Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Neumím říkat ne
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Sylva
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 22:22
- Nahlásit

Já si taky myslím, že kastrace feny je rozumná. Ne jen kvůli riziku páření, tj. rozmnožování přemnožených psů, nebo falešné březosti, ale především pro tak častý problém ve stáří feny, tedy nádory na mléčných žlázách aj.. Slyším o tom ze všech stran od majitelů fen. Pro organismus je jistě snazší zvládnout pooperační stav, je li tělo mladé, než zatížené dalšími potížemi stáří. Jenom si nejsem jistá, je li kastrace vhodná u 5ti, možná 6ti leté fenky. Víte něco o tom?

abby
Když to tady tak pročítám, vcelku máme stejné názory. Např.:Vždycky jsem chtěla psa.Ale buď s PP nebo z útulku (jsem proti kupování psů bez PP). Nechápu tedy tento tvůj projev z předešlé stránky: Psa z útulku si nevezmu.A v nejbližší době neplánuju další přírustek do rodiny (teda psí).Proč,ti tady vysvětlovat nehodlám,protože ti do toho nic není.A myslím,že bys to ani nepochopila (chybí ti snaha).Podporuju tyhle pejsky "jen" finančně.A po tom ti vlastně taky nic. Já abby nechci vyrypovat, jen tě pochopit. Vysvětlíš mi tvou odlišnost názorů na dvou stranách? Díky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání