Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Měla jsem chuť ji umlátit březovým listem
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

Beenee
odstěhuju se na samotu do lesa... jéééééé, to já bysem chtěla hned a ani nemusím potkat pitbula !!!!!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 14:17
- Nahlásit

Garfield
Z toho si nic nedelej, takovych lidi je... Ja osobne nedavno (tusim v sobotu) potkala pri spolecnim venceni s kamaradem holcinu... Měla blondýnka, v růžovejch hadříčkách s jorkšírem na flexině (tak nějak vypadá moje noční můra ), s kámošem jsme měli feńule sice navolno, ale s košíkama, já si psici zavolala, kamošova feňule si toho malýho "čehosi" ani nevšimla a holčina jakmile nás uviděla, tak "šup" a jork byl v náručí... Vážně úžasný... A o asi 20 metrů dal sme potkali důchodce s pudlem, ten byl na volno, ale zas bez koše.. Takže jen jsme procházeli kolem, tak nám na feňule vrčel a vrčel a pnaičce to bylo úplně volný... Asi začnu chodit na procházky s brokovnicí (na pánečky )

Mel
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 16:45
- Nahlásit

blondýnka, v růžovejch hadříčkách s jorkšírem
já viděla v budapešti na letišti takovou slečinku s jorkem na vodítku a představte si, že jork měl obojek i vodítko Louis Vuitton

pigie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:08
- Nahlásit

Garfield
Nedavno sa mi stalo nieco podobne... Uplne ta chapem. Hysterky nenavidim!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 08:38
- Nahlásit

Mel
představte si, že jork měl obojek i vodítko Louis Vuitton
já nevím, jestli jsme náhodou něco nezanedbaly...

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:10
- Nahlásit

představte si, že jork měl obojek i vodítko Louis Vuitton

Jo tak proto mě ten Gafiňák neposlouchá? A já furt v čem je zakopanej pes...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:13
- Nahlásit

Garfield
A já furt v čem je zakopanej pes...
specialne u Garfielda je zakopanej pes v tom, ze ten pes neni zakopanej ......

Mel
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:14
- Nahlásit

Eda
Garfield
Sice nevím, jestli se u nás dá sehnat Louis Vuitton, ale našla jsem e-shop, kde prodávají obojky s krystaly Swarovski... bohužel zrovna jsou všechny vyprodaný.. krásné oboječky kolem patnácti stovek, bych si mohla navýšit skóre ve fóru "kolik utrácíte za svého psa"

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:15
- Nahlásit

Jirikovo
Blbečku!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:17
- Nahlásit

Mel
bych si mohla navýšit skóre
no spis bys mohla zacit patrit do stejne kategorie jako ta pani na jare na vystave, jak kupovala ty ruzovy boticky pro pejska ....

Garfield
Hus za pravdu taky trpel .....

Walda
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 11:27
- Nahlásit

obojek i vodítko Louis Vuitton

Před časem jsem byl na křtu CD jedný populární dívčí kapely. U našeho stolu seděla taky velice vymodelovaná dívčina, tak asi 25 let. Za její židlí stál svalnatej frajer, nevím jestli šamstr nebo gorila, a držel v ruce sportovní tašku. Holka si ho vůbec nevšímala, bavila se s lidmi u stolu a vehementně se dávala na odiv.
Zřejmě, když nazrála situace, se otočila, frajer jako na povel otevřel tašku a ona z ní vyndala yorkshira s mašličkou na hlavě. Vzala si ho na klín jako doplněk róby, drbala ho, krmila se stolu a dál pokračovala v konverzaci.
No a za nějakou dobu, když ho takhle pěkně vyvenčila, šup s ním zase do kabely.
Teda, eště že neměla bernardýna, to by se frajer prones.

jerrynko
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 17:26
- Nahlásit

A co když ta paní měla pár nepříjemných zážitku, vždyť tvuj garfield toho jejího psa napadl. A mohla mít víckrát takovou skušenost s tvým psem a s ostatními psia pořád se jí to nepodařilo rozdýchat. Vy všichni majitelé velkých a popřípadě agresivních psu, z tvého líčení situace Garfield takový je, tak
potom toto je výsledek.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 21:04
- Nahlásit

jerrynko
Jasný, chápu, že se kdekdo bojí velkých psů. Ale ona hysterčila už ve chvíli, kdy se vůbec nic nedělo, my byli ještě kus od ní jakožto zcela slušná spořádaná dvojice projíždějící krokovým tempem po chodníku a zcela se stranící její osoby. Kdyby tolik neřvala, až měla zavřený oči, tak je mohla mít otevřený a všimnout si, že jí stačí jen uhnout a vůbec se s tím velkým psem nemusí potkat ona ani její pes, ale když mi zablokuje jedinou bezpečnou cestu a ještě nechá svého psa jen tak zmateně hledět, proč ta panička tak řve... Nevím, no.

rea
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2006 22:18
- Nahlásit

Garfield
Aj mňa ide poraziť z ľudí, ako bola dotyčná pani. Ale v tomto prípade by som situáciu riešila inak. Hlavne v takom prípade, ak by som mala pri sebe psa s reakciami, ako má ten Tvoj a chcela by som jeho správanie usmerniť. Vtedy by som úplne zabudla na rozčuľovanie sa nad paničkou(ona reagovala naozaj ukážkovo blbo) a zliezla by som z bicykla a usmernila by som svojho psa (nie kvôli dotyčnej, ale kvôli svojmu psovi). Takáto reakcia, ktorú si mala Ty, Teba aj Tvojho psa hodila o kus späť v tom, čo si možno predtým urobila preto, aby sa správanie Tvojho psa zlepšilo. V tomto myslím spočíva to nepochopenie Teba a tých, ktorí sa Ti tu snažia radiť a stále sa nechápete. Pri slepicoidnom správaní psa počítam s blbosťou iných a rozčuľujem sa nad ňou až potom, keď sumarizujem, čo táto situácia dala mne a môjmu psovi. Vás hodila naspäť. Bohužiaľ. Ani ja to nemyslím zle, len sa divím, že nikto sa tu vo svojej reakcii nad tým nezamyslel takto...

Misery
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 06:47
- Nahlásit

Garfe ty jezdis na kole po chodniku???
Ve me dycky vre krev, kdyz vidim nekoho jedouciho (je jedno ze pomalu) po chodniku, zvlast kdyz je to teda u baraku, co kdyz nekdo vyleze ze dveri a ten cyklista ho srazi?

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 06:52
- Nahlásit

Misery
U vás nejsou děti, co se prohání sídlištěm po kole a závodí, kdo se zabije dřív? U nás teda jo a i já jsem celý život jako dítě křižovala po sídlištu na kole a dnes to dělám taky, abych se dostala někam k silnici nebo do lesa.

Srazit někoho vycházejícího z baráku je technicky nemožné. U nás na ulici jsou u každého vchodu do domu schody vedoucí na chodník a pak je před každým domem "slepá ulička" vedoucí do domu a napojující se na hlavní žílu chodníku. Kromě toho vede celým obrovským sídlištěm jediná silnice jinak všude jsou sítě obytných zón, kde nelze jinak než po chodníku... Nevím, kde žiješ Ty, ale tady je to naprosto normální věc.

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:10
- Nahlásit

jerrynko
Tak si paní nemá pořizovat psa, když je hysterka. Takovejm lidem pes do ruky nepatří. Můžu se potkávat s napadacím psem denně (a jakože takovejch je na sídlišťu milion a každej den nejmíň jednoho potkám) a nikdy nebudu ječet jako největší slepice, ale naopak se budu snažit situaci usměrnit tak, aby byla v pohodě pro všechny a né že si jen stoupnu a budu čekat, až máho psa zase jinej napadne.

Hafina
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 08:11
- Nahlásit

Garfield
jojo, sice mě to taky občas točí, když kolem mě po chodníku jezdí děcka rally, ale asi s tím nic nenadělám.

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:01
- Nahlásit

Já včera pána minimálně lopatou. Už po druhé jsem ho informovala, že když ho pes neposlouchá a útočí tak ho musí mít na vodítku, je to malá černá zuřivá chlupatá koule. Tak prý má jiné starosti a můj pes kromě vodítka má mít košík. Proč mi ale neřekl. co mám dělat, když to nakopnu,tak tomu můžu ublížit a to vážně, je to fakt docela malej pes a já nosím těžké boty.

argosek2
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:20
- Nahlásit

AOZ

normalne bych ho chyt za krk a hodil nekam za plot nebo vysadil na strechu, aby se tam odtad nemoh dostat

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 16:24
- Nahlásit

argosek2
ahoj, jak to uděláš v okolí paneĺáku? ploty nejsou jenom takové lehké přírodní plůtky, a na střechu nedosáhnu. Jo a teď mluvím o tom zuřivým psovi.

jerrynko
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:26
- Nahlásit

Hafyna
Dobŕe se Ti to říká, že si neměla pořizovat psa, když je hysterka. Ale, co když se k té hysterii dopracovala během života při věnčení svého psa. Já jsem méla jezevčíka a teď mám křížence jezevčíka fenku. Co jsem od roku 1993 zažila, když jsme si obstarali jezevčíka neustále napadání od velkých psu, majitelé na ně kašlali. I když měli koše, buď ho tak dobili, že jsi se psa nemohl chytit, jak ječel od bolesti. A podle mých skušeností 80% majitelô velkých psu jsou zakomplexovaní lidé, kteří si svoji frustraci vybíjejí na terorizování malých psu. Dcera se zeťem maji erdelteriéra a jezevčíka. Pokud erdela neměli nikdo se nenamáhal si svého velkého psa chytit, když jsme věnčili našich špuntov. Ale teď když vidí velkého psa, hned
si toho svého velkého přivolají k sobě. Zeť pokud má potkat jiného psa kterého nezná, tak si své dva psi dá na vodítko. A proč si Garfield, když ví, že má problematického psa nedala toho svého na vodítko a neseskočila z kola. Ale samozřejmě podle logiky majitelu velkých psu je na vině ten druhý.

LucieS
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:30
- Nahlásit

Hm, tak jednu takovou pipinu jsem potkala v autě na začátku mých řidičských zkušeností. Byl Silvestr ráno, silně chumelilo, auta se posunovala krokem a moje stodváca mi jaksi nezastavila na stopce z kopce.. prostě to na tom sněhu jelo dál. No a protože po hlavní jela tato dáma (taky max 20 km/hod), uprostřed křižovatky jsme se lehce ťukli. Já měla promáčklé dveře asi o 2 cm a její felicii UPADLA přední značka. Jinak její auto nemělo NIC. Ona ho nechala uprostřed té křižovatky. Začala hysterčit. Nechtěla do příjezdu policie z křižovatky uhnout. Já nasadila nejklidnější hlas, co jsem svedla, ať auto dá na stranu a domluvíme se co dál, naprosto bez účinku. Představte si hustě zasněženou křižovatku, ranní provoz, přímo uprostřed křižovatky stojí felicie a ostatní ji na klouzajících kolech přímo copperfieldovsky objíždějí... Paní přesvědčil až její kamarád, který přijel na její telefonát, naštěstí rychle, dala auto stranou.... nejen že tím zachránil další projíždějící řidiče před hromadným karambolem, ale i mě před pokutou za tu proklouzanou stopku...

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:40
- Nahlásit

jerrynko
Já se domnívám, že 90% majitelů malých psů v mém okolí zase trpí pocitem, že malej pes poslouchat nemusí.A aby byl na vodítku?? Jen ať si štěká na toho velkýho, zlýho psa. Ovšem v okamžiku, kdy můj pes na štěkot odpoví křičí. pomóc, ten velkej pes na nás útočí, vrčí, štěká, pomóc. Jsou zřejmě i vyjímky, ale takové jsem nepotkala tak dlouho, že nevěřím, že opravdu existují. Jinak obdivuju svýho psa já potkávat obden někoho kdo na mě pořád řve tak se už dávno neudržím.

Terri
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 17:58
- Nahlásit

Taky se připojuju k hromadnému "nesnáším hysterické typy".
Na druhou stranu nevím, proč bych coby chodec měla uhýbat z chodníku cyklistovi, navíc s volně puštěným psem (to říkám řečnicky, protože mám pud sebezáchovy a udělala bych to ).
A druhá věc, jestli bych BYLA hystera magna, a nějaký pes by mi přibil mého miláčka k zemi, tak mi to taky nepřidá

Nic proti, Gafe, chápu Tě v Tvém rozhořčení, ale větší chybu vidím na Tvé straně

Misery
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:00
- Nahlásit

Garfield Tak to jo, ja totiz nebydlim (a nikdy jsem nebydlela) na sidlisti, ale v normalnim radovym dome, kde jsou vedle kramky atd. Takze kdyz vylezu z nakyho kramu nebo domu a tesne pred nosem mi prosvisti magor na kole, tak jsem ku*va vzteka

Luxo1
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:16
- Nahlásit

Hysterické typy nie sú nič ani pre mňa - lenže - v poslednom čase sa javím ako hysterka ja:
pochodujeme s mojím šteniatkom (40-kilový, 4 a pol ročný ovčiak - ale štenátko) po chodníku, vyštartuje po nás niečo malé neidentifikovateľné - prosto UFO - a začne to jačať. Môj pes v štýle Ludvíha XIV. prekráča okolo, ja od ľaku nadskočím a začnem jačať tiež.
No čo s tým mám robiť?

Luxo1
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:19 - Změnil/a: Luxo1
- Nahlásit

... teraz vážne ...
nevychovanosť malých psov na našom sídlisku nepozná hraníc. Keby si môj NO dovolil desatinu z toho, čo si dovoľujú malí psi na nás, tak už mám na krku aj trestné oznámenie. Neviem, ako sa mi ho podarilo vychovať tak, že si prosto malé jačiace čosi nevšíma.
Stalo sa minule: Bello prekráčal okolo takéhoto čohosi a to čosi sa zakúslo ... mne do nohy ... Keď som sa ohradila, čo to má znamenať, vypočula som si prednášku, že ja mám VEĽKÉHO PSA bez náhubku a bez vodítka, a ako to, že si dovoľujem s ním takto chodiť po sídlisku. To že ma ten malý krpatý zmrd rafol do nohy, bolo okamžite zabudnuté

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:39 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

jerrynko
A podle mých skušeností 80% majitelô velkých psu jsou zakomplexovaní lidé, kteří si svoji frustraci vybíjejí na terorizování malých psu.

Opravdu? A budeš schopná mi to říct do očí? Tohle mě jako majitele dvou velkých a jednoho malého psa neskutečně urazilo.

A zlaťák hysterky Ti připadá být malým psem?

Jinak být tou hysterkou, tak nehysterčím, usměju se na Lenku, chytím si psa /pochytám s velkým úsílím všechny psy/ a pokusím se uhnout. Kdyby na mě Gaf vyletěl, asi by to neustál ale ani jeden z nich a už bych se neusmívala .

jerrynko
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2006 20:47
- Nahlásit

Luxo 1
Já bohužel jsem s naším jezevčíkem chodívala vždy na vodítku
a majitelé velkých psu, měli je navolno. A nebyli to jen tak nějací psi, bojová Akita, která napadla zetě, když věnčil 3 naše špunty. Moje skušenosti jsou opačného rázu. a proto zeť už nechtél malého psa, protože každý majitel velkého psa tehdy na Tebe kašle. Ale když i Ty pochoduješ s velkým psem, tak ten druhý majitel velkého psa, už si dává pozor a svého mazlíka
si pŕivolá k sobě. C okdyby se mu něco stalo? Ale když se jedná
o malé psi, no vždyť si máš dát pozor. Asi mám ti Akitu zakousnout, že jo!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání