Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 21:55
- Nahlásit

brut
Fajka

no jó však už jsem to psala, že si ke mně vždy chodí stěžovat, když má škytafku, bo chce blinkát, když se popere se psem tak mi pak chodí u nohý....a loni dyš měl kašlík, tak mi celou noc stál u postela koukal na mě a kašlál ale je hodnej, že nevotravuje že chce běhat, je skvělej pacient, téměř pořád spí

.dyž už si ta choroba...tak at se tu nesedřeš
mně teď nic není a tu chorobu si snad nechaj ti bílí ve špitále a pak je necí hodně dlouho vidět

Fifi
ty to schytáš

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 10:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštáááááájnnnnnnnnnnn.....
booože booože to bude na horách dneska vyrvááááál, jdeme ubezdušit Ešuša. Pravděpodobně bude mít vyřvanou pruhovanou díru v hlavě pokavad si bude hrát na automechanika a nebo pokavaď si bude hrát na rychlík z Počernic

K jídlu v hospě vobjednáme Koláčemu samo třikrát Kulááááš

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 11:35
- Nahlásit

rumštajnvespolek
doufám, že Ešusce vybrali vhodný hotelový pokoj....

inu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 14:37
- Nahlásit

brut
mám, je to moooooc pěkný a krásně mi to pozvedlo náladu

jo, jo, to bylo před sedmi letama za tím účelem psaný... třá to ještě dodělám.. teda pokud už toho temna a cynismu není tolik, že vodtama není návratu.

Brzo se uzdrav! A estli eště něco pěknýho vyhrabu, tak pošlu...

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 14:39
- Nahlásit

stavbyvedoucí hlásí příchod!
namontovali jsme do baráčku teploměr, abysme věděli, jestli nám nezmrzne betonovej základ ... v důmečku je teplota o 2st. vyšší než venku - tzn. dneska jsme měli na práci krásných -1° říkejte mi Rampouch
ale mám děsně čikovný dělníky tlumočník s mym parvým tatínkem makali jak fretky - no já taky trochu takže máme skoro celý stropy zakrytý deskama - snad tam bude teď trochu tepleji ... a já si do toho celej včerejšek a dneska dopoledne užívala Beeeeernidlo

Fajka
booože booože to bude na horách dneska vyrvááááál, jdeme ubezdušit Ešuša. Pravděpodobně bude mít vyřvanou pruhovanou díru v hlavě pokavad si bude hrát na automechanika a nebo pokavaď si bude hrát na rychlík z Počernic
těšim se na hlášení

denyk
a vám pani přeju brzký uzdravení!!! koukejte podávat hlášení - a s lázněma samo souhlasim s vostatníma

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 15:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Tak jsem právě měla ouplně divnej rozhovor s chlapem, jenž prej chce bejt ženskou a chce ode mě koupit punčocháče (jako ty inzeruju, páč nám jich tu asi zůstaly po Titěrovi 4000).
a to ještě loudil moje spodní prádlo ble ble ble.
Myslím, že by byl mírně překvapen, kdybych mu nějaký poslala. Třeba by ho tyhle choutky i přešly.
Ale pokud je pán echt ouchyla, asi bude mírně překvapen, páč jsem to řešila z Michalova telefonu.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 16:00
- Nahlásit

Ramštáááájn ve spolek

Janiii
aby ti nebyla dzima, tak topím
a vám pani přeju brzký uzdravení
kujů pak vám fšem co držely palečtý pošlu flašku pro zahřátí

kachna_
jenž prej chce bejt ženskou a chce ode mě koupit punčocháče (jako ty inzeruju, páč nám jich tu asi zůstaly po Titěrovi 4000).
pomóóóóc
a to ještě loudil moje spodní prádlo ble ble ble.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Koukám, že i když tu není Ešuska, tak zdatně topíte.

To se obzvlášť dneska hodí, páč se klepu jak ratlík... mám zimnici, jen bych ještě potřebovala pod frňákovník okap, páč už mě z toho neustálýho otírání pěkně bolí.
A to jsem až do zítřka sama doma, páč harantííí jsou někde v Práglu a Brůtíkovec na mejdanu.

U nás je celej den mlhavo a -7, se těším na večerní venčení Bruta... to abych si vzala brusle

inu
jo, jo, to bylo před sedmi letama za tím účelem psaný... třá to ještě dodělám..
chtělo by to, je škoda, aby zůstala povídka nedodělaná

Brzo se uzdrav! A estli eště něco pěknýho vyhrabu, tak pošlu...
díííky ... budu se těšit

Fajka
booože to bude na horách dneska vyrvááááál, jdeme ubezdušit Ešuša.
K jídlu v hospě vobjednáme Koláčemu samo třikrát Kulááááš
jsem zvědaváááááááááá

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

Janiii
tlumočník s mym parvým tatínkem makali jak fretky - no já taky trochu takže máme skoro celý stropy zakrytý deskama
šikulkovéééé

já si do toho celej včerejšek a dneska dopoledne užívala Beeeeernidlo
takže jste obě úplně mrtvý

kachna_
uplně divnej rozhovor s chlapem, jenž prej chce bejt ženskou a chce ode mě koupit punčocháče
buď ráda, se jich zbavíš a jemu nebude zima

to ještě loudil moje spodní prádlo ble ble ble
ouchyl

Ale pokud je pán echt ouchyla, asi bude mírně překvapen, páč jsem to řešila z Michalova telefonu

denyk
aby ti nebyla dzima, tak topím
můžeš přiložit, prosííím? Bych potřebovala tak o deset stupňů víc

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:08
- Nahlásit

Děcka jsme zpět a úpáá mrtvolný.. u nás je mínus 10 ale bylo krááááááááááásně Ešusaci nezklamali... sou všicky pořád stejně prdlý

už vybíráme nějaký fotešky

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

Fajka
jsme zpět a úpáá mrtvolný
se nedivím

Ešusaci nezklamali... sou všicky pořád stejně prdlý
snad si o tom nepochybovala?

už vybíráme nějaký fotešky
se těšííím

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:28
- Nahlásit

brut
nepochybovala
ne neeee to bych si nedovalolááááá, už jen přivítání bylo oužasný Ešuska se na nás voba vrhla a skorem nás voba strhla k maticce zemi takže to chvíli vypadalo že jí podpíráme bo ona se opilá klátí k zemi

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

Fajka
neeee to bych si nedovalolááááá
tak pak je to v pořádku ( páč když je někdo tak střelenej jak Ešuska, tak se za pár týdnů nezmění)

Ešuska se na nás voba vrhla a skorem nás voba strhla k maticce zemi takže to chvíli vypadalo že jí podpíráme bo ona se opilá klátí k zemi
ach ta představivost

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Noo takže tady Vás prosim Ešusová moc pozdravuje:

až bé zase tvrdit že nesnáší růůůžovou tak kecá bo koukejte na rukavice a ponožky Mimochodem dneska jí do sbírky přibyla další malá růůůžovoučká drobnůůůstka

no tak po kom ten Ešus asi je???

anebo je panička po Ešusoj??

po tom co mu pruhovaná vyřvala díru do hlavy tak si prostě nějakej pruhovanej kus utrch

a nechtěl vrátit

a zde ten jehož jméno se může vyslovit ale jehož fotografie se nesmí zveřejňovat a jeho výcvikové metooody

a dalších asi 1000 fotek který budou nejdříf zejtra

noo a pak už jen takový drobnosti jako že pruhovaná je blbá, číf dělal hají a hačačá na silnici atak podobně

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

Mám tu od ségry půjčené nějaké časopisy ( většinou odborné), ale právě jsem četla v Psychologii, že každý z nás má nějakou "odštěpenou" část, kterou prolíná do druhého, kde se zrcadlí a u něj jí kritizujeme.
Docela zajímavý poznatek Jen si nejsem jistá, jestli to funguje u všech lidí nebo jsou mezi nimi vyjímky

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:56
- Nahlásit

Fajka
fotky

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

Fajka
až bé zase tvrdit že nesnáší růůůžovou tak kecá bo koukejte na rukavice a ponožky
to bylo první, čeho jsem si všimla

dneska jí do sbírky přibyla další malá růůůžovoučká drobnůůůstka
fááákt? Skvělý, měla určitě velikou radost

anebo je panička po Ešusoj??

zde ten jehož jméno se může vyslovit ale jehož fotografie se nesmí zveřejňovat a jeho výcvikové metooody
tak tahle fotka je naprosto bombová

dalších asi 1000 fotek který budou nejdříf zejtra
ochutnávka je nádherná, tak se máme na co těšit

pak už jen takový drobnosti jako že pruhovaná je blbá, číf dělal hají a hačačá na silnici
tohle určitě zdokumentováno není, viď?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:01
- Nahlásit

kachna_
fotky

kujeeem to číííf

brut
to bylo první, čeho jsem si všimla
a jak jí to sluší a pasuje k tý černý

fááákt? Skvělý, měla určitě velikou radost
náááhodou kupodivu docela joooo

tak tahle fotka je naprosto bombová
jj ta se moooc povedla..je to pro mě studyjní materiál novejch výcvikovejch metod :lol

ochutnávka je nádherná, tak se máme na co těšit
jj bude Ešus a jeho ksichtík tisickrát jinak

tohle určitě zdokumentováno není, viď
jooo to není bo dyž dělal číf ha´jí na silnici tak si skorem na foťáku ustlal (narazil o něj kostrč ) a dyž bylo vyřvání díry do hlavy Ešusoj tak to bylo tak rychlý že to nestich

jooo a dostali jsme opppbr čekulády voba aby sme se nehádali tak stejný a fajuše ucho a šlachy ucho už bylo sežráno

a du bo su mrtvéééé brou noc strýčku fido brou noc děti

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

Topímeeeee

Fajka
fotky jsou skvělý a ešusák je určo blázen o paničce, bo tódle tedyk můj zrzavec neprovádí
A víš, že ty si hodně podobná mojí ségře? Aš jsem se lekla, že m prouhatou a kam jako dala dvojčata???

číf dělal hají a hačačá na silnici
koukám, že Bohúšovi už je líp, gdyš tak vyvádí

Můj pejštů sek latinu, je to jako fákt hódnej pacient, byli jsme chvilku venku, tam trochen běhal a zase kref
Ale doma je úlně boží, leží čučí nebo spí....

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:16
- Nahlásit

Fajka
jak jí to sluší a pasuje k tý černý
na to je i hezká kombinace

náááhodou kupodivu docela joooo
fáákt? Co dostala... jestli to teda není tajný

ta se moooc povedla..je to pro mě studyjní materiál novejch výcvikovejch metod
je fakt náramná... a výcvikové metody má nejmenovaná osoba stejné jako já ( když se na tý jedný udržím)

jj bude Ešus a jeho ksichtík tisickrát jinak

jooo to není bo dyž dělal číf ha´jí na silnici tak si skorem na foťáku ustlal (narazil o něj kostrč
ajaj, to je dost nepříjemný .... přežil ( teda foťák, předpokládám že Číííf jo, když zpracovává fotky ) ?

jooo a dostali jsme opppbr čekulády voba aby sme se nehádali tak stejný
hezkýýý, dobře to vymysleli Ešusáčci

du bo su mrtvéééé brou noc strýčku fido brou noc děti
dobrou noc

denyk
Můj pejštů sek latinu, je to jako fákt hódnej pacient, byli jsme chvilku venku, tam trochen běhal a zase kref
vážeš mu to na ven? Já Brutovi packu vždycky poměrně dost ze spoda vycpala, aby měl měkčí "dopad"

inu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:59
- Nahlásit

brut
z nás má nějakou "odštěpenou" část, kterou prolíná do druhého, kde se zrcadlí a u něj jí kritizujeme.

jak tomu mám rozumět? Jakože dyš sem kretén, tak všichni jsou kretén?

Máš zajímavý čtení, já dneska ze zoufalství (dochází mě čtivo beletrické) dočetla Morální inteligenci. Poučné, ale doufám, že zejtra mě Kuboj sežene Psí sporty

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 22:09
- Nahlásit

inu
jak tomu mám rozumět?
podle jejich příkladu naprosto jednoduše: Sama máš ráda pořádek, manžel je bordelář ... ty jsi si ho vybrala proto, že v jádru chceš být taky uvolněná, nad věcí, lehomyslně nepořádná, ale vědomě to nepřiznáš, z nějakého důvodu prostě musíš být pořádná. No a v tom se právě projevuje ta "odštěpená" část tvého já, ty jí vidíš a zlobíš se na ni

Jakože dyš sem kretén, tak všichni jsou kretén
zase až tak ne

Máš zajímavý čtení,
jo, některý články jsou dost zajímavý a minimálně tě nutí k přemýšlení... ne že by mě to dneska moc šlo, páč mám díky rýmě hlavu jak pátrací balon

dneska ze zoufalství (dochází mě čtivo beletrické) dočetla Morální inteligenci. Poučné,
to sem nečetla... o čem to je? Jestli mám otravovat ségru, ať mi jí sežene nebo pokud jí má doma, tak půjčí....

inu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

brut
ty jí vidíš a zlobíš se na ni

dík.. dík moc... tohle dám zejtra přečíst Kuboj, páč já jsem bordelář a Kuboj má rád pořádek..

Ale asi na tom něco je, bo mám sklon k lenosti a Kubojova pohodlnost mě děsně irituje

páč mám díky rýmě hlavu jak pátrací balon
ale to je mooc hezký přirovnání todlecto... Už aspoň líp spíš?

o sem nečetla... o čem to je?
http://knihy.abz.cz/prodej/moralni-inteligence

Teoreticky o tom, jak být lepším, prakticky je to velmi nenucená a nenásilná moudrá kniha, která ti nabízí látku k přemýšlení. Například tam je, jak přistupujeme k "provinění" jiných a ke svému, které si máme tendenci omlouvat, nebo třeba že když si někoho zaškatulkuješ, tak máš tendenci všechno, co dělá, filtrovat přes tu škatuli atd. atp. Na konci je pak několik mnogo příkladů situací - morálních dilemat, kdy si máš popřemejšlet, co bys dělala, kdyby... některý jsou fakt těžký a vůbec nevím, jak bych se zachovala.

Je to dobrý. Pokud se ráda hrabeš sama v sobě a ve světě okolo, tak to můžu jen doporučit.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

inu
tohle dám zejtra přečíst Kuboj, páč já jsem bordelář a Kuboj má rád pořádek..
za to mě bude mít opravdu "rád"

Ale asi na tom něco je, bo mám sklon k lenosti a Kubojova pohodlnost mě děsně irituje
určitě na tom něco je, protože tohle je už asi třetí "popis" problému a nejlepší

ale to je mooc hezký přirovnání todlecto...
to neznáš?

Už aspoň líp spíš?
ne , zítra si mám jít pro opiáty ( doktorka měla tenhle týden dovču a zástup mi je nedal, že to prý musí sama)

Pokud se ráda hrabeš sama v sobě a ve světě okolo, tak to můžu jen doporučit.
tak tohle nemusím ...ale jinak ten obsah vypadá dobře. Zaúkoluju ségru... bude mít zase jednou radost

inu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 22:34
- Nahlásit

brut
za to mě bude mít opravdu "rád"

von možná ne, ale já jo, já jo!

to neznáš?
ne, u nás na Moravě šecky výrazy nemáme

ne
f*ck

zástup mi je nedal,
tywe, tak vod čeho tam je?

tak tohle nemusím
já i celkem jo, páč se pořád ještě učím

brut
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 22:43
- Nahlásit

inu
von možná ne, ale já jo, já jo!

ne, u nás na Moravě šecky výrazy nemáme
mno, tenhle nevím odkud pochází, ale u nás se používá snad od mamčina dětství

tywe, tak vod čeho tam je?
vod akutních případů, přece

já i celkem jo, páč se pořád ještě učím
nejlíp se člověk naučí, když projde sám psychologickým cvičením či něčím podobným ... ale obsahy takových knih vůbec nebývají marné

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 06:52
- Nahlásit

Brý Morgééén,
snad jste v noci neumrzli
dnes topím naposled zítra bude muset někdo nahradit i mě

u nás teda kosá a fouká vítr

brut
vážeš mu to na ven
to víš, že vážu, jak se ale rozblbnul s kámoškou čokoládkou, tak mu to spadlo a než jsme dorazili domů

Koukám, že jste tu takhle večer řešily docela těžké věci

inu
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:58
- Nahlásit

denyk
Koukám, že jste tu takhle večer řešily docela těžké věci

ale prd, dokud nedojde na jsoucno a nesmrtelnost chrousta, je to furt ještě dobrý

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:05
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááájn ve spolek!!!!

při cestě do práce sem málem umrzla skorem mě přimrzly ruce k volantu máme tu -14 ale svítí sluní tak snat bé přes den lípějc! Taky sem přemejšlela kdo dneska zatopí když přeceda si válí šunky na horách a myslela sem že Deník si válí šunky s dochtorama a hle ona pořád ještě tu

brut
fáákt? Co dostala... jestli to teda není tajný
růůůůůůůůůůůůůůůůžovou kytíííííšku bo čejnou neměli

denyk
víš, že ty si hodně podobná mojí ségře? Aš jsem se lekla, že m prouhatou a kam jako dala dvojčata???

Fakt??? Tyjo tak přemejšlím jestli jí mám pochválit jak dobře vypadá a nebo politovat

.... přežil ( teda foťák, předpokládám že Číííf jo, když zpracovává fotky ) ? jo jooo přežil číííf i foťááák ale vypadalo to moc hezky.... ležel tam jak širokej tak dlouhej..nebo jak dlouhej tak širokej a nožky měl nahoře anechápal vo co gooo

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 09:12
- Nahlásit

inu
nesmrtelnost chrousta
to je záležitost

Fajka
Deník si válí šunky s dochtorama a hle ona pořád ještě tu
až zítra ráno...dnes ještě pracuju

pochválit jak dobře vypadá a nebo politovat
každopádně pochválit, bo já jsem jí taky trochen podobná
ikdyž ona nemá ten židofskej nós, ale máme stejný plachťáky

<< 1 ... 1134 . 1135 . 1136 . 1137 . 1138 . 1139 . 1140 . 1141 . 1142 . 1143 . 1144 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání