| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:38
- Nahlásit
denyk
děkuju a držím palce, to bude v pohodě, uvidíš
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:39
- Nahlásit
Díky cmuk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:47
- Nahlásit
denyk
no humor už mi pomalu ale jistě dochází
s úsměvem jde všechno líp .. neboj, budeme držet palce
ach jo ať už je aspoň čtvrtek prosíííím...
omlouvám se, normálně tak ukňouran nejsem
tentokrát máš důvod, ale nekňourej moc .... uvidíš, že všechno dobře dopadne a budeš tu cobydup s náma
Dobře se prospi, slupni všechno, co ti daj ( ne že by to byla taková dobrota, ale sílu budeš potřebovat, až tě zrzavec bude radostí olizovat) a hlavně odpočívej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:41
- Nahlásit
Brýýý tro...tu stejnak nikdo nejni ale tak to neva ..zatopíme v krbu
a okotíme radiátory na max aby až se vrátěj tu měli teploučko, budou to potřebovat...
ráno mě při venčení zamrzli nosní dírky..chytli se mrchy k sobě a nechtěli se pustit to už je znamení ziminky větší jak mínus patnáct
a du ....muším makat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/225869-cesko-zazilo-d alsi-mrazive-rano-na-jizerce-bylo-minus-25.html?re f=boxE
Jizerka hlásí - 25°C.....opakuji Jizerka hlásí -25°C!!!
Což je co by kamenem dohodil od Bedřichova kde tráví dovču rodina Ešusovic!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
brikety maj určitě lepší výhřevnost, než ramštajni
dítě vypadá zdravě, jen má ještě trochu průjem (krmim piškoty, problém je, že čaje jako ne-e. Chtěla jsem jí udělat řepíkovej čajík.
brrrrrrrrrrrrrrrr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:44
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Už téměř nemám rýmu, ale stále šíleně chrchlám
Synek byl u doktorky a prý řádí nějaká chřipko - viroza, která se projevuje únavou, průjmama, bolestí kloubů, kašlem, rýmou a taky vysokými horečkami ... ale nemusí mít čék všechny příznaky, stačí prý jeden až dva
ráno mě při venčení zamrzli nosní dírky..chytli se mrchy k sobě a nechtěli se pustit to už je znamení ziminky větší jak mínus patnáct
u nás po ránu bylo -13 , sem venčila zabalená jak nějakej beduín, koukaly mě ze šátku jen oči
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
brut
prý řádí nějaká chřipko - viroza, která se projevuje únavou, průjmama, bolestí kloubů, kašlem, rýmou a taky vysokými horečkami
jako když najdem...
A řekla synkovi, jak dlouho se toho neřádu čék zbavuje? Už to mám tejden a furt nic nezabírá
enčila zabalená jak nějakej beduín, koukaly mě ze šátku jen oči
já nevenčím, venčí Kuboj, já si dycky pěkně chrupkám... ale venku je krásně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:50
- Nahlásit
Fajka
že by přestala mít ráda ziminku? ... mohlo by jí to vyléčit
Hezky holky topíte... přiložím, aby nám nevyhaslo ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
inu
řekla synkovi, jak dlouho se toho neřádu čék zbavuje? Už to mám tejden a furt nic nezabírá
řekla... pokud je to chycený včas, tak týden, jinak od 14 dní výš. Může se z toho vyklubat i zápal plic či jiná další komplikace
Jako léčbu doporučila: teplo, horké nápoje střídat s chladnými, něco na odkašlávání - na noc na tlumení kašle ( třá Codein), proti bolestem kloubů paralen či ibalgin a pak hlavně teplo, teplo, teplo..
já nevenčím, venčí Kuboj, já si dycky pěkně chrupkám... ale venku je krásně
u nás je opět mlha a děsná zima.... Brůtíkovec zaspal, takže jsem musela venčit já, ale byla jsem nabalená jak pumpa a beduín v jednom ( takové neobvyklé kindrvejce)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
brut
Synek byl u doktorky a prý řádí nějaká chřipko - viroza, která se projevuje únavou, průjmama, bolestí kloubů, kašlem, rýmou a taky vysokými horečkami ... ale nemusí mít čék všechny příznaky, stačí prý jeden až dva
no já přemejšlim, jestli vzít dítě k doktorce a riskovat, že se tam "donakazí", nebo jí jenom šetřit v klidu domova.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
brut
pokud je to chycený včas, tak týden, jinak od 14 dní výš. Může se z toho vyklubat i zápal plic či jiná další komplikace
a to včas je kdy???
k hlavně teplo, teplo, teplo.
jsem v posteli furt (i teď, když mám na klíně noutbůček), ale je to furt stejný.. akorát mě přestala bolet hlava
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
kachna_
no já přemejšlim, jestli vzít dítě k doktorce a riskovat, že se tam "donakazí", nebo jí jenom šetřit v klidu domova.
pokud malý nic jinýho není, tak bych to do ordinace neriskovala .... zkus jí udělat trochu rozvařený rýže s kouskem kuřecích prsíček a pokud můžeš, tak jí dej na chroupání suchary... nejsou tučný a dávají je jako dietu při průjmech. S pitím to bude trochu problém, když nechce čajíky, ale zkoušela si je ochutit medem? Malinké množství by jí vadit nemělo ...
inu
a to včas je kdy???
max druhý den potíží
jsem v posteli furt (i teď, když mám na klíně noutbůček), ale je to furt stejný..
já v posteli nejsem vůbec... bych se pak nemohla hnout a spát, takže sedím v křesle nebo na židli u pc zabalená v dece. Vždycky mi to takhle fungovalo, i teď
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
brut
max druhý den potíží
hm, tak to jsem teda projela, šla jsem k doktorovi až třetí den..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:09
- Nahlásit
inu
tak to jsem teda projela, šla jsem k doktorovi až třetí den..
a co ti předepsal?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:25
- Nahlásit
brut
a co ti předepsal?
antibiotika po osmi hodinách, ambrobene na odchrchlávání a klid na lůžku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:42
- Nahlásit
inu
antibiotika po osmi hodinách, ambrobene na odchrchlávání a klid na lůžku
atb chápu, ale ambrobene většinou nezabírá na velký a přetrvávající kašel ( poznatek našeho alergologa) .... to už je lepší šťáva z cibule se lžičkou medu. Pokud nemáš horečku, tak nelež, budou tě o to víc bolet záda... tohle je zase můj poznatek
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 13:49
- Nahlásit
brut
Pokud nemáš horečku, tak nelež
no, já si připadám, jako bych ji neměla, ale pak se změřím a ejhle, 38 stupňů.
Dokonce jsem klesla už tak hluboko, že do sebe cpu Preventan.. ale zlepšení žádný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:01
- Nahlásit
inu
, já si připadám, jako bych ji neměla, ale pak se změřím a ejhle, 38 stupňů.
hmm, to má mladej taky tak ... čím vyšší teplota, tím je mu líp, pak ale vždycky dojde ke zlomu a upadá do transu
Zabírá studená teda spíš chladná sprcha v kombinaci s Paralenem a obyč čajem s citronem, kdy se vypotí
Dokonce jsem klesla už tak hluboko, že do sebe cpu Preventan.. ale zlepšení žádný
nevím, já tohle nepoužívám... mladej dostává předepsanej Luivac na posílení imunity
No a já si vystačím se zázvorovým čajem s cukrem a citronem nebo bylinkovejma čajema... nemůžu totiž paralen ani nic podobnýho..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:36
- Nahlásit
Dámy a pane, Denyk už je v přípravách a ZÍTRA V 8 RÁNO JDE NA SÁL ... takže Ešuska vzkazuje, že všichni máme poctivě držet palce ( což by jsme stejně dělali, ale vysvětlujte to naší růůůůžový soušce vedoucí :lol
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 18:45
- Nahlásit
brut
Diky za info, drzim, mackam! Kdyz jde hnedka brzo, to je fajny, nemusi cucet na ty, co to uz maji za sebou a navic pry bejva takovej sal nejsterilnejsi. Dobre to dopadneee a pak uz jen ty lazne, ze.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 19:13
- Nahlásit
Fifi
Diky za info, drzim, mackam!
není zač...
Dobre to dopadneee
šak ani s ničím jiným nepočítám
pak uz jen ty lazne
ty pořešíme, až se vrátí a sroste
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 21:56
- Nahlásit
Jak málo ke štěstí stačí !!! Jakou já měla dneska radost, když číííf vyměnil nádržku na vodu na WC a celý ho zprovoznil
huuuuráááááááááá
slibuju že už ju nebudu nikdá bacat.... (tu nádržku) ...když teda nebude protejkat..mrcha jedna
brut
Dámy a pane, Denyk už je v přípravách a ZÍTRA V 8 RÁNO JDE NA SÁL ... takže Ešuska vzkazuje, že všichni máme poctivě držet palce ( což by jsme stejně dělali, ale vysvětlujte to naší růůůůžový soušce vedoucí
juuuuu držíííméééé držíííme myslíme na ňu !!!
Jo a soužka vedoucí si prej rozbila dneska déééržku na sjezdofce či co ale prej žije a na zejtřeší výstup na rozhlednu u nás se moc těší tak sem na ni zvědavá
Jo a JAK TO, že se tu Janii nepochlubila, že už je tetka??????????????? čék celej den dřepí na hajzlíku ve dvou a aby to tu ještě šecko doháněl boco ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 22:26
- Nahlásit
Fajka
Jak málo ke štěstí stačí !!! Jakou já měla dneska radost, když číííf vyměnil nádržku na vodu na WC a celý ho zprovoznil
pašááák
slibuju že už ju nebudu nikdá bacat.... (tu nádržku) ...když teda nebude protejkat..mrcha jedna
Jo a soužka vedoucí si prej rozbila dneska déééržku na sjezdofce či co ale prej žije a na zejtřeší výstup na rozhlednu u nás se moc těší tak sem na ni zvědavá
se nepochlubila, potfora ...... to jsem zvědaváááá
JAK TO, že se tu Janii nepochlubila, že už je tetka???????????????
To tak vehementně slavila, že na nás zapomněla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 23:32
- Nahlásit
se nepochlubila, potfora ...... to jsem zvědaváááá
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/lyzarka-pro-ktero u-letel-vrtulnik-byla-bez-vaznejsich-zraneni/59991 0?utm_source=mozilla_cz&utm_medium=rss
Ešuska je slavná?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 08:48
- Nahlásit
Brééédeň, tož deník spí spánkem spravedlivých a už by to moch mít za sebů co myslíte??? teda jako myslím to votčervení
a nikdo netopí a to tu máme mínus sedumnáct
čék aby ďál šecko sááám!!!
kachna_
Ešuska je slavná
no to teprf bude bo asi vomládla
brut
To tak vehementně slavila, že na nás zapom
to je jasný je vožralá
nebudu nikdá bacat.... (tu nádržku
no nádržku bacat nebudu ale budu bacat ten pitomej kohout bo protejká a musíme znova vypnout a vypustit vodu a znoha ho přemontýrovat a přetěsnit grrrrrrrrrrrrr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:10
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Sem nějako zase nespala Do toho nás opět zlobí kotel, takže jsme měli doma ve 4 ráno 14 stupňů Jo a venku je -11 a svítí sluníčko
Ale nemám už rýmu, ovšem kašlu jak tuberák , dokonce se ode mě odtáhla Sviníí a uraženě odpochodovala do svého pelíšku
Fajka
tož deník spí spánkem spravedlivých a už by to moch mít za sebů co myslíte??? teda jako myslím to votčervení
myslím, že by už mohla být zpět na pokoji ... sem zvědavá, co bude říkat na chrupando a pak na bublinky pod kůží, který sou moc nepříjemný
nikdo netopí a to tu máme mínus sedumnáct
brrrrr, mě stačí to, co tu máme a při představě, že musím s plesnifcema ven je mi předem děsná zima
čék aby ďál šecko sááám!!!
vidíš, jak ti to de .... trénuj, až polezete s Ešuskou na rozhlednu, tak si na to ještě ráda vzpomeneš
to je jasný je vožralá
se tak moc těšila, až z toho skončila pod stolem
nádržku bacat nebudu ale budu bacat ten pitomej kohout
copak se bacaj kohouti? Ještě tě pořádně poklová ... znáš tu pohádku o zvířátkách a loupežnících, jak se pak lupiči nejvíc bali kohouta, nééé?
bo protejká a musíme znova vypnout a vypustit vodu a znoha ho přemontýrovat a přetěsnit
a jéééje, to je taky "zábava" na celý den .... u nás se zřejmě bude muset vypustit a znovu napustit topení, z čeho ž mám děsnou radost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:12
- Nahlásit
Fajka
aby jsi neřekla, že topíš v těhle mrazech sama, tak taky malinkato přiložím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:26
- Nahlásit
No a aby toho nebylo málo, tak včera hlásili, že na Novým Zélandu došlo k velkýmu zemetřesení a v městečku, které bylo nejvíc postižený bydlí náš moc dobrý kamarád s rodinou
http://zpravy.idnes.cz/straslive-rychle-silne-zeme treseni-na-novem-zelandu-bylo-jako-nalet-1gb-/zahr anicni.asp?c=A110222_102345_zahranicni_btw
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 09:46
- Nahlásit
brut
a dobrý? nebo se o nich neví?
|