| Autor |
Zpráva |
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:28
- Nahlásit
Ebony
Hm, mně pak došlo, že s tím Ascem budu úplně vedle, ale myslela jsem jeho, to jo. Jinak pardon, hermafrodita jsem z tebe dělat nechtěla, mě zmátnul ten "tichý pozorovatel".
Stejně mi vrtá hlavou, kde jsi mě mohla tiše pozorovat?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:29
- Nahlásit
Ebony
jsem ženská, tedy, aspoň doufám
Můžeš to nějak dokázat?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:45
- Nahlásit
Markét
já nepozoruju jen tebe, ale celou záchranařinu
proto mě zarazilo, že někdo používá na záchranářskýho psa ostnáč
Nikita
zrovna tobě to budu dokazovat
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:07
- Nahlásit
Ebony
Já nevím, jestli někdo, ale já jo. Teda teď ne.
Kruci, mně to teď nedá spát, když mě někdo pozoruje a já nevím kdo - abych z toho neměla paranoiu...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:17
- Nahlásit
Markét
no já jsem se s tím nikdy nesetkala, proto mě to zarazilo, vždycky jsem myslela, že záchranařina je spíš o vztahu a spolupráci se psem, a nějakej ten bodík za "prdelky" na poslušnosti je úplně fuk, hlavní jsou speciály,
když mě někdo pozoruje a já nevím kdo
ale já nepozoruju tebe, sleduju záchranařinu, a jestliže jsi aktivní a jezdíš po závodech, tak je jasný, že jsi známá, nebo ne?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:24
- Nahlásit
Ebony
Ale já už po žádnejch závodech nejezdím.
Ale známá jsem, to jo, obzvláště u grifonků!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:25
- Nahlásit
Markét
Ty máš grifonky?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:26
- Nahlásit
Markét
ale jezdila jsi, já zase nemám takovou sklerózu
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:31
- Nahlásit
Mucholabka
Nemám grifonky, ale grifonka.
Ebony
Já fakt neusnu. Prosímtě, uveď nějakou indicii.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:35
- Nahlásit
Markét
A trimuješ ho sama nebo ti to někdo dělá? Mám totiž jednu zákaznici s belgickým grifonem, která by ho nejraději vytrimovala až na kůži a to pokud možno co nejčastěji, už mě štve. Podle mě by se mu měla začít dělat fazónka, ale podle ní se musí pořádně vytrhat, aby mu rostla hrubší srst. Jako jo, určitě potřebuje pořádné trimování, ale ne co pět týdnů do kůže a ne v jeho věku. Tak by mě zajímaly nějaké postřehy, co se týče jeho úpravy.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:41
- Nahlásit
Mucholabka
No, já mám bruselačku, ale má hodně špatnou srst, tak to je těžký. Já ji dělám dvakrát do roka, ale úplně naholo, na naháče, jinak to totiž nejde. Jinak pokud jde pes protrimovávat, tak je lepší to dělat průběžně, to jo. Víš, co to je za psa? CHS, nebo po kom je?
Jinak je nejlepší přijít na nějakou větší výstavu a tam ti může spousta grifonkářů poradit. Já jsem jen samouk, i když jsem měla možnost sledovat a čerpat informace od Romany Divišové, takže teorii zvládám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:46
- Nahlásit
Markét
Nevím, co to je za psa, prý odněkud z Plzně, snad že je to i poradkyně chovu-ta chovatelka, baba ho chce mít uchovněného k použití krycí pes.
Jako jo, protrimovávat, spravovat, vytahovat nedobré chlupy, ale ona to chce úplně, aby se mu srst zlepšila, to mi přijde uhozené. Jednou za čas je sice třeba, ale třikrát po sobě... takže teď je ten pes v takovém stadiu, že má kraťoučké chlupečky, a v únoru chce na výstavu. Už by měl dávno dostávat tvar-no nic, nechme to koňovi.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:50
- Nahlásit
Mucholabka
Aha, tak to už tuším odkud toho pejska zavál vítr... chudák. Obecně: stehna by se měla dělat 3 měsíce, tělo 2 měsíce a hlava, uši, plece, ocásek a zadní partie měsíc před výstavou - čistě orientačně. Přední nohy tak půl roku a vousy se netrimujou nikdy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:52
- Nahlásit
Markét
Dík. Proč chudák? Kvůli tomu trimování?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:55
- Nahlásit
Mucholabka
No, to taky, ale tuším ten původ. A teď rychle uchovnit a krejt, že jo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
Markét
Můžeš prosím objasnit? Víš jak, pár drbů se vždycky hodí
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Mucholabka
Bohužel, to tady nechci a nebudu rozebírat, nehodí se to.
|