Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Blanulinku...
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:18
- Nahlásit

Mar
nevim, nemám tu diář, nechala jsem ho druhé kabelce...a su úplně f p

Mar
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:20
- Nahlásit

blanulinka1
hm,tak to ti nezávidim

sem ,myslela,estli bysme nejely, ale pak sem si vzpomněla,že se asik budeme stěhovat tže stejně nic

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:43
- Nahlásit

Mar
pár fotek z víkendu...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:18 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar
Bedřicha dneska dostala svoji první výplatní pásku... Na popud "Nejvyššího" mi ji dnes přinesla personálka, současně se stravenkama a mojí výplatou Jen jsem zvědavá, jak mi to pošlou na účet a jak to vyberu z bankomatu

Mar
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:30
- Nahlásit

blanulinka1
tak to je nejvyšší frajééér

já sem cela to uhrát s Berrym tak,ab dostal aspon stravenky, za tu "ostrahu objektu" co tady dělává, a houby

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:37
- Nahlásit

Mar
No jo... to už z je z ní úplně služební pes Ale stravenky by byly lepčí než kosti...to musím se říďou projednat

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:40
- Nahlásit

Mar
ještě jsem přemýšlela, jestli je tam napsáno 5 kostí, nebo 5 hostí... Hosty zatím nežere, ale aby nezačala až si to přečte... Posledně se jí nelíbil jeden častý návštěvník...z Afriky... Nesundal si klobouk a jak tak vycházel do schodů, celej černej... tak na něj Bedřich začala blafat, než zjistila kdo to je

Mar
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:41
- Nahlásit

blanulinka1
tak zase hosti by viám vydržely dýl,než ty kosti žejo

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2008 08:44
- Nahlásit

Mar
No jo, ale kam bych je dávala? Stačí mi ten výhodně koupenej medvěd ve špajsce... Leda... že by je jen nakousla, ale jen některý, který bych určila...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

blanulinka1
čus,sem vlezla sem abych to tam nezaplácavala Prosim tě,já zatim nic nevim než jsem psala,ale nechat si ho asi nemůžou či nechtěj,to by mi nepsal zda o někom nevim.Zkusim zjistit rodokmen a víc info a pak sem písnu.Nemyslela jsem abys někoho sehnala,to je mi fakt jasný,spíš kdybys byla tak hodná a nabídla ho přes ty jezefčíky v nouzi,líp se tam vyznáš.díky moc za zájem

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
jasné, není problém Jakmile budeš mít víc, dej vědět a vymslíme co dál...doufám, že se klučík dostane do prima smečky, která mu bude schopna ukázat jak se věci mají

Džuska
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:18
- Nahlásit

blanulinka1
Kam si nám to zapadla, až na štvrtú stranu Počuj, naši tento weekend neprídu a my teda chceme ísť na výlet!!! Chceme moc a moc a moc!!! Ale len s vami Kludne na celý deň aj za Pragu (naštartujeme smarťáka prípadne). Tak čo vy na to holky???

Džuska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 07:59
- Nahlásit

Trosicku to posuniem hoore, nech si to vsimnes...predpokladam, ze prve co urobis ked prides do prace je, ze zapnes cz psa

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit

Džuska
první věc co udělám, je kafe a kontrola pošty + odpovědi A vzhledem k tomu, že o tvé zprávě tady vím, tak jsem hned po tom všem šla rovnou sem
No já jsem pro, v sobotu má být ještě hezky. Mám v hlavě prima výlet, kousek za Prahou směr Boleslav, kousek lesem, pak louky a řeka, na konci hospůdka s dobrotama a zase zpět ?

Bassi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:05
- Nahlásit

blanulinka1

voe ...ty taky nevíš co ,viď ... s náma teda nejdeš???

pokud Džusce nevaděj velcí psi,tak můžem všicí,ne?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:07 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Bassi
sem se tě včera ptala...jestli to platí...woeeeee
máš mejla...teda dva

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit

http://www.francouzsky-buldocek.cz/souteze/sklebbu l_soutez.html

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:15 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mar
no jo furt a vůbec...co za to? Vyhraješ něco?

Bassi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit

blanulinka1

jako že pujde i Džuska? aha ,tak to jsem to ňák nepobrala teda

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:30
- Nahlásit

Bassi
jako že jestli se v sobotu vůbec jde Jsi mi odpověděla jen na tu akci "narozky" Jsme jak hluchý tety No takže, s váma to platí, uvidíme jestli se přidá u Džuska
Džuska
Jdeme teda (dle předchozí dlouhodobé dohody/nedohody ) i se třema RR - Bassi a Bassiho máma se ségrou. Všichni jsou v pohodě. Nmusíš se bát že by jí něco provedli, jsou zvyknutý na Beďulu, takže další blecha jim určitě vadit nebude Spíš si jí nevšímají... Místo asi platí také Na autě bychom se mohly domluvit s Bassi, ať nejezdíme třema... Zaplatíme jí za to oběd

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:32
- Nahlásit

blanulinka1
de vo prestiž, ne vo ceny ne woe? ale neco asi jo - ale nevim co §

a za hoďku znova ségra - pamatuj na to - seš rodina

Džuska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:32
- Nahlásit

Bassi
blanulinka1
Ideme kamkolvek a skymkolvek!! Mne velky psici nevadia ani trochu, len Wendys je niekedy trosku zla, no...ale nie je to ziadna katastrofa, takze v pohode. Tesime sa a ocakavame dalsie informacie Teraz musim bezat na test z marketingu (potom asi pojdem na panaka, ako to tak vidim, lebo nic neviem), ale vecer si to tu vsetko precitam...pripadne keby nieco, tak mail, sms atd.

Džuska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:34
- Nahlásit

Mám v hlavě prima výlet, kousek za Prahou směr Boleslav, kousek lesem, pak louky a řeka, na konci hospůdka s dobrotama a zase zpět

To sa mi paaaaci

Džuska
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit

Mar
Neskutocne xichty, co ti buldockovia hadzu!

blanulinka1
OK, s tym autim suhlasim. Takze uz len kedy presne a kde sa stretneme A uz tu niesom. Paaa!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:41 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Džuska
len Wendys je niekedy trosku zla Beďas se taky občas ozve, když se jí zdá, že ji někdo prudí, ale s holkama, a s Bassim už vůbec, není problém... Domluvíme s Bassi čas odjezdu - asi od nás a dám vědět. Na kopec se dopravíš a pak vyrazíme směr... (neřeknu kam, ať tam nikdo další není ) Držím pěsti a dej vědět jak ji dopadla!!!
Mar
prestiž...woe...za to si dneska nic nekoupíííííš Ale že seš to ty... nařídím si budíka

Bassi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:56
- Nahlásit

blanulinka1

woe,jsem ti žíkala,že musím Basťocha utahat před tou zkouškou a že Jitka eště neví,zda bude tu či v NDR

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit

Džuska
blanulinka1
Bassi
tak chonééém cholky at to máme doma - trvá to hlasování až do 23. (já jenom aby sis to blani nařídila na víc dní ) na každou hoďku

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:04
- Nahlásit

Bassi
no já pochopila že bude pryč, takže nic No to je jedno, každopádně už jsme se konečně pochopily Takže v kolííík? Vezmeš i tu čokoládovou jezevčici do auta? Máš za to u nás oběd
Mar
To víš, ani kvůli tobě nebudu spát

Bassi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:06
- Nahlásit

blanulinka1

no jasně,to není problém ... se vlezeme .

Tak já nevím no ..třá v 10?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 12:08
- Nahlásit

Bassi
Já jsem pro. Džuska je přestěhovaná do Vysočan, takže to má teď taky kousek. Napíšu ji smsku

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání