Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mgr. Wami Skorovlková
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 21:20
- Nahlásit

wami
Jo? A to se zkřížil schválně, nebo to prostě tak přišlo? Jinak dobrou noc, jdu chrápat.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2006 22:00
- Nahlásit

Mucholabka
tatik je hricka prirody...
Lumpik je planovanej a s laskou odchovanej s plnym vedomim a svedomim majitelek obou rodicu.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:08
- Nahlásit

wami
mam pocit, ze nam to nejak zapadlo a to je do srazu jeste daleko ....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:01
- Nahlásit

wami
Tak Ašenka nepojede, začala hárat. Už jsem myslela, že to nepřijde. Jedeme v malé sestavě-já, brácha, Fifinka a Buca.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:34
- Nahlásit

isdpch
normalne vsiml sis, ze ta wamgistra je tak skromna, ze to sama ani jednou neposune nahoru a nechava to na nas????

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:37
- Nahlásit

Jirikovo
sis asi nevsim, ze sem jeste endavno bojovala za to, aby se to tu smazlo uplne...
Ale co uz s vama, sraz je za 16, to uz nejak preziju...

A dneska jsem zjistila, ze jsem malem prosvihla promoce... (jeste nevim, kdy je mam, ale uplne sjem na to zapomnela! )

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:41
- Nahlásit

wami
doufam, ze nam na sraz privezes ukazat diplom

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:42
- Nahlásit

wami
Nakonec kvůli očkování jedu jenom s Fifinkou...

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:43
- Nahlásit

Jirikovo
no asi ne, pac ten bude nejspis nekdy v listopadu...? fakt netusim...
ale privezu tam ukazat sebe, to staci, ne...?

Mucholabka
to neva, sranda tam bude stejne...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:44
- Nahlásit

wami
Snad se potkáme.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:44
- Nahlásit

wami
jasne, my ti pripravime nejaky to uvitani vhodne slecny wamgistry ....

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:46
- Nahlásit

Mucholabka
no hadam, ze vlkoseda poznas, to maly blondaty, co bude vlat okolo nej, jsem ja...
me se poznava snadno, tebe jsem nevidela, tak jestli tam nebude pudliku moc, budu se hlasit ja, jinak je to na tobe...

Jirikovo
my ti pripravime nejaky to uvitani
ja se asi prave zacala bat...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:47
- Nahlásit

wami
Prý jenom ten náš pudlík. Hele, mám trochu problém s tím, že netrefím na výstaviště. Kdybychom se domluvily na vlaku, mohly bychom pak z nádraží spolu-já svojí orientaci na mapě moc nevěřím.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

wami
ja se asi prave zacala bat...
delas, jako bys nas znala, nekdy nekde uz videla nebo tak neco, ze si dokazes predstavit, co te ceka ....

wami
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

Mucholabka
mám trochu problém s tím, že netrefím na výstaviště
ja taky ne, loni jsem jela vlakem a ptala jsem se asi 6x, ale nejake MHD jede pomalu az k vystavisti...

Kdybychom se domluvily na vlaku, mohly bychom pak z nádraží spolu-já svojí orientaci na mapě moc nevěřím.
Myslim, ze to je z blata do louze, j apojedu nejspis auti, budu rada, kdyz se dopatram vystaviste, natoz jeste bloudit po Olomouci a hledat nadrazi...
Hele, na mapu se vykasli, ja tam loni jela vlakem, na nadru se nekoho zeptas, co za cislo MHD tam jede, zastavky jsou presne pred hlavnim vlakovym nadrazim. A z te zastavky se pak nekoho zeptas taky, mozna vas z Ostravy pojede vic, tak se proste drz lidi se psama - ja to delala loni taky tak a nejak jsem to nasla.

Ja s autem bloudim po mestech pomerne nerada, kdyby nastala zoufala situace, pisni mi mejla, dam ti cislo an mobil, ale fakt jen pro pripad nouze...

Jirikovo
ze si dokazes predstavit, co te ceka
ja si to spis ani nedokazu predstavit...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 17:19
- Nahlásit

wami
Teda Lump je fakt nádherný pes. Kdybys mi řekla, že je to ussurijský vlčák s předlouhým rodokmenem a že stál 40 000 a máš ho přímoze Sibiře, tak Ti to sežeru s navijákem. Moc se mi líbí jeho maska a srst.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 18:38
- Nahlásit

Mucholabka

Moc dik... Holky z Kiricanu si ho prekrtily na "ovecku", jak ubylo lidi, nechala jsem ho navolno a capal tam za mnou v pohode a jeste jsme si zkusili pravy frisbee - pes je pry super, jen panicka mu to kazi...

No a taky ti musim slozit pochvalu - Fifinka je prvni pudl, ktery je mi vylozene sympaticky, tak doufam, ze si ceny uzijete...

(BTW te pak poprosim se nekdy domluvit, mj. jsem tam vyhrala psa sympataka Ceskeho rozhlasu a dostala pytel granuli, ktery nespotrebujem, hodila bych to nekdy treba k pani Synkove, ale potrebuju poradit cestu - kdyztak soukrome, pod clenem mam mejla... )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 20:24
- Nahlásit

wami
No, Fifinka není moc pudl ona není ani pes, spíš tryskomyš. Jsem pak spala ve vlaku a Fifa pořád prohledávala batoh, jestli nenajde balonek.
Nám už pak jel vlak a taky jsem musela věnovat nějaký čas holkám
Co tam Lump minule vyváděl, že o něm mluvili?
Cestu Ti pak dám ráda vědět. Od paní Synkové tam byli dva psi.
Jdu spát a Marcel mě ZAS vyhání.

wami
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 08:23
- Nahlásit

Mucholabka
Jj, my posledne jeli az tim poslednim vlakem, ale letos jsme nakonec taky utekli o neco driv...

Co tam Lump minule vyváděl, že o něm mluvili?
No, dostali jsme cenu za nejvetsiho rostaka voriskiady, kdyz pri vyhlaseni naseho druheho mista se sebral a v podstate po prdeli me odvlacel pres cely vystavni kruh za paneckem, co nas naproti fotil... (No, a pak totez udelal pri vyhlaseni ceny toho rostaka... )

Cestu Ti pak dám ráda vědět. Od paní Synkové tam byli dva psi.
Ja ji to tam rada hodim... Kteri byli od ni?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 15:00
- Nahlásit

wami
Fotky má brácha a já je ještě nedostala.
Byla to Pepina, taková nehezká, ale hrozně hodná šedivá kříženka s pálením, taková rozcuchaná, a jedna černobílá puntíkatá fenečka, o které říkali, že je v mírn blahobytné kondici, panička měla ledvinku a v kruhu se zpožďovala.
Pepinu jsem stříhala na knírače a říkala jsem paničce, že jí Pepu ostříhám zadara, až zas bude mít cestu do Ostravy k příbuzným a ona byla viditelně vyděšená, všimla si že jsem si všimla že ji od té doby nikdo nestříhal

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:04
- Nahlásit

Mucholabka
Prosím tě až budeš střihat nějakého bišonka tak ho nafoť před a po tvojém ostřiháni. Jsem zvědavá na tvojí práci, já vím že ostřihat tu to rasu psí není jednoduché. Tady v Havířově ani psi salony to nedokáži, ale zatím mám paní od které mám Damiška, ale co kdyby někdy nemohla a nebo onemocněla. No a já je nechávám střihat pravidelně co dva měsíce ať vypadají pěkně. Když to dokážeš tak bych tě potom móóóc prosila až by nastala taková situace a nevadilo by ti to, že bych tě pak otravovala. Já musím mít někoho do zásoby.
Tak se nezlob na můj blbý dotaz.
Pac a pusinky pro tvoje pejsky od Biška a Damiška.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:54
- Nahlásit

zdravime wamgistru ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:03
- Nahlásit

jeste dva tydny tady to tema proste musi vydrzet ..... gratulace tentokrat posilame uz asi rovnou do Ostravy

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:14
- Nahlásit

Jirikovo
ratulace tentokrat posilame uz asi rovnou do Ostravy
coz je nejakych 30 km jinde...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:25
- Nahlásit

wami
coz je nejakych 30 km jinde...
tak nebud lina, zaprahni psy a pro gratulaci si do Ostravy dojdi ....

wami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:32
- Nahlásit

Jirikovo
zaprahni psy
by jim chudakum upadly nozicky, tolik kilaku po asfaltu!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:37
- Nahlásit

wami
tolik kilaku po asfaltu
muzes prece bezet skarpou kolem silnice .....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:44
- Nahlásit

wami
nejak se nam to gratulacni tema schovalo, vid?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:57
- Nahlásit

ja to do srazu nahore proste udrzim ...

wami
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:01
- Nahlásit

Jirikovo
uz jsi na to ale v podstate sam...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání