| Autor |
Zpráva |
cilka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:25
- Nahlásit
Potěšena zájmem holek v metru nad mojí čechounkou , jsem jim jí vyndala z tašky aby si tu "kníračku" mohli pomuchlovat - jejich
zděšení vyhýbavé pohledy mi byli divný do tý doby , než se jedna z holek osmělila a zeptala se , zda jí ty krátký nohy ještě někdy dorostou
|
radek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:34
- Nahlásit
cilka
Asi bych zahlasil ze jako mala spadla pod sekacku a holky by meli jasno
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:49
- Nahlásit
radek
Rozesmáli mě tak , že jsem se na tak pohotovou odpovědˇ ani nezmohla
|
gracie
|
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:17
- Nahlásit
pekna tema
nas (novofundlaky) si pletu s cau-cau, aj ked cierny cau je na slovensku celkom rarita.
ale funguje to aj opacne. dlho sme sa vencili v zlozeni nf + krizenenka NOxDB z utulku. to bolo expertov na plemena! lebo ked uz identifikovali jedneho, snazili sa tipovat aj druheho. raz to bol RR (s ciernym plastom), potom DB, nemecky stavac a najlepsia bola rumunska vyzla to jej aj ostalo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 16:04
- Nahlásit
No můj westík byl už asi vším. Jak byl štěně, tak si ho dokonce spletli s kočičkou a králíčkem. O nějaký ten pátek později to byl kříženeček a naposledy to byl vipet, tak to mě dostalo nejvíce vipet-chrt, westík-robustný, drsnosrstý hafan, ta paní asi neviděla, jinak si to neumím vysvětlit
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 11:48
- Nahlásit
Zdravím všechny a přidávám se - mám zlatého retrievera a někteří "odborníci" ho nazývají stříbrným retrieverem. Taky mě to docela šokovalo.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:47
- Nahlásit
Mar3
já zase jednou vysvětlovala spolužákovi,že jeho kokr ve 3 měsících ještě v pubertě zdaleka není .Neuvěřil
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 18:11 - Změnil/a: shiba
- Nahlásit
cilka
Jůůůů, teď jsi mě potěšila!!! Čechouna jsem tady ještě myslím nepotkala. A čechouny blechouny já moooc ráda
Jinak my máme samozřejmě doma lišky. Známé se doknce stalo, že ji zastavil městský šerif a rozčiloval se, jak může chodit s liškou na vodítku mezi lidmi, co kdyby měla vzteklinu! Ale kdy jsou šibata v určitém věku (většinou okolo 3-4 měsíců), hodně lidí je považuje za kočku.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 22:05
- Nahlásit
pigie
No vidíš, já mám čaučaua, tibetskou dogu a bernardýna- když to dáme dohromady, máme super smečku ne?!
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 22:21
- Nahlásit
shiba
To jsem ráda , že někdo fandí čechounkům , shibu jsem znala jednu - vodila ji pani do krámku na Skalce - byla krásná !!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 22:50
- Nahlásit
Ale na druhou stranu někdy lidé umí i potěšit, když z křížence udělají čistokrevného hafana. Znala jsem jednu holku, která měla fenku křížence pražského krysaříka se špicem a pár lidí z ní udělali moskevského toy teriéra.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 18:38
- Nahlásit
Já mám taky dalmaťina je to ale amstaf jinak je to to hrozné bojové plemeno. Když řeknu někomu, že mám staforda, nic si nevybaví, stačí ukázat a je jim jasno-bojový pes přece, to máš říct hnéd. Dneska jsem potkala týposa se sepm, vypadalo to jako doga zkřížená se stafordem. Říkal, že je to stříbrně žíhaná doga. Mělo to výraz dogy, ale líce staforda, bylo to menší a takové jiné-to jsem taky trochu nezachápala.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:32
- Nahlásit
cilka
Od koho tu čechuli máš?
Ještě jsem si vzpoměla, jak naši americkou akitu lidi považovali za NO, jen nechápali, s čím je křížená, že je bílá s hnědými plotnami, to jim fakt nešlo do hlavy. A asi 5leté holčičce zase vrtalo hlavou, co se tomu pejskovi stalo, že má zakroucený ocas. Tatínek jí povídal, že to je určitě po úraze ve štěněcím věku...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:02
- Nahlásit
Hm, tak já mám vořecha, neb velký knírač buďto neexistuje a nebo rozhodně nemá uši a ocas
A prý jestli mi je šitý na míru (rozuměj chovem), jelikož odpovídá postavou mně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:07
- Nahlásit
Terri
Co to zanmená odpovídá postavou mně?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 19:09
- Nahlásit
Mucholabka
hubený Tedy, sportovní typ!
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 20:25
- Nahlásit
shiba
Je z chovatelské stanice Orest Kalimera a jsem z ní úplně paf !
Je to úžasný zvířátko - je to můj první malý pes - tak žasnu
nad vším co vyvádí
Ještě se musím smát , když jsem si kdysi hrdě vedla svou první vlkodavku a potkala známého který se naprosto zděsil a se slovy " Co to je za vobludu s chaotickou srstí " mě tedy moc nepotěšil ... Chaotická srst blbec ...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 21:08 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Mucholabka
Co to zanmená odpovídá postavou mně - i když tu to zrovna není tak výrazné
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 21:23
- Nahlásit
Moje parsonka už taky byla lecčim - foxterierem, beaglem, českym strakáčem a najčastěji jsme voříšek Nad voříškem mávám rukou, ale u toho ostatního vždy lidi opravím, že je to parson russell teriér, nejčastější reakce lidí: "Pa... co? To neznám".
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:19
- Nahlásit
Terri
Hezká fotka a krásný knírač. Mám pro ně slabost....
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:27
- Nahlásit
cilka
Dík za info
Tak ať ti takovou radost dělá pořád! Třeba se někdy na nějaké čechounské akci potkáme.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:29
- Nahlásit
Já mám taky fousy!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:32
- Nahlásit
Nikita
Ty jsou teda nádherný....
Oba jsou tvoji? A máš fenky, pejsky nebo mix?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:33
- Nahlásit
brut
Feny fousatky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:38
- Nahlásit
Nikita
Holky jsou krásné, nějak má slabost pro tyhle plemena ( počítám mezi ně i kerryky)....máma s dcerou nebo každá jiná?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:49
- Nahlásit
brut
Společné mají jenom fousy
tohle je ještě miminko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:55
- Nahlásit
Nikita
Trochu větší miminko
Ale já říkám Brutovi taky mimino, i když už je mu přes rok
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:59
- Nahlásit
brut
Jí je 14 měsíců a kníři dospívají později. Ona teda asi dospěje hooodně pozdě, jestli vůbec někdy, když jí tak pozoruju
Před chvílí rozštípala klacek - v posteli a pak pokračovala na vyluxovaném koberci.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 23:08
- Nahlásit
Nikita
To znám...teda mimo tu postel. U nás psi do postele nesmí, máme doma alergiky, tak proto. Brut pro změnu uštěkává sousedovic kocoura...
No a protože okolo nebydlí nikdo normální, tak ho nechávám..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 23:15
- Nahlásit
brut
U nás psi do postele nesmí
To je týrání zvířat!!!
U nás taky původně holky nesměly do postele - výsledek viz foto
|