| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:10
- Nahlásit
Garfield
jdeme pařit. Héééč!!! I s jednou slepicou a skorovlkem
jako ze jdete sparit jednoho skorovlka s jednou slepicou???? krome shody pohlavi me na tom zarazi fakt, ze to co by z toho vzniklo by bylo zivotu nebezpecny i na vzdalenost dvouset kilometru .....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:14
- Nahlásit
Taky gratulaceee
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:08 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Tos sem se jako fratila se zuju, bilo tam fain.
Sem si jako pocebovala decanko spocnout, jasne?
FSEM MOC A MOC DEKUJU ZA GRATULACE!!!
---
Me nejvic tesi, ze mam jeden obrovsky balvan z krku, to je uleva neuveritelna... Tak, a za trest me tu budete mit 24 hodin denne!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:13
- Nahlásit
wami
jako ze ty jsi udelala zkousky a my za to budeme potrestani?? hele jdi radsi s tim Garfieldem pit, treba te takove myslenky prejdou ....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 18:20
- Nahlásit
Přidávám se k Jiříkovu, buď Tě přejdou nebo Vás obě třeba vezme čert a bude tu klíííííd.
Jinak gratulovat? Proč? Dyť to je pohrdání...přece bylo jasný, že tak nadbožsky chytrý děvče to udělá lefou zadní...třeba mi to jasný bylo i když jsem nevěděl, že to dělat bude.
Hmm tak my aspoň přejeme, ať se to v životě aj k něčemu hodí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 19:47
- Nahlásit
wami
hezky si užívej, odpočívej a už se těšíme na tvojí 24hod přítomnost
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:01
- Nahlásit
WAMI móóóc ti taky gratuluji a tiše závidím.
|
KatkaM
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 10:27 - Změnil/a: KatkaM
- Nahlásit
I když nejsem stálý přispěvovatel, tak taky gratuluji. Ještě teď si živě pamatuju, jak se mi před rokem taktéž ulevilo....
Takže: užívej beztíže!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:10
- Nahlásit
wami
Abys věděla, byl to Mikrop Čebín.
Ale musela jsem se podívat, dodnes jsem si nedokázala vzpomenout. Alespoň že jsem z mozku vykutala tu Biofaktory a indícii, že je to na "Č".
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:18
- Nahlásit
wami
Jo a Hela nebyla na Mistrovství Evropy (i když tam zřejmě taky), ale to co jsem myslela bylo méně úspěšné Mistrovství světa (s Bennym).
A dnes se mi zdál sen o jedné osobě z tohoto fóra, tak su zvědavá
A už jsem přišla na to, co je to dejavu (resp. kde se bere)...
To víš, pár deci vína a člověk vyřeší i jak ze státního deficitu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
nahodou ty diskuze vcera byly moc a moc fajnove, takhle krasne jsem si dlouho nezafilosofovala...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 11:55
- Nahlásit
isdpch
koucourice ze me byla trochu zklamana, nebot jsem byla vycerpana a odmitla chlastat nejak extra, tudiz jsem si tam ucucavala sve dva giny s tonicem a ona me neukecala na zlatou tequillu.
Ale dobre jsem udelala, rano mi bylo krasne...
(koukam, ze uz o sobe ani nemuzu tvrdit, ze jsem abstinent... )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:03
- Nahlásit
wami
Jsi...vyjímka potvrzuje pravidlo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:08
- Nahlásit
brut
Jsi...vyjímka
a to zas jo - vyjimka z abstinentu...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:18
- Nahlásit
wami
Ale vo tom to není.
Je to o mým vlastním pocitu, kdy za
a) neumím pít panáka sama a já na tu jednu tequillu měla v tu chvíli strašnu chuť, někdo je na Mozzartovy koule, někdo na kaktusy (já jsem mimochodem na obojí - se toho prostě nebojím)
b) nemám bytostně ráda pocit, kdy alkoholem odpadnou zábrany, začnu hovořit zcela otevřeně, nepokrytě, smát se či zuřit jak hrdlo ráčí a jsem v tom sama oproti jiné "distingované" společnosti.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:18
- Nahlásit
wami
Já věděla, že porozumíš....odpočíváš?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:33 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
á na tu jednu tequillu měla v tu chvíli strašnu chuť
kdyz ja ne...
nemám bytostně ráda pocit, kdy alkoholem odpadnou zábrany, začnu hovořit zcela otevřeně, nepokrytě, smát se či zuřit jak hrdlo ráčí a jsem v tom sama oproti jiné "distingované" společnosti.
chicht, ja jsem se sice jakoze distingovane drzela, ale doma jsem pak upadla ze zidle...
(nemluve o tom, ze ti v tomhle budu sekundovat velmi ochotne naprosto kdykoliv bez ohledu na hladinu alkoholu! )
Kazdopadne, abys nebyla zklamana, uz se zacinam vzpamatovavat, tak pristi tyden si to zopakujem i s tou tequillou - beres?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
wami
Jejda...že by jsi přece jen nebyla abstinent?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:36
- Nahlásit
brut
no, doted jsem v podstate byla.
Ja si to jednou vyzkousim, s Garfieldovou, jaky to je nebyt... ...a myslim, ze teda pak zas budu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:43
- Nahlásit
wami
Tak to ti budu muset znovu držet palečky ....myslím, že Garfield to zvládne i za tebe...alespoň podle info, které se ke mně donesly.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:45
- Nahlásit
brut
no prave, ona toho vydrzi... Ja ji pak budu zdarne sekundovat tak do prvniho panaka...
Jinak jak ses ptala, jestli odpocivam, tak ne tak docela, jsem v praci, ale je to takova prijemna pohoda, kdyz cloveka uz nehoni "nic navic"...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
gratulujééééém!!!!!!!!!!!!
A huš na stopy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
wami
ale je to takova prijemna pohoda, kdyz cloveka uz nehoni "nic navic"...
to je právě to, na co jsem se ptala.....jen vychutnávej klid a pohodu, zasloužíš si to...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:51
- Nahlásit
Terri
dik...
A huš na stopy
no, tak treba zrovna dneska rano jsem odmitla brzo vstavat...
ale jo, stopy ted budou, do zimy se cas krati, tak obcas nekam vyrazime...
brut
jestli mi ted vyjde to, co by mohlo, tak by se mi to strasne libilo... a treba se mi ted konecne zacne vsechno obracet k lepsimu...
ale jsem dneska vysmata jak leco, v takovy pohode jsem nebyla, ani nepamatuju...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 12:58
- Nahlásit
wami
jestli mi ted vyjde to, co by mohlo, tak by se mi to strasne libilo... a treba se mi ted konecne zacne vsechno obracet k lepsimu...
sice tak úplně nerozumím, co myslíš ( teda to něco?!), ale myslím, že vyjde.....zase mám tušení.....
ale jsem dneska vysmata jak leco, v takovy pohode jsem nebyla, ani nepamatuju...
tak játi něco přidám....pojedu na sraz.....a víš to první
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:03
- Nahlásit
brut
no, ono se to vynorilo asi pred dvema hodinama, takova jedna moznost, co by mi udelala strasnou radost... (Ale tve tuseni asi nebude uplne ono, nejde primo o psisko, i kdyz pak mozna potazmo taky )
pojedu na sraz
JUPIIII!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:05
- Nahlásit
wami
Ti tučňáci tancují přesně do rytmu právě znějící písničky.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:07
- Nahlásit
Garfield
to je to tajemne propojeni vsech lidi...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:08
- Nahlásit
wami
Ale tve tuseni asi nebude uplne ono, nejde primo o psisko, i kdyz pak mozna potazmo taky )
Já nemyslela psisko....ale to, že by to mělo vyjít....stejně jako s těma státnicema
Jinak se taky raduju....přeorganizovala jsem kvůli srazu kde co, tak doufám, že neomarodím....to by asi jediné mně donutilo zůstat doma.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:10
- Nahlásit
wami
Takže nadpřirozeno.....to já ráda...
|