| Autor |
Zpráva |
Džuska
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 15:05
- Nahlásit
Ach, tá podoba...žiadna nie je No človek by ani nepovedal, že sú ségry! Inak fotky super, ďakujeme, tento rok naše prvé
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 16:38
- Nahlásit
Džuska
No, podoba fyzická nee, ale když slyším některé tvé "stories" tak jako bych viděla Béďu..jen ne v bledě modrém v hnědém I Když mi Wendy přijde proti tomu našemu drakovi taková hodňoučká a klidňoučká
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 19:38
- Nahlásit
blanulinka1
I Když mi Wendy přijde proti tomu našemu drakovi taková hodňoučká a klidňoučká
to jednoznačně! Wendy je miminečko umazelný miloučký hodnoučká to je fakt
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2008 20:38
- Nahlásit
blanulinka1
Mar3
Ale hej, ona je veeeelký mazel! Vie však aj pekne vystrájať, len keď je viac ľudí, tak sa to veľmi neprejaví, lebo ona naozaj miluje spoločnosť...ľudskú predovšetkým a tak sa drží smečky Fakt ale je, že oproti Bédi je hodnoučká...to ale preto, že sa u nej len mierne prejavujú lovecké inštinkty, tak neviem, či je to vlastne dobre alebo zle, no
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 08:07
- Nahlásit
Džuska
občas si říkám co bych za to dala, kdyby se mě Bedřicha tak držela a nezajímalo ji každý křoví, díra v zemi...nesnažila se ulovit co kde běží nebo letí...(v takových chvílích vzpomínám na to co se stalo třeba Robinovi... ) Ale na druhou stranu jsem ráda, že je takovej lovec, když vidím ty nadšený oči a "úsměv od ucha uchu" s jakou hrdostí se nese, jak nadšeně hlásí... Mazel to taky je a velikej, třeba teď o víkendu mi skoro nedala pokoj a pořád se mi chtěla válet po klíně a muchlovat se (no v té Botanické teda zrovna neeee ) Mám pocit, že lidi má snad raději než své čtyřnohé souputníky a je radostí bez sebe když ji vezmu třeba do práce - jen lidi, žádní hnusní čoklové a ona je středem pozornosti... Obchází tu kanceláře, se všema se musí přivítat, oznámit že tu je, vyprosit si pozornost... Když byly menší, měly toho holky víc společnýho, teď se trochu "rozešly" Ale myslím, že u Wendýska je to taky trochu ovlivněno tím handycapem co měla...
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:32
- Nahlásit
blanulinka1
No bude to tak. A koniec koncov, keď ju už aj tak neuchovním, tak radšej nech neloví a drží sa mňa Ale inak ten pohlad a radosť poznáme, lebo keď je nablízku loptička či palička, Wenduš je hneď hotová To by lovila od rána do večera, kludne môže pri nej skákať veverička, Wendy si ju ani nevšimne keď má v papulke loptičku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:33
- Nahlásit
Džuska
co bych za to dala kdyby byl berrytakovej - one je bohužel spíš na tu zvěř
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:40
- Nahlásit
Mar
No majú trochu vymenené role...Berry by mal byť skôr na loptičky a wendy na zver
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2008 15:41
- Nahlásit
Džuska
to je přesný
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:29
- Nahlásit
Mar
Béďa je nemocná... má laringitidu...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:33
- Nahlásit
blanulinka1
kecáááš chuděrka
berouš je taky nechcíplej - zatím ale jenom kašle a nic víc.....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 16:39
- Nahlásit
Mar
no to vona taky "jenom" kašlala, ale po tom co se to toho kašle asi dvakrát vygrckala sem ji vzala k vetce... Dostala inj. proti otokům (krk, uzliny...) a vitamínovou bombu, taky inj. od začátku ji dávám jitrocelovej sirup, navíc teď přidám vit. E a C. Ještě jsem si byla pro homeopatika...raději než nějaký pilule... Ale to až dneska bo doktorka do toho nefachá a doktor tam byl až dneska Včera se mnou celej večer za ty dvě očkůvky nemluvila...až v noci, před spaním se rozhodla, že ji teda můžu pomuchlovat, aby mi odpustila, a dožadovala se půlnočního půlhodinového drbání na břísku, ve vousech a za ušima ...svině malá...a kašlík ji už celkem přešel... Jen jsem zvědavá, jak ji tejden udržím na uzdě, aby nelítala, ale hlavně co bude po tom týdnu, kdy nebude vylítaná!!!!
