| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 23:18
- Nahlásit
brut
Ja jsem take alergik, nicmene v posteli se to psiskama u nas hemzi vic, nez u Nikity.. Mame totiz o jednu vic..
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 23:26
- Nahlásit
shiba
Jj není zač ..Budeme s Cibulí rády když Tě potkáme - určo se někam vypravíme , chtěla jsem do Liberce ale nevyšlo mi to tak snad v Praze na výstavě - jdeme jen na čumendu
Máš k šibinkám i čechounky ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 23:35
- Nahlásit
Fifi
Nikita
Já naštěstí alergik nejsem, takže oba pejsové by do mojí postele mohli, ale děti by to viděly a chtěly by s nima spát taky. A to nejde. Kluk by se mi začal v noci dusit ( to už jsme doma taky měli). Pokud nejsou pejsani v posteli,tak je v naprostém pořádku. A navíc oni ani nechtějí spát s náma. Oba spí spolu v pelíšku a jsou naprosto spokojení. Jen jim je ten pelíšek už pomalu malý, takže mně nezbývá nic jiného, než vymyslet jiný.
|
bess
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 00:44
- Nahlásit
Naše akita je sice s PP, ale dlouhosrstá. takže běžně je to špic, čuvač, samojed, divnej malamut, nejlepší byla paní, kterou jsme potkali v zoo. koukala jak puk a pak se šla potichu optat jestli to mládě od ledního medvěda chodíme venčit z výběhu často, že to ještě neviděla. Chvíli jsem váhala jestli si nedělá srandu, ale nevypadala na to.
Když byl koliák mim (teď už je to hodně starý pán), lidi na ulici ječeli "hele, liška" , jedna malá holčička se evidentně spletla a zahalasila na maminu "jé, mami, hele, křeček, křeček!!!" - chechtala jsem se tek, že jsem si vážně decentně cvrnkla do textilu Na hlášky "hele Lassie" už nereaguju, pejsa už taky ne, páč je již hluchý jak poleno. Jeden čas uměl na tento "povel" začít štěkat, nemělo chybu.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 07:45
- Nahlásit
Vzpomnela jsem si, jak jsme byli o vikendu v zoo v Ostrave - maji tam rozestaveny nejaky pavilon a u toho cedulku "Pavilon bagru". No a nejaka holcicka se ptala maminky, co to je ten bagr a maminka "Evicko, ja nevim, to bude asi nejake nove zvire" A nedelala si srandu
|