Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ?Rodina nebo Pes?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:51
- Nahlásit

Garfield
To je moc hezky napsáno.Jen by se mi to hodilo k člověku,co prožil těžkou autonehodu a přišel o nohu,či přestal chodit. a nebo k člověku co právě bojuje s nevyléčitelnou nemocí. a né od pohledné,mladé,zdravé,úspěšné slečny....to mi potom přijde jak mrhání krásnými slovy a z tvých úst mi to nesedí

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:52
- Nahlásit

Jaji
bez skoly je to na h.... urco si ji dodelej, pak budes mit vic moznosti...a vic penez....

jj taky uz sem premejslela o vrazde...ale spis o sebevrazde...ale pak sem si uvedomila ze by mi bylo lito tech mejch chlupacu...pac doma by je poradne ani nidko nevyvencil

Gája
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 10:53
- Nahlásit

Jaji
to je ale blbost... školu dodělej, kdyby trakaře padaly.. musíš zajistit sobě i psovi slušnou budoucnost!! A do lochu by ti psa taky nedovolili... tak se snaž se s maminou domluvit a někdy ji jít na ruku, aby tě potom pustila k pejsovi..

Já ty rodiče fakt nechápu..., byla bych strašně ráda, kdyby mé děcka měly zájmy a čím víc, tím líp, je jedno jestli psy, sport, cestování, aby neměly čas ani chuť na voloviny...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:11 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Garfield

bytost s ponurou minulostí a tragickou budoucností

to už tady bylo....jmenovalo se to "termonukleární bomba"

jinak já tragédie miluju, klidně něco napiš

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:14
- Nahlásit

Gája
Jo, tohle je přesný. Já místo diskoték lítala se psem, chodila jsem venčit psy do útulku a naši mi za to jen nadávali. Teď je to to samý. Když jdu někam do hospody, koukám, že lidi kolem mě jsou schopní za večer utratit i pětikilo (a to chodí pravidelně víkend co víkend), já tak stovku a ještě mě to mrzí jako zbytečný výdaj a naši si snad přejou, abych dělala to samé. Proč si někdy nevezmeš sukni? Namaluj se aspoň, ty nejdeš s holkama večer? Jo ty jedeš na závody, já se z tebe zblázním, to není normální...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:18
- Nahlásit

Anu
ale sedi ..... neznas Garfielda a nevis o cem mluvi, ona ma v podstate pravdu az na jednu vec, a to ze na ten vrchol taky jednou vystoupa, pokud bude chtit ... jen si to sama musi uvedomit ...

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:19
- Nahlásit

osobně můžu říct,že jsem celý život strávila u koní a to mě naučilo neuvěřilné zodpovědnosti,lásky ke zvířatům a lidem. Též to nikdo nechápal,ale až budu mít já děti,budu si přát aby je chytila nějaká zábava se psem či koněm. Snad mi domů nepřivede tarantuli,ale jinak budu podporovat všechno.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:19
- Nahlásit

Dáška
no ja chodila "parit" tak v 16, 17 a nezakazovali mi to..a ted zase pro zmenu skoro nikam nesmim..a uz sem si vyslechla i to, ze me driv nemela mama poustet...a to sem za vecer utratila akorat za vstup, pac sem pila vodu z kohoutku a penize si setrila

Gája
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:20
- Nahlásit

Dáška
to určitě myslí s tebou dobře, asi mají strach, že neužíváš života plnými doušky a možná, aby ti něco neuteklo... když čtu ty vaše příběhy, tak se fakt děsím, že snad ani netuší jak je tenhle svět jinej, než ten, ve kterém vyrostli oni...

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:22
- Nahlásit

Jirikovo
tak to ji asi neznám.Bydlím u babi,která (jako u jiné než doposavad) už 15let bojuje s rakovinou.přišla o všechno,prsa,vlasy,nohu.Ani jednou jsem ji neslyšel asi zastesknout.jen je trochu smutná,když si uvědomí,že se nedožije vnoučat apod.je jí 63let. a mám kamárádku,která ochrnula páden s koněm a vůbec ji nenapadlo si stěžovat jak např.garfield.Nikdo to tady neměl lehké.Jestli garfield nemocná tak to fakt nevím,ale jinak si myslím,že pokud nejde o život tak jde o hovno. A na mě budí dojem vyrovnané holky,která jen neví co chce od života. Skutečný problémy,si představuji jinak.ale nechci ji křivdit,třeba fakt něco nevím.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:24
- Nahlásit

Anu
no dokazes si predstavit s sebou vlacet kus svy temny minulosti, ale prede vsema se tvarit jako ze je vsechno v pohode?? ono obcas si clovek musi ulevit. krome toho mi to neprislo jako nejaky stezovani, proste popsala stav svy mysli ... ver tomu, ze Garfield nestoji o to, aby ji tady kdokoliv litoval ....
Moc dobre vi, co od zivota chce a hlavne moc dobre vi, co zatim od zivota dostala ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:27 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Anu
Já si určitě nestěžuji. Já jen prostě přemýšlím a reprodukuji své vlastní myšlenky. Není to o sténání a nadávání na život, je to o konstatování skutečností a hlavně osobní zamyšlení nad tím, proč některým věcem nikdy neporozumím a proč většina lidí nikdy nemůže rozumět mně.

A takovéto úvahy a svou vlastní Pandořinu skříňku a třináctou komnatu má naprosto každý člověk. Jen je většina lidí dost soudná na to, aby své úvahy blila někde na netu. Asi tak. Mně ta soudnost chybí.

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:27
- Nahlásit

Jirikovo
no už to nebudem řešit. Neumím si na té krásné a čisté holce představit tak strašnou černou minulot,ale to je jedno. Nebudem to tady veřejně rozebírat. Kdybych ji neznala -aspoň to málo-a četla to tak si představuji úplně někoho jiného.Vůbec jsem to nemyslela ve zlém. Tečka.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:31
- Nahlásit

Anu
mas pravdu, resit to nebudem ... proste jen neni kazdy uplne takovy, jak na prvni dojem vypada. ale fakt nema smysl, abychom to tady resili my dva ...

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:33
- Nahlásit

ja myslim ze spousta lidi navenek chodi "s maskou" a uvnitr maji hodne trapeni a bolesti...

ja to vzdycky dusila v sobe, ale uz s tim fertig.

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:49
- Nahlásit

Gája
Holt každý má jiné představy o užívání si života

Gája
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 11:56
- Nahlásit

Dáška
...to je fakt...
teď si říkám, jak skvělé a úplně nejlepší rodiče jsem měla.. bohužel už jim to nemůžu říct, ale myslím, že to věděli...

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:06
- Nahlásit

Jejda, to jsou osudy. Já jsem vyrostla ve skvělé rodině, mí rodiče jsou fantastický, dodnes s němi jezdíme na dovolenou, doma maj dva psy a Tessinku milujou, zbožňují mýho manžela. Prostě potud paráda. Museli jsme začít bydlet spolu z toho důvodu, že naši mají malý byt a on bydlel jen s mamkou v malinkatém bytečku, kde neměl ani svůj vlastní pokoj. Začali se hádat, štěkali po sobě a já, květinka nezkažená, z toho byla kolikrát tak vyjevená, že jsem z toho byla úplně na dně, z domu jsem to neznala. Jen co jsme začali spolu bydlet, jejich vztahy se srovnaly naprosto suprově. Anu, Niko a spol. To co popisujete, z vás ale musí dělat fantastický lidi, kteří se umějí postavit na vlastní nohy, jít si za svým, všechno si umět zařídit. Já byla na rodičích závislá, žila jsem ve skleníku. Nepoznat muže, kterej si od svý puberty musel všechno těžce vydřít, vůbec bych nevěděla, vo čem život je. Strašně si ho vážím, protože vím, jak strašný dětství prožil a jsem převelice šťastná, že tu rodinu, co nepoznal v dětství, tu soudržnost, veselí, štěstí a pohodu, našel aspoň v rodině mé.

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:14
- Nahlásit

Syska
no aspoň jeden štastný konec. Taky super příběh. Vítej v klubu,sice trochu na opačné straně barikády,ale přeci...

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:22
- Nahlásit

Tak jak to tak čtu, tak jsem ráda za to, co mám. Mamča je v pohodě, jediný, kde se nedokážem shodnout je druhej pes, což zase tak velkej problém není. Táta, ten říkal, že až si koupim psa, nepřejde práh jejich bytu a už tam taky několikrát Veverka byla a bez problému, taťka si s ní hrál a tak.
No přítelovi rodiče Veverku mají taky šíleně rádi. Jestli mají rádi mě, to netuším, ale nějaký veklý antipatie z jejich strany jsem nepostřehla, jen vždycky, když přijdu bez Veverky, jsou trošku naštvaní... Takže krom toho, že vadí chlupy na oblečení přítele, když přijde od nás, tak v podstatě žádnej problém není, i když přitelova mamka psa v bytě neuznává, prostě pes v bytě je podle ní chudák.
No a přítele u nás v rodině berou bez problémů snad všichni, možná brácha ho moc nemusí, protože se minulý prázdniny kvůli čemusi pohádali. Ale jinak i děda o něm básní pořád (a to je co říct ), jednou jsem na chalupě, když jsem venku vyčesávala psici vyslechla, jak hodnotil kamarada, co mě tam přivezl, mýho prvního kluka a současnýho přítele... Docela jsem se pobavila.

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:25
- Nahlásit

Anu
Hmm...děkuju. Neříkám, že žijem úplně z ruky do huby (ale můj chlap se umí otáčet a maká rukama, sice je věčně v prdeli až do večera, ale vím, že to tak prostě bejt musí, pokud chcem něco vybudovat). Jeden náš známej má prachů plnou řiť ale kolo bych si o něj neopřela. Jeho heslo zní: kamaráde, potřebuješ prachy? Ok, půjčím ti. Ale s takovejma úrokama, že se z toho posereš. Má manželku a dvě malý děti a věčně chodí za děvkama. Víc se tu rozepisovat nebudu, aby ho tu náhodou někdo nepoznal...Omlouvám se za ty sprostý slova, ale slušně mi to neleze z pusy...

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 12:27 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Já myslím, že život někdy stojí za ho*** a někdy prostě vyjde sluníčko, na člověka sedne to unavené štěstí a zase je na chvilku dobře. No a na tom výsluní se načerpaj síly na ten další boj

Myslím, že slova Forresta Gumpa - život je jako bomboniéra, nikdy nevíš, jakej kousek ochutnáš - jsou na místě.

Anu
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:03
- Nahlásit

fromeli
to je fakt.

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 13:21
- Nahlásit

Syska
to je moc hezky...je fajn ze mas skvelyho manzela a ze ho vasi berou...
ja doma nakou soudrznost moc nepoznala, o pritelovi ani nemluvil..ten vyrostl jen s mamou...(ted uz vim, proc s ni nikdo nevydrzel), takze tezko muzem hledat oporu u toho druhyho rodicu. lol

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:09
- Nahlásit

pročítám si tuhle hořkosladkou diskuzi a ráda bych se připojila, ale stydím se tady ventilovat svoje problémy... mám asi podobný s vašima, ale někdy je toho vážně tolik, že si myslím , že se to nedá vydržet. ale dá. mám dvě ruce a nohy, zatím zdravou hlavu, tak musím bojovat...
fromeli
taky si na tyhle slova z F. Gumpa často vzpomenu...

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:10
- Nahlásit

taky si na tyhle slova z F. Gumpa často vzpomenu
Eda
no je to můj oblíbený film, kazeta je už fakt ohraná, ale když je smutno, tak si ho pustím, přitulím špagetku a starýho, když je zrovna hodnej a čučíme.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:15
- Nahlásit

fromeli
tak tak když máš už ohranou kazetu, pořiď si DVD, to se neohraje...
ještě My Fair Lady a Na samotě u lesa, to jsou trháky z nepohody + knížky od W. Saroyana

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:17 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Eda
zatím mám jen DVD na PC a u toho se blbě leží

Já mám ještě zaručený - Jak vytrhnout velrybě stoličku a JAk dostat tatínka do polepšovny.
Na samotě u lesa je taky klasika a S tebou mě baví svět.

Jen se musím krotit, protože ty filmy umím a jsem vždy o větu napřed a starýho to trochu rozčiluje

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:19
- Nahlásit

fromeli
tak to máš pravdu... a pak taky pohádky, na ty sem úplně zapomněla... takový Tři veteráni...

nika00
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2006 14:27
- Nahlásit

Eda
ja foresta gampa tak sjetyho nemam...takze me dost acsto uz od mala pomaha:
i pro ten dnesni den,......

jinak mi pomaha slunce seno

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání