| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:16
- Nahlásit
Jsem na praxi v kanceláři a nemám co dělat. Tak si prosím pojďte semnou popovídat o našich hafanech.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:18 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
hmmm...já jsem taky v kanceláři, ale ne na praxi, nýbrž v práci....taky bych se tu občas ráda nudila, ale zatímco tady kecám na fóru na stole mi leží spisy...... honem jdu něco dělat
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:20
- Nahlásit
Ja sedim doma, cekam az se mi uvari snidane, venku pekne fuci a zima. Na stopu jsem se dnes pekne vykaslal.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:20
- Nahlásit
No to já bych radši brala abych se nenudila, budu tady do 17 hodin a už teď se mi to strašně táhne
|
viky
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:24
- Nahlásit
ja sedim taky v kanclu, nudim se, nebo spis se me nechce makat. Prace by byla, ale prinutit se k ni....
Nomex
jak cekas az se uvari snidane ? Ona se vari sama ? takovou snidani chci taky i obed i veceri........
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
viky
no já bych i makala, ale není tu s čím dělat
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
viky
Sem si tu snidani vecer odpracoval.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
tak to já též sedím v kanceláři, práce nad hlavu, v podstatě nevím co dřív, ale šéf vypadla nebude celej den, takže přinutit se k práci - to fakt nejde kéž by to za mě tak někdo chtěl udělat !!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:28
- Nahlásit
Monty
je tak prijde k nam, ja ti neco dohodim
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:28
- Nahlásit
Taky radši čučím na net a na stole se mi furt něco kupí...myš vždycky v pohotovosti na tlačítku minimalizovat, kdyby náhodou někdo přišel...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:30
- Nahlásit
Kalliope
jak tak vidím, tak práce v kanclu je nějak populární
|
viky
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:31
- Nahlásit
Syska
hihi, to je presny
Nomex
a jak, ze bych to taky zkusila ......
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:31
- Nahlásit
Tak já taky sedím v kanclu a taky se příííííšerně nudím. Mě ničí ten šííííílenej stereotip, ááááááááchjóóóó
Feňule doma chrní jako miminko a já se tady snažím vytvářet hodnoty
Monty
co máš za hafana???
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:33
- Nahlásit
Syska
Jo takove finty s tou minimalizaci delaji vseci, ale na mysi jsi pomala. Zkus na klavesnici zmackout winkey+m.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:34
- Nahlásit
Nahoda
mám westíka a co ty?
Já bych byla doma tak ráda, protože se nám dělá nová kuchyň a ten můj ďáblík má strašně rád lidi a bude se jim tam plantat a navíc na něj nikdo teď nebude mít čas a to bude pro něj hrozné
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Já mám naštěstí monitor zadní stranou do místnosti, kdokoliv vejde, tak si myslí, jak urputně makám
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:38
- Nahlásit
Monty
já mám střední pepřatou knírajdu.
Četla jsem, že tvoje zájmy mimo jiné jsou i trimování a to mě človíčku přííííšerně nebaví. Pro mě je to nutnost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:45
- Nahlásit
Nahoda
Jak se jmenuje?
No mě to baví, jak jsem chodila ještě s hafen do salónu tak jsem tu paní vždycky sledovala a pak mě napadlo, že si trim. potřeby objednám a zkusím to, no a teď je to můj koníček
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:47
- Nahlásit
Nahoda
Veškerá má péče o psy zahrnovala pouze kartáč(tak jednou do měsíce) a šampón.
Jenom by mě zajímalo co je přesně to trimování a jaký je to rozdíl oproti stříhání. Nikdy jsem se neúčastni výstavy typu miss pes a pod
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:48
- Nahlásit
Nomex
trimování je škubání odumřelé srsti
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:53
- Nahlásit
Monty
Škubete a to jako prstama. No přece, ale když má psisko nějakou starou srst tak vezmu hřeben a jedu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:55
- Nahlásit
Nomex
prstama by to bylo pěkně náročné, ale dá se to. Já to dělám trim. nožem. Hřebenem by jste tu odumřelou srst všechnu nevzal.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
ty brdo..tak zdravim ve spolek..ja sedim v praci...
nudim se..no teda teoreticky mam dost prace, ale nechce se mi ji delat...tak radsi rikam ze se nudim....
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:59
- Nahlásit
Monty
...Hřebenem by jste tu tykání stím jsem se dlouho na netu nesetka
Jo ale u NO nemusím trimování provádět ne?
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:59
- Nahlásit
Nomex
Jo takove finty s tou minimalizaci delaji vseci, ale na mysi jsi pomala. Zkus na klavesnici zmackout winkey+m.
To je hloupost, když dáš winkey+m, tak se ti minimalizuje všechno a pak to vypadá, že urputně čučíš na prázdný monior
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:00
- Nahlásit
no jo, práce...se poslední dobou ani nedostanu pořádně na net...odpoledne to jde, ale rána a dopoledne jsou děsný...teď je naštěstí zase chvilku klídek...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:04
- Nahlásit
Nomex
ne u NO nemusíte, trimujou se skoro většina teriérů(hladkosrstí nee) a kokříci a knírači
No já radši vykám, protože mi je 19
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:06 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Nomex
win+m? To akoze bude vidno, ze uz totalne nic nerobim?
Zet
predbehla si ma
|
Nahoda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:06
- Nahlásit
NomexMonty
já škubu prstama, celou feňuli a jinak ji udržuju průběžným pročesáváním trimovacím nožem. Zrovna včera jsem ji pročesávala.
Jmenuje se Kira, říkáme jí Kirunko, Kiruško, Kirušenko, Kirýsku, Kirundo a někdy i ty mrcho šedivá
Celým jménem Kinky Kira Grand Calvera
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:06
- Nahlásit
Monty
Jenom tak pro zajímavost, jak se dá hezky upravit srst u NO??, jak jsem řekl celý život jsem si vystačil s jedním kartáčem, ale mám jednoho velmi pěkného mlaďocha, přítelkyně s ním chtěla někdy zajet na výstavu.
|