| Autor |
Zpráva |
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:11
- Nahlásit
nemethova5
klidně by se dalo tvrdit, že je to přerostlý choďák - barva i huňatost vcelku odpovídá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:13
- Nahlásit
moll
no,akorat,ze on tak hunaty a prechlupaceny prave neni,to znam o hodne chlupatejsi ovcouni,ale chorvatsky ovcak???
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:13
- Nahlásit
nemethova5
nááhodou máš krásného medvěda, tak co děláš...
nejedeš na sraz v říjnu??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:23
- Nahlásit
[b]Gája
diky za povzbuzeni,medved to je,ale ne zas takovy hunac,ja jsem na nemocenske s pateri,kdy a kde to je?nevim,jestli dote doby budu marodit
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:46
- Nahlásit
tak ten prvotní příspěvek paní Garfíldové mě fakt dostal ...že by skutečně existoval někdo tak blbej, že si splete NO s dalmatinem ? že si někdo splete buldočka s buldokem či boxerem, to bych ještě tak nějak pochopila...
Já se taky často setkávám s tím, že mi lidi tvrdí, že náš Griffča je čistokrevný NO (přitom je to vořech) a o Akoušovi zase tvrdí, že je to NO s něčím či povedený voříšek...a je to choďák s PP...
Myslela jsem si, že mě už co se týče těch reakcí neznalých lidí nepřekvapí, ale že si někdo umí splést NO s dalmatinem.....ta paní musela být určitě blondýna obarvená na hnědo
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:46
- Nahlásit
nemethova5
nevím, jak to sleduješ.. 13.-15.10.06 na Želivce, ale už je asi plno.. teda, asi určitě...bohužel. Máš krásného hafoška..
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:48 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Evik
hele..o nás si taky každý myslí, že máme beagla a přitom je to obyčejný kříženec..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:55
- Nahlásit
Gája
dekuju za kompliment za hajana,jo,to budu jeste na nemocenske,tak bohuzel,ja chtela vic akci zvladnout,ale musim sedet doma,nebo chodit na rehabky,jeste,ze mi doktor napsal vychazky,jinak bych se doma zblaznila.Evik
eviku,nejsi sama,ta pani musela byt asi barvoslepa,nebo pripita,nebo fakt nevim,ale na ovcakovy jsem jeste puntiky nenasla,ha,ha...tim me garfield uplne odrovnal.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:56
- Nahlásit
To Meta: To jo, zeptat se je dobrý. Taky jsem se ptala paní, která vedla krásného, přátelského huňáče, co je to za pejska, jestli kříženec. Ani na mne nazařvala, jen skromně podotkla - "Akita Inu, je čistokrevný. (ale netypický tedy byl)
|
pajisek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:57 - Změnil/a: pajisek
- Nahlásit
No tak ja mam sice haskyho, ale podle nekterych moudrych lidi to ma byt jednou vlk podruhe zase nemecky ovcak, ktery (tak mi to ta baba fakt rekla) je ted nove vyslechteny, a to v sedo-bile varinte ...no verili by jste tomu???
Dasty vypada takto...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:59
- Nahlásit
bea
to u nás na sídlišti starej pán venčí až 3 psy, všichni jsou stejní, barva bílá a buď černý nebo rezavý fleky (uš ia část hlavy) nikdy sem takový psy neviděla,ale měl jich tolik,všecky stejný - a tak sem se ho jednou zeptala,že jestli ej to nějaký rasa anebo co že teda fakt nevim, a on mi s śměvem řekl: já jim říkám buď "obrpapillion" anebo "miniakita"
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:00
- Nahlásit
pajisek
já a můj "boxer" ti věříme
|
slony
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:07
- Nahlásit
tak to ja sa mozem pochvalit len vcelku pochopitelnymi omylmi ... moj blondak by mal byt vlk, samojed, husky, lajka, cuvac .. Najextremnejsia bola otazka ci je to belgicak
|
pajisek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:11
- Nahlásit
Mar3
Tak to je fakt super boxer ... lidi jsou nekdy tak chytri ze to az ani neni mozne...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:11
- Nahlásit
nemethova5
eviku,nejsi sama,ta pani musela byt asi barvoslepa,nebo pripita,nebo fakt nevim,ale na ovcakovy jsem jeste puntiky nenasla,ha,ha...tim me garfield uplne odrovnal.
no tak to já už jsem "ovčáka" s bílými puntíky viděla....zrovna o víkendu....Můj tatínek natíral střechu na bílo a náš Akouš ležel pod ní....koupil docela dost stříkanců, takže jsem chvíli skutečně měla "chodského dalmatina"...Ovšem jen na chvíli - ředidlem to šlo dolů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:16
- Nahlásit
Evik
jo,taky dobry,jak mi malovali,tak hajan byl za chvilku jak svycarsky ovcak,nastesti to slo dolu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:18
- Nahlásit
slony
hm,taky dobry,belgicaka v bilem provedeni jsem jeste nevidela,nebo,ze by belgicak ALBIN????no svycarak ma do cuvace hodne daleko,asi ja jak do kralovny ze saby.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:19
- Nahlásit
Tak moje kamarádka, která má kerry blue teriérku, už vysvětlování, že to fakt není kříženec pudla s kníračem vzdala
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
fromeli
jů, to je pěkný kerýček....já tohle plemeno miluju...Hrozně jsem si ho přála, než jsem se zamilovala do choďáků....Tak trochu jsem se ale vždycky "bála" té příliš temperamentní teriéří povahy....nicméně taky jednu keryčku znám, je hrozně milá a poslušná...její panička s ní ani pořádně nikdy necvičila a přesto čubí poslouchá...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
jo a šoda, že sem svou historku nenapsala Syska, jejíž sousedka (u rodičů tuším) si její fenku spletla nejkuriozněji - a sice s králíkem
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:31
- Nahlásit
Evik
tahle Barbora je trochu podměrečná a taky na teriéra relativně poslušná, ikdyž nemá nijak zvláštní výcvik.
Ale narozdíl od mojí Michelle to není nic mazlivého
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:32
- Nahlásit
fromeli
Cim to je... Ja kdyz vylezu s erdelkou mezi lidi nekde do mesta - tak vzdy slysim - "jeee, Daseňka!" (budiz, to jeste skousnu), ale nedavno se obryleny distingovany otec rodiny snazil o odborny vyklad svym ditkam - a pry- "Vidite, deti, takhle vypada spatne vybarveny stredni knirac!!!! " To uz bylo i na me dost..
Holt si ty teriery pletou....
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:37
- Nahlásit
Můj kokřík - modrý bělouš - foto vložit neumím, ale viz. http://www.artuskingzchlumeckehozatisi.mujpes.cz je zas velmi casto oznacovan za krizence s dalmatinem, pripadne (inteligenty) za krepelaka... Ach jo.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
fromeli
no ale podle ty fotky, cos tam vlozila brzo bude krizenecek kerry blue terierky s jezevcikem .....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:39
- Nahlásit
Jirikovo
to je jen lesbická láska, z tý nic nevzejde, maximálně pohoršení okolí
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
fromeli
hele parkrat jsem lesbickou lasku videl a rozhodne jsem tim nebyl pohorsen .... ze bych tedy nebyl povazovan za okoli???
|
radek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:14
- Nahlásit
Nedavno me taky udivila jedna maminka s ditetem, kdyz nazvala naseho rr se 100% jistotou sharpeyem. Smichy sem to nekomentoval
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:16
- Nahlásit
radek
já taky dycky jenom kejvám,jakože jó,je to to,co říkáte vy
|
radek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:21
- Nahlásit
Mar3
No nebo tuhle sem odpovidal na otazku jak je hafik starej, odpovedel sem 3 mesice a pani zahlasila "Tak to uz asi vic nevyroste ze". ..pry si myslela ze psi rostou jen par mesicu po narozeni
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:24
- Nahlásit
radek
jo já slyšela taky ž v 6 měsících už má dokončenej růst a všecko
|