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:57
- Nahlásit
blanulinka1
Ako sa má dnes bambulka? Už sa cíti lepšie? A ako zatial zvládate obmedzovanie v pohybe?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 14:17
- Nahlásit
Džuska
no trochu lepší to je, jen neím čemu to přisoudit, injekcím, vitamínům, homeopatikům, sirupu? Nebo kombinaci všeho + omezení pohybu venku... To snáší asi nejhůř...:/ a já taky, bo je mi jí líto, když je furt na vodítku a navíc nakrátko...vůbec se jí to nelíbí, snažím se ji doma víc zabavit, ale to prostě není ono... Zítra jedeme na výlet do Plzně, v neděli máme jezevčičí speciálku, takže doufám, že to ji trochu zmůže... no v pondělí/úterý bych si ji vzala o práce... to ji taky utahá... a ve středu už snad bude líp a budu moc neřízenou střelu vypustit
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 14:54
- Nahlásit
blanulinka1
hele,ségra ale laryngitida je přeci nakažlivá?
to ji budeš brát na jezevčičí speciálku s tym?
se chceš snadno zbavit konkurence co?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:07
- Nahlásit
Mar
nakažlivá není, ptala jsem se skválně vetky... Jak s ostatníma psama a prej v klidu...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:14
- Nahlásit
blanulinka1
aha,tach to není laryngitida v tom případku ale - páč ta prej nakažlivá je (sme to měli vloni)
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:33
- Nahlásit
blanulinka1
Ja som to mávala ako decko, furt som bola doma zo škôlky. Takže u ľudí to nákazlivé je. Ale neviem či aj u psov. A z čoho usúdila že je to práve laringitída? Nemôže byť proste len nachladnutá alebo tak? Myšička malá, no bez pohybu je určite zúfalá. Doma to fakt nie je ono, na Wendy zaberá niečo guľaté, to ju najviac zabaví, lebo to nikdy nejde tým smerom ako ona chce
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:34
- Nahlásit
Džuska
u psů je to nakažlivé taky, měl to můj a když to měl šéfky pes, tak mě veterinář upozorňoval,ať berryho do práce neberu,a ostatní taky ať psy neberou, že by to dostali od něj....
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:43
- Nahlásit
Mar
Hmmm...tak to potom nie je dobre A ako mu to zistili, ze je to prave ta choroba?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:51
- Nahlásit
Džuska
noo,kašlal a dost se dusil,padalo mu patro, trochu blinkal (a nevim,prostě to vet určil podle příznaků) - ale hnedka byl Ok, dotal ATB a za tejdenbyl jak novej
ale byla sem upozorněna,že to určitě někde yhtil (na cvičáku nebo tak) že to není nachlazení,že to je infekční....
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 16:00
- Nahlásit
Mar
Akože naňho iný pes zakašlal, hej No ale nie je to príjemná choroba teda, fakt som nevedela, ze aj psi to môžu dostať, takú ľudskú chorobu.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 16:03
- Nahlásit
Džuska
jojo,že jako jinej pes(asi na cvičáku) na něho prskl prej toho dycky na zimu je všude hodně
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 16:29
- Nahlásit
Mar
To aby človek dával pozor ešte aj na to, či na jeho psa náhodou iný nekašle Achjooooooo...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:21 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Džuska
Mar
jedna mi to řekla, že lar. je a i podle zprávy ma "otok laringu"... Vzhledem k tomu, že nejsem doktor a doktorka mi řekla, že to co teda má, nakažilvé není... tak nevim no...
Jinak, máme od včerejška zbonitováno s kódem 0n/Z/5
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:24 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
blanulinka1
hm, tak třá otek laringu je něco trochu inýho,páč vloni mělo laryngitidu celý brno snad a vet sám řikal,že to je v prdeli,že toho je teď všade plno a že se tomu nevyhnem třá je "otek" jenom nachlazení? facht newim
joooo a gratulujeme tos mi chtěla včera? soráč ale já tě fakt neslyšela wubec
kód je to pěknej,ale wubec tomu nerozumim,prosim vysvětlit
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:42
- Nahlásit
Mar
no řekla mi že má Lar. v počátečním stádiu... Otok a pískání na laringu... No to už je teď stejně jedno...
to první 0 - je barva oka - tmavá
n - znamená tmavý divočák
Z - odchylka od normálního počtu zubů - nemá M3 což je u nich v pohodě
5 - je vyrovnaná povaha
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:44
- Nahlásit
blanulinka1
ahá tak gratulujem holčičc našé gdy budó mimina ?
inak fčera batman naprosto nezklamal, a byť od 11.11. vubec neběhal, tak byl fčera suprovej
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:55
- Nahlásit
Mar
ještě s ní musím udělat loveckó zkóšku A když se nám to povede do podzima tak by kolem vánoc mohla mít miminka Ale nejspíš bych to nechala až na příští jaro
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 08:58
- Nahlásit
blanulinka1
týý woe úúúž? téda to kvaltuješ
|