| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 11:20
- Nahlásit
čauvec! tak co - ste šťastní a veselí?
kolik vám toho už uzenina doma spořádala? (samosebou není řeč o granulích ) a jaká teda je? co fotky? a kde je ti furt konec?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:43
- Nahlásit
Mar3
koukám, kolik je tu blanulinek... zatím asi 16 Jinak zdarec ségra...jasný, že jsme šťastný a veselý a taky hravý a mladý Uzeninka spořádla jen granulky, nebo granlky s bílým jogurtem, nebo muslli s bílým jogurtem...a na štědroně měla kapsičku s masíčkem...ale začíná být nějak povážlivě kulaťoučká, takže bude mít menší dávky...ať nemá prdel po mě Jinak zatím nic...ani dneska, byla tam od sedmé do půl dvanácté sama a prej jen loužička...nic zničeného...já věděla proč ji na všechno říkám fuj...šikulka moje... Je to zlatíčko, moc hodná holčička, spinka, papá, hraje si, umí zahnat i ridgebacka Venku chodí , zatím, poslušně se mnou a už možá tuší co to znamená "ke mě"...(znamená to rychle za tou babou, dostneš granulku ) Fotky po novým roce, jak jsem již někde říkala, Tom přečerpal limit a odeslání jedné fotky trvá asi tak deset minut...na což nemám nerva... Dneska jsem v práci, doma na net ani moc nejdu, jednak je to pomalý, že bych si okousala i nehty na nohou, než bych se mi načetla jedna stránka a pak mě ten prcek zaměstnává, a když ne prcek tak uklízím ten bordel po ní...nedovedu si představit, co asi dělají děti...ta naše má tak 10-15 hraček a mám pocit, že na ně šlapu kudy chodím
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:50
- Nahlásit
Mar3
prchám už domů, pokusím se tu ještě do Silvestra objevit, ale neslibuju...pošlu ti na mejla ještě moje tel. číslo ok? přijímáš mmsky?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:51
- Nahlásit
blanulinka1
tyjo vona nic nezničila jo?a dělá jenom 1 loužičku je? a ráda a hodně jí jo ?
VYMĚNÍM!!!!
my měli po tejdnu sundaný lino až na beton
já věděla proč ji na všechno říkám fuj...
jakože uplně na všecko? jakože ona dojde, napije se: FUJ, nají se : FUJ. oblízne tě: FUJ, venku přijde k tobě : FUJ a tak? ale s takovou: co z toho psa vyroste?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:52
- Nahlásit
blanulinka1
jj,mmsky přijímám a tel.č. pošli - na soukr maila na seznam.cz (ať tě to nenapadne posílat od práááce,tam nésu a ještě pár dní nebudu )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:53
- Nahlásit
Mar3
jasně...i na kakání a čůrání chci mít neurotika...to je teď trend...Pako...na všechny "fujtajblíky"...jako "zkoumání kabelů pod proudem, ohryzávání nábytku a lidí...sbírání papírovejch kapesníků... Nezničila, papá jak prokopnutá popelnica a umí si říct když se jí chce na záchod, ale když ji nikdo neotevřel, tak to pustila
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:56
- Nahlásit
blanulinka1
a umí si říct když se jí chce na záchod
a tos ju naučila jak? pustila si jí dokument na čétédvojce nebo co?
ale pokud chceš doma kolekci pos...ejch kapesníků,tak si řekni , a Berrouš ji to někde v lese milerád naučí
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:57
- Nahlásit
blanulinka1
chci mít neurotika...to je teď trend
njn, doba žádá oběti
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:01
- Nahlásit
na seznam jsem to poslala...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:05
- Nahlásit
Mar3
no prostě jsme ji nosili po každým spaní, hraní a jídle na balkon "na trávníček"...jasně, že se jí sem tam přihodila nehoda a v zápalu hry si ucrvnkla i jinde, ale většinou si řekne...dneska v noci jsem ji ale málem přiškrtila...včera dostala odčervovací "pastičku" tak nevím jestli to bylo z toho, ale od té doby co ji máme doma spávala každou noc jak dudek v deset usla, v ses, někdy i v osm se vzbudila...a dneska, kdžy jsem šla do práce...mě vzbudila 4x pokaždé jsem ji odvedla na balkon a nic, nečůrala ani nekadila...a ráno se vzbudím, na zemi hromádka a vedle loužička, asi tušila že jdeme oba do práce, tak chtěla aby jsme zaspali, a neodešli... sfiňka malá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:07
- Nahlásit
Mar3
jo a taky se mi jedou pokadila do dlaně... to když jsem ji nesla ven...jenže jsem to nestihly, tak mi to pustila do ruky ještě že má pevný bobky A taky jsem ji měla v práci...šla jsem ji ukázat...a hádej u koho v kanclu udělala loužičku a pak bobek? ano, u ředitele...nikde jinde, jen u něj Ještě že je takovej pohodář
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:09
- Nahlásit
Mar3
ten ředitel...
No nic letím domů...je nás tu dnes ze 100 asi 15
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:09
- Nahlásit
blanulinka1
aha, tak u nás to neplatilo: nedělal to po jídle pití ahraní (po probuzení jo) ale kdykoliv třeba v průbhu hry a tak navíc takovýto,že se štěně ošívá,točí,čmucchá,než ot udělá: tak to u nás taky neplatilo,ten blbec klidně utíkal za míčkem a v běhu čůral takže já ho prostě nosila ven každý 3 hodiny,ale stejně mu to dost dlouho trvalo, než to pochopil (myslím,že až moc, dlouho )
je vidět, že Vysočinka je o dost šikovnější
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:10
- Nahlásit
blanulinka1
do ruky? tak tu větu o tom,že jě šikovnější beru zpátky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:13
- Nahlásit
Mar3
ale to bylo druhej den co jsme ji měli doma to byla ještě zmatená jak Goro před Tokyem...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
Mar3
a kdybych ti řekla, která ruka to byla, tak už mi nikdo nepotřese pravicí...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 11:40
- Nahlásit
Tak si salámek nachladil močák...2x denně žere antibiotika...aby jí to nešlo do ledvin...se picnu
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 11:43
- Nahlásit
blanulinka1
Ahojky, tak co Bettinka, už je na tom líp? Tess má krapítko rýmu, ale je to ještě v pohodě, takhle jí z nosu teklo celou minulou zimu. Dávala jsem jí jitrocelovej sirup, letos ho ale odmítá lízat, tak to nechávám osudu..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 11:45
- Nahlásit
Syska
no jo, to je to počasí nepočasí...Je v pohodě, čůrá víc než normálně, ale není žádnej bolestínek...hérečka... Hraje si, blbne...Jen z těch petard na Silvestra byla fakt v pr... , jak už jsem psala tady: URL ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 12:10
- Nahlásit
blanulinka1
Aha...chudera. Tess ty rány snáší docela v pohodě (ale něco jinýho je, kdyby jí nějakej dělbuch bouchl v bezprostřední blízkosti..), měli jsme ji s sebou vloni na přehradě na ohňostroji a když otvírali svoboďák, tak taky. Na té přehradě jí nejvíc zajímalo jídlo, co se všude dělalo..ale teď, jak jsme byli na Silvouše doma, tak někdo odpaloval dělbuchy ze dvora a to pokaždý zaštěkala, jinak nic...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 13:39
- Nahlásit
Syska
no jo, asi je to tím, že to nikdy neslyšela, a je to drobek...a ten kravál mezi těma barákama, to i já jsem měla málem protržený bubínky...víš jak to tam u nás je, jeden barák naprosti, další o kous dál bokem a jediný volný prostor je to velký parkoviště, takže to tam rezonovalo jak prase...a navíc ty barevný světýlka a kouř...nemít mezi těma šprušlama propletenej ten bambus tak vypadne z balkonu...běžela pak do chodby, do pokojíku a do ložnice, tam se schovala za Tomem do postele...chudák malá se z toho i pocvrkala...já je ani nestihla seřvat bo jsem běžela za ní...Vzala jsem ji pak do náruče a odnesla na balkon a pořád ji držela u sebe a ukazovala jí, že tam nejsou žádní bubáci...když ty rány byly z dálky, tak to bylo v pohodě, ale jak se ozvalo něco většího nebo něco blíž k nám, tak jsem ji měla vydrápanou z náruče až za krkem a třásla se jak osika...naštěstí se na ten balkon nebojí chodit, jen tam nechce sama...a s tím, že se říkala že chce na záchod se to taky podělalo...takže s tím začneme znovu...jsem fakt nasraná...Navíc, jak už jsem říkala, jsem chtěla aby krom výstav měla i myslivecký zkoušky, jelikož jinak ji neuchovní, ne žy bych na ní chtěla chovat, ale co když bude fakt dobrá a krásná...a mám strach, že s takovou je neudělá, protože se bude bát střelby...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:02
- Nahlásit
blanulinka1
