Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Blanulinku...
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 35 . 36 . >>
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:25
- Nahlásit

Mar
aha...to sou ale hlupáci... tady by se jim v případě problému totiž dostalo erudované a odborné rady, popřípadě poslání do... To jim to poraď...

Mar
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:27
- Nahlásit

blanulinka1
jj,až je zase příště potkám, tak určitě

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:40
- Nahlásit

Mar
pokud se na tebe do teď koukali jako na normálního člověka, tak přestanou...a budeš za polo...(doplň si sama boha/blba)

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:49
- Nahlásit

blanulinka1
ses tu jeste?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:53
- Nahlásit

Bassi
jo Woe tady normálně HŘMÍ !!! Teď v prosinci...!!!

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:56
- Nahlásit

blanulinka1
jj o pul ctrvrte na Ruzyni a ted to mam tady

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:58
- Nahlásit

padaj kroupy nebo jestli je to snih nebo co to je ...

jeste ze psa uz mam vyvencenyho,bo by chudak asi nekakal dnes vubec

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:01
- Nahlásit

Bassi
nekakal... v jeho případě to zní směšně

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:07
- Nahlásit

blanulinka1
mno nicmene to jsem nechtela ...

vytocila jsem se jak prase !! Odchazim z prace,psa na voditku,hodnej ,milej,sotva se plouzil. Prichazim k mrizim a cekam na Vitu,at odemkne a ty kravy z financniho si sly zrovna oplachnout hrnky bo co. Ta tlusta marka se zastavila ve dverich,cumi na psa,pak zalezla dovnitr a zacala se tam vztekat smerem k te druhe : " tak tady mame toho hnusnyho cokla zase,to s tim sakra nikdo nic neudala? to snad neni mozny,s tim nikdo nehne? ... a jeste cosi .

Tak tam tak stojim s otevrenou drzkou,premejslim,jestli ji mam neco rict nebo ji nakopat tu jeji tlustou prdel.

Jako nezmohla jsem se na nic,pak odchazela do toho svyho kanclu a jeste cosi mektala.

Pes,je se mnou v uplne jinym kanclu,na konci chodby. Vubec ho nevencim,nic. Jen rano zaplujeme dovnitr a odpo vyplujeme. Ted ho videla asi 5 sec,a to jen proto,ze na nej zirala .. Jako jestli ji vadi tohle,tak jako vazne nevim ... A to jeste videla jak vypada !!! Ale dobry ,fajn.

Takze pes, u nas v kanclu nikomu nevadi,ale kvuli pinde,ktera zrejme utrpela psychickou ujmu,ze na nej pohledla,zitra zustava doma,protoze .... tohle mi nestoji za to .

Jako musim vymyslet,jak zabezpecit,aby se na tu ranu nedostal a nevylizal si to zase ...

:

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:09
- Nahlásit

blanulinka1

tsss,hovinko jako hovno

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:09
- Nahlásit

Bassi
to je fakt... kdyby to byl uštěkanej trotl nebo kousavej magor.. Ach jo... aby z toho nedostala osypky náhodou
Kdybych neměla kancl takovej průchoďák tak bych ti ho klidně vzala ke mě...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:16
- Nahlásit

Tak říkal šéf že na "radaru" už je blesk, takže to byla fakt bouřka Jo, napsal mi Ježíšek!!! A pozdravuje tě Pavel... To je asi všechno co sem ti chtěla, ty RR v africe jsi pochytila?

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:19
- Nahlásit

blanulinka1

jako ja chapu,ze ne kazdej je pejskar a nekdo je dokonce nesnasi ... ale tohle? tohle si myslim,ze je moc.

Pokud by byla se mnou v kanclu a toho psa tam musela "vystat",tak to chapu ,ale tohle je vazne nad lidsky sily

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:20
- Nahlásit

blanulinka1

jj pochytila , hele ja se africanovi s pp nebranim ... ze taky pozdravuju,hajzl, me se neozve

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:23
- Nahlásit

Bassi
Hehe Kdo Ježíšek nebo Pavel
Sme si dneska průběžně psali Dokonce si vzpomněl i na můj svátek (Pavel) Sem mu říkala, že jedeme v lednu do Ol. Prej škoda, že až v lednu, že by mi ukázal jeho zvířátko domácí, že v lednu na něj bude zima...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:25
- Nahlásit

Bassi
no jo, když někdo chce dělat dusno tak ho dělat bude... To máš jako s tím jedním co ho tu Béďa nesnáší... On místo aby si jí třeba jen nevšímal, tak ještě za ní chodí a provokuje... Ta pak dělá bordel...Jinak je hodná, ale jeho prostě nedává...a pak si někdo postěžuje že tu štěká a už si ji sem nebudu moct vzít nikdy... a při tom by stačilo jen si jí nevšímat...

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:28
- Nahlásit

blanulinka1
oba

boze,co to je za zviratko???

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:31
- Nahlásit

Bassi
posledně ji sebou měl, na slavnostech ... Cheš poslat fotku?

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:32
- Nahlásit

blanulinka1

no jo, když někdo chce dělat dusno tak ho dělat bude...

no to je presny .. zejtra ocekavam,ze mi prijde rict p. Markova,ze Bassin "lidem" vadi ... na to ji v klidu odpovim,ze ta dotycna tlusta pani by uz ve svem veku mela vedet,ze je docela slusnost,kdyz se ji neco nelibi,to rict primo a neschovavat se za stado a prihlouple poznamky smerem k zachodove mise

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:33
- Nahlásit

blanulinka1

no ... posli .. co to je?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:37
- Nahlásit

Bassi
no to se vsadím... to je nejlepší... Jenže ono je to nejjednodušší, žáno...

Posláno

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:39
- Nahlásit

blanulinka1

ano ,to je .. typickej ceskej clovek .. opravdu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:40
- Nahlásit

Bassi
tak za dvě, tři generace to vymizí...možná...

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

blanulinka1

si myslim,ze na tu neni nikdy zima

btw. mati ma v hospode asi 4 dny ten vyherni online automat a prej behem ty doby uz tam nahazeli 55 tisic a z toho 30 prohrali ... docela slusny,co? a pak ze lidi nemaj prachy ,kua ..a porad budou brecet

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:45
- Nahlásit

Bassi
to je wůl co? Já mu to taky říkala, že ji beztak dotáhne A že nám ji už párkrát ukázal, ale asi si to nepamatuje

Haha...nemaj prachy? to vidím v těch všech hyper super, když tam náhodou zavítám... Čumím hlavně co kupují za kraviny "potřebný"...

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:49
- Nahlásit

blanulinka1
jj,socky .. stejne nejvic rvou ti,kteri jsou denne v hospode,hulej nejmin krabku denne a pak brecej ,ze budou muset dat u doktora 30 kc za navstevu !!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:52
- Nahlásit

Bassi
no jo, chudáci... to máš minimálně jedno pivko A ještě budou mít plnou hubu keců za kolik v Pze hákujeme Když jsem tomu mýmu spolužákovi řekla, po blbejch kecech, že mám aspoň pade, že za to bych ani nevstávala... tak se sunul k zemi... Do teď asi věří, že beru 80sátku

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:54
- Nahlásit

blanulinka1

njn,tohle vazne nikdy nepochopim

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:56
- Nahlásit

Bassi
to nejde chápat...
No nic, jdu za těma mejma dětma... Z rádia tu slavnostě vyřvává Goťák ňákou ufňukanou koledu...tak to raději balím

Bassi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:56
- Nahlásit

blanulinka1

se nedivim ...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 35 . 36 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání