebo tak neco.

denyk
.rozřízl si polštářek.
Hele, zalezi, jak a kterej si kuchnul - cuba mela ten velkej na zadni tlapce, temer napul, ale horizontalne. Krve jak z kravicky, fakt sem myslela, ze ulovily nakou kocku a rozskubaly ji - na snehu slo vsecko vic videt.. Stacilo betadinovat a ihned stahnout sikovne obvazem, takze se ji to priplaclo a po par dnech srostlo, castecne, neco odpadlo. Kazdej den 2x prevaz a prelejt betadinou, nestourat se ji v tom. Po tydnu mela nozku jakz takz. Ven fusku nenosila, bo mela vrstvu obvazu a mrzlo. Fakt zalezi, jak moc velky bebi a hlavne jaky ma ten tvuj. Na nejaky siti bych polstarky nevidela, pokud ho nema fakt amputovanej temer. A i kdyby jo, tak ted uz je pozde. Dobre se hojte.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:34
- Nahlásit

denyk
A ty lázně, jak uš jsem psala. To si dovolit kvůli psovi fakt nemůžu. Cizím lidem někam do "psího hotelu" ho fakt nedám.

Ted docitam, ty strevo jedno slepy!!! Koukej si do lazni dojet, ja je taky odmitla. A ted mam srusty a staci nevhodna zatez na jednu stranu a ouvej! Cokl to prezije, a ty budes mit do budoucna klid!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:34
- Nahlásit

denyk
ale chová se fakt jak nemocnej, pořád spí

Komédy la Fráááns a tak asi to bolí, záleží jak hluboko to má, páč ono jak se to rozleží, tak to asi bolet začne,když se čék řízne - a já mám praxi - tak to taky bolí až potom , tož chce mít klid. No neměl by si to asi lízat a zkusila bych mu to na vycházky nějak přiobalit, fuska, igelit.... a nahoře zalepit izolepou? PRosila jsem Fifijovou, ať sem skákne, tak si to hlídej, určo zajde.

Jo a díky mám strach z operace, nebudu dělat že né

to každej, já bych byla po... strachy, bojím se všeho co se nemocí a doktorů týče, k zubaři se nechávám objednávat od Brtnika, páč bych se neodhodlala , takže vím , jak ti je. Hele, buď ráda, že nejsi chlap! Pamatuju si, jak nám vyprávěl vyšetření bývalý kolega....... no ....... od tý doby se mu fšichni smáli, že už jí nemá poctivou

Ty lázně- to jsem přehlídla, že už jsi k tomu něco psala no jo, ale ono by to opravdu chtělo, ségra na to dost dojela. Tak ještě chvíli bude mít hafan omezenej režim, to vydrží.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

denyk

VIDIŠ CO TI PÍŠE FIFI???

Ted docitam, ty strevo jedno slepy!!! Koukej si do lazni dojet, ja je taky odmitla. A ted mam srusty a staci nevhodna zatez na jednu stranu a ouvej! Cokl to prezije, a ty budes mit o budoucna klid!

to je přesně to o čem píšu. jsou dny kdy ségra leze po zdi. opravdu, nedělám si srandu, ani nepřeháním, a z toho vyplynuly i další komplikace.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

Fifi
jé děkuju má to na přední tlapce na to velkým polštářku spíš ze strany, takže to není až tak namáhaný a není to moc velký řez, snad ani ne hluboký. Betadine roztok a pak mast? A nechalas jí to obvázané pořád, nebo raději na noc sundat?
Ach jo málo starostí a teď ještě bude kamarádka-hlídací muset řešit bolavou tlapku.....

brut
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

denyk
máme chrozně nemocnýho pejštá ...rozřízl si polštářek.
to je dost nepříjemný

je hodnej, zavázala jsem mu to než mu to trochen zaschne a jeli jsme do NDR nakoupit, zůstal doma sám a ani pokus o sundání obvazu
to je zlatíčko, Brut by si to sundal hned, jak bych zavřela dveře

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

Fifi
Uzijte si dovcu, hlavne nic zlamanyho, utrzenyho, rozrizlyho!!!

díky díky, huž abych jela

A bordel bude, jak tady tak asi vedle, jak bys to neznala, zase treba naka ruzzzzovouska soupravicka nebo tak neco.

já vám dám rrrrrůůůůžovoučkou, já vám dám soupravičku, budou vám gatě malý, udělám z vás vobláček páry!!

a diky za lékařské rady a veterinární poradnu

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:42
- Nahlásit

FifiPetraK
což vo to on byl to přežil, ale fakt nemá kde
. No neměl by si to asi lízat a zkusila bych mu to na vycházky nějak přiobalit, fuska, igelit.... a nahoře zalepit

nelíže má to furt zavázaný, musíme ještě ven čůrat tak mu to pak sundám a uvidím, esli to má trošken zaschlý ale tak jemně mu to asi stejně na noc zavážu a zítra na ven taky, ať se mu tam nedostane nějaký humáč...aspoň nemám čas řešit sebe

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

denyk
Betadine roztok a pak mast? A nechalas jí to obvázané pořád, nebo raději na noc sundat?
Jen betadine roztok, sundat obvaz, vyplachnout a zase stahnout, primerene, aby mu hnatek neodumrel. Mela to zavazany furt, ten tyden, protoze jinak by si to na snizku a ledu stale otvirala a mela by nohovy menses. Zadny masticky, nic, proste pak se ji to samo zatahlo a byl klid. Hlavne mrknout, jestli tam nema nejakej kousek treba trnu ci strepu, to se pak blbe hoji.
A s tema laznema to myslim fakt vazne, ja mela chronickyho slepaka, odkladanyho 3/4 roku, operovanyho pak radsi klasicky. Fakt si ted obcas fackuju, ze sem mela jiny priority a do tech lazni nejela.
PetraK
já vám dám rrrrrůůůůžovoučkou, já vám dám soupravičku, budou vám gatě malý, udělám z vás vobláček páry!!

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:47
- Nahlásit

brutto je zlatíčko, Brut by si to sundal hned, jak bych zavřela dveře
on je fakt hodňousek, stalo se mu to při takovém "vyřizování" si s druhým psem čí je jako ta fenka která přestává teda hárat, ale ještě jim voní...mýho nechtěla, ten druhej je kastrát, tak se trochen osliňťošili, ale nezakousli tak jsem ho dala sednout (jak zařvu má bobky) taka seděla vidím kref...tak říkám, že by zuby? no a on na něco šlápl.
On je fakt hroznej, holky se smály, on hned na zadní předníma na mě ocásek staženej a koukéj mám bebí

brut
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:48
- Nahlásit

denyk
a díky mám strach z operace, nebudu dělat že né....
neboj, během chvíle to budeš mít za sebou a pak budeš mít jen pocit, že máš pod kůžů spoustu vzduchu

A ty lázně, jak uš jsem psala. To si dovolit kvůli psovi fakt nemůžu.
co blbneš? Přestaň plácat blbosti a o lázně si zažádej. Chceš mít doživotní polízanici?

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:50
- Nahlásit

Fifi

díky za rady a návody

jo a nabídka od Caniny stále trvá, budu objednávat až přijedu z té odtučňovací kůry

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

brut
ale j ho fakt nemm kam dát, jsem ráda, že jsem ho udala takhle na těch několik dní....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:58
- Nahlásit

šiš čék si vodskočí juknou na Iháčky a tu je zas další stránka

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:03
- Nahlásit

denyk
ale j ho fakt nemm kam dát, jsem ráda, že jsem ho udala takhle na těch několik dní....

třá by se to s kámoško dalo domluvit za prachy? Však ono to není hned těsně po návratu.

Fajka
š čék si vodskočí juknou na Iháčky a tu je zas další stránka

páč Deryk nechce poslouchat!!

puč mi chvíli Fajkýše, pudu jí přesvědčit, vona je přísná, na ni třreba dá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:05
- Nahlásit

brut
že máš pod kůžů spoustu vzduchu

takže v podstatě jako když si dá víc čočový poblifky

Fifi

ty se moc nešklep tebe zkapalnm jako první

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:06
- Nahlásit

jupííí, buchta je nesražená a docela chutná - ale měla jsem jen kousíček, aby nás nebolel břuch - je ještě teplá a docela se i prošila

jdu se věnovat taťuldovi, a pak chrnět, abysme se ráno vykopali do rachoty ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:07
- Nahlásit

PetraK

kde ? kdy ? v kolik???
Vona Fája přesvědčovat umí docela rychle
No a co třá najít někoho kdo má vižlí slečnu a nevadilo by mu pohlídat na pár dní k tomu ještě vižlího kuka?
von by se jako kuk nenudil a tím pádem by netesknil po paničce a panička by mohla bejt fklidu....v lázních...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:07
- Nahlásit

denyk
on hned na zadní předníma na mě ocásek staženej a koukéj mám bebí

jo u nás se umírá na vosí píchnutí, to jako nelžu , ale jak si poodříznul tu noženku a scala mu z toho kref, tak jsme to doběhli skorem dva kiláky domů ani nemrknul, to byl statečnej, aji se mu f tom dochtorka mohla nípat zaživa, pak to prdlo až na tepnu a byl po srandě, museli ho dát do narkózy. Ovšem převazy, to bylo rodeo a nejhorší ze všeho byl dycky zapudrovávání , to šlo hošíčkovi evidentně o život

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:08
- Nahlásit

Janiii
denyk
nesražená a docela chutná - ale měla jsem jen kousíček, aby nás nebolel břuch - je
chcu recepis na prošívanou buchtičku i babičkovu bábofku! jasný jo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:09
- Nahlásit

Janiii
jdu se věnovat taťuldovi, a pak chrnět, abysme se ráno vykopali do rachoty

tak hlavně ať porodíte

mi buchta taky zatim neklesla úúúplně na duchu, jen trochek, Brtnik bude zklamanej

Fajka
kde ? kdy ? v kolik???

no asi hned

No a co třá najít někoho kdo má vižlí slečnu a nevadilo by mu pohlídat na pár dní k tomu ještě vižlího kuka?

no šak by to třeba někdo za peníze udělal, nebo dohodnout venčení aspoň, s kámoškou za prachy, vostatní už pánik zvládne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:15
- Nahlásit

PetraK
u nás se umírá na vosí píchnutí, to jako nelžu
A pri pohledu na kravicky..
a nejhorší ze všeho byl dycky zapudrovávání
Esli si mu aj prdelku pudrovala, se mu nedivim.
Esli Fajkovic nepuci babofku, pucim slecnu Sadlo, a to by bylo, aby Derykovic neposlechlo do lazni tahnout!!

denyk
Hele, s hlidanim cokla se to dycky da nejak vymyslet, kdyz to zacnes shanet predem, navic jedna vizla by se u nekoho i celkem ztratila.. Tohle neberu jako argument vuci tvymu zdravu a laznim.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:18
- Nahlásit

PetraKtřá by se to s kámoško dalo domluvit za prachy
jo peněz vona m dost, to víš, že jsem to nechtěla zadarmo ani když jsme jeli na dovču,ale prý ho už nikdá nepohlídá když jí budu cpt prachy....je jí přes 50 let a taky nan tom není zdravotně nejlíp, nevím, jak by to zvládla na tak dlouho a navíc ještě dceři hlídá labradorku, když je dýl v práci...ale to teď řešit nebudu

jo von je hajzl tvrdohlavej, bo bydlí od 19-ti sám (rozuměj bez maminky)a fše si dělá po svým

Fajka
by mu pohlídat na pár dní k tomu ještě vižlího kuka?
a budou malý vižlátka, hodný a chytrý jak ten můj

a nevychrožujte s pruhaticí please bojííííím

PetraKnás se umírá na vosí píchnutí,
jo to můj gdyž byl ješte mimí strčil hubu do íry v zemi v lese a tam asi vosy...měl boulovatou hlavičku a vymačkávala jsem mu jed
a vy máte za sebou takovou operaci,jo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

Fajka
tak si pište pani - prošívaná buchta alias vod mojí mamičky alias tvojí pánčtelky (pardon souškyčtelky)

2 hrnky cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnku horké vody
4 vejce
1 prášek do pečiva
3 lžíce kakaa
- to se všechno smíchá a naleje na vymazaný pekáč (hluboký plech)

1-2 tvarohy (dneska jsem dala 1)
2 vejce
2dcl šlehačky nebo mléka
1 vanilkový cukr
2 lžíce cukru
- tohle taky smícháš a pak to nacintáš na ten hnědej základ do tvaru mřížky (nebo prostě nějak jinak)
a strčíš to do vyhřátý trouby a pečeš - cca 45min? nevim, píchám do toho špejlí. jak je to světlý těžší, tak to trochu klesne do toho hnědýho základu, takže když to pak dopečeš, tak to vypadá jako prošitá buchta
foto ukradené odněkud z netu z receptů

<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání