| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
isdpch
ja si vcera koupila novou skvelou knizku od Leo Rostena "jidis pro jeste vetsi radost", je to z ni... Mam Rostena strasne rada a nezklamal...
Garfield
taky dobry...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:30
- Nahlásit
Dovolim si upozornit, ze toto tema ma slouzit jako vyjadreni holdu k ukoncenemu studiu jiste slecny magistry vlastnici dva skorovlky, nikoliv k zidovskym vtipum, ac tyto jsou jiste usmevnejsi ..... prosim, aby to bylo zejmena ze strany moderatizatorky, vsude jinde bdici nad cistotou tohoto fora, dusledne dodrzovano .... na vtipy mate vlastni tema nazvane Tak pri patku (nebo tak nejak) a jelikoz dnes je ctvrtek, tedy maly patek, muzete vyuzit ono zminene tema.
Dekuji za pochopeni
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:31
- Nahlásit
Jirikovo
me se tu ty vtipy libi...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:35 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit
wami
ale jo, at tady klidne jsou, ja jen cas od casu musim pripomenout, k jakemu puvodnimu ucelu toto tema slouzilo ....
jen doufam, ze mi nikdo nepripomene, ze pred mym prichodem toto forum puvodne slouzilo jako psi poradna ....
|
moll
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:37
- Nahlásit
wami
Jirikovo
tak opět další důkaz pro mé tvrzení, že čtení si člověk nemůže vybírat podle názvu tématu - musí prostě číst všechno, jinak o hodně přijde
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Jirikovo
pred tvym prichodem toto forum slouzilo jako poradna...
moll
musí prostě číst všechno, jinak o hodně přijde
no jo, ale kdo to ma stihat, ze...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:48
- Nahlásit
wami
Přece by jsi nechtěla nechat smazat tak přínosné téma...
Jirikovo
jen doufam, ze mi nikdo nepripomene, ze pred mym prichodem toto forum puvodne slouzilo jako psi poradna ....
tak jsi si to připomněl sám.....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:51
- Nahlásit
wami
no jo, ale kdo to ma stihat, ze...
prosim te .... skolu mas hotovou, nemas co na praci, tak bys mohla byt nase takova resersistka. ze bys procitala vsechny prispevky zde na foru a vybrane, ktere bys povazovala za dulezite, pripadne za ftipne, bys nam kopirovala a posilala v intervalu dvou hodin mejlem, at i my pracujici muzeme byt u vseho podstatneho .....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:02
- Nahlásit
Jirikovo
nemas co na praci
naopak, ja v praci dluzim cca 100 hodin, ktere potrebuji odpracovat behem 14 dni...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:05
- Nahlásit
wami
tak mila zlata .... sice nemam vysokoskolsky titul, ale moc dobre vim, ze 100 / 14 je neco malo pres 7 .... takze 7 hodin denne muzes venovat praci, 5 hodin denne muzes venovat svym skorovlkum, 2 hodiny denne ti musi na spanek stacit a 10 hodin muzes v klidu plnit funkci nasi resersistky ... ja v tom problem nevidim .....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:11
- Nahlásit
Jirikovo
hele, ty bys mi sebral i vikendy jako jo?
tak na to zapomen!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:15
- Nahlásit
wami
no dobre, abych nebyl za tyrana .... jelikoz o vikendech tady neni takovy provoz, tak pokud nam zarucis, ze resersi z vikendovych prispevku nam stihnes zaslat do pondeli do deviti rano, tak se muzeme na nejakem (samozrejme neplacenem) volnu na vikendy domluvit .....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:28
- Nahlásit
Jirikovo
ty me chces znicit...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:41
- Nahlásit
wami
to bych si nikdy nedovolil. mimo jine i z toho duvodu, ze vlastnis dva zabijacke bojove skorovlky a mohlo by to dopadnout tak, ze bych byl jejich zasluhou nakonec znicen ja ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:50
- Nahlásit
Jirikovo
bych byl jejich zasluhou nakonec znicen ja ....
jo, jeden by te ignoroval (to obcas nastve k smrti) a druhej by te k ty smrti ulizal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:58
- Nahlásit
wami
jeden by te ignoroval
druhej by te k ty smrti ulizal
no tak tohle me znicit nemuze, protoze na oboji jsem kazdy den trenovan svou ®onie ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:01
- Nahlásit
Jirikovo
tak vidis...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:04
- Nahlásit
wami
hele nemaskuj tady ty sve zabijaky za ignoraci a lizani .... nezapomen, ze jsem byl na prvnim srazu a tudiz vim, ze kdyz Deny hlida, tak proste hlida .....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:08
- Nahlásit
Jirikovo
no jo, hlida... ale stejne, kde by ses k nemu ty dostal...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:18
- Nahlásit
wami
no jasne. pri pohledu na mou osobu by byl stizen pocitem prirozene autority a nic by si nedovolil, ale nechtel jsem ti to takhle na rovinu rikat a tim ti brat iluze, jakeho ze to mas obranare ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
Jirikovo
tim ti brat iluze
jejej, no ja bych o ne klidne prisla, ale obavam se, ze zkouset to radsi nebudem...
Na sraz beru jen Lumpa, je vas vic, tak se nemusite bat (skoro)vlka nic...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:25
- Nahlásit
wami
no Lumpika bych se nebal snad nikdy .... vzdyt je to milej hodnej krasnej vyrovnanej pejsek ..... uz se na nej i na tebe fakt s ®onie tesime .... muzou si dat zavod, kdo z nich vydrzi dyl olizovat lidi
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:26
- Nahlásit
Jirikovo
kdo z nich vydrzi dyl olizovat lidi
vlastni nebo cizi?
jinak ja se taky tesim, timto dekuji Kocourici Garfieldove, ze me ukecala.
Mgr. Wami Skorovlková
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 15:30
- Nahlásit
wami
spravne sis pripomnela titul, protoze na teto strance o tom jeste nebyla zminka a musel bych to udelat ja za tebe ....
vlastni nebo cizi?
asi spis cizi, ja ®onie uz tolik nebavim, ale na cizi zensky, tam na ni nikdo nema .....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 08:59
- Nahlásit
wami
jak jsem slibil, tak jenom posouvam, aby se na ten tvuj titul minimalne do srazu nezapomnelo .....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:31
- Nahlásit
jen pred vikendem posouvam a pridavam se opet s gratulaci ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:45
- Nahlásit
Jirikovo
voe!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:48
- Nahlásit
wami
to vis, slib je slib ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:47
- Nahlásit
wami
i kdyz jsem byl povysen na moderatizatora, nezapominam na sliby, ktere jsem ti dal v minulosti a posouvam toto tema .... tak aby si kazdy, kdo prijde k pocitaci uvedomil, ze uz je z tebe magistra ....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2006 11:49
- Nahlásit
Jirikovo
hele, tak mi slib, ze toho nechas aspon po srazu...
(Necht toto forum zhyne prirozenou cestou! )
|