Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Neumím říkat ne
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 09:11
- Nahlásit

sarax
to me mrzi..ale s tim uz asi nic nenadelas. Orry taky rad mlsa (a u nas ho nechutne prekrmuje tata...ale on je pohybove porad jete ok, takze neni tlusty...spis dobre krmeny), ale zrovna tak se porad rad probehne v lese, za fenkami...obcas se premuze a honi po byte rockyho ale v tomhle obdobi je tak trosku mimo kvuli petardam (viz diskuse bachovy esence)

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:05
- Nahlásit

Sylva
ja se taky nechci hadat, jen me to trochu vytocilo Nehledam duvody proc ne, uz vcera jsem zacala na pritele: "Milacku, dneska jsem byla v utulku...".. No chvili to vypadalo, ze trosku mekne, ale kdyz sem rekla slovo velky pes, byl konec debaty A Abby je s PP, protoze kdyz jsem hledala Parsona, tak jsem byla u trech lidi s pejskama bez PP, dva mi nechteli rict kdo je otec stenatek a jedna pani mi nechtela ani ukazat mamu. No byla jsem z toho takova spatna a tak jsem hledala mezi pejskama s PP a tam jsem nasla Abby. Je totalne nestandartni ale je moje http://www.abbyprt.wz.cz/fotogalerie.htm
Ona vypada jak takovy maly utulkacek a nikdo mi neveri ze je to nejaka rasa

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:07
- Nahlásit

wami
ja myslim, ze ho nejak do utulku dotahnu, jakoze koupim treba dva pytle granulek a poprosim ho, aby mi sel pomoci to tam dovest On uz jednou rekl, ze je mu to jedno, ale od ty doby dela, ze nic takovyho nerekl :/

sarax
nevim jestli mi to udelali za odmenu, ze mi to ukazali

Orry
email jsem odstala i od pani, ale bouzel nevim co je s ni, pani ktere jsem ji davala sem mi od te doby neozvala a na email nereagovala

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:11
- Nahlásit

Jo jeste, zatim jsem si vybrala tehlech sest pejsku
http://www.datak.cz/SSMPpes/
2273/2006
2478/2006
2485/2006
94/2007
113/2007
129/2007
to je jen vyber podle vzhledu a pripadne z ceho jsou krizeny kdyz se to vi, dal pujdu po povahovy strance a snasenlivosti s cubinami (kvuli ty moji) a uvidime

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:19
- Nahlásit

younglady
hlasuju pro 113 ...

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:22
- Nahlásit

Jirikovo
vid, to je sumacek, videla jsem ho tam i na zivo, vubec nestekal jen vrtel ocaskem a koukal na me

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:24
- Nahlásit

younglady
nevahej a dneska cestou z prace se tam pro ni stav ....

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:27
- Nahlásit

Jirikovo
to je pejsek ne fenka Hele nepostuchuj Cely se to ve me mele

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:39
- Nahlásit

younglady
meleme meleme .... ja kdybych mel k tomu jen o kousicek lepsi podminky, tak bych uz byl tam ....

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:41
- Nahlásit

Jirikovo
hele ja jdu radsi pracovat, jeste me to zblbnes a ja si pro nej pojedu

abby
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:52
- Nahlásit

Sylva

Krásná promluva,to ti musím nechat

Psa z útulku si nevezmu.A v nejbližší době neplánuju další přírustek do rodiny (teda psí).Proč,ti tady vysvětlovat nehodlám,protože ti do toho nic není.A myslím,že bys to ani nepochopila (chybí ti snaha).Podporuju tyhle pejsky "jen" finančně.A po tom ti vlastně taky nic.

younglady
Pod to,co jsi napsala,se můžu podepsat.

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 12:45
- Nahlásit

Sylva

Ebony
Tý jo! Ty se máš

No, pro slabé povahy a lenochy to není, věř, že jsem občas na pokraji vyčerpání, když jim chci všem dát to, co potřebují

janules
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 12:55
- Nahlásit

younglady
ten pejsek pod číslem 113 je krááásný ...

Mám fenku z útulku a je pravda, že útulkáček je vděčnější, i když zas na druhou stranu nevíte, co si prožil a tudíž nepoznáte hned všechny jeho vrtochy....
...ale když je místo, tak vrtochy sem vrtochy tam, útulkáčka sem Až budu bydlet ve větším, počítám s pár pejsky na zahradě. A min. 1 bude ten, koho by si asi nikdo nevzal - hendikepovaný.

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 17:32
- Nahlásit

janules
já mít prostor, tak si beru i pejsky na doziti. mela bych svoje dva a k nim bych si vzdy brala nejakeho dedecka nabo babicku na doziti. Proste aby se i tem pomohlo

Mar3
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 07:20
- Nahlásit

younglady
mně se líbí tito:
2181/2006
1754/2006
a z tvýho výběru taky 113

Kreis
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 08:23
- Nahlásit

younglady: Taky bych chtěla mít psy na dožití ale myslím že to bude šílený nápor na psychiku, nejvíc mám problémy s tím, že někteří jsou zvyklí být venku a mě bude připadat jako vyděděný,ale to je pohádka budoucnosti...

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 14:37
- Nahlásit

Mar3
jo ti jsou krasny, ale ten druhej uz je preci jen dedecek a ja bych chtela aktivniho psa na sporty

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 14:48
- Nahlásit

já bych si taky vybrala...44/2007 přesně takovou jsem měla...Lindušku

Kreis
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 16:27
- Nahlásit

1754/2006 tak ten je božskej....všechny jsou nádherný,ale tenhle mě dostal.....

želva
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 18:53
- Nahlásit

younglady
heled, já když jdu venčit s kámoškou, tak se vždy dostanem cestou z lesa k utulku a ona mě vždy vezme za bundu a jemným násilím mě odvede pryč, páč já bych tam zalezla, jako že se jdu juknout cože to nabízejí za pejsky a hned bych jim nějakého vzala , takže díky ní mám pořád jenom 2 , jinak nevím nevím jak by to dopadlo
já ti napíšu které bych si vzala já ju?

želva
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 18:59
- Nahlásit

younglady
159/2007
129/2007
89/2007
2516/2006
2485/2006
2482/2006
2368/2006
a určitě by jich bylo více

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 20:30
- Nahlásit

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 22:29 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

želva
Mucholabka
Kreis
blanulinka1
Mar3
Koukám, že jste si tu všichni vybrali

Sylva
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 23:04 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

wami
bidlo/bydlo - sem já to ale vůl! Teda bejk. Máš pravdu. Díky

younglady
jen me to trochu vytocilo no právě.
Žes dala přednost papírákovi před pouze tzv. čistokrevným? "Ták je dobře!!!" Já nezastávám názor rozmnožovat oříšky. Naopak! A už vůbec ne ty tzv. čistokrevné. Jen mě mrzí ty lidské omyly o tom, že papírák bude člověku vyhovovat a že kříženec je jednoznačně horší, podřadný atp. Neříkám, že to říkáš! Vysvětluju můj názor. Na první stránce jsi napsala, že situace nedovoluje. Tečka. Jakou plánuješ strategii na přítele jsem se dočetla až pozděj. O hledání důvodů, nebo řešení, nebylo na tebe. Psala jsem, že tu větu o soucitu, ale nezájmu, slyším často od jiných lidí. Takže jsem to myslela tak obecně. Na všechny co jen řeční a u toho taky končí.
Přiznávám, že poprvé jsem si o parsonce taky myslela, jak je to hezkej oříšek
Tak šťastnou volbu, ať to pak doma neschytáš, za to, co sis vynutila Kdyžtak to hoď na mě

abby
Psa z útulku si nevezmu.A v nejbližší době neplánuju další přírustek do rodiny (teda psí).Proč,ti tady vysvětlovat nehodlám,protože ti do toho nic není.A myslím,že bys to ani nepochopila (chybí ti snaha).Podporuju tyhle pejsky "jen" finančně.A po tom ti vlastně taky nic. - ty jsi ale milý člověk.. Cst. snahy chápat, se zaměř na sebe.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 08:36
- Nahlásit

younglady
Já si vyberu z každého útulku. Mám dvě útulkářky a dva dny u mě bude na přestup pejsek pro jedny lidi. Kdyby ho pak nechtěli, nejradši si ho nechám-to by byl teprv mazec.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 14:32
- Nahlásit

Mucholabka
jsi jak já

Fík
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 15:23
- Nahlásit

Ahoj, nevíte jak douho je pejsek v útulku než ho dají do nabídky k osvojení?. Konkrétně se mi jedná o Tróju.

abby
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 15:35
- Nahlásit

Sylva

Nezklamala jsi Narozdíl od tebe si nemyslím,že pes z útulku je pro každého.On totiž žádný pes není pro každého.Až budeš propagovat tyhle pejsky,tak se nad tím zamysli.
Já mám totiž za svýho psa zodpovědnost a podle toho se taky řídím.City jsou pěkná věc,ale člověk by měl taky trochu přemýšlet.Pak by můžná útulky nebyly tak plné.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 16:34
- Nahlásit

Fík
7 dní, mám tam odtamtud Ferdu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 17:55
- Nahlásit

želva
Ano, ale v Dětmarovicích je to podle oka. Ten pes, co odtamtud chceme vytáhnout, je tam přes měsíc a pořád ho nechtějí vydat. Už dvakrát jsme byli napevno domluvení. Zítra to zkouším potřetí a naposled. Škoda, je to půlroční čistokrevný pes s celkem nezkaženou povahou. Pořád se vymlouvají na očkování. Dneska prý měl dostat píchanec a hned potom že ho vydají, zase hurá akce jak cyp. Poprvé jsme fakt byli domluvení, že si na druhý den přijedem, pohodička. Ošetřovatelka vysmátá. Druhý den nám radostně oznámila, že nám ho nedá, neb vet zakázal. Tak mu volám, a prý není naočkovaný, že za 14 dní. A že se léčí na parvo. Oška říkala, že se v životě na nic neléčil. Nebyl ani v karanténním kotci, nezateplenou boudu, malý kotec, tesco granule, hovna jak od kobry. Ošetřovatelka si vyzvednutí psala do kalendáře, jméno+telefon, navíc to bylo trochu po známosti. Včera jsem zas volala, prý ho jednu vet píchne a je náš. Volala jsem pro jistotu i před tím, než jsme vyjeli. Jenže to máme celkem daleko. No, a dneska pes není náš, vet prý musí počkat, jestli náhodou nebude mít reakci. Prý by považoval za osobní prohru, kdyby se psovi něco stalo. K**va, to už není normální. Zítra fakt naposled. Už jsem mu vynadala, že má příště takové věci laskavě sdělovat i ošetřovatelce.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání