| Autor |
Zpráva |
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
viky
Jasně a navíc jsme se nakazily v práci a mělo by to být posouzeno jako nemoc z poválání a tím odpovídající finanční odškodnění.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:03
- Nahlásit
takze je to vlastne nemoc, za kterou nemuzeme a meli bychom jit domu, ne ?
tak s tím souhlasím
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:05
- Nahlásit
Zet
je to najrychlejsie, ak to ma clovek v krvi, ja to potrebujem k praci, rychle prepinanie okien a vedz, ze nic rychlejsie neexistuje Ja som odporca klikacstva A nie su to dva kliky, to je presne to iste ako win+x Ja to berem za jeden
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:08
- Nahlásit
viky
představ si že jsem psala inzerát řediteli,že by vzal na dovču (bez nějakého kontaktu fyzického) k moři nějakou paní či slečnu-prostě nechtěl jet sám. a normálně jsem mu nikoho nesehnala.každý byl zamilován do chudase....a nechtěl jet.a já nemohla,mám přeci psa!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:11
- Nahlásit
Anu
Co si to nedala sem? Ja by som sla
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
Anu
Ja tiež
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:13 - Změnil/a: Nahoda
- Nahlásit
Anu
jasně já taky
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:15
- Nahlásit
Holky sory,zapoměla jse na vás-na pejskařky.Příště.
PS:Jednalo se o tři týdny na Santorýny ve 4hvězdičkovém hotelu- prostě normálka
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:15 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
abby
Ty mas chlapa, ja v lete som mala na krku dvoch chlapov z ktorych sa mi motala hlava Potrebovalo to tretieho Takze do rady, az po mne!
Anu
Islo by to sef + ja + moj pes ? Lebo je pravda, inak nejdem
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
Anu
no vidíš kolik už by nás jelo a byla by to velká kolektivní dovča a nakonec bychom ho ukecaly, že by jsme vzaly i hafany
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:17
- Nahlásit
http://www.job3000.cz/?PHPSESSID=0ece70b1be3649199 756ceaddbc41cbb&go=news_detail&id=59&
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:17
- Nahlásit
Anu
jasně úúúúplně normálkáááá
My tam jezdíme ve volném čase
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:18
- Nahlásit
Zet
Ja stravim viac ako polovicu casu zo sukromnych dovodov
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Zet
tak to se mě teda vůůůůbec netýká
|
viky
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Nahoda
no vidíš kolik už by nás jelo a byla by to velká kolektivní dovča a nakonec bychom ho ukecaly, že by jsme vzaly i hafany
a taky nase chlapy, ne ? To by byl pan reditel nadsen a urcite by nebyl sam
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:21
- Nahlásit
kdybych neměla možnost být na netu, tak tu dneska asi pojdu nudou
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:24
- Nahlásit
viky
ano správně a nebyl by sám a pocit osamění by byl fuč
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:25 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
no já jsem mu už sehnala psa- dost vzácné plemeno.pes vypadá jak koule,chlastá minerálku a žere šunku od řezníka- to nepřeháním to je holý fakt.nejdřív jsem se nabídla že bych se o něj postarala,ale když jsem si vybavila denodeně jezdit to supermarketu pro minerálky a čekat u řezníka na šunku..
no a myslela jsem si že mu teda seženu i tu babu...no bohužel.
Se psem byl právě problém v letadle,jinak bych letěla sama nejsem blbá.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
Anu
co je to za psa? vypadá jak koule
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:31
- Nahlásit
pigie
velký černý špic-takové hovádko. Těch velkých je dost málo. Je myslím z Holandska. Není sice jak tvůj ale je to pořádný kolos
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:38
- Nahlásit
Anu
Toho mal moj ujo Otravil sa v troch rokoch. Je to nadherny pesan, ale na moj vkus az prilis chlpaty a prilis ostry. Ten ujov furt stekal.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 11:59
- Nahlásit
pigie
no tenhel není ostrý,ten je prežraný.On už měl jednoho,ale ten mu ve 4letech umřel- a veterinář řekl,že jeho stravou-to víš každý den uzané:tak jsem mu sehnalo tohoto a bohužel začíná dohánět toho původního.Pes za desítek tisíc a je na zahradě-ale fakt je si žere lépe než celá naše rodina.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:17
- Nahlásit
Anu
Prosím tě, jak se jmenuje ten špic? Přímo on je z Holandska? Moc mě to zajímá. Díky za odpověď.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:19
- Nahlásit
Anu
A ještě prosím že, ten pes předtím byl taky velký černý? A nevíš taky jak se jmenoval?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:23 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Maya
Beru zpět původní příspěvek.Rodiče má z Holanska. Už je to taky pár let. Proč se ptáš?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:38
- Nahlásit
Anu
Zajímá mě to, protože se zajímám i o velké černé a jak jsi sama napsala, je to plemeno na vyhynutí, takže mě samozřejmě zajímá každý další možný přírůstek.
Ten první, když je mrtvý, mě zajímá jen tak, jestli to byl český odchov a tak a ten druhý spíše z chovatelského hlediska, jestli by se hodil na těch našich několik fen a tak.
Šlo by zjistit něco o rodokmenu? I když jestli je z Holandska, tak bude pravděpodobně z registru nebo po Němcích, ale co kdyby.... co kdyby se nám tu vyloupl nepříbuzný pes.... to by byla bomba.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:40 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Anu
Rodiče z Holandska? To už zní líp. Nešlo by ofotit rodokmen, nebo alespoň zjistit, jestli je to rodokmen z plemenky a nebo z registru? A nebo alespoň zjistit jeho oficiální jméno, zjistila bych ve velkočerných kruzích, jestli se o něm ví.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:40
- Nahlásit
Maya
To by ste ho rychlo spravili krycim, coooo?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:41
- Nahlásit
Maya
po Němcích, ale co kdyby.... co kdyby se nám tu vyloupl nepříbuzný pes.... to by byla bomba.
no já se o to nezajímám,já jen scháněla a scháněla až jsem našla poslední vrh od někud- pes stál skoro 30tisíc. Vím,že mu papíry vezli z Holanska-ale jak to přesně bylo.Můžu se ti samozřejmě poptat.Teď už tu není a jak řikám,on mu jinak než alane neřekne (to není jeho jméno). Já popravdě ani nikdy neslyšela jeho jméno-pravé-nedá se vyslovit.Dám ti vědět. napiš mi meila nechci tady nic zveřejňovat. a né že na mě práskneš šéfovi,že jsem v pracovní době na netu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 12:44
- Nahlásit
Anu
Když nepráskneš ty mě.
Napíšu ti mail.
pigie
Pokud by byl opravdu velký černý s kompletní rodokmenem nepříbuzným na těch několik zbylých velkých černých, tak by nestačil utíkat před majiteli fen.
|