| Autor |
Zpráva |
Bassi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:30 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
blanulinka1
ok,ok .. já se mám ozvat Jitce zejtra,to bude vědět,jak je na tom ..
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:46
- Nahlásit
PetraK
ale musím říct,že se Ešusovi moc nechtělo pryč .. chudák - sotva vylezl,uviděl ostatní,tak už musel zpátky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit
Bassi
no tak se taky jeeednou vobětoval on pro mě . Zatím je to furt jen obráceně. Ale kdyby se mu opravdicky nechtělo, to by vypadalo jinak. Už byl předtím hodinu a půl u vody, což je jediný způsob, jak ho dostatečně zničit, aby byl tvárnej . Trošku přeháním, ale on má ten cvičák jako děsný zábavu- psala jsem to paní Davídkojc -on to bere jako gutovou seznamku, spousta bab kolem, je z čeho vybírat. Mě to mrzí, že to nevyšlo, těšila jsem se, po dlouhý době mi to vyšlo časově, protože víkendy jsme pryč a Petr teď v týdnu toho moc neměl. Tak snad se zadaří příště.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:13
- Nahlásit
PetraK
Peter to měl je díky tomu,že Zuzka je nemocná a nechtěla to rušit,tak to vzal on ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:16
- Nahlásit
Bassi
aha. Tak uvidíme, jak se mi zadaří ho odchytit jindy . Jestli vůbec.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:22
- Nahlásit
PetraK
Tak choď k Zuzce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:31
- Nahlásit
blanulinka1
to asi nepůjde
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:42
- Nahlásit
PetraK
je fakt,že oni už moc necvičej .. přes týden vůbec a ty víkendy už taky nic moc ...
Zuzka občas vypisuje i dospěláky .. pokud teda nemáš nějakej "osobní problém"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:54
- Nahlásit
PetraK
no já si říkala, že už asi budu mít u Petra a Míši smolikofa, koukám na to už delší dobu. Víkendy stíhám zase až k podzimu, tak snad se někde něco vyvrbí. Oni mi oba vyhovují nejvíc.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:04
- Nahlásit
PetraK
No jak říkala Bassi... Leda dohodnout individuálky, ale to by z toho Ešák neměl vůbec radost, to by mu bylo k ničemu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:10
- Nahlásit
blanulinka1
no bať a nebo mu dohodnout individuálky a nějaký baby ještě k tomu . Z toho by měl potom radost úplně maximalistickou, páč by tam byl sám a k dispozici harém .
Jenže já potřebuju, aby naopak byl co nejvíc mezí psíma chlapama
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:24
- Nahlásit
PetraK
Jenže já potřebuju, aby naopak byl co nejvíc mezí psíma chlapama
no to je i jasný...
nebo mu dohodnout individuálky a nějaký baby ještě k tomu No to by byl úúúúplně spokojenej... Nejlíp ještě někde u vody, na velké louce a tak na tři hodinky a na konci véééélikou kost...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit
PetraK
hele ale u Zuzky tohle problém fakt není .. i když je už starší , myslím ,že bez problémů bys mohla navštěvovat Štěňata - pokročilí ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:40
- Nahlásit
PetraK
se koukni třeba na Bassi..to je taky 3letý štěňátko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:50
- Nahlásit
blanulinka1
no, my mentálně budeme mít štěňátko asi neustále . Jsou mu čtyři a řáchlej do makovice je snad čím dál tím víc .
Dneska ráno: mám chvilku ještě , tak že se budu taky věnovat Kosťovi, kterej se mi vnutil sám na rameno a přiletěl si pro mě do předsíně. Tak si tak "cvičíme", chválím, odměňuju, říkám mu jak mooc šikovnej je ptáček. Ešus somruje, že taky je šikovnej, moooc šikovnej a klidně taky ptáček. Hlavně aby byla nějaká odměna. Tak jsem mu rozložila na zemi hračky a párkrát ho poslala pro pana Stehna, pochválila odměnila a pak ať si nanosí hračky do hračkárny. Uklidili jsme to všechno a já šla zase za Kosťou. Dle Ešusa ovšem se nemám co věnovat pernatci, takže vzal pana Stehna a fláknul s ním na stolek, kde zrovna cábroval Kosťa. Těsně vedle něj a čuměl co já na to, když on je taky tak šiškovnej. Naštěstí Kosťa nepatří mezi lekavý, tak na něj je hodil voko a šel se šmrdolit jinam
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:53
- Nahlásit
PetraK
No a se jao divíš??? Co máš co cvičit opeřence? ještě ho začni vodit s Ešem na cvičák a budeš mít vymalováno Chudák malej Ešusíček... To je fakt hrůza co ty si k němu dovoluješ...
pak ať si nanosí hračky do hračkárny
to je teda borec... Beďas to umí jen naopak všechno vytahat po celým bytě a pak vzít roha pod postel a tam chrápat (resp. dělat že chrápe) dokud to neuklidím, nebo nevrzne lednička či nezašustí pytlík
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:14 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
blanulinka1
Ahojky pani, my to máme na venčení trochu z ruky, ale uvidíme se v Kunraticích 14.6.? Někde jsem snad zahlédla, že taky jdete, tak že bysme vám přišly s Meďou udělat trochu rozruchu a ostudy ke kruhu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:16
- Nahlásit
Dana01
no, máme přihlášeno Uvidíme co s háráním... Méďové se v našich končinách často nevyskytují, rády vás tam uvidíme
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit
Máme krásných 39 kilo, tak budeme trochu vyčnívat ...ale proč splývat s davem, že? Tak budeme držet palce, aby Beďa pěkně nesla proutek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:20
- Nahlásit
PetraK
ahoooj, doufám, že máš pořád stejnej mail, poslala jsem ti inspiraci pro Kosťu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:22 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Dana01
ti dáááám nese proutek tohle ani nevyslovuj!!!!! Myslím, že se o vás dozvím, jakmile se přiblížíte ke kruhu... Nevím co s těma jezevcema ostatní dělají, ale jsou to ublafaný štěkny... jen vidí velkýho psa...Bedřich se pak samozřejmě přidává taky a ačkoliv je v kleci a pr vidí, musí si taky štěknout
Máme krásných 39 kilo to je jen o 34,2 více než my
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit
blanulinka1
V tom případě se nám asi těžko podaří nepozorovaně se přiblížit zezadu a udělat přepadovku . PS: Nejsme jenom větší, taky víc slintáme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:34
- Nahlásit
blanulinka1
já musím s Kosťou něco dělat, jinak bych se z něj zcvokla. Jak se nudí, řve, řve ŘVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
On je takovej polo-asistenční. Kdyby nebyl tak potrhlej a já víc schopná byl by možná i celo-asistenční. O víkendu jsem si ho poslala pro tričko, co jsem nechala na židli v rokli a v pohodě to donesl - jen jsem ho lehce nanavigovala. Ono jak já na něj furt mluvím jak do mikrofónu, tak má celkem slušný přehled o tom co který slovo pro předmět znamená. Tohle mu zrovna celkem jde a i ho to baví. David nechal tuhle mikinu na plotě a taky se zadařilo a Ešus věděl, co se po něm chce. Ale naučil se to tak nějak jako bokem. Kdybych ho to učila záměrně, nebudu vůbec vědět jak na to. Ale je to asi o tom, že ho pošlu do směru a on přinese věc, která je moje. Je fascinující ale, že jsou schopný určitých úvah. Když tam budou ty mikiny dvě, on popadne jednu a přinese. Pak řeknu přines i tu druhou a přinese jí taky. To se naučil přes to nošení balónků do vany a následně hraček do hračkárny. .
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:39 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
já musím s Kosťou něco dělat, jinak bych se z něj zcvokla. Jak se nudí, řve, řve ... On je takovej polo-asistenční. Kdyby nebyl tak potrhlej a já víc schopná byl by možná i celo-asistenční. O víkendu jsem si ho poslala pro tričko, co jsem nechala na židli v rokli a v pohodě to donesl
jako Kosťa ti nosí tričko jo? tak to je frajer
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:39
- Nahlásit
Janiii
čau Janiii - jde mi jen zvuk, obrázek ne, ale myslím, že jsem to možná i podle toho zvuku - viděla na youtube. Kosťa nemá problém s mluvou - huba mu jede jak šlejfka a zhusta to není moc publikovatelný . Teď má nějaký problém s černochy, takže už dvakrát tvrdil že: Ptáčci sou negři! Kde sebral slovo negři je mi záhadou. Nejsme rasisti doma. Jen pes je- nemá rád černý psy , tak možná hoši vedou občas nějakou tu disputaci . Jinak výhružky typu Ty uvidííš! jsou naprosto běžný slovník má víc než bohatej
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:53
- Nahlásit
PetraK
ty máš teda doma veselo... co neumí pes umí pták...a naopak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 19:32
- Nahlásit
Janiii
néé sem vhůůůůl!!!! jsem to blbě napsala. Ešus je polo-asistenční. Kosťa sice sílu má- přehodí si Ešusova pískacího ježka přes hlavu, ale tričko by mi asi nepřinesl
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 19:49
- Nahlásit
PetraK
co je kosta za "rasu" ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 19:58
- Nahlásit
blanulinka1
hele,ty woe, nostalgicky kopíruju,cos psala,dyž byla Bedřich u vás nová:
Uzeninka spořádla jen granulky, nebo granlky s bílým jogurtem, nebo muslli s bílým jogurtem...a na štědroně měla kapsičku s masíčkem...ale začíná být nějak povážlivě kulaťoučká, takže bude mít menší dávky...ať nemá prdel po mě Jinak zatím nic...ani dneska, byla tam od sedmé do půl dvanácté sama a prej jen loužička...nic zničeného...já věděla proč ji na všechno říkám fuj...šikulka moje... Je to zlatíčko, moc hodná holčička, spinka, papá, hraje si, umí zahnat i ridgebacka Venku chodí , zatím, poslušně se mnou a už možá tuší co to znamená "ke mě"...(znamená to rychle za tou babou, dostneš granulku )
hlavně bych vypíchla jak umí ke mně a je to zlatíčko, moc hodná holčička,
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 20:09
- Nahlásit
Mar3
Mauinke boli vtedy, také lasičky mauinkaté! Ja som akurát pozerala fotky z týchto časov, tak ma to dojalo Inak je to sranda, keď sa s tým novým hafíkom ešte tak oťukávaš, spoznávaš, nevieš čo máš čakať a tak...a myslíš si, jak je poslušný...a potom príde ta puberta, že...
|