| Autor |
Zpráva |
Kamca
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:28
- Nahlásit
nika00
Tak se taky přidám se svým zážitkem s "osamostatňováním se" od rodičů. Mojí mamce také neseděl můj současný manžel, zakazovala mi, abych ho vodila domů a sama mi navrhla, že když chceme být přesto spolu, bude nejlepší, když si seženeme bydlení zvlášť. Nakonec jsme to tak udělali a musím říct, že naše vztahy s mamkou se o dost zlepšily. Začala mého manžela brát normálně, občas tam jezdíme na víkend nebo jim s něčím pomoct a je to všechno fakt o dost lepší. Sice finanční situaci zrovna teď úplně růžovou nemáme, ale pořád se zvládneme uživit a myslím a doufám, že zlepšení je jen otázkou času.
Pejska jsme si pořídili až za několik let bydlení s manžílkem, teď máme ještě druhého z útulku, a když se to některému z příbuzných nelíbí, má prostě smůlu Opravdu si samostatnost nemůžu vynachválit. Člověk si může dělat doma co chce a kdy chce, nikdo mě nepeskuje, že ještě nemám od jara umyté okna, že máme semtam nepořádek, apod...
Takže - já doporučuju bydlení zvlášť vyzkoušet. Myslím, že v nejhorším, kdyby to snad nevyšlo (což je ale malá pravděpodobnost) by tě rodiče určitě vzali zpátky .
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2006 16:42
- Nahlásit
ty jo tak Saroyan (mam ho fakt rada) mne normalne obvykle rozbreci...ale muzu doporucit knizku, ktera me spolehlive rozesmava i v tech nejhorsich casech..kdo neznate (je-li nekdo takovy) urcite vyzkousejte! Jsou to "Dobra znameni" od Terryho Pratchetta a Neila Gaimana
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 18:48
- Nahlásit
tak to moji rodiče jsou v pohodě, celej můj život jsme doma měli psi, kočky, rybky, vodní šneky, morčata...prostě "normálka", ale přítelovi rodiče jsou od mejch pravej opak...Nikdy žádný zvíře...ani rybky...V listopadu se naše domácnost (já+přítel) má rozrůst o malé 4nohé miminko, já už se nemůžu dočkat, přítel je trochu chladnější, ale vím, že toho prcka bude rozmazlovat víc než já... Jenže...podle jeho rodičů je to "kravina", jelikož to jsou jen starosti...podle našich v poho...sice by prý raději přivítali miminko 2nohé, ale jinak naprosto v klidu . No návštěvy u jeho rodičů budou asi zajímavé, maminka má ze psů strach (ten náš by měl mít max. 5 kilo...), tatínek je zlomyslnej tyran, štěndo našeho kamaráda zavřel do krabice od banánů a řehtal se jak kůň, že ta krabice zmateně běhá...Takže, naše děti, si krom hadů, štírů, ještěrek a hlavně pavouků, budou moct donést (v přijatelné míře k velikosti bytu 3+kk ) jakékoliv zvířátko...Není nad doboru socializaci, že jo
|