| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:13
- Nahlásit
brut
ale to, že by to mělo vyjít...
ono to nezalezi tak docela na mne...
ale psst, proste to nechci zakriknout...
Takže nadpřirozeno.....to já ráda...
no bodejt, jsme s Garfieldovou zjistily, ze takovych zazitku clovek ma, a kolikrat o tom ani nevi, spoustu...
a tech teorii, co vcera padlo!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:16
- Nahlásit
wami
Škoda, že jste tak moc daleko....taky bych se přidala....ale bez té tequily
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:18
- Nahlásit
brut
taky bych se přidala....ale bez té tequily
no co, na neco lehciho bychom te ukecaly, ne? (nejaky to vuino s kolou nebo gin s tonicem... tzv. loooong drink... )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:19
- Nahlásit
wami
no co, na neco lehciho bychom te ukecaly, ne? (nejaky to vuino s kolou nebo gin s tonicem... tzv. loooong drink... )
Jj, víno bych si dala...ale maximálně se sodovkou....nic jiného nepiju
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:21
- Nahlásit
brut
víno bych si dala...
no, a ses nase...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:23
- Nahlásit
wami
jenže jste moc daleko....jen tak se do Brna nepodívám...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
brut
jenže jste moc daleko...
no, ted jo, ale kdyz uz ses bonzla, ze prijedes na sraz...
jen tak se do Brna nepodívám...
ted nesmutni, bude sraz a pak se uvidi!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:31
- Nahlásit
wami
Já nesmutním...ale občas si malinko postesknu....
jinak lámu nenápadně Martina, že by jsme jeli k tetce pro ovoce a při té příležitosti se zastavili v Brně...tak jsem zvědavá, jak pochodím...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
Objevila jsem novou teorii a je úplně suprová - když máte pocit, že svého psa nejste schopni vycvičit - začněte tím, že ho prostě "ochočíte" a dejte si to za prvotní cíl.
Sice nevím, co slovo ochočit obnáší, ale strašně se mi to líbí. Začnu dnes tedy ochočovat. Naposledy jsem ochočovala zaběhlou kočku, poslední metou bylo, že se nechala pohladit a žrala z misky, od níž jsem stála 5 m. Takový nárok mi vyhovuje, tím začnu.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
brut
při té příležitosti se zastavili v Brně...
tak pak dej vedet, dlouho uz tu nebudu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
wami
Já vím, proto taky spěchám...a bylo by to bez dětí, psů.....prostě príma......jen ještě zlomit Martina...
Garfield
Včera dávali na nějakém programu pořad o ochočování zvířátek....mimo to, že ten dotyčný měl na sobě rukavice, zástěru, holinky...byl ještě docela slušně pohybově nadaný...teprve po chvíli jsem si všimla, že si chce ochočit hada....takže jsem televizi vypnula, protože tohle je mně na nic....pohybově nadaná fakt nejsem, hada doma nemám ( zatím, syn ho chce k vánocům) a Brut je spíš jak torpédo a otěch nic neříkali
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:50
- Nahlásit
wami
asi urcite znas, ale kdyby nahodou nahodickou ne, tak to se vyplati sledovat, pokud jde o ty zrcadlovky .-)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:05
- Nahlásit
StaHi
covece neznam...
ja toho posledni rok kvuli skole moc nestihala...
takze DIKY ZA TIP!!!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:18
- Nahlásit
wami
Víš, kolik je tu témat, co zabírají místo?
A jsou jistě méně smysluplné než tohle.
Ale jestli na samazání výslovně trváš...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:33 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
no, radost sice mam porad, ale uz mi to prijde jako takovy uplne hrozne moc chlubeni...
necham to teda na tobe, prinejhorsim to holt usne vecnym spankem...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:34
- Nahlásit
wami
no tak si to uzij - to chlubeni .... kdovi, kdy k tomu zase budes mit prilezitost ... ja ti klidne slibim, ze toto tema budu udrzovat v popredi klidne az do srazu .... aby to kazdy, kdo se sem prihlasi hned videl ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:36 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Jirikovo
ja ti klidne slibim, ze toto tema budu udrzovat v popredi klidne az do srazu ....
no, prave, ja spis chtela po Garfieldove, aby to tu smazala...
Ale koneckoncu, s necim takovym se clovek chlubi fakt jen jednou za zivot!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:38
- Nahlásit
isdpch
no, to ja se jako chlubila, ale zas ceho je moc, toho je prilis, ne?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:40
- Nahlásit
wami
ja spis chtela po Garfieldove, aby to tu smazala...
ale to ja pochopil, jenze z hlediska obecneho principu jsem zasadne proti, aby moderatizator jakekoliv diskuze mazal prispevky ci rovnou cela temata, ktera neodporuji zadnym platnym pravnim predpisum .... to by potom nebyla demokracie, ale tyransky teror ze strany moderatizatora. jedinou sanci jak opravnene smazat toto tema je tedy zahltit jej neslusnymi, rasove zalozenymi ci jinym zpusobem nevhodnymi prispevky. takovych prispevku by vsak musela byt vetsina, aby byl duvod ke smazani celeho tematu a ne jen onech konkretnich prispevku .....
uz to chapes slecno magistro???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:43
- Nahlásit
isdpch
jenze ja se s timto stavem smirit nehodlam a budu proti nemu bojovat vsemi dostupnymi prostredky ...... smazani tohoto tematu bych povazoval za vyhlaseni otevrene valky mezi mnou a onou moderatizatorkou ..... a co na tom, ze je to moje segra. kdyz jde o obranu demokracie, tak neznam bratra, natoz sestru ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:45
- Nahlásit
Jirikovo
moderatizator jako deratizator...
uz to chapes slecno magistro???
jo, prestoze byt v podstate blb... (To osloveni je jak v lekarne... )
isdpch
náááhodou k takovýmu titulu patří samozřejmě řádný chlubení, takže je to ještě málo
tak jo, tak jsi me ukecal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:47
- Nahlásit
wami
prestoze byt v podstate blb...
slouzi ti ke cti, ze ti titulem nestoupla slava do hlavy ..... za to budeme toto tema hyckat na vrcholu popularity dyl nez jen do srazu ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:50
- Nahlásit
Jirikovo
Otevřený válečný konflikt na klacky a kameny? Jiná forma Studené války, aby se amíci konečně taky něčemu přiučili?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:52
- Nahlásit
Garfield
kdepak, ja ctim naucnou literaturu .... takze by se jednalo o otevreny valecny konflikt na kameny a chleba. protoze kdo po mne kamenem, po tom ja chlebem (jeden pekne tvrdej mam zrovna doma ....)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:52
- Nahlásit
Jirikovo
tsss, copak po vas muzu vyzadovat, abyste mi vykali...?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:55
- Nahlásit
wami
je to jednoduchy .... vyzadovat muzes .... ale my jsme takovi drzouni, ze bychom ti velmi pravdepodobne tykat neprestali ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 12:58
- Nahlásit
Mgr. Wami Skorovlková
U vlkošeda 1
602 00 Brno
Czech Republic
Vážená paní magistro,
dovolte mi, abych Vám touto formou poděkovala za velmi naučnou přednášku o vývoji křesťanství v dějinách lidstva, antisemitismu, psychosomatických jevech spojených s nevyužitím plné kapacity lidského mozku, dosud vědou neobjasněných stavech mysli souvisejících s neprobádaným podvědomím člověka.
Přednáška byla pojata velmi uchvacujícím způsobem.
Těšíme se na další spolupráci.
S úctou
Kocouřice Garfieldová
U kousavé bestie 1
602 00 Brno
V Brně dne 14.9.2006
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:06 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Garfield
chicht, pekny...
Ja vcera cetla jeden skvely for, ktery tak trochu dokresluje, co jsme resily:
Na teologicke konferenci se sejdou velmi mlady knez a mlady rabin. Knez se nadsene rozvyklada o svych planech.
"A kdyby se to povedlo, tak to bych si pral, stat se biskupem."
"A potom?" otaze se rabin.
"No, priznavam, ze i kdyz je to velmi troufale, tak potom bych obcas snil o tom, stat se... kardinalem..."
"A potom?" povzbuzuje ho rabin.
"Cha cháá, no potom bych se samozrejme stal papezem!"
"A potom?"
Knez na nej vybafne: "Jak potom?! To si jako myslite, ze bych mel mit ambice stat se samotnym Bohem Vsemohoucim?!!!"
"Inu," odveti rabin, "jednomu z nasich lidi se to povedlo."
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:10
- Nahlásit
wami
To je hezký. Takovej ten vlídně úsměvnej vtip.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:16 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
wami
...abych mohla "controvat":
Chodil Ježíš po světě, ale nikde se nedočkal poznání. V Americe si ho nevšimli vůbec - takových tam bylo plno. V Rusku si ho raději nevšímali, co kdyby to byl intelektuál - národník. A tak bloudil po světě, až došel do Izraele. Stál tam o jeden barák opřený Kohn. Sotva Krista spatřil, otočil se do dveří a volá: "Arone, Mojše, přineste kladivo a hřebíky, už je tady zas!"
Umře Žid a jde do nebe. Tam na něj čeká Svatý Petr a provádí ho přes celá nebesa. Na jednom místě Svatý Petr udělá:
"Pssss!"
"Proč?" ptá se žid.
"Na druhý straně jsou křesťani a myslí si, že jsou tu jediní."
|