Ale třeba néééé...je to ještě malej prcek, za tu dobu na to zapomene, uvidíš...horší by bylo, kdyby ji ta petarda něco udělala, to by asi bylo horší...víš, na co jsem si ohnedy vzpomněla a co jsem ti zapomněla napsat? Jak u nás byly v září hody, tak jsem byla s Tess a Romčou na zahrádce sokecu si sednout a Romča furt, ať ji pustím, tak jsem ji pustila a nějak na ni zapomněla a když jsem se po ní začala shánět, tak ona nikde. A víš kde byla? Zrovna tancovali besedu a ona mezi nima a vyla...no nádhernej pohled...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:23
- Nahlásit
Syska
hehe, tak to je fakt prdel Ty jsi jako zapoměla na svoje mimi jo? no to je teda pěkný Ale dovedu si to docela živě představit... " Tetka kam dete, co to nesete..." a Tess do toho auúúúúúúúú No uvidíme...jen aby si to v té své hlavince moudré neschovala...Jsem zvědavá co dneska doma najdeme...je tam od sedmé sama...Kolik bude loužiček (vzhledem k tomu močáku počítám tak 3...) a jestli mi zničí "nastrčený" botasky"...ty starý adidi jsem ji tam "nechala" abych viděla jak je na tom s botama...Jo a ještě jsme vymysleli, že Tom půjčí z práce digi kameru a necháme ji od rána běžet, protže mě fakt děsně zajímá co ona tam dělá, když tam nejsme Ty jo, teď jsem koukla z okna a ono prší...hnus fakt...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:38
- Nahlásit
blanulinka1
No co Tess dělala zhruba do šesti měsíců věku, by mě fakt taky zajímalo, protože ikdyž neměla nachlazenej loužák, louže se táhly přes celou kuchyň (a jak je tam křivá podlaha, tak to bylo všechno slitý veprostřed...), do toho fleky po sežranejch bobkách (fakt to tenkrát po sobě uklízela... ), rozcupovaný noviny, rozcupovanej pelech, vyhryzaná díra do zdi..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:40
- Nahlásit
Teda loužák... močák samozřejmě...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 14:56
- Nahlásit
Syska
hehe...loužák Ona se "zkazila" trochu po tom Silvestru, ale nevím, zda to přičítat tomu "šoku" nebo tomu nachlazení, ale myslím, že je šikulka...bobky teda něžera...snad... má takový pevný, tuhý hovínka, dobře se to sbírá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:29
- Nahlásit
Tak se musím pochlubit včerejším Bettinčiným úspěchem! Jen jedna loužička a nic, vůbec nic zničeného...!!! Jediný co "udělala", byla ožužlaná cedulka na "spacím triku", ale to jsem jí tam nechala záměrně...Tenisek ani pantoflí se ani nedotkla, hračky byly roztahaný po chodbě i ložnici Když jsem přišla ani se nenamáhala vstát z postele, a to musela to "šramocení" klíče v zámku "setsakramentsky" slyšet, jelikož krom normálního zámku máme ještě jeden přídavnej a tn dělá docela hluk...Přišla jsem za ní do ložnice, ona rozvalená na postýlce, očička jak korálky a s výrazem nevěřícího Tomáše na mě koukala..."ty už jsi tu?" pak vystřelila jak neřízená střela a asi 15 minut jsme se musely vítat. A musím říct, že takhle krásně a s takovou upřimností mě ještě nikdo nikdy nepřivítal Jo a ráno se mnou zase nemluvila...protože jsem ji narvala do "chřtánu" pilule...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 07:52
- Nahlásit
blanulinka1
tak ta je poklad! dybys viděla co mi dělal Borůvka!!!!! ten nejenomže pojedl všecky boty - vzal to aj s botníkem!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:06
- Nahlásit
Mar3
já botník raději schovala z chodby do pokoje, ale nastražené staré křusky se ani nedotkla, jde ale o to, kdybych tam nechala nový lodičky...co by se asi stalo
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 08:08
- Nahlásit
blanulinka1
jo, tak je fakt, že starejch tenisek si taky nikdy nevšim
ale asi chtěl bejt v dospělosti technikem od kabelovky, protože furt odpojoval,zapojovat a různě přes byt vytahoval a zase pokládaly televiní kabely